Opis bloga

Ime: Marina
Razred: na jesen 6.
Škola: Oš Otok
Naj frendica: Mirjana
Naj frendovi: Gabriel, Jurica, Marko
Naj jelo: pizza
Godište: 1998...12 god
neda mi se pisat više =))
... I ovo je moj drugi osobni blogiCH..
UŽIVAJTE! <3Get Free Music at www.divine-music.info

Get Free Music at www.divine-music.infoFree Music at divine-music.infoImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic


I LOVE
- prijatelje
- pizzu
- lazanje
- špagete
- more
- ljeto
- praznike
- profača iz informatike
- zabavu
- smijeh
- svoj dom
- svoj kvart
- komp
- svoj mob...LG cookie
- smajliće

sretantuzannocrybeljzubocoolrofl
kissrolleyeswinkyeseeknonobangburninmaddead
greedyheadbangmadmouthwashnaughtynutpartysmokin
thumbupwavecerekblablazijevzalivensmijehpuknucu
njamifinonamcormahludhrvatskazujo
pjevalaze

I HATE:
- Justina Biebera
- ogovaranje
- cajke i narodnjake
- otrovne životinje XD
- sve kaj je glupo
- i nezz...više..I LOVE COLORFULImage and video hosting by TinyPic

I LOVE EVERTHING
Image and video hosting by TinyPic

I LOVE CUPCAKES
Image and video hosting by TinyPic

HAPPY

I'm happy in the morning
I'm happy in the night
I'm happy when I'm talking
to a person full of shite

The thing is when your happy
you last most every day
and even when the things go wrong
most things go your way

So happy is a good thing
happy makes you smile
being happy everyday
makes everything worth while

so even when you shed a tear
even when your blue
give a smile to everything
to what you say and do


SMILE AT THE SKY

Smile at the sky
It’s so pretty
It sets me free
When I’m sad
I go outside
When I’m happy
I go outside
A smile emerges on my face
So far and wide
Just like the sky
The smiling sky whom I smile back to
Smile at the sky

Are you happy?
You’re already outside and smiling
Are you sad?
Get your ass outside and show the sky a smile
Smile at the sky
Smile at the sky
And give him a grin or two
Remember he loves you too
Smile at the sky
Smile at the sky


I LOVE YOU
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Credits

Designer: ×A. Dawn Art×
Basecode: Blogskins

Napokon novi post! =)

Evo napokon je došlo vrijeme za novi post. Nisam napisala post ...dosta dugo. Jednostavno nema toga nečega što te vuče na pisanje. Nema inspiracije. Mora doći inače ništa od ničega. A najčudnije mi je uvijek kada napravim neki blog na početku pišem postove ko luda. Svaki dan neki post i onda popustim. Uglavnom, htijela sam vam zahvaliti na svim komentarima i podrškama u vezi prošlog posta. Stvarno vam veliko HVALA. Ne znam što bi ja bez vas. Nadam se da će te i dalje komentirat jer mi to puno znači. Dobijem to nekakvo samopouzdanje i dobijem snagu koju mi dajete. 85 komentara! Nisam očekivala toliko al ok. Još bolje!


Uh, još dva tjedna i onda... škola. Pa veselim se i ne. Više ne nego da jer nastava, matematika...a joj..A da..Dobra vijest. Tata će me ispisati iz glupog francuskog. To mi je bio izborni predmet, ali imam još izbornih tako da tata će napisati nekakvo pismo mojoj razrednici i ispisat ću se kao i neki iz mog razreda. =) Wiii! I'm happy! Moći ću duže spavati ili radnije ići iz škole...hehehhe! UGlavnom. Ja sam nabavila knjige. Skoro sve. Fale mi neke radne bilježnice i likovni, tak neš. Nezz točno. Napokon sam i ja počela knjigu neku čitati. Čudo za mene. haha. Čitam Sestre po trapericama od Ann Brashares. Već sam negdje na 160 str. Zanimljiva je knjiga da vam kažem. POsudiTE ju vi koji niste. Da vam malo skrati dosadu. Eh da. Opet se dosađujem i ljenčarim, ali malo manje. Sad mi se počinju vraćati frendovi jer svi ostanu na moru tam negdje do 9 mjeseca. Da škola počinje u 11 mjesecu oni mi i do tada ostali. Mislim glupo. Kak im ne dosadi. Ne znam o čemu da vam pišem više nego ajde komajte, znam da nije baš neki post i tak..ali ajde samo želim ... odgovor na pitanje. ŠTO DA RADIM PO CIJELE DANE osim kompa i televizije i čitanje knjiga????


