četvrtak | 22.11.2007.

Iz pobjede u proslavu!!!

Bravo Rvatska! Bravo Niko i njegov brat! Bravo peronospora! Nego dosta zajebancije stvarno treba skinut kapu, znači ako ste negdje u gradu skinete kapu, ali šta je najbitnije kako smo mi poznati dočekivači, treba poslije sve lijepo proslaviti. Naravno ako neki od vas još ne znaju kakvo treba biti jedno dostojanstvrno slavlje i kako se za njega prirediti , evo vam par uputa da bi vam bilo lakše! I nakon toga pravac Fontana!

Na ovim primjerima upoznajte se sa dobitnim kombinacijama! Ženska kombinacija je jednostavna i otprilike glasi - "Baci sisu da se igramo!", dok se kod muške vidi profinjenost, galantnost i zapravo prava mudrost oblačenja (naravno imate priliku ponovo vidjeti autora ovog bloga i na njegovom primjeru primjetiti genijalnost stila)


cajka cajkan

a) nezaobilazni lanac koji se probija kroz raskopčanu (obavezno!) košulju, a po mogućnosti lagano bi se trebala nazirati i potkošulja uz detalj lagane dlakavosti
b)prsten pečatnjak sa plemenskim grbom tako da se zna kojeg si roda jer krv nije voda (studena)
c)očale nisu obavezne ali daju dodatni gastarbajterski štih
d)hlače na crtu (malo kraće da se bolje vide cipele na špic)

e)čarape a kakve druge nego bijele da se vidi da je sportski i natjecateljski duh ukomponiran
f)kosa brutalno nafilana sa uljima tako da ju nedajbože dirneš moraš stalno imat maramicu džepu i naravno zalizana u nazad
g)donni ebrasco jakna posebno napravljena za pokazivanje stila a u kombinaciji sa lancom na vratu i već opisanom kosom stvara dojam "Uzmi me , uzmi me i za sisu dirni me!"
h)košulja (lagana) obavezno žuta ili svijetla tako ta se u potpunosti promaši sa svim ostalim (gornji gumbi nisu važni, a na boljim modelima se ni ne šivaju) - pogledaj !a"

- 16:13 - Komentari (19) - Isprintaj - # -

srijeda | 14.11.2007.

Smrznuti utorak

Nije se to meni snilo kak je hladno jutros bilo. Kapci teški ja još ljući hodam stanom mrmljajući. Trešti mjuza do plafona iz plastičng kazetofona..."Šta je tebi nisi sama!!!" vičem ženi zvanoj mama. Od hladnoće mi se fuckin plače dok po sobi tražim hlače. "Šta da radim polugol u toj zimskoj tmini, šta se opet sve za obuć nalazi u veš-mašini?" "Lijepo sam ti jučer rekla da prljava je sva ti roba i da više staneš čekat da sama se pospremi soba!". Krenu paljba tad po meni ko po onoj staroj ženi šta sve to sluša tam iz mraka i šta zovemo ju baka. Na paljbu nisam odgovorit smio jer sam žarko pišat htio. Po wc- u stvara se dar-mar dok krmeljav držim onu stvar. Puštam vodu, perem zube gledam podočnjake grube, a tad shvatih vrlo skoro da bum kosu prati moro. Kad smoćih se taman po vratu vidjeh 5 do 7 je na satu. Sutuacija iz ruku bježi čak i stari sada reži. "Hoćeš li ti ludi slone izać van iz kupaone?!" Čisti zubi, noge bose, al u zaborav pranje kose. "Bojler situation" u oči me bode jer opet ni malo nema jebene tople vode... "Kad sam došla jučer kući rekla sam ti urlajući, nema tople vode i bojler si uključi." Kriv sam znam, sahvaćam šemu bio sam na msn-u. I šta sad? Niišta, tražim ključeve od auta, masne kose mokra vrata, navlačim kapu prugaste boje jer na moju plavu glavu prugice najbolje stoje. Grijem auto skidam led i više mi nije bed. Kapom skrivam masnu kosu, čarapama nogu bosu. Grijanje u autu palim i ništa više se ne žalim. Tek mi se brutale spava, ma kad se vratim spavat ću ko krava...

- 01:21 - Komentari (32) - Isprintaj - # -

subota | 10.11.2007.

