Subkulturni Fanzin,
Underground
portal... o
Slobodi, Individualizmu, Avanturi... izmenjenim stanjima na svest...


.: uPhoto :.
Vidi veliku sliku/ See full size >>
HEROJ
Srdja Aleksić - Trebinje
1966 -1993

.................photo by maniac

See All uPhoto >>
Pošalji svoj uPhoto >>



look for:


mozilla
by Laff







Corax logo..................

18. okt. '10…….....see full-->






MIOMIR GRUJIĆ - FLEKA

“Humans against killing…
sounds like
junkies against dope”


fleka FLEKE od fotografija, tekstova, video i audio materijala.. `Ljudi su ovde na loš način odlučili da prevaziđu postojeće raspoloženje i opšte okolnosti kroz pasivnost. To će pre ili posle biti prepoznato kao pogrešan način, metod...pristup.`

spiker FLEKA Mp3

- ŠIŠMIŠ RADIO 1.
- ŠIŠMIŠ RADIO 2.
- LIVE U BOŽIDARCU
- PSIHONOŠA





Katalog -->
- MANIAC DiVX FILMOVI -
razmena - exchange



Organic Grooves
ORGANIC GROOVES
Compiled & Mix By DJ LAFF
Maniac Records (2004)
___________________ Ded City
DEAD CITY RADIO
Compiled & Mix By DJ LAFF Maniac Records (2004)
....



Screaming Jay Hawkins
___________________

"Bez prisustva muzike, vreme bi bilo dugačka lista dosadnih obaveza i rokova za plaćanje."

ZAPPA ___________________

"Sloboda je ne moguca bez slobodnog vremena."

PUŠKIN


Maniac Shop

| Maniac Shop | Underground On - Line | Sex | Drugs | Rock'n'Roll | Film | Politics | Maniac Music | Concerts | Maniac Links | Games | Kolumna | Bekanismi | Dijabolik | Maniac Photo | Bez Dlake na jeziku | New Report |


30.09.2008., utorak

MANIAC, BUDAPEST, KEITH HARING…

Keith Haring (1958 – 1990) was an artist and social activist whose work responded to the New York City street culture of the 1980s.

Image Hosted by ImageShack.us

Born in Reading, Pennsylvania, Haring grew up in Kutztown and was interested in art from an early age. From 1976 to 1978 he studied graphic design at The Ivy School of Professional Art, a commercial and fine art school in Pittsburgh. At age 19 Haring, who was openly gay, moved to New York City, where he was inspired by graffiti art, and studied at the School of Visual Arts... -->

Image Hosted by ImageShack.us

photo gallery: KEITH HARING in Budapest -->

Image Hosted by ImageShack.us photo by sist@

- 00:38 - Komentari (7) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

koncert COLDPLAY u Pešti

Image Hosted by ImageShack.us

photo gallery: COLDPLAY in Budapest -->

Image Hosted by ImageShack.us photo by sist@

- 00:37 - Komentari (5) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

29.09.2008., ponedjeljak

Sinoć: REX - Beograd, večeras : Klupče – Zrenjanin

Belgrade Noise Society i Klupche predstavljaju: Tamagawa ( Sent Etjen , Francuska), b°tong ( Bazel , Švajcarska )

Image Hosted by ImageShack.us

ponedeljak , 29. 09. od 21h - Klupče

Tamagawa je gitarista iz Francuske koji stvara apstraktnu ambijentalnu muziku koristeći se analognim sintisajzerom, električnom gitarom i efektima. Uticaji koje sam navodi se kreću od Velvet Underground-a, The Stooges- a, Black Sabbath-a preko Spaceman 3, Big Black -a pa do Loren Mezzacane Conno rs- a. U njegovoj muzici, gitarske melodije se prepliću sa oscilacijama i frekvencijama analognog sintisajzera, ponekad praćene minimalnim elektronskim ritmom. Njegove kompozicije su se pojavile na brojnim kompilacijama: Boom Bomm Rikords, Hardtek L' Empire des trois Sound wear, One Man Drone , Public Elega ce Limited i dr.

http: //www.myspace.com/tamagawa

b°tong je Chris Sigdell, muzičar iz Bazela, nekadašnji član nemačkog sastava Nid (1995- 2005) . Njegova muzika se kreće od mračnog ambijentalnog zvuka , preko glitch-a pa do ekstatične buke. Na koncertima ne koristi laptop već se oslanja na mikrofone, hand-made noise generatore, casio klavijature, metalne predmete, vibratore i razne kuhinjske predmete koje procesira kroz gitarske pedale i sempler. Chris impro vizuje na licu mesta tako da svaki koncert pruža drugačije iskustvo. Do sada je sarađivao sa raznim bendovima i muzičarima : To Live And Shave In LA (USA), Sudden Infant (CH), Column One (DE), Dave Phillips (CH), Asmus Tietchens (DE), Thoma s Köhner (DE), Ditterich von Euler Donnersberg (DE), Origami Galaktika (N), F. T. B. P.D. (DE) i drugima.

http: //www.myspace.com/btongmusic

upad 150 din.

- 08:25 - Komentari (1) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

26.09.2008., petak

GIPSY WAY

photo maniac
photo maniac

živabiljkabass: GIPSY WAY --> (Mp3 – 16,6mb)

dva puta akusticna gitara + procesor, i jedan bass-take. bez softvera, nista seceno, ulepsano, sva tri tejka su improvizacija - direktno iz glave u prste. ako se nekome dopada, radujem se. a ako je nekom dosadno - baci mp3 u kantu

mp3 by zivabiljkabass

- 08:13 - Komentari (6) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

25.09.2008., četvrtak

DIS-PATCH – Zrex, Klupče

DIS-PATCH PROMO TURNEJA
Septembar/Oktobar

Image Hosted by ImageShack.us

Dis-patch festival je poslednjih godina vrlo aktivan na međunarodnom planu. Pre ovogodisnjeg festivala, 26. i 27. septembra predstavićemo se u Hagu showcaseom u okviru Today's Art festivala, tamosnjeg ekvivalenta Noći muzeja sa akcentom na savremenom stvaralastvu. Iskoristićemo posetu Holandiji da se dan ranije predstavimo i amsterdamskoj publici. U regionu, ovoga puta ćemo posetiti Zagreb.

