Ožujak 2017 (1)
Siječanj 2013 (1)
Ožujak 2012 (1)
Veljača 2012 (1)
Ožujak 2011 (3)
Veljača 2011 (2)
Prosinac 2010 (4)
Listopad 2010 (2)
Rujan 2010 (4)
Kolovoz 2010 (8)
Srpanj 2010 (4)
Lipanj 2010 (5)
Svibanj 2010 (7)
Travanj 2010 (8)
Ožujak 2010 (5)
Veljača 2010 (4)
Siječanj 2010 (5)
Prosinac 2009 (9)
Studeni 2009 (2)
Listopad 2009 (1)
Rujan 2009 (3)
Kolovoz 2009 (2)
Srpanj 2009 (6)
Lipanj 2009 (1)
Svibanj 2009 (5)
Travanj 2009 (2)
Ožujak 2009 (2)
Veljača 2009 (5)
Siječanj 2009 (6)
Prosinac 2008 (11)
Studeni 2008 (9)
Listopad 2008 (6)
Rujan 2008 (5)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (7)
Svibanj 2008 (6)
Travanj 2008 (9)
Ožujak 2008 (9)
Veljača 2008 (12)
Siječanj 2008 (7)
Prosinac 2007 (11)
Studeni 2007 (10)
Listopad 2007 (14)
Rujan 2007 (23)
Kolovoz 2007 (18)
Srpanj 2007 (12)
Lipanj 2007 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

SAMO MOJA TEKICA

najjači roman

Flora Jungwirth

Der Fotzenlecker


Hardcore ljubavni roman, preporuča se dodatan oprez kroničnim bolesnicima i meteopatima, zabranjeno za mlađe od 30 zbog neiskustva i opasnosti od nekontroliranog duhovnog samoranjavanja, obavezno prije čitanja prirediti rolu zahodskog papira i bubrežnjak za bljuvanje.
Protagonist romana je čudovište, nit čovjek, nit muškarac. Pazite da ga ne pregazite na pješačkom prijelazu jer ćete odgovarati kao za čovjeka.
Kako ga prepoznati? Jednostavno. Prepoznatljiv je po tome što mu glava raste ravno iz dupeta, a poskrivećke drka iz grma.

Linkovi

Kontakt

marinianis1@gmail.com30.12.2007., nedjelja

HDSSB regionalna stranka jača od IDS-a


"Zašto Milanović ne bi razgovarao s hdssb-om. Šef stranke nije Branimir Glavaš, već Vladimir Šišljagić za kojim se ne vuku repovi. Stranka je zakonito registrirana i nema razloga da se s njom ne razgovara, a i sam Šišljagić je rekao da je slučaj Glavaš treba biti pravno a ne političko pitanje."
-rekao je predsjednik Mesić na Radiju 101, a prenio VL.

Slavoniji je životno potrebna regionalna stranka, nadam se da je dobivena hdssb-om, za koji se se nadam da će naći političke mudrosti i blagosti da zasigurno eksploatiran slučaj "Glavaš" u izbornoj utrci pozitivno iskoriste i preinače se u modernu proeuropsku stranku regionalnih interesa koju će određivati DOMAĆINI.
Ako se napokon HSS dogovori oko cifre s hdz-om, na slijedećim izborima hdssb može računati na dio glasača hss-a kao na nezbrinutu djecu.

"U HDZ- u je najviše bivših komunista, bio sam član, pa znam"-ističe Mesić.