Twetty

Image and video hosting by TinyPic

I LOVE MUSIC

x Komentari [ 70 ] x


Tužna zbog prošlosti, Sretna zbog budućnosti

Baš sam sada došla na blog i prokomala malo nečije blogove i sjetim se ja jučerašnjeg razgovora s tatom. A sad ću vam reći o čemu smo pričali...vezano uz budućnost.

Ne znam tko mi je ovu priču ispričao, ali mislim da mama ili tata...Uglavnom...Bilo je to jako jako davno. Ne baš jako...ali ja sam bila u maminom trbuhu. Nisam se još rodila. Mama, tata, moj brat, stric i baka (plus ja u maminom trbuhu) živjeli smo u jednom velikom stanu. Moja baka (svekrva moje mame) i moja mama su se jako mrzile. Ali baš jako. Nisu se uopće podnosile. Moja baka je jedan dan rekla da ne želi više živjeti s nama (mislila je na moju mamu) pa nam je rekla da će nas istjerati iz stana ako ne nađemo nekakav stan ili neku kućicu u kojoj ćemo biti dok ne nađemo nešto konkretno gdje ćemo živjeti. I tako smo mi kupili jedno malu malu kućicu koja je imala samo dvije prostorije. Tamo smo bili tjedan dva i onda smo tamo napravili jednu kuću koja je imala samo prizemlje...nije imala kat ali bila je poput stana. Zatim smo se preselili u tu kuću i živjeli u njoj godinama. Još uvijek živim u toj kući, ali sve je uređeno. Uglavnom...prijeći ću na pravu temu. Prije 3 godine moja mama je našla jednu prijateljicu preko Neta i tražila je nekoga kod koga će živjeti dok ne nađe pravi stan. Zapravo, moja mama se htijela rastati od moga tate, ali nije nikom ni riječi rekla o tome. Ali ja sam jedan dan prije nego što su mi se roditelji rastali zamislila kako mi to bilo da mi se roditelji rastanu. Mislim da sam o tome počela razmišljati zato što sam primjetila da mi se starci više ne vole. Kad je moj tata išao poljubiti mamu u obraz ona se samo izmaknula jer nije htijela primiti poljubac. To mi je bilo jako čudno. Onda je jedan dan otišla negdje kod prijateljice na 5 dana i vratila se natrag kod nas. I tako nakon toliko godina moja mama je samo otišla na autobus i ostavila nas. Tražila je rastavu i tako su se moj roditelji rastavili. Zapravo nisam htijela pričati o tome. Preskočila sam neke detalje u vezi rastave, ali prijeći ću na temu naslova "Sretna sam zbog budućnosti."

