05.02.2007., ponedjeljak

poklanjam peseke

dvije kujice traze udomitelje. obadvije su smedje s bijelim trbuhom i crnom facicom. ako je netko zainteresiran mail je malo_cudo@net.hr
- 22:46 - Komentari (1) - Isprintaj - #

01.12.2006., petak

opet goranu

drago mi je kaj nisam ispala jos jedna u nizu i to kaj se zanimas za mene znaci da sam i ja tebi nekaj znacila( u srijedu si pogledao profil) i tesko mi je ovih dana.
nadam se da tebi ide bolje.
- 10:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

13.11.2006., ponedjeljak

nakon radna 3 dana

Nakon sto sam oprala hrpetinu sudja(po satnici 20 kn :))) tijekom vikenda sad se malo odmaram na internetu. U subotu sam bila na Interliberu i potrosila 300 kn na 5 knjiga i 4 dvd-a. Smatram da sam prosla dosta povoljno.
Definitivno bi potrosila vise da sam imala vise u gotovini i na hrpetini standova sam sebe uvjeravala "ne treba ti to,ako ce ti trebati mozes uvijek kupiti". Preveliki je izbor, a premalo vremena za selekciju. Znam da cu iduce godine uzeti Timesov atlas svijeta(mislim da je bio snizen za kojih 100 kn).

- 19:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

09.11.2006., četvrtak

puno bolje sam danas i ovih dana

Napokon se čini da stvari stavljam na svoje mjesto i možda napokon sama sebe skužim( makar mislim da je to nemoguća misija koju usput rečeno tek moram pogledati ).
Sljedeći tjedan me ceka jedan ispitić i nadam se da cu ga uspjeti položiti jer lijepo bi došla ta injekcija adrenalina.
a zatim planiram dati i ostatak njih i na ljeto krenuti u jednu pustolovinu.
jedva čekam smijehsmijehsmijehzujo
- 21:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

04.11.2006., subota

goranu s g.v.

Drago mi je da imas curu jer mi je ipak na neki nacin i danas stalo do tebe. Ali kako si mi to nabio na nos kao da sam najgora gadura na svijetu, a ona je najbolje bice na Zemlji. I danas te cijenim i postujem i hvala ti kaj si bio tu za mene kad mi je trebalo. Ali tak je ispalo kako je ispalo i koliko ti puta moram ponoviti da sam samo isla za svojim osjecajima i zato je doslo do prekida.
Zeljela sam te voljeti, ali eto nije mi uspjelo barem ne na onaj nacin na koji sam te trebala voljeti.
I danas bi te rado vidjel i trebaju mi nekad tvoji savjeti jer te izuzetno cijenim i cijenim tvoje misljenje i nikad ne bi nikome nista lose rekla o tebi.Zato sam i odustala od Mrkvicha. Previse mi je stalo i do tebe i do tvoje mame da bi vam ga oduzela makar sam ga voljela i danas mi fali.
Ali zapamtila sam kad si rekao da bi to bio nejvrijedniji dar koji si ikad nekome dao pa sam odustala.
Ali ti si mi morao povrijediti ego jucer sa hvaljenjem da imas curu koja je 100 puta bolja od mene, koju ti je zahvalna na ljubavi i potpori( u stilu ja nisam bila ), koja te postuje.
Jebiga kako ne shvacas da sam se makla od tebe jer zasluzujes vise. I nisam ljobomorna sto ju imas samo povrijedjena sto si morao mene popljuvati da bi ona ispala bolja, kaj si morao nasu vezu poniziti da bi ova izgledala bolje, kaj si to morao napraviti da bi se osjecao kao muskarac.
Cijenim te i volim te i uvijek cu( kao prijatelja), ali to tebi nista ne znaci.
- 06:41 - Komentari (1) - Isprintaj - #

01.11.2006., srijeda

danas na groblje???

zasto?
ako na nekog mislis, ne moras mu otici na grob. jer u mislima ti je i ovako i onako.
tamo nije prisutan, ne sjedi na svom grobu i ceka te.
niti ih osjecam kad dodjem na groblje.
osjecam ih oko sebe kad mi treba utjeha, netko da me cuva, da me usmjeri ali ne tamo gdje su pokopani.

- 13:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

24.10.2006., utorak

evo me nakon dugo vremena

puno se toga izdogadjalo, nisam bas sigurna koliko nabolje. Imam osjecaj da cu ja uvijek biti nezadovoljna svojim zivotom.
a prvo bi se htjela osvrnuti na nesto sto me jako naljutilo. ne sjecam se vise kad je bio Vecernjakov maraton(znam da je bilo jedne nedjelje) jer su mi subote i nedjelje radne. I tako krenem ja na posao u 8 od decka. u 8.10 sam na stanici i znam da u to vrijeme stize 13-ica . kupim kartu(nisam stigla izvaditi bandicev pokaz jer jos nisam upisala godinu, a kao sto studenti znaju treba iksica i index s upisanom godinom) za koju dam 8 kn. nije to problem jer sam u subotu odradila 9h na nogama i ne zelim hodati tih pol sata.ali najdraza moja 13-ica umjesto da me doveze na trg skrene u vodnikovu i ja zavrsim na Trgu kralja Tomislava do kojeg sam za isto vrijeme mogla dopjesaciti i ne dati 8 kn. a i cekala me lagana setnjica do trga headbang
i tako je vecini u to nedjeljno jutro krenuo dan. mad blabla puknucu
ali nije to jedini dan da su me tako zeznuli. jednom je bio i onaj mimohod vatrogasaca, rudara??? ne sjecam se vise kad su me opet natjerali na setnjicu.
inace zivim izvan zagreba i dosata se napjesacim od stanice pa do doma, a i inace se krecem po gradu pjeske. stoga ne volim da me se ono malo puta kada racunam na zet dogodi da me iznevjeri.
nastavak slijedi
- 21:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

02.07.2006., nedjelja

samo pozdrav

ima novosti,ali nema vremena
- 14:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.06.2006., srijeda

life isn't good right now

Mijenjam raspoloženja 100 na sat. Malo sam dobro, malo sam uzasno, a nonstop mi je vruće :))))
- 01:19 - Komentari (1) - Isprintaj - #

15.06.2006., četvrtak

sitnice koje mi trenutno čine zabavniji dio života

U zadnje vrijeme se oslanjam na sitnice. Vidjela sam krijesnice(nakon ne znam koliko godina), sovu(u tri dan tri puta) i puževe(nije sad to neka posebnost). Nisam se sjećala da krijesnice "blicaju" pa nisam prvi dan ni bila sigurna jer jesu ili nisu, i onda sam jedan dan sjedila kod kume i na zid je sletila krijesnica(ma nemoguće je koje osjećaje nešto tako izaziva kod mene). Što se tiče sove(mislim da je ista sova jer ju vidim u isto vrijeme na istom mjestu)=>ona mi je potvrdila da su zaista bešumne jer je preletjela iznad mog (najdražeg cerek) psa koji je uopće nije skužio.
Puževe već jako dugo mičem s ceste kad god naletim na njih(nažalost samo one s kućicom, ove druge nekad poguram ako imam vremena). I inače ne ubijam životinje(pauke s metlom iznesem van, mrave sam dok sam bila mala lovila(imali smo ih u kući)).
p.s.komarce ne ubrajam u životinje :)))
- 11:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

< veljača, 2007  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

svi ga imaju(blog) pa evo i mog pokusaja