Tome će prethoditi i mini promo-turneja po Srbiji tokom septembra i prve nedelje oktobra, koja će obuhvatiti vise gradova u Vojvodini i centralnoj Srbiji, sa ciljem da se nase aktivnosti predstave i izvan Beograda, a publika animira da eventualno poseti glavni grad tokom trajanja festivala. Naravno, cilj je i ponuditi uzbudljiv jednovečernji program, za sta će se potruditi učesnici, izabrane snage domaće scene koji blisko sarađuju sa festivalom tokom poslednjih godina, i do sada su nastupali kroz njegov program: Lukatoyboy, WoO, Izvanredni Bob, Piece of Sh.., Haritmia i DJ Moodswinger/BGYSS, kao i prateća izlozba D-p postera i vizuelnog identiteta Nebojse Cvetkovića/Studija Pure koji je vise puta nagrađivan za svoje kreacije za Dis-patch .

Tokom 2009. godine Dis-patch planira jos putovanja po regionu, i već u martu mesecu mozete očekivati novu turneju koja će okupitidomaće, regionalne i internacionalne snage.

Datumi turneje:

20/09 // Klub Feedback, Nis
25/09 // Overtoom 301, Amsterdam, Holandija
26/09 // Today's Art Festival, Hag, Holandija
27/09 // Today's Art Festival, Hag, Holandija
03/10 // Klub SC, Zagreb, Hrvatska
04/10 // Kulturni centar, Pančevo
05/10 // Klupče, Zrenjanin

Promotivna turneja je realizovana u saradnji sa beograskom organizacijom Anonymoussaid.

WoO + Bob // www.myspace.com/belgradenoise
Lukatoyboy // www.myspace.com/lktyby
Haritmia // ww.harimtia.net
Piece of Shh... // www.myspace.com/pieceofshh
DJ Moodswinger // www.myspace.com/djmoodswinger
Studio Pure // www.studiopure.net

DIS-PATCH FESTIVAL, SEDMI PUT 11-20. Oktobra

Image Hosted by ImageShack.us

U periodu od 11. do 20. oktobra biće odrzano sedmo po redu izdanje beogradskog fesitvala Dis-patch, sigurnog uporista za sve one koji su zainteresovani za nove tendencije u elektronskoj, elektro-akustičnoj ili eksperimentalnoj muzici, zvučnim instalacijama, novim audio-vizuelnim konceptima i sire... Dis-patch je poslednjih godina vrlo aktivan na međunarodnom planu, tako da će pre ovogodisnjeg festivala 26. i 27. septembra biti predstavljen u Hagu showcaseom u okviru Today's Art festivala, tamosnjeg ekvivalenta Noći muzeja sa akcentom na savremenom stvaralastvu. Tome će prethoditi i mini promo-turneja po Srbiji tokom septembra i prve nedelje oktobra, koja će obuhvatiti blizu 10 gradova (Pančevo, Zrenjanin, Subotica, Sombor, Novi Sad...) i predstaviti izabrane domaće muzičare, dok će centralni festivalski program u oktobru ponuditi preko 20 koncerata stilski raznovrsnih izvođača iz Sjedinjenih Drzava, Holandije, Austrije, Nemačke, Irske, Novog Zelanda, Slovenije i Srbije.

Kao i prethodnih godina, naglasak će biti na participaciji publike kroz besplatne koncertne programe, softversku radionicu u saradnji sa Visom elektrotehničkom skolom i konkurs za domaće producente (Ableton "Live"), prezentacije umetnika, zanimljivu muzičku igru Sonic Wargame, rezidencijalni program bubnjara Martina Brandlmayra (Radian, Autitic Daughters, Kapital Band 1), susrete domaćih muzičara sa internacionalnim gostima i značajnu novinu: premijerni dečiji program Kid's-patch namenjen najmlađim sugrađanima koji će nakon dvodnevne radionce odsvirati neobičan zajednički koncert sa svojim "predavačima".

Prema trajanju, broju koncerata i obimu pratećih programa, sedmo izdanje Dis-patcha nudi najgusći i najraznovrsniji program do sada, uz učesće preko 40 gostiju, priznatih izvođača iz domena post-rocka, noisea, elektronike, dubstepa, dubokog techna, filma
ili audio-vizuelnih projekata. Festival će predstaviti i dve svetske premijere - a/v performans Thomasa Könera (dobitnika nagrada International Film Festival Rotterdam, Ars Electronica i Transmediale) baziran na audio zapisima načinjenim u Beogradu, I dokumetarnog filma "Totally Wired" irske rediteljke Niamh Ahern koji je posvećen magiji analognih sintisajzera i njihovim tvorcima i pasioniranim postovaocima okupljenim oko berlinske muzičke prodavnice Schneiders Buero. Među prvim objavljenim izvođačima je Scott Monteith, poznatiji kao Deadbeat, iskusni dub-techno producent iz Montreala čiji će novi album u oktobru biti objavljen na etiketi Wagon Repair, a na Dis-patchu će nastupiti 17. oktobra u okviru "Bass F(r)iction" zabave koja će okupiti live actove koji se kreću između dubstepa i dubokog techna prepoznatljivih Chain Reaction tekstura.

Detalji o pozivima za učesće u dečijem programu, Ableton radionicama i takmičenju, kao i igri Sonic Wargame biće objavljeni sredinom septembra. Potpuno nova verzija festivalskog sajta biće aktivna od 10. septembra. www.dis-patch.com

Informacije o pojedinim delovima programa biće objavljivane tokom septembra.
http://myspace.com/dis_patch
http://www.youtube.com/user/dispatchfestival
http://flickr.com/photos/dis_patch
http://www.last.fm/group/Dis-patch+Festival?welcome=1

posted by relja – d – p - bgyss

- 10:23 - Komentari (1) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

24.09.2008., srijeda

Maniac Shop, UNS, NUNS i NDNV osuđuju pretnje Ljilji Stupar

Nepoznati muškarac uputio je pretnje dopisnici Bete iz Zrenjanina Ljiljani Stupar povodom njenog izveštavanja

Ljilja

Ljiljana Stupar prijavila je zrenjaninskoj policiji da joj je nepoznati muškarac u ponedeljak uveče pretio rečima da "ima fotografiju" njene kćerke i da zbog toga "ne treba ponovo da gura nos u stvari gde joj nije mesto". Takođe, rečeno joj je da je za to "dobio novac".

Poziv je upućen sa broja mobilnog telefona sa mreže 065, o čemu je Ljiljana Stupar takođe obavestila policiju.

Ljiljana Stupar je i prošle godine dobijala telefonske pretnje, povodom tekstova o spornim privatizacijama, koje je objavljivala u lokalnoj štampi.

