ponedjeljak | 07.01.2008.

Žensko-muško kategoriziranje uletavanja

Dugotrajno promatranje ženskih reakcija dovelo me do slijedećeg zaključka.Iako bi neki pomislili da postoje samo kreteni i super dečki granica između je kod ženskog mozga još dosta rastezljiva iako većinom su stvari crno bijele... ili jesi ili nisi...
Ono što nikako ne želite biti kategorija je :
KRETEN
- ako si ovo onda ti nema spasa, misliš da imaš stav, misliš da imaš spiku, a ustvari one čekaju da nestaneš.Ono što je interesanto - kao kreten - prema ženskom ukusu možeš biti i totalno zgodan, ali tvoja bogom podarena ljepota biva anulirana nepostojanjem mozga kao takvog. Ulijećeš sa : "Oš neš popit?", "Baš si zgodna oš bit samnom?", "Jebote štaš tu sama ajd samnom malo van!", zatim još niže možeš pasti sa "Pijan sam!", "Kod tebe ili kod mene?" ili npr. "Jesu prave?" Kreten nema poseban izgled već može varirati od vizualne depresije do kako sam naveo ugode za oči i mraka za mozak. Važno je znati da nijedan kreten nije svjestan svoga kretenizma, a konstantna odbijanja tumači lošom karmom ili umišljenošću objekta kojem se pristupa. Najinteresantnije je da ženska inačica ove kategorije ne postoji. Nema toga zbog čega bi muški rod poželjeo da par kvalitetnih sisa nestane iz dometa. A ulet "Kod mene ili kod tebe?" bio bi opće prihvaćen uz dodatak "Možemo prvo u autu dok idemo kod mene!".
SIMPATIČAN
Možda je još gore biti simpatičan dečko. Osuđen si na vječnu poziciju iz koje se izlazi seljenjem u drugi grad. Kretenu se nekada i posreći, no simpatičan dečko svoj prvi kontakt sa bićem zvanom žena ima nakon svatova i otprilike između 36-te i 40 godine života. Imaš mnoge prijateljice jer si dobar, a kada misliš da će jedna i past jer si ju uspio napit, dobiješ poljubac u obraz uz opasku "Ti znaš da ćeš mi uvijek biti frend!". Žene jako dobro znaju kategoriju "simpatičan" i ako ih se nalazi 2+ u društvu u razgovoru o muškim temama na konstataciju nečije "simpatičnosti" jako će dobro znati o čemu se radi.... Ova kategorija zajednička je kod oba spola, jer pojam i mi poznajemo. Razlika je što "simpatična" naravno opet ima više šansi od "simpatičnog" ako naleti na pijanog kretena (kategorija 1) ili na simpatičnog (kategorija 2). Dok je simpatični naravno u slučaju ne naletavanja na simpatičnu prisiljen krenuti putevima najstarijeg zanata, ali neki se uspijevaju sprijateljiti i sa prostitutkom (breme simpatičnosti) uz njene riječi "Ne nemogu spavati s tobom jer si mi nekako simpatičan!".
ZGODAN TIP

Zbog "zgodnosti" ili ljepote kao isključive kategorije ovo je dosta "klizava", iako visoka pozicija.Postoji opasnost on skliznuća čak i do kategorije br. 1. Ali rijetko kada će se to i dogoditi. Sama činjenica njegove ljepote ili uz kombinaciju "Jebote kako je zgodan!" pobudit će u većine djevojaka i žena želju za ostvarivanjem neke vrste kontakta. Inteligentat zgodni tip prvi put je uletio pa je postao kkategorija 1. Od tada koristi se metodom šutnje. On šuti a govori samo kada ostavlja broj mobitela ili ujutro prilikom napuštanja mjesta zločina. Ženska inačica ove kategorije je takozvana "dobra pička" a interesantno je ne spominjanje muškog spolovila u ženskoj komunikaciji, tako da ćete teško ćuti dvije djevojke kako komentiraju "Jebote si vidla kako je dobar kurac sad prošao?", iako korištenje riječi "komad" ima približno ali nikako dovoljno snažne konotacije. (nisam saznao na komad čega se misli)
JEBEN TIP
Kategorija koju žene ne poznaju, točnije nisu uopznate sa činjenicom njezina postojanja. Zašto? Tko je on? On je Amon Ra. Božanstvo sunca koje lovi žene i para im srca. Većinom nesvjesne svega što čini one ulijeću u njegove unaprijed spletene mreže. Ulet je sve što čini. Upravo zbog toga žene nisu svjsne niti da im ulijeće. Od svake upućene rečenice, gestikulacije i pogleda, pa do konkretiziranja situacije njegov je ulet. Djeluje iz sjene i njegova ste prije no što vam je to postalo jasno. On prezire ostale muške kategorije a ako se odlučio za vas, možda ste i vi posebni, ali mu to ne igra presudnu ulogu. Ali ta spoznaja ne vrijedi jer vi te činjenice niste svjesni, dok on zna da bi njezinim naglašavanjem doživio dramatično spuštanje u kategorizaciji. Vi njega ne kategorizirate nego ga volite do granica ludila. Naravno to je kategorija koa se dodatno raščlanjuje po principu pokazivanja vlastitog "jebenstva javnosti". Ženska inačica ove kategorije ne postoji, jer bi mi sve krivo shvatili što bi poštenu i jebenu djevojku (da, može se biti i pošten i jeben! ovisi kako shvatimo ovo drugo!) moglo dovesti do za nju kontraproduktivne kategorije br2.

Zaključak:
Djevojci je uvijek lakše naći tipa zbog muške tendencije svođenja iste na njezin spolni organ. Ipak testosteron radi svoje a uostalom imamo 2x više stanica zaduženih za seks. Dok će se tip morati potruditi ovisno o svojem umijeću (donekle kategoriziranom danas u 5 ujutro). Ali i kreten i simpatičan svog konja za trku imaju. Jer curke imaju veću sposobnost pamćenja emotivnih doživljaja i sitnih detalja. Zato i kada su odbijeni i posrani muški će ubrzo zaboraviti da su uopće razgovarali, jer nam mozak jednostavno nije spreman za takvu vrstu informacija. "Nijedna me buraz nije odbila! Nijedna!!"

- 04:04 - Komentari (19) - Isprintaj - # -

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.