ponedjeljak | 05.11.2007.

Bluesteel beat me up look - moda izbori 2007 a i šire

Ako želite biti lijepi i izgledati prekrasno pročitajte savjet koji vam dajem i uz malo muke nosite novi look "ubitačna jesen-zima" 2007!!!!
Uz britvicu malo lupanja glavom u fasadu ili uz zamolbu najboljeg neprijatelja i vi možete biti upravo ovakvi. Znojavi krvavi i podrapani krenite u lov na žensku populaciju! Sretno!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ovo je potpuno prirodna muška kozmetika (koja se već stoljećima primjenjuje i na ženama) za koju netrebate potrošiti ni kune, osim ako ne želite da vas nalema neka poznata osoba ! Fotografija je primjer kako na meni izgleda novi look ostvaren samoozljeđivanjima. Ali posebne usluge daju i bolje rezultate...Ako želite naglasiti određene dijelove na listi ćete pronaći prave majstore....


Cjenik usluga ili brand new look provided by":

-Ljubo Česić-Rojs (demfa desnom rukom, posebno kvalitetne pečatnjakom uzrokovane modrice u obliku šahovnice uz mogućnost kasnije zarade i promocije putem "Glasa koncila" zbog domovinskih stigmi.)
-Ljubo Jurčić (pere glavom u glavu, a zbog posebne tvrdoće bosansko-imoćanskih glava garantira razbijanje arkade, koja kasnije ima prekrasan ožiljak koji reže obrvu na 2 mjesta - ako zbog novog looka ostvarite dobit naplatit će vam porez.)
-Vesna Škare Ožbolt (posebno izrađeni udarci takozvanog "škare" stila bacanjem u zrak i brzom izmjenom nogu udara u lice, ali zbog izraženih nožnih listova ozljeđuje i u povratnom udarcu).
-Branimir Glavaš (garantiraju se ozljede slične radu u garaži a posebno lijepo izgledaju podlijevi koji ostaju nakon što se usta tretiraju selotejpom - za one odvažnije postoji i tzv "riječni look")
-Ljubomir Čučić (baca niz stepenice, tako da je rezultat svaki puta drukčiji, za vrijeme tretmana osigurana je odgajateljica koja će vašu djecu odvesti na drugu lokaciju)
-Zdravko Mamić (prevelika reklama - male ozljede - jednom ga je naručitelj šminkanja stanoviti Mesić, nezadovoljan uslugom - našminkao)
-Ivo Sanader (majstor posebno atraktivnih ozljda zbog faktora iznenađenja - nakon što vas uvjeri u obilježavanje lijeve strane lica, znalačkim potezom vara promatrača manevrira i udara udesno.)
I naravno nemojte se bojati ovo činiti sa sobom jer kao što znate ništa od navedenog nije samkcionirano, pa ko voli......nek ga boli!

- 22:58 - Komentari (10) - Isprintaj - # -

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.