Jučer mi je tata rekao da ćemo prodati stan u kojem trenutno žive moji baka i stric. Za prodaju stana sam već znala, no pitala sam se uvijek di će baka i stric živjeti. Kod nas u ovoj maloj kući? Mislim nije mala..kao stan je ...al...ok. Tata mi rekao da ćemo napraviti kat gore na kući i urediti sve... tak da sam jako happy. Ah..tata je moj već sve isplanirao kako će sve izgledati. Tak da do sljedećeg ljeta počet ćemo sa gradnjom kata jer će se tek tad negdje prodati stan. Ajde .. ne znam više što da napišem.. kad malo razmišljam o mami tužna sam.... Kad pomislim da na moje djetinjstvo ... nisam baš nešto happy. Odmah se sjetim svoje mame koja mi je toliko voljela da me nakon toliko godina ostavi. Mislim mama mi je i ja je volim i ona mene...ali..stvarno ne kužim...samo tako ostaviti moga tatu..jednostvano ga je prestala voljeti!? .. ok...mislim nije ok..ali..ufff...rađe ću razmišljati o svojoj lijepoj kućici i o budućnosti. Nadam se da će mi budućnosti biti ljepša od prošlosti. Idem sada..........

Image and video hosting by TinyPic

x Komentari [ 86 ] x

Naslov? Nema naslova... XD

Nekako mi se ovih dana non stop pišu postovi...al dobro nema veze. Nadam se da ovaj post neće biti jako kratak.

Jučer sam bila vani i srela sam jednu frendicu... vratila se s mora prije neki dan. Sjedile smo u parku i čekale jednu drugu frendicu..otišle smo sjesti na trg u našem kvartu Sloboština i sjele smo na nekakve kamene kocke ispred jednog ulaza i počele pričati. Prijateljica Stefany...ali svi je zovemo Stefy mi je rekla da je bila prije neki dan s Larom (jedna cura koja će sad 6.a, a ja ću 6.b) vani i s jednim dečkom koji se prek fejsa dogovorio s Larom da se nađu vani...a taj dečko...nezz točno kak se zove je išao s Larom u vrtić pa se zato poznaju..Tog..dečka...ovjde ću ga nazvati Marko...znam da mu je ime nešto na M..Tog Marka su u školi pretukli.. ne znam točno zašto..ali on nije išao kod nas u školu neg negdje drugdje..tamo su ga pretukli..i sad meni počne Stefy govoriti to da su ga pretukli a ja si mislim ma to je sigurno neki zločesti dečko il tak neš...da nije dobar..itd. I onda Stefy meni kaže...da će on doći u našu školu... a ja si u sebi mislim A JOJ! ... a onda mi počne govoriti da se upisao u naš reazred 6.b .. a onda ja... opet u sebi još jači A JOJ!! A onda mi je rekla da je taj Marko jako dobar...baš kao pravi priajtelj.. i da ona isto ne zna zašto su ga pretukli..valjda neki debili u toj školi. A onda ja u sebi..O HVALA TI BOŽE! I tak ćemo mi dobiti novog učenika ...Jej!..U 5. razredu smo dobili nekog tam iz Makedonije...Govori neki jezik...ali ne makedonski...a i zna hrvatski. A nije ni on loš ali nije baš komunicirao s nama. Zove se Dashmir..al dobro..Čovjek je iz strane zemlje. To je to što se tiče novog učenika.