Pale sam na svijetu (Bojan sam u Pevcu)

Otvoren je novi Pevec. Sve svijetli i blesiće se. Parkiralište je jako veliko. Na traci se penjem na kat i mislim da sam u petom elementu. Jasna Zlokić pjeva s razglasa "Kad odu svi ti ostani". Sve ga ima. Lijepa sedla za konje i samohodne kosilice. Iz restorana u prizemlju dolaze mirisi. Ljudi jedu. Neki samo piju. Hoću cd i kupujem ga. 25 komada da stalno ne tražim među hrpom koji je prazan. Susjedi se susreću. "Ste malo ženicu u shopinmg izveli"?. "Jebi se glupačo" - vrišti susjedova faca, ali glas odgovara "Pa da malo." I meni je toplo, samo sam u onoj majici prugastoj. Dolazim u vrtni dio. Babe kupuju lijepe buketiće, a neke si i gledaju šta im je najbolje uz ogradu od sadnica, dok sredovječni kupac ženi u žuto zelenoj kombinaciji govori "Imatel kakvije komjutera za moju malu?" A onda sam svjestan da sam sam i da nema mame kao i onda kad sam se sa 5 godina izgubio u robnoj kući. Izgubljeno dijete u pevcu. Jebote ja nemogu naći izlaz, ali ne posustajem. Pokušavam se progurati kroz ulaz kad netko ulazi. Neuspjeh. Pokušava van kroz vrtni dio - babe još biraju flance. Posustajem. Neznam. Ja sam zarobljen u Pevcu. Skoncentriraj se budalo. Moraš izaći van. Pekara i mlađahna prodavačica je najbliža. Pevec redari odnosno zaštitari nalaze se iza stakla. Rađe idem do ove prve. Naslanjam se na pult. Bacam kretenoidni osmijeh "bluesteal 3". "Ej bok, čuješ daj dodji molim te primi me ispod ruke i otprati me do izlaza jer sam se izgubio." Umire od smijeha. Osjež joj dan. Prolazim kroz labirinte. Jedino šta mi ostaje je proći zaštitare u nastavku. "Možete molim vas stat sa strane". Gledamo motate se tu 15 minuta okolo.... Hoće me pipat ziher. Da skinut će me tu sa strane golog i gurnut mi ruku u sve otvore da si nisam koj flanc možda negdje naguro... Ma zabrijo sam... Ali znam ja taj pogled. Od izlaza do parkirališta trčim. A u pm. Imam rezervni ključ. Na njemu nema baterija a od straha ne znam di sam se parkirao. Ajme kao Seinfield u onoj podzemnoj garaži. Eno ga!!!!! T u je toooo!!!! Ulazim u auto i uzimam svoj tajni cd za posebne prilike. Puštam pjesmu br 3 "Nepobijediva" - Jacques Houdek. Vozim se preko nadvožnjaka i ponovo sam u civilizaciji.

- 19:47 - Komentari (15) - Isprintaj - # -

ponedjeljak | 05.11.2007.

Bluesteel beat me up look - moda izbori 2007 a i šire

Ako želite biti lijepi i izgledati prekrasno pročitajte savjet koji vam dajem i uz malo muke nosite novi look "ubitačna jesen-zima" 2007!!!!
Uz britvicu malo lupanja glavom u fasadu ili uz zamolbu najboljeg neprijatelja i vi možete biti upravo ovakvi. Znojavi krvavi i podrapani krenite u lov na žensku populaciju! Sretno!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ovo je potpuno prirodna muška kozmetika (koja se već stoljećima primjenjuje i na ženama) za koju netrebate potrošiti ni kune, osim ako ne želite da vas nalema neka poznata osoba ! Fotografija je primjer kako na meni izgleda novi look ostvaren samoozljeđivanjima. Ali posebne usluge daju i bolje rezultate...Ako želite naglasiti određene dijelove na listi ćete pronaći prave majstore....


Cjenik usluga ili brand new look provided by":