Tada ju je, takođe nepoznati muškarac upozoravao da "zna gde joj kćerka ide u školu" i da prestane sa objavljivanjem tekstova kojima "nekome kvari posao".

Novinarska udruženja osuđuju pretnje

Đoka i Ljilja

Maniac Shop, Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) osudili su anonimne pretnje upućene dopisniku Agencije Beta iz Zrenjanina Ljiljani Stupar i zatražili hitno reagovanje policije .

"Izvršilac ovog krivičnog dela telefonom je pretio Stupar da će ugroziti život njene ćerke i naveo da ima fotografiju njenog deteta i da zbog toga ne treba ponovo da gura nos u stvari gde joj nije mesto", navedeno je u saopštenju NUNS i NUNV.

Stupar je i prošle godine dobijala pretnje povodom tekstova o spornim privatizacijama, koje je objavljivala u lokalnoj štampi.

"U državi u kojoj se novinarima i medijima mogu nekažnjeno upućivati surove pretnje, ugroženi su osnovni principi slobode izražavanja", zaključeno je u saopštenju.

Udruženje novinara Srbije (UNS) i Sindikat novinara Srbije najoštrije osuđuju pretnje koje su upućene Ljiljani Stupar i zahtevaju hitno policijsko reagovanje, saopštio je danas UNS.

UNS i SNS zahtevaju od policije da hitno pronađe osobu koja je uznemiravala novinarku, tim pre što se radi o ponovljenjim i ozbiljnim pretnjama.

photo maniac

- 19:48 - Komentari (6) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

Umrla Sonja Savić

Sonja Savić
photo Radio KOJOT

Neko misli da smo bili srecni. Ja sam bila srecna kad sam pronasla ljude koji su jednako nesrecni kao ja.” - Sonja Savic, u emisiji "Kao da je bilo nekad" posvecenoj grupi EKV

Leptirov oblak, Ljubavni zivot Budimira Trajkovica, Ziveti kao sav normalan svet, Nesto izmedju, Davitelj protiv davitelja, Una, Balkanski spijun, Zivot je lep, Sekula i njegove zene, Braca po materi, Kako je propao rokenrol, Mi nismo andjeli, Vratice se rode, The Dark Side of the Sun… Svi Sonjini filmovi -->

Za sporednu ulogu pevačice u filmu Život je lep nagrađena je na festivalu u Veneciji 1985. godine.

Na filmu je prvi put igrala 1977. u Leptirovovom oblaku.


Intervju Sonja Savić: Nepravedno su me zapostavili -->

sonja

Sonja Savic oprobala se i kao rediteljka, snimivsi 2003. godine film “Sarlo te gleda”, intimno dokumentrano - igrano ostvarenje posveceno kultnoj beogradskoj grupi Sarlo akrobata i svim “nezapisanim, a najinspirativnijim mladim umetnicima Slovenije, Zagreba i Beograda - ex YU vaninstitucionalcima”.

Vodila je i TV pricaonice na pojedinim beogradskim stanicama, a izmedju ostalog, krajem prosle godine izvela je u klubu Akademija multimedijalnu monodramu “Tajna vencane fotografije” Olge Stojanovic.

Sonja Savic poznata je i po ostrim izjavama o stanju u drustvu i kulturi, a na beogradskoj premijeri filma “Jug - jugoistok”, u kojem je igrala glavnu ulogu, rekla je na 33. Festu u Beogradu da ne zna koliko je domaca publika uopste zrela i spremna za taj film, posle “kretenisanja zadnjih 20 godina, imitiranja (uloga Zorana) Radmilovica, Pavla Vujisica, (likova iz filmova Emira) Kusturice”…

Sonja Savic optuzila je tada medije za nastavak proteziranja autora koji su ostvarivali uspeh i za vreme rezima Slobodana Milosevica, a naustrb onih koji su u to vreme bili proganjani.

“Meni su u zivotu potrebni mir, etika i estetika. Ako obratite paznju, ja sam veliki fan kluba Milutina Petrovica i velika mi je cast sto sam igrala u njegovom drugom filmu, a ako hocete raskrinkavanje, obratite paznju na detalje u filmu”, rekla je Sonja Savic.

- 14:34 - Komentari (6) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

23.09.2008., utorak

MOTORAMA (ROME, ITALY)

Image Hosted by ImageShack.us

Ako su vam dojadili svi ti gitara/bubanj bendovi sa muškarcima, Motorama mogu da budu sasvim dobar izbor. 2 markantne Italijanke postoje već punih 8 godina, objavile su 2 albuma («No Bass Fidelity» i «Psychotronic Is The Beat»), pregršt singlova i našle su svoje mesto na više garažnih kompilacija širom Sveta. Slove za najpoznatiji italijanski garažni bend već dosta dugo i to im je pomoglo da dođu i do jedne američke turneje pre neku godinu, a Evropu su obišle u više navrata.
«Psychotronic Is The Beat» objavljen je ovog leta za renomiranu punk rock etiketu Dead Beat Records (za istu objavljuju: J Church, Knockout Pills, Haunted George, Mac Blackout...), a njihov vrišteći i škripeći zvuk na način Demolition Doll Rods, Red Aunts ili Bikini Kill već je dobio zapažene kritike u nezavisnoj štampi. Na ovom albumu suviše često zvuče znatno sirovije i žešće od mnogih muških bendova sličnog usmerenja da to jednostavno ne može da bude slučajno i, što je najbitnije, obećava jednako uzbudljive žive nastupe. Da, žene ponekad umeju da, što AC/DC rekoše, pokažu više muda (ili petlje, ako vam je to prihvatljivije) i Motorama su tu sigurno prvakinje Italije, a nesumnjivo i u prvih 5 na planeti Zemlji. Dovoljno je poslušati njihovu obradu Gang Of Four hita Damaged Goods, pa da za momenat steknete utisak kako su GO4 bili bend sastavljen od evnuha kad su napisali ovu veliku pesmu pre kojih 30 godina.
Dakle, pršteće, distorzirane gitare i isto tako distorzirani vokal, te nemilosrdno zakivanje bubnjeva recept su kojim ove dve zgodne devojke osvajaju svakog iole ozbiljnog zaljubljenika u nezavisnu rokenrol muziku.
Po prvi put se pojavljuju uživo u Srbiji na tri koncerta i to je prava šansa da se pojavite i pogledate ih uživo. Uostalom, bolje je videti dve seksi ribe kako praše u kratkim suknjama, nego 5 ružnih tipova koji se trude da ostave utisak na većinski mušku publiku koja se obično pojavljuje na koncertima ovog tipa, zar ne?