Hm...heh..škola!?..da..Škola će uskoro početi..a dobro imamo malo manje od mjesec dana odmora =(... I onda opet sve po starom. Moram priznati da mi fali škola. Fale mi one zezancije pod satovima tehničkog..haha..to mi je najbolje..Imamo jednu babu iz tehničkog. Ta je toliko slijepa da niš ne vidi i jedno te isto stvar ponovi najmanje 55 puta... :P Jedan dan ..to je bio petak...Jedva smo čekali da završi nastava i da počne vikend...Prva dva sata su akavci imali tehnički..i jedan odmor su nam rekli da su pisali nenajavljeni test iz tehničkog.-- A mi smo treći i četvrti sat imali tehnički pa sam si ja pod odmorom počela pisati šalabahter...i onda su se počeli okupljati oko mene...Daj meni napravi šalić..i meni .. i meni! .. a joj.. pa sam drugima dala svoj šalič da si prepišu..Onda kad je počeo sat Svi..ama baš svi..osim dvoje troje učenika smo imali šaliće i profa nije nikkkoga skužila..iss..koja slijepa baba..a dobro sad ćemo iz tehničkog imati jednog super profesora...Ljubek...tak ga svi zovemo...Najjjjbolji profesor u školi...svaki sat..ama baš svaki sat nam proda barem 10 fora...haha...To mi sve fali..sve te zezancije..pisanje zadaća pod odmorom...laganje profi da nam nije javila za test..hehe...bacanje papirića pod satom..brbljanje...sve to mi fali..svi prijatelji...aa..sječam se kad su se pod odmorom svi okupili tam negdje u nekom hodniku gdje su neki malci...prvašići i drugašići.. i onda su svi počeli vrštati i govoriti OPAA!...i ja trčala do tog hodnika i pitam ja Kaj je to bilo tu? .. a meni rekli da su se tam ljubili neki drugašići..hahahahha....Ajme koji dani...a onda kad se sjetim matematike...dođe nama profa..Sada ću vas pitati pravila i formule!...A nije nam ni rekla ništa..i tak svaki drugi sat...Fallllli mi sve to...mučenje, učenje...druženje...odlasci u kino itd. Dok je škola svi su mi frendovi tu...i onda svi negdje odemo...Šta mislite?..Kako bi to bilo da nema škole?...da li bi mi svi sada bilo živi uopće?...dobro..neću vas zamarati školom..I onako su praznici

Što se tiče praznika...ja samo lijenčarim...pojedem tam neke pahuljice...pa operem zube.pa odem na komp, pa ručam, odem van vratim se doma, pa opet van..ili ostanem doma, pa na komp i večerati prati zube..i spavati..Tako izgleda moj dan. Sad probajte mi nešto predložiti. Što da radim? Volim crtati, pisati..imam hrpu crteža..pišem priču...ali više nemam ideja i inspiracije..možete li mi vi nešto predložiti...tako ću dobiti inspiraciju i ideje...danas ću ići u knjižnicu posuditi neku knjigu. Poslije ručka pravac u knjižnicu...Možete li mi preložiti možda neku zanimljivu knjigu..samo da nije nešto ljubavno il kaj ja znam.. Nešto ..što je vama bilo zanimljivo...ne znam...Predlažite! ^^

A sad idem ja!... Nadam se da je post bio dovoljno dugačak...! =) XD

x Komentari [ 35 ] x

I'm happy! =)

Svi ste bili u pravu. Nebi Lara is prošlog posta otišla bez pozdrava il tak nešto. Moja prijateljica koja je isto bila sa mnom
kada smo ju prvi put vidjele i upoznale otišla je do Larinog stana u Zagrebu i pokucala na njihova vrata. Ispred vrata su se pojavili njezini baka i deda i rekli da su Lara, njen brat i njeni roditelji otišli na dva dana na more tu u Hrvatskoj...tak da sam sad jako happy zato što će se vratiti opet u Zagreb... =) ... i naravno...obavezno ću je tražiti broj moba! Znala sam ja da će ona već jednom doći, a da nije vas ne bih se baš toliko puno ni nadala...tnx svima na komovima...Znam da je kratak post, al evo morala sam vam javiti!

Image and video hosting by TinyPic

HAPPY

I'm happy in the morning
I'm happy in the night
I'm happy when I'm talking
to a person full of shite

The thing is when your happy
you last most every day
and even when the things go wrong
most things go your way