-Ljubo Česić-Rojs (demfa desnom rukom, posebno kvalitetne pečatnjakom uzrokovane modrice u obliku šahovnice uz mogućnost kasnije zarade i promocije putem "Glasa koncila" zbog domovinskih stigmi.)
-Ljubo Jurčić (pere glavom u glavu, a zbog posebne tvrdoće bosansko-imoćanskih glava garantira razbijanje arkade, koja kasnije ima prekrasan ožiljak koji reže obrvu na 2 mjesta - ako zbog novog looka ostvarite dobit naplatit će vam porez.)
-Vesna Škare Ožbolt (posebno izrađeni udarci takozvanog "škare" stila bacanjem u zrak i brzom izmjenom nogu udara u lice, ali zbog izraženih nožnih listova ozljeđuje i u povratnom udarcu).
-Branimir Glavaš (garantiraju se ozljede slične radu u garaži a posebno lijepo izgledaju podlijevi koji ostaju nakon što se usta tretiraju selotejpom - za one odvažnije postoji i tzv "riječni look")
-Ljubomir Čučić (baca niz stepenice, tako da je rezultat svaki puta drukčiji, za vrijeme tretmana osigurana je odgajateljica koja će vašu djecu odvesti na drugu lokaciju)
-Zdravko Mamić (prevelika reklama - male ozljede - jednom ga je naručitelj šminkanja stanoviti Mesić, nezadovoljan uslugom - našminkao)
-Ivo Sanader (majstor posebno atraktivnih ozljda zbog faktora iznenađenja - nakon što vas uvjeri u obilježavanje lijeve strane lica, znalačkim potezom vara promatrača manevrira i udara udesno.)
I naravno nemojte se bojati ovo činiti sa sobom jer kao što znate ništa od navedenog nije samkcionirano, pa ko voli......nek ga boli!

- 22:58 - Komentari (10) - Isprintaj - # -

Korak do "almost coola" i hakirali mi blog...


U stanju sam kada bi mogao bez problema nekoga ubit, a prije toga mu grist kičmu. Volim dobru zajebanciju, ali ovo je previše još pogotovo ako je to napravio netko koga znam... neda mi se ništa niti pisat ovima s blog.hr jer dok oni srede stvar... A i poludio sam pa nisam jak na riječima trenutno a afekt već vidim progovara iz ovih rečenica, biti će bolje sutra dok mi tlak dođe na svoje. Probao sam biti sličan sa nazivom pa evo manekenjajga.blog .hr starta od sada... Pozdrav!

- 02:51 - Komentari (12) - Isprintaj - # -

O stanicama sivim (lipanj 2007)

Nekako najdraži post sa hakiranog bloga... Ponovo ću ga staviti jer "film" koji mi je bio u glavi najbolje oslikava ovaj post...

Naoko pristojan mladić relativno normalnih manira nikada nije dopuštao da ga nešto naživcira. Hodao svijetom tražeći sreću, nalazio samo smeće u smeću. Ništa nije smelo ga s tog puta i njegove želje da nekud odluta. A kako sekunda po sekundu pichi, više se mladić flegmom ne dići. Prvo polako a onda sve jače stanica siva iz mozga iskače. Znaju svi pa onda i on da mozak čovjek nema ko slon i da stanica svaka manja od maka vrijedna je truda i pažnje svake, jer kasno je poslije u stanju bake gledat unatrag i tražiti cake. Bježe mu dani, mjeseci i godine postade mu mozak ko da ide u plodine, po meso crveno i spakirano fino, pokoju kolu i bljutavo vino. Smeta ga promet, smeta mu mrak, smetaju mu djeca kad ide kroz grad! Smeta mu kiša i radni dan, smeta mu miris kad uđe u stan! Na svakome koraku gubi živce više sa frendom neće na pivce! Ko neki konj cigarete puši odvlačeći tako pažnju svojoj duši. Marlboro bijeli ili walter čak svejedno je njemu kad ide kroz mrak. Gleda loptu dok leti po zraku, vozi se autom u noćnom satu. Stanica siva moždana snažna više se s njime ne pravi važna i misli si ona sve će će to proći, pa valjda će prestat trčat po noći, pa traži nadu da će se smirit i da lakše će bit u tom mozgu živit. Na usta stalno psovka mu stiže dok gleda sebe kad mu se skliže, ne zapravo već ono u životu kad netko odsvira pogrešnu notu. Ona većinom njemu se svira i stoga ni mjuza neda mu mira. Smeta mu Huljić smeta mu Pop smeta mu Karan i turbo folk, čak crveno njemu na semaforu smeta i nedostatak vode u zemljama svijeta. Kako pronaći pravi balans a da pritom ne padne u neizlječiv trans! I što se to još dogodilo njemu što fakat ne spada u normalnu šemu? Recite kako da mladić taj jednom izvuče deblji kraj, kako da njegova stanica čista jednoga dana opet zablista i napravi funkciju svoju i pomogne njemu u zemaljskom roju?

- 02:18 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

nedjelja | 04.11.2007.

Haknulo me

Hahahaha jebena zajebancija, a dok ne vratim izgubljeno bit ću ovdje - denise ako si to bio ti.... a vidim po ovim zaljubljenostima.....!!!!!

- 23:59 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.