Image Hosted by ImageShack.us

28.12.2007., petak

lovačka

zatulile lovačke trube, psi razigrani na uskim uzicama upirali su tijelima, zatezali vratove, grebli po zasnježenoj smrznutoj zemlji. plazili su jezicima i za svakim dahtajem ispuštali iz tijela oblačiće tople pare. cijuk sapetosti miješao se s muškim govorom i zveckanjem bokerica, karabina, čuturica, umetanjem patrona u nauljene i zaglancane cijevi. zatim metalni klik zatvaranja ponosa i izazova koje će iskušati kroz optičku mušicu pričvršćenu na ledenim cijevima. škripao je snijeg pod teretom preuhranjenih muževa čiji su trbusi zapinjali lovačku odoru i tabali otiske planinarske obuće.krenuli su put šumskog usjeka prteći tanak sloj snijega koji je hrskao kao glazura mekog blagdanskog kolača.
krenuli su šapčući jedan drugom upute i utišavajući zarobljene razigrane pse. povorka je koračala sijekući šumsku tišinu koliko su najmanje mogli. iza njih ostaljali su tragovi koje oni koje love ne umiju čitati. koraci zadovoljstva i izazova lovca i sakupljača koji čuči zauvijek u nama budio se sve više u svakom od njih čineći opuštenost i istovremeno uzbuđenje pomiješanim kao sadržaji čuturica različitih rakija koje su isprobali jedan od drugoga liznuvši po gutljaj žara niz grlo.
s obje strane šumskog puta promicala je bijela, pusta i promrzla šuma. šumski put bio je povremeno presijecan tragovima papaka koji su tajanstveno nestajali u niskom granatom predvorju šume. njih sedmorica nestajali su u dubini kozarčeve šume trudeći se da upiju njenu mirnoću i da se pretvore u zvijeri koje su se zavile u plašt mimikrije. osjećaj mirne napetosti obuzimao ih je svakim daljnjim korakom. opijeni tišinom gotovo sa žaljenjem parali su mir zvukom svojih koraka kroz snijeg. zrak koji im je brijao lica bi im je prijatelj. mirisi nošeni ledenim povjetarcem koji im je kočio korake uznemiravao je pseće njuške. nevina zvjerad negdje skrivena pod snijeg u jesenju postelju lišća u kom se pronađe kakav škrt zalogaj, bila je uskraćena za otkrivanje mirisa i zvukova opasnosti. sedmorica predatora s ovješenim opasnim metalom o ramena, kukavički naoružani dresiranim zvjerima koje umiju čitati predatorima skrivene šifre opstanka podmuklo su nakon gotovo sata šuljanja izišli sa šumskog usjeka na nevini proplanak, bijel i tih. njegovu nevinost kvarila je nakrivljena stršeća geometrija lovačke čeke. cijuk pasa bio je prigušen, nervozan, sluteći. jedan predator uzverao se nezgodnim ljestvama da s visoka nišani u stupicu koja se sprema. ostali predatori rasporedili su se u tri grupice. jedna je zauzela položaj uz rub proplanka. ostale dvije krenule su prteći netaknut snijeg prema suprotnoj strani proplanka. pustili su sa uzica sva tri psa odjednom. lavež i cijuk sapetosti nestao je zajedno s njiovim mahnitim tijelima u smrznutom gustišu. zapete puške spremne za nervozni otpust u rukama predatora čekale su.
u gustišu u kom su nestali psi uzkomešalo se granje s kog je pao smrznuti snijeg. na suprotnu stranu proplanka istrčala su tri vepra jureći ispred pasa koji su ih uskoro sustigli prepriječivši im put. zbunjeni u svom kretanju dva praseta su okružena psima koji su bijesno lajali i pokušai gristi tapkala su na mjestu tražeći izaz. jedno prase umaklo je stupici. predator je zakoračio lijevom nogom nagnuvši se nad puškom. pokret kažiprstom otpustio je rezak i zaglušan zvuk eksplozije. jedno prase skvičeći pokočilo je skvrčeno uvis. njegov hrbat bio je raznesen, krvavi komadići kože, crnih čekinja i meso sa hrpta oduzeli su nevinost mirnoći proplanka. iz praseta potekao je krvav trag u snijeg. drugo prase je umaklo. psi su divljali oko plijena. na licima predatora bio je pobjednički cerek. pošli su prema lovini. okružiše veprića čiji je sjaj iz očiji postajao staklen kao ledene kaplje koje su visjele s grana. iz razjapljene gubice visio je jezik. izvadili su čuturice i nagli po gutljaj u znak zadovoljštine dobrim početkom lova. napustili su proplanak i nastavili muklu šetnju šumskim usjekom. ostavljenom vepru mrzla se krv, njegovu krdu spremala se nova stupica.
nedovršeno !! nastavak slijedi kasnije...idem van u gradsku kavanu na trač partiju ...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

23.12.2007., nedjelja

korporativni novinar aca

uspio je dokazati u današnjoj emisiji koja još uvijek traje da je zoran milanović loš lažljivac kojega je naravno, pobijedio i trebao pobijediti bolji i veći lažljivac, na način na koji već lažljivci pobjeđuju. Aca je usput dao na znanje da ima kompleks srpstva, a zbog kršenja novinarskog kodeksa nije mu mjesto niti u 24 sata da skuplj¸a vijesti iz kanta za smeće po ulici.
ovako najnovija garnitura htv-a zamišlja svekoliko gledateljstvo državne televizije

21.12.2007., petak

evoo iih, izlegli su se

napokon, i to ni manje ni više, pačja škola, da ne kažem patka

Image Hosted by ImageShack.us

17.12.2007., ponedjeljak

nova VLADA u nastajanju

Image Hosted by ImageShack.us

16.12.2007., nedjelja

Stjepan Radić i sljednici

jednom sam dočula ili pročitala da je, navodno, Stjepan Radić izjavio da je "muž pokvaren dokle je bor zelen, i da netko mora zastupati i voditi narod".
U zadnjem smo mandatu gledali tipičnog predstavnika gore opisanog "muža" iz naroda. Za obnašanje uloge predvodnika treba netipičan muž iz naroda, s manje prizemnih talenata od prosjeka koji zastupa, ali kojih je itekako svjestan i kada bi ih sam rabio bio bi kudikamo precizniji i učinkovitiji. Prizemni talenti ogledali su se u metodama i iznosima kojima su potpuno javno korumpirani i oktroirani , dijelom, izborni rezultati.
U Njemačkoj je tanka linija bila između Merkel i Schroeder. Schroeder je mogao pobijediti da je koristio samo mali dio zloupotreba kakve se koriste kod nas. Zdrav razum je upućivao na potrebu za novim snagama nakon Schroederova potonuća Njemačke. Zdrav razum je odredio pravila igre.

Što određuje pravila igre kod Radićevih sljednika još neznamo. Možda naslućujemo po onoj staroj narodnoj, "misli zlo, pa ćeš pogodit!"

12.12.2007., srijeda

10 CC
09.12.2007., nedjelja

pošto ljubav?


04.12.2007., utorak

puca me na indexe ovih dana
03.12.2007., ponedjeljak

zokijeva vjernost biračima

birači su rekli da neće Jurčića, i Zoki ih je poslušao.
U čemu je problem?

01.12.2007., subota

šefe, pjevaj za društvo u desnom ćorsokaku


Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se