So happy is a good thing
happy makes you smile
being happy everyday
makes everything worth while

so even when you shed a tear
even when your blue
give a smile to everything
to what you say and do


x Komentari [ 35 ] x

Upoznala ju, a sad je nema! =(

U ovom postu riječ je o jednoj curi koju sam prije dva dana upoznala u parku. Bila sam vani sa prijateljicom i postalo nam je dosadno pa smo otišle u park. Sjele smo na ljuljačke i počele razgovarati sve dok nismo ugledale curu koja je počela pričati engleski. Zatim smo u parku srele jednog našeg frenda koji nas je upoznao sa Larom (curom koja priča engleski) i iskreno da vam kažem Lara mi je postala najbolja frendica. Taj naš frend samo ju je nešto malo poznao no ipak nas je upoznao i postale smo si jako bliske. Imale smo puno zajedničkoga. Iako samo 6 godina učim engleski znam ga vrlo dobro pa smo se uspijele porazumijevati na engleskom zato kaj ona ne zna baš puno hrvatski. Ima godina negdje isto ko i ja i bilo je sve super. Sljedeći dan došla sam opet u park jer smo se Lara i ja dogovorile da ćemo se nać sutradan u parku. Srele smo se no nakon pola sata roditelji su je pozvali da moraju negdje ići. A da .. zaboravila sam vam reći da je iz Engleske...nezz iz kojeg grada ali iz Engleske.. a to ste mogli i zaključiti. Uglavnom...ona je otišla ujutro... i nije je bilo cijeli dan nigdje. Onda sam danas došla u park i bila sam tamo cijelo vrijeme...ali nije došla...nisam ju nikako vidjela skoro dva dana,... a nadam se da ćemo se još vidjeti prije nego se vrati natrag u Englesku..Šmrc.. da bar dođe. Svaki dan se nadam da će doći, a kažu da nada zadnja umire...eh..valjda je tako. Mislim da je samo otišla razgledavati Zagreb ili neš slično...

Image and video hosting by TinyPic

x Komentari [ 31 ] x


Image and video hosting by TinyPic

Ey LjUdOvi!...Moj prvi postek na mom drugom osobnom blogiCHU. Kao što sam i rekla zaboraWila sam pasWorD od prvog osobnog tak da sam sada napravVila ovaj blog. UŽIVAJTE i WeLcoMe!

Image and video hosting by TinyPic

Nemrem vjerovati kak je tak brzo prošao 7. mjesec. Ljeto nam brzo prolazi i odlaZi. A onda opet u sTupID školu...učenje, učenje, pisanje zadaća, učenje.. ...Sad u 6. razred. Brzo prolazi vrijeme. Brzo prođe život. Imam osijećaj ko da ću sad u 2. razred. Da mi se vratit sad u vrijeme kad sam išla u vrtić. Igranje s barbikama. Haha...to je bio život... a ne učenje. Zaš uopće moramo učiti glupe razlomke, zašto moramo učit povijest..i onak su svi crkli..., zaš moramo učiti svakave gluposti koje nam neće trebat u životu. Pola života izgubiš samo na učenju! To nije norMaLisHE..Ah.. neću ja više misliti o školi, barem ne prek ljeta dok su praznici. Hvala ti Bože što si nam stvorio praznike! Da nea praznika ja bi već odavno bila u groblju od tog silnog učenja. A da..rekla sam da više neću o školi. Uglavnom, bila sam cijeli 7. mjesec na moru, uživala sam...tam mi je bila sestričnA...kUpanje, ronjenje...Ah...to je isto život...Na mORu dočekala 12 rođendan... jej! ... bar me ovaj rođendan nije upikla osa kao prošli...hehe...ah...šta ću ja sad u ZagreBu...Nema puno prijatelja..svi su na moru...al vratiti će se oni...moraju nabaviti knjige..ah..!Gr! .. opet ja o školi... A..nisam mislila da ću ovo ikad reći...ali nedostaju mi moji dragi, dobri frenDoWy... pa .. zato jedva čekam da počne škola...ali SAMO zbog PrijaTELJA! ...Idem sad Van...sutra napišem Novi postek.. BAJ BAy! Ljudowi..užiVajte na moru vi koje ste na moru .. a vi koji niste..uživajte SVEJEDNO...! ...bookICH..! wave

Image and video hosting by TinyPic

x Komentari [ 27 ] x