Četvrtak, 25. septembar – Zrenjanin @ Klupče

http://www.myspace.com/motoramaitaly
http://motorama.org/motorama.htm
http://it.youtube.com/watch?v=khHIxpYK_uI
http://www.badmusicforbadpeople.com/motorama-rome-italy

- 10:59 - Komentari (2) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

20.09.2008., subota

Fotografije sa koncerta Zoster

Fotografije sa
koncerta Zoster
u K.C. Zrenjanin

<br />
<a href=http://maniacfoto.blog.hr/2008/09/1625384985/foto-galerija-sa-koncerta-zoster-u-zrenjaninu.html target=_blank><a href=http://maniacfoto.blog.hr/2008/09/1625384985/foto-galerija-sa-koncerta-zoster-u-zrenjaninu.html target=_blank>fotografije sa koncerta Zoster u K.C. Zrenjanin</a></a>

Photo by Sanja V.

- 21:37 - Komentari (1) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

19.09.2008., petak

Kako su me

Image Hosted by ImageShack.us

Nikoleta Marković i Nikolas Kejdž,
leta Gospodnjeg 2007-e,
oslobodili straha od munja i gromova.

A baš sam se plašio. Više munje.
Grom bi me finiširao.
I onda popijem 40- 50 mg bensedina, i proklinjem
sebe što nisam
popio propanolol.
A ranije se nisam plašio.
A to ranije je bilo
pre nego što će da mi u MUP Pljevlja
prići pandur, noć je bila,
on i dva njegova ortaka po uniformi
me izveli iz kaveza,
ta dvojica udjoše u kućicu za idiote
da se ugreju – novembar bio –
a ovaj baja, digao mu se kurac od moći
i lepo me postavio kao fudbalsku loptu,
uzeo zalet,
I iz sve snage udario u srce.
Naprsla kost.
Nabo me tačno na dva rajsfešlusa –
Od duksa I čempion sportske futerske jakne.
Onda me vratio u kavez.
Svršio je.
Kada se ohladio grudni koš,
Glava mi je pucala od bola
Svakog
Otkucaja
Srca.
U kavez se ulazilo kroz podrum,
Cija su vrata užasno škripala,
I svaka škripa je značila nove batine.
Ok, vratismo se nakon pritvora i zatvora u Beograd,
Kad počeh da se plašim munja i gromova.
Naučih šta je PTSP.
Posttraumatski sindrom.
Valjda se tako piše.
Na sreću, kost zarasla normalno.
I reče mi Nikoleta jednom da oluja neće
Ubiti mene I mog psa
I da munja I grom su lepa dela prirode
I da se opustim jer ako
Munja I grom ubiju mene – ubiće I nju.
A ona je devojka zmaj, besmrtna je.
I poverovah joj.
A još se potrefilo da gledam tog dana
Neki film sa Nikolas Kejdžom
Koji je opet imao facu – nešto izmedju
‘’Sere mi se’’ I ‘’počeću da plačem od straha’’.
Uvek neodlučan, pogrbljen,
Mucavac koji ne muca.
I prepoznah sebe u njemu I bi me sramota.
Od tada, svako jutro 2 limuna
I 2 pomorandže u čašu
I 30 mg bensedina.
I pipnem naprslu kost I pomislim
KAD-TAD !!!

piše radovan nastić

- 14:48 - Komentari (1) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

Graffit na Dorćolu

Image Hosted by ImageShack.us

photo maniac

- 14:47 - Komentari (1) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

18.09.2008., četvrtak

LJUBAV I DRUGI ZLOCINI PRED BEOGRADJANIMA

Image Hosted by ImageShack.us

BEOGRAD - Beogradska premijera nagradjivanog filma Stefana Arsenijevica “Ljubav i drugi zlocini”, sa Anicom Dobrom u glavnoj ulozi mlade zene koja odlucuje da napusti zemlju, odrzana je 17. septembra u Sava centru, a prati je i interesantna multimedijalna izlozba u Robnoj kuci “Beograd” u Knez Mihailovoj, koja pruza uvid u motive Arsenijevicevog emtovinog filma.

Image Hosted by ImageShack.us

maniac photo gallery
behind the camera : LJUBAV I DRUGI ZLOČINI -->

photo maniac

- 10:16 - Komentari (0) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

Ričard Rajt

Image Hosted by ImageShack.us

Richard William Wright, rođen 28. jula 1943. u Hač End-u (London), umro 15. septembra 2008, je bio samouki pijanista i klavijaturista grupe Pink Flojd. Iako nije bio produktivan pesnik kao ostali članovi benda, Dejvid Gilmor, Sid Baret ili Rodžer Voters, značajno je muzički doprineo klasicima Pink Flojda, kao što su albumi Meddle, The Dark Side of the Moon i Wish You Were Here kao i na poslednjem albumu The Division Bell. Rajtove bogato satkane deonice na klavijaturama su uvek bile vitalan deo i izražena karakteristika zvuka Pink Flojda.

- 10:13 - Komentari (0) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

14.09.2008., nedjelja

Opaaaa, Opaaaa Draganeeeee...



Ludi trener 2 drugi deo

- 17:26 - Komentari (1) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

13.09.2008., subota

ZOSTER U Kulturnom Centru Zrenjanina

Photobucket
Zrenjaninski Kulturni centar, promoterska kuća Real Roots Promotions i Banathardkor zadruga najavljuju da će u petak, 19. septembra, u dvorištu KC-a nastupiti mostarski reggae - rokenrol bend „Zoster“.
Bend je osnovan 2000. godine, a do sada je objavio dva albuma „Ojužilo“ i „Festival budala“. Iako nikada nije bio u centru pažnje mainstream medija, „Zoster“ je sastav čije numere se već godinama unazad po zrenjaninskim klubovima slušaju. Da, „Zoster“ je „onaj“ bend koji je napravio underground hitove „Ko je jamio, jamio“, „Majko jamajko“ ili „Dictators song“.
Zoster
Uglavnom, Zoster peva na domaćem jeziku, njihovi tekstovi su društveno angažovani, govore o lažnom moralu, korupciji, predrasudama, o primitivizmu, ksenofobiji i o mnogim drugim problemima ljudi koji žive na Balkanu. Parola koja prati njihov aktuelni album je „Malim lopovima skidaju glave, a velikim lopovima skidaju kape!
Photobucket
Banat HardCore Zadruga
Real Roots Promotions
Intrevju sa bendom Zosterom za Zrenjaninske novine



