...pa da i ja napišem post...

Ugl. neznam šta bi pisala al mi je dosadno pa sam se sjetila bloga kojeg već dugo nisam vidjela tj posjećivala …mislim da je vrijeme i da ga malo uredim i da vam vratim sve komentariće …odmah da se ispričamsvima kojima nisam vratila komentare ali stvarno u zadnje vrijeme neposjećujem blogove tak da…al ja ću vam danas ili ovih dana sve vratit…no dosta o tome…škola je počela već davnih dana al ja vam nisam ništ o to pisala pa ću sad malo….ah za sve koji neznaju upisala sam trgovačku i stvarno sam mislila da će razred bit grozan a zapravo je prezakon, al svejedno se sjetim svoje strare ekipe koju puno pozdravljam…budem vam stavila slikicu bivšeg razreda u box…s nekim ljudekima se jojš uvijek viđam i čujem al s nekima ne i zabog tog mi je jako žao al šta je tu je…kao što sam već rekla novi razred je prezakon…stvarno smo svi preludi i svi smo si ok…baš smo se skompali…šta bi vam još rekla…e da sad sam se sjetila krenila sam na praksu joj…imam četvrtkom i petkom…i to u kauflandu…al jedino šta je dobro je to što u kauflandu plačaju praksu i to što sam 3 dana u tjednu imam školu…ma sad sam si ja bitna…joj moram u petak ić vadit sanitarnu…jao,jao…dobro da nam oni plačaju jer nebi ja njima davala 260 kuna svakih 6 mjseci……mislim stvarno…ugl neznam šta bi vam još rekla o školi…ma ubit prezakon je i to je to…joj u subotu napokon van…nadam se da će bit dobro ma bit će znam ja…i o čem bi vam još pisala…joj da došo moj burazer s mora-mislim tam je radio…i kupio mi bon jej…ma ubiti…idem malo uredit blog malo slikice stavit možd vam budem stavila moje slikice kad sam bila mala djevojčica…i tak… ma pozzzam sve koje poznam i sve koji posjećuju ovaj blog…

24.09.2008. u 19:45 | 38 Komentara | Print | # | ^

...mah...

samo kratko... imam novi icq broj...ugl...ajd bok...
novi broj:404907823

29.08.2008. u 13:48 | 19 Komentara | Print | # | ^

...zašto...

zašto on nepostoji? zašto ga još nema? zašto nije pored mene, uz mene i u dobru i u zlu.. dali to tako mora bit...ali zašto baš tako, tako bolno...zašto tako dugo čekati, čekati njega i sreću, ali ne običnu sreću nego sreću koja će doć s njim.. s njim kojeg nema, dali će ikad doći...nadala sam se i vjerovala.. ali to polako pada u vodu..ali zašto.. želim se još nadati i vjerovati... ali zašto... imam tu glupu poterebu za srećom....koje nema... dali je vrijedno ćekati ju...ja se nadam da je...

p.s. ovo sam jednostavno morala napisat...
pozzz
voljam vas....

07.08.2008. u 23:24 | 43 Komentara | Print | # | ^

...kiss...

ej ljudeki moji.... ovaj naslov je namjenjen svima vama koji me čitate i ja vam šaljem taj veljiki kiss... ah ma voljam vas sve puno jako previše... yesšta mi radite ja se trenutno dogovaram s dunjom i irkicom kad idemo vanparty... i mučim mare i tinicu na icq...yes s tinnom sam se dog da ćemo zajedno plakat zato što smo samecry(mislim nemamo dečka) ah lol... ma to sam ja i ona možemo...belj
u subotu sam bila na kivaju kod sestrične... ma bilo je na neki način dobro na neki ne... ma ni sama neznam šta pričam...burninmadbang prvo me onak stari probudi u pola 9 i onak već u 12 morala kod sestrične na ručak ja tam jedva jela meni se spavalo i onda na poslije ručka mi počeli brojat kak ja malo jedem i tak... ja odma ošla s barbarom tam kod autića i stolnog nogometa... i shvatila da sam ja antitalent za stolni nogomet... ah nisam ja za sve stvorena.. a za šta sam ja to stvorena eek rolleyes ugl... onda smo išle doma... pa mi išle na nogometni turnir pa su tam s nama bile jedna katarina i brigita... kul curke... kad smo se vratile doma kod barbare je bila mihaela sa svojima... pa smo se ja i barbara smijale ko glupače... sunce nas udarilo.. pa nam se opet nij dalo više bit kod barbare pa smo ponovo mihaela barbara i ja išle na nogometni turnir... eh da onda smo se ja i mihaela tam nekim likovima smijale u facu i tak ja i ona pričale a barbara je pričala s nekim društvom iz bivšeg razreda...ma ugl... onda smo mihaelu vodili kod barbare na wc...yes pa su nas naterali da moramo večerat.... ugl... i onda za većerom zezali mene i mihaelu da ćmo morat tam ostat a to vam je neka selendara da nemože bit veća mislim da se zove bačevac ugl...i tak smo se mihaela i ja dogovorile da ćemo nas dvije pješice do vtc... a ludače...i tak smo nas tri bile još tam kod igrica i tih gluposti za koje sam ja antitalent...yes belj i tak sam oko pola 12 krenila doma al autom.. hehe... u nedjelju sam navećer napokon išla van i to s svojom irkicom.. ah ismijele se nas dvije..jer kad smo sam ja i ona vani mi se sam smijemo... a pogotovo ja se tam svakom biću smijem u facu i tak malo irkicu sramotim... mi pametne oko 9 išle kod mene na net pa onda opet van... onda je malo i vale bila s nama tam me je pol godine nagovarala da joj kupim sladoled al sam joj nakraju kupila iako su mi ti novci jako jako trebali... ma neću valjd propast za tih 4 kune... još smo irkica i ja dobile gratis malo sladoleda od cole a to odurno cry vale dobila malo sladoleda od red bula gratis... mi umirale tam... onaj čovac nas tam gleda... o bože.... i tak mi popapale sladole i polako doma... e da juče došla moja dunjiči odma sam ja morala s njom van... prvo smo u kučici pričale s hrcom.... onda smo po irkicu i išo bero s nama onda smo se morali kod dunje vratit da obuje patike... putem je bero lovio neke rijave pse... ma budala...yes i tak morele irkica i ja s dunjom obić cijelu viroviticu jer nije bila 10 dana pa je sve morala vidjet... jao jao... ona išle do timea... i vidjele smo tonkicu... joj baš mi je bilo drago da ju vidim... ona je bila došla sa svojim dragim... to je lijepo.. yes bar je neko sretan... i mislim da je to to a i mislim da je ovo sasvim dovoljno.... ah raspisala se ja.... ma idem i opet vam šaljem veljiki kiss

29.07.2008. u 17:45 | 54 Komentara | Print | # | ^

...belj...

ey... pa ka ste vi meni... meni dosadno pa sam došla kao napisat post a neznam šta da pišem...yes vani je grozno vrijeme... pada kišaburninmad...nonocry nemogu van... crya htjela bi da van... da vidim neke ljude a pogotovi svoju ivončicukiss koja mi puno fali al se napokon vratila s mora...yes al sad su otišle dunja i korina na more pa mi sad one fale...cry uskoro će mi i dalia otić...tuzan pa bi ju htjela vidit prije nego što ode...yes irkica i ja ostajemo u u virki jedna uz druguyes... lol... a valjd ćmo mi to preživjet... rolleyesa brzo