jedna nova mama

subota, 14.10.2006.

IMAMO HRVATSKU !!!

On je oslobođen optužbe za ubojstvo maloljetnice prije 14 godina...iako je cura prepoznala njega kao počinitelja. Ona je nedavno osuđena, ponovno, jer je prekoračila samoobranu, a nije ga trebala ubiti, trebao je on nju, pa bi i onako bio oslobođen.

U Đurđevcu, ne zna se da li je opljačkan novac, u prepadu na FINA-u, neki vrli izdanak ovoga društva, na licu mjesta usmrtio je jednoga, a drugi zaštitar umro je u bolnici. Naravno,ogromni, preko metar i osamdeset veliki izdanak u crnome, nije ulovljen. Bar do sada, koliko znam.

Jer pretpostavljam da je Đurđevac jedan grad veličine barem Mexico City-ja, pa je to problem. Uloviti kretena.

On kaže da postoje na tajnim računima stotine milijuna ne znam čega, još iz dvanih dana početaka Domovinskog rata. Jer, kao, do Petračevog i Zagorčevog pričanja o tome, ama baš nitko ništa nije znao. Pa je On rekao kako inzistira na istrazi, jer, zamisli, "Hrvatska je opljačkana"!!!

I to ni više ni manje, nego od nekog svog, valjda, tko je u to doba jaaako i previše volio svoju Domovinu. Do ključa. Od trezora.Pa ga je onda pukla amnezija, i zaboravio je na ključ. I na trezor. Možda sad, kad pročita novine i pogleda TV dobije napade prisjećanja, pa se javi da je baš on / oni / ima ključ i šifru, PIN, što li.

Pa ćemo se spasit, i nećemo morati prodavati više ništa. Dobro, Plivu i otoke jesmo, bankama više ni ne znamo vlasnika, ali bitno je jedno:

IMAMO HRVATSKU!!
Pa što god to značilo.

- 14:45 - Komentari (14) - Isprintaj - #