- 22:36 - Komentari (2) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

07.09.2008., nedjelja

Preminuo Dino Dvornik

Funky mesija na ex YU prostoru…

Dino Dvornik

1964 - 2008

- 15:05 - Komentari (5) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

„Primam nove članove“

Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting

Seksi saradnica Vojislava Kostunice

Elvira Bognič kaže da je ove slike „okačila“ na svoj profil da bi pokazala da političari nisu neki dosadni i zatucani ljudi. - Nadam se da će ljudi shvatiti poruku. Ako smo u politici, nismo izgubili mladost i ne mora da znači da će nas članstvo u nekoj partiji promeniti. Kao što vidite, na tim fotografijama ja sam uvek najluđa i najveselija, ali radim i ozbiljan posao - kaže uz osmeh Elvira, koja u zrenjaninskom DSS-u obavlja posao zamenika tehničkog sekretara.
Prema njenim rečima, uspela je da uskladi noćni život i posao u DSS-u. - Uveče ludujem na žurkama, a preko dana se uvlačim u pantalonice i radim u stranci. Ja sam i uspešan sportista i zbog toga sam dobijala stipendiju Vlade Srbije, a DSS mi pomaže kada god treba da idem na neka takmičenja. Ona kaže i da veoma poštuje predsednika partije Koštunicu, dodajući da je imala priliku da ga upozna,

Na profilu zgodne članice DSS-a nalazi se provokativna fotografija na kojoj ona, pokazujući tetovažu na osunčanoj i zategnutoj zadnjici, pozira ispod grba Srbije i logoa stranke u kancelariji gradskog odbora te partije u Zrenjaninu.

Ime i prezime: Elvira Bognič
Godište: 1983.
Visina: 156 cm
Omiljeni film: "xXx"
Omiljena knjiga: Ne čitam ja to, da se ne lažemo...
Omiljeno jelo: Boranija i grašak
Omiljeni auto: Džipovi
Životni moto: "Probaj sve, uozbilji se kad treba i budi samo svoja."

- 14:46 - Komentari (6) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

DARK SIDE OF BRAIN

Image Hosted by ImageShack.us
dule - photo maniac

Šta je „poželjno“ da sadrži savremena srpska estetika? Pa, naravno, sve ono sa druge strane političke korektnosti. „Pušim, pijem, volim da se bijem“, mačo izgled muškarca i „obučena za silovanje“ outfit tinejdžerki. Kako se u to uklapa moj mozak izrezbaren kiselinom i zatrovan politikom? Savršeno. Sada sam u godinama gde mogu mirne duše da dozvolim sebi da pljujem omladinu i džangrizavo prigovaram svojoj životnoj saputnici. Sada sam u godinama kada me svi jebu i kada sam uhvaćen u kandže prosečnosti. Plastic Fantastic estetika, metalne konstrukcije umesto zgrada, klonjare po restoranima pretvorene u svemirske brodove sa ex-teritorijalnim baba-serama, pokondireni pijačni prodavci, kurve na štajgi sa svim zubima u glavi, kompjuterski rokenrol, Mile Kitić, Radojka Bubamara, karirane košulje voditelja na televiziji, fudbal koji to nije, jeftina gudra, estradni političari, neobrijani pazuh u tramvaju, pobuna belih čarapa iz koledžica, susret sa Šabanom Šaulićem i Šabanom Bajramovićem uz naklon i nazivanje dobrog dana uz korektno: „Gde ste Šabani“, pivo iz plastičnih flaša, vera u Boga i otadžbinu ili kralja i otadžbinu-kako god, poplava Stojadina i Stojadinki obučenih u dance plesačice sa Pink-a, deca po parkovima rođena u brakovima dizelaša i kraljica splavova, plakati sa licima bez bubuljica i bora.

I ja u sredini tog ringišpila, nekako miran i spokojan. Glup i ciničan. Što bih čitao Luisa Kerola, što bih gutao Hofmana. Zemlja čuda je tu ispred mene. Uživo. Reality. Uopšte mi nije potreban mozak i čulo ukusa da bih se dočepao požude. Sredovečne komplekse lečim „na jedan“. Srbijo, starice majko. Ne damo Kosovo!

Leteće kese, pune đubreta, lansirane kroz prozore sa najviših solitera, panduri ne viši od 160 cm, obilne porcije nečega u fancy restoranima, ljudi koji ne znaju da pešački prelaz ne služi za prelazak pešaka preko ulice nego misle da je to parking za njihova kola, divlji srednjoškolci koji svojim neznanjem kao taoce drže sopstvene roditelje i nastavnike, taksisti bombe, neduhoviti grafiti po zidovima, ruski rulet čija bizarna igra započinje onog trenutka kada se uhvatimo za kvaku sopstvenog stana i krenemo napolje, komšije voajeri koji kroz odškrinute prozore ne gledaju sex nego imovinsko stanje, psi ne naučeni na nošu koji su nam tapacirali ulice govnima, ponižena srednja klasa koja je bila više nego klasa u besklasnom društvu, modernizovana 4P filozofija (pajero, pištolj, plavuša, pejdžer) iz devedesetih, tajkuni ili tajfuni sa nonšalantno otkopčanim gornjim dugmetom na košulji, kućno vaspitanje kao prevaziđeni koncept, krađa kao smisao života, prevara kao zamena za sex, trafike umesto biblioteka, tange sa hauba kola ispred pijace, Kaluđerica-grad koji ne postoji na mapi, cveće pokradeno sa grobova, Veliki Brat umesto bunta, gej parade opasne po život učesnika i prolaznika, monopol nad hranom, ćelave lobanje na sve strane, kompjuterske igrice gde se možete najebati, naklati, nasilovati, naždrati kao zamena za ruske klasike i lektiru.

Građevinska, prosvetna, fudbalska, doktorska, saobraćajna mafija na jednoj i nas nekolicina na drugoj strani. „Margita Je Dečak“, jedan od prvih grafita savetnika predsednika je svakako bolji od „Srbija UBER ALLES“, ali ko nas pita. Mi smo loši dečaci. Oni su dobri. Oni su Idoli i oni nam kreče svakodnevnicu.

Čačkajući uvo malim prstom sa prirodno nadograđenim noktom, obični Srbin fakat ovako misli u sebi: „odrednica Novi Svetski Poredak mi je uvek pretstavljala nešto onespokojavajuće. Šta će mi nešto novo kada mi je super i ovako. Ako je Evropska Unija toliko dobra stvar, što onda amerikanci ne uđu u nju“, a ustvari na glas kaže: „Dlakav sam po celom telu i ćelav sam po glavi, ne brijem grudi i pazuh. Ono dole malo leti podšišam. Volim da odem na narodnjačka mesta, tamo su ribe ludilo. Pijem pivo i domaću rakiju. Pušim Best. Volim da gledam fudbal. Žena mora da zna da kuva, žena mora da zna da pegla, žena mora da bude domaćica. Libo me racku za politiku dok je meni ovako“ i dobija aplauz na otvorenoj sceni, na šta se na BIS oduševljeno počeše po jajima.. Dalje..

Pročitaj ceo text -->

moj tekst u PRESTUP-u

piše Dule Nedeljković - Glavonja

- 00:18 - Komentari (3) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

Šijan pokušava da spašava duše

Image Hosted by ImageShack.us
photo maniac

Poslednji film Slobodana Šijana S.O.S. Spasite naše duše, premijerno prikazan u beogradskom bioskopu Balkan.

Crnohumorna komedija, sa radnjom smeštenom u hotelu na granici između Hrvatske i Srbije tokom 90-ih...
Šijan je rekao da je imao sreću da za film okupi glumačku ekipu koju je želeo, neka od "najsjajnijih imena naše glumačke scene svih genaracija".

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Makavejev na premijeri

U priči koja paralelno teče na više nivoa, u kojoj se stalno prepliću tragično i komično, igraju: Lazar Ristovski, Katarina Radivojević, Predrag Ejdus, Dragan Bjelogrlić, Neda Arnerić, Slavko Štimac, Bogdan Diklić, Borislav Stjepanović, Vuk Kostić, Ljubomir Bandović, Erol Kadić, Miodrag Krivokapić, Branislav Vidaković, Suzana Petričević, Miloš Samolov, Tihomir Arsić, Nenad Maričić i Duško Janićijević.

Nacionalna premijera novog Sijanovog filma bila je pocetkom jula prosle godine na Festivalu “Sinema siti” u Novom Sadu, a beogradska je odlagana zbog donedavne sudske zabrane prikazivanja, po tuzbi scenariste Milosa M. Radovica. Taj sudski spor je jos u toku, a zabrana prikazivanja u medjuvremenu je ukinta.

Maniac photo gallery:
- S.O.S. Spasite naše duše - behind the camera -->

- 00:01 - Komentari (0) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

03.09.2008., srijeda

Letnji ciklus domaceg filma KLUPCE

U četvrtak, 04. 09. od 22h, će se u zrenjaninskom kafeu Klupče, u okviru letnjeg ciklusa domaćeg filma, predstaviti zrenjaninski režiser, koji živi i radi u Nemačkoj, Jovan Arsenić.

Photobucket

Arsenić će se publici u rodnom gradu prvo predstaviti svojim najnovijim filmom Heroji iz komšiluka.

Photobucket

”Heroje iz komšiluka” je producirala HELDENFILM produkcija iz Berlina, čiji je suvlasnik Jovan Arsenić. Premijera Filma je bila na Berlinskom Festivalu 2008. godine u sekciji Perspektivni nemački film. Film je nakon toga učestvovao na mnogobrojnim filmskim festivalima širom sveta. Između ostalih: CINEMAJOVE VALENCIA SPAIN 2008, WORLD FILM FESTIVAL MONTREAL 2008, SAO PAOLO INT. FILM FESTIVAL 2008, KOLKATA INT. FILM FESTIVAL 2008…
Film kreće u redovnu bioskopsku distribuciju u nemačkoj od januara 2009. godine.

Photobucket

Ova targikomedija je smeštena u jedan veoma šareni komšiluk u Berlinu. To je priča o šest komšija koji, svaki na svoj način, traže put iz usamljenosti. Njihove se priče ukrštaju i dovode ih u situacije o kojima, reklo bi se, nisu ni sanjali.
Jovan Arsenić, nakon studija psihologije na Beogradskom univerzitetu, studirao je film na Univerzitetu u Kelnu. "Povratak", njegov diplomski rad na Filmskoj akademiji u Kelnu, prikazan je na preko 20 festivala širom sveta: Int. Film Festival Hof 2003, Cologne Conference Int. Film und TV Festival 2004, Int. Film Festival Karlovy Vary 2004, Int Film Festival Palić 2004, nominovan za najbolji studentski film u Nemačkoj 2004. – Babelsberger Medienpreis. Int. Filmfestival Bergen, Int. Film Festival Calcuta, Cinema Tout Ecran Geneve – nagrada za najboljeg autora, Int. Film Festival Ljubljana Slovenia, Cairo Int. Film Festival, Crossing Europe Festival in Linz, Buenos Aires Independent Film Festival etc. Do sada je napravio oko desetak filmova koji su takođe prikazivani na mnogobrojnim festivalima širom sveta. Sarđivao je sa produkcijskim kućama iz Engleske, Nemačke i Srbije.

Photobucket

Nedelju dana kasnije, na drugoj projekciji, zrenjaninci će biti u prilici da pogledaju Arsenićeve ranije radove.

Filmografija:
“Trka” (Race), fiction, 6 min., DV, 1999
won the first prize at the Hague Video Festival 1999

„Sind Sie zufrieden?“ (Are They Happy?), documentary, 45 min., DV, 2001

„L’ultima cena”, experimental film, 3 min., 35 mm, 2001

“Eintauchen” (Diving In), short, 12 min., 16mm and DV on to 35mm, 2002
International Short Film Festival Amsterdam 2002, Artfilm Festival Slowak Republic 2002, 14. Videobrasil 2003, Balkan Black Box Festival 2003 etc.

“Povratnik” (Homecoming), feature, 69 min, DV on to 35 mm, 2003
Int. Film Festival Hof 2003, Cologne Conference Int. Film und TV Festival 2004, Int. Film Festival Karlovy Vary 2004, Int Film Festival Palic 2004, nominated for the best student fiction film in Germany 2004 – Babelsberger Medienpreis. Int. Filmfestival Bergen, Int. Film Festival Calcuta, Cinema Tout Ecran Geneve - prize for the best actor, Int. Film Festival Ljubljana Slovenia, Cairo Int. Film Festival, Crossing Europe Festival in Linz, Buenos Aires Independent Film Festival etc.

“COMA” (co-director and co-author – one of 5 directors), mocumentary, 90 min., DV, 2005
Opening film of the Video Competition in Locarno 2005, Warsaw Film Festival, Int. Film Festival du Montreal etc.

“Für immer” (For Ever), feature, 90 min, 35mm, screenplay

„Die Helden aus der Nachbarschaft“ (Heroes from the Neighbourhood), feature, 89 min. 2008, HD.
Premiere: Berlinale 2008 in the Section: Perspective German Cinema
a evo i nekoliko linkova:
www.helden-film.de
http://www.3sat.de/3sat.php?http://www.3sat.de/kulturzeit/specials/118704/index.html
http://www.arte.tv/de/film/Berlinale-2008/Die-Filme/1937014.html
http://www.infomedia-sh.de/aktuell/berlinale_2008/b_helden_aus_der_nachbarschaft.html
http://www.variety.com/review/VE1117924441.html?categoryid=31&cs=1

- 15:08 - Komentari (5) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

01.09.2008., ponedjeljak

Selam Alejkum

Image Hosted by ImageShack.us

U Egiptu je dobro i kao sto se vidi, vratio sam se u Misir na plato Gize posle 7000 godina od kad smo zapalilili odande. Mogu reci da se nista nije promenilo jedino sto murija ima rotacije na kamilama...

Image Hosted by ImageShack.us
see full -->

posted by jole

- 23:27 - Komentari (5) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

MAJKE

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Kultna Vinkovačka grupa iz '80-tih nastupiće 6. septembra na Jelen pivo festivalu na Tašu, nakon višegodišnje pauze, u jednoj od svojih najboljih postava. Grupa se u stvari aktivirala još 2007. godine, nastupima po Hrvatskoj i na Exitu 07, gde je otprašila svirku kakva se retko čuje na ovim prostorima.
Razlog dugogodišnje pauze je između ostalog i problem koji je frontmen, tekstopisac i idejni vođa benda Goran Bare imao sa heroinom. Doduše, problem, čini se, još uvek nije u potpunosti otklonjen, ali ono što su prošle godine prikazali na Exitu ukazuje da im ni to ne smeta da pokažu da su jedna od najboljih rock grupa ex Jugoslavije. Biće ih zadovoljstvo ponovo slušati u društvu Partibrejkersa, Discipline kičme i ostalih.

Posted by Livi

- 12:45 - Komentari (10) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>



________________________


maniac arhiva 10'
Arhiva
Januar | Februar | Mart | April | Maj | Jun | Jul | Avgust | Septembar |
Arhiva
maniac arhiva 09'
Arhiva
Januar | Februar | Mart | April | Maj | Jun | Jul | Avgust | Septembar | Oktobar | Novembar | Decembar |
Arhiva
maniac arhiva 08'
Arhiva
Januar | Februar | Mart | April | Maj | Jun | Jul | Avgust | Septembar| Oktobar| Novembar| Decembar
Arhiva
maniac arhiva 07'
Arhiva
Januar | Februar | Mart | April| Maj | Jun | Jul | Avgust | Septembar | Oktobar | Novembar | Decembar
Arhiva
Arhiva
maniac arhiva 06'
Arhiva
Januar | Februar | Mart | April | Maj | Jun | Jul | Avgust | Septembar | Oktobar | Novembar | Decembar
Arhiva
Arhiva
maniac arhiva 05'
Arhiva
Januar | Februar | Mart | April | Maj | Jun | Jul | Avgust | Septembar | Oktobar | Novembar | Decembar
Arhiva
Arhiva
maniac arhiva 04'
Arhiva
Januar | Februar | Mart | April | | Maj | Jun | Jul | Avgust | Septembar | Oktobar | Novembar | Decembar


________________________

Idi na vrh strane >>


..About Us++++++++English
+++++
+++++
Knjiga utisaka
+++++
Upiši se u knjigu


Contact Us++++++++RSS




ĐOKA VOJNOVIĆ
KOJOT

ĐOKA VOJNOVIĆ - KOJOT
Radio KOJOT 107,3 MHz

Djoka KOJOT

Dan.. ..Brian Jones

Rekli su o Đoki, upiši se..

`U letnje veče 1973 godine, u sobi “pod kiriju” negde u belom svetu “cedili” smo poslednju kriglu piva slučajni poznanik Kris i ja, i … Kris mi se kleo, kako u njegovom kraju, negde na jugu Sjedinjenih Država, hara “najbolja ROK grupa sveta” ALLMAN BROTHERS BAND..` Dalje..

Džuboks 76’ - br.23 str.31

Đorđe VOJNOVIĆ





Pera bez dlake >>




MANIAC MOVIE
- behind the camera -


neprijatelj
NEPRIJATELJ
Reditelj: Dejan Zečević
2o1og.


žena
NEKA OSTANE MEĐU NAMA
Reditelj: Rajko Grlić
2oo9g.


žena
ŽENA SA SLOMLJENIM NOSEM
Reditelj: Srdjan Koljević 2oo8g.


besa
BESA
Reditelj: Srdjan Karanović 2oo8g.


Mile protiv tranzicije
MILE vs TRANZICIJA
Reditelji: Raša Andrić i Ivan Živković 2oo7g.


LJUBAV I DRUGI ZLOČINI
LJUBAV I DRUGI ZLOČINI
Reditelj: Stefan Arsenijević 2oo7g.


ČETVRTI ČOVEK
ČETVRTI ČOVEK
Reditelj: Dejan Zečević 2oo7g.


S.O.S.
S.O.S. SPASITE SVOJE DUŠE
Reditelj: Slobodan Šijan 2oo6g.


KLOPKA
KLOPKA
Reditelj: Srdan Golubović 2oo6g.


SUTRA UJUTRU
SUTRA UJUTRU
Reditelj: Oleg Novković 2oo5g.


SIVI KAMION CRVENE BOJE
SIVI KAMION CRVENE BOJE
Reditelj: Srđan Koljević 2oo4g.


KAD PORASTEM BIĆU KENGUR
KAD PORASTEM BIĆU KENGUR
Reditelj: Raša Andrić 2oo3g.


SJAJ U OČIMA
SJAJ U OČIMA
Reditelj: Srđan Karanović 2oo2g.


MALA NOĆNA MUZIKA
MALA NOĆNA MUZIKA
Reditelj: Dejan Zečević 2oo1g.


Apsolutnih sto
APSOLUTNIH STO
Reditelj: Srdan Golubović 2ooog.


Munje
MUNJE
Reditelj: Raša Andrić 1999g.


Mehanizam
MEHANIZAM
Reditelj: Đorđe Milosavljević 1999g.


photo by maniac



sound

SOUNDTRACK MESECA

ŠTA SE TO SLUŠA U REDAKCIJI MANIACA, ovih dana:


0.0. Emmanuel Jal - Kuar (Henrik Schwarz Remix)
0.0. Henrik Schwarz - Walkmusic
0.0. Lucinda Slim & The Lone Stars - All This Time
0.0. The Noisettes - Never Forget You
0.0. Jazzanova - Morning Scapes (feat. Bembe Segue)
0.0. Fever Ray - If I Had A Heart
0.0. DAVID HOLMES - I Heard Wonders
0.0. PANDA BEAR - Bros
0.0. Bamboos - King of the Rodeo
0.0. Tricky - Slow
0.0. Medeski Martin & Wood - Let's Go Everywhere
0.0. Jens Lekman - Sipping On The Sweet Nectar
0.0. UNDERWORLD - Beautiful Burnout
0.0. The Elements Of Life feat Anane - One Dream ( Big Game Mix)
0.0. SLOW TRAIN - soul-sexing_the_cherry
0.0. Tim Buckley - Sweet Surrender
0.0. Mario Biondi - this_is_what_you_are
0.0. Lily Allen - Everybody's Changing
0.0. Richard Hawley - Tonight The Streets Are Ours
0.0.RAW Artistic Soul‘The Light’ ft Ursula Rucker)
0.0. AMY WINEHOUSE - You Know I'm No Good
0.0.HOLLERTRONIX - Gold Digger (diplo Remix)
0.0.Le Volume Courbe - ain't got no. . . i got life
0.0.Keith Jarrett - Over The Rainbow 0.0.HANSOME BOY MODELING SCHOOL - Class System (feat. Jullie Cruise&Pharell)
0.0.ZERO 7 - This Fine Social Scene
0.0.URSULA RUCKER - Rant (Hot In Here) Ft. Malene Younglad
0.0.MATTHEW HERBERT - down
0.0.Richard Thompson - Oops, I Did It Again (live)
0.0.BEATLE BARKERS - I Feel Fine
0.0.RICHARD HAWLEY - the ocean
0.0.NICOLE WILLIS - if this ain't love..
0.0.JEFF PARKER - beanstalk
0.0.NOSTALGIA 77 - 7 nation army
0.0.[B]SOIL and PIMP SESSIONS - Stinger
0.1.TRANS AM - I Want It All
0.3.SYLK 130 & King Britt - Pistol Grip Pump
0.4.CARMEN McCRAE - Just A Little Lovin' (GB Remix)
0.6.the RAVEONETTES - Love in a Trash Can
0.7.FREEDOM SATELLITE - running fast[/I] feat.Kudra Owens
0.9.CARIBOU - Yeti
1.2.JOHN LURIE - Big Trouble
1.5.LIFE BOOGIE - Bobby's Job
1.6.ALIF TREE - Somewhere
1.9.PINK MARTINI - U Plavu Zoru
2.0.SHOCKING BLUE - Love Buzz
2.1.TELEPOPMUSIK - into_everything
3.0.PEGGY HONEYWELL - All Shoock Up
3.2.DJ RUPTURE - Mole in the Ground
3.3.CRATE SOUL BROTHERS - Flying down to RIO
3.9.SCREAMING JAY HAWKINS - Africa Gone Funky
4.0.WAYNE COUNTRY and ELECTRIC CHAIRS - Fuck Off
4.1.TIM DELUXE - Choose Something Like Star
5.0.OSCAR SULLEY BAND - Bukom Mashie
5.5.JAMES BROWN - Funky Drummer
6.0.DJ GREGORY - The Joburg Theme
7.2.PSYCHONAUTS (james lavelle) - cyrcles
8.0.FLUNK - all day and all the night
9.1.LADY SAW - If I Was A Rich Girl
10.3.STEVE & EYDIE - black hole sun
10.4.TELEX - rock around the clock


WEEKLY TOP 10

DOMAĆA kratka:

0.0. KarnevalLjubav
0.0. Petrol - Sve jedno je (Banana Rave Remix)
0.0. KIRIL feat MC Wasp & Rucl - Jungle Shadow
0.0. SVI NA POD! ft. ZOJA - Bugi Vugi
0.0. AJS NIGRUTIN - Jagodice Sondice
0.0. RAMBO AMADEUS - Urbano
0.0. SVI na POD! - Afrikanac iz Beograda >>>
0.0. PIKNIK - Miš, Puž i Ker
0.0. GORIBOR - Dalajlama me se sećaš >>>
0.0. PIKNIK - 'O da'
0.0. KATARAINA KAČUNKOVIĆ - Morning
0.0. BEOGRADSKI SINDIKAT - Oni Su download
0.1.MARcELO – Šarada
0.2.The BEAT FLEET - Nostalgična
0.3.RAMBO AMADEUS - Demode
0.4.E-PLAY - Prava stvar
0.5.DZA ILI BU - Opasne Igre
0.6.DARKWOOD DUB - Melos
0.0.Belgradeyard Sound System - Munchies (I-Wolf rmx)
0.7.RAMBO AMADEUS - Jedno Te Isto
0.8.EDO MAAJKA - Dragi Moj Vlado
0.9.BOBAN PETROVIC - Žur
1.ZDENKA KOVACICEK - Kobra
2.SABAN BAJRAMOVIC - Pitao sam malog puza
3.GABI NOVAK - Pjesma je bila zivot moj
4.K.I.M. BAND - Teraj po svome
5.LACNI FRANC - Jutri bom pojca razbiu
6.BIJELO DUGME - Ovaj Ples Dame Biraju
7.MARINA PERAZIC & REX ILUSIVI - Plava Jutra
8.BOBAN MARKOVIC - Disko Dzumbus (Live)
9.PRELE - Majko,majko,vidi na sta liči tvoj sin
10.LACNI FRANC - Vaterpolist
___________________


Polni organ u žena na svim (skoro svim) jezicima:
++++++











| Home | Music | Photo Galleries | Download | Dijabolik | Bekanismi | Kolumna | YouTube | Facebook | MySpace | O nama | Kontakt | RSS | English |


Copyright © 2004-2010. MANIAC.blog. Sva prava su zadržana. Nijedan deo materijala ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja izdavača.
Izuzetak su novinari koji mogu koristiti izvode i citate u svojim tekstovima uz obavezno navođenje imena i web adrese Maniaca.


Free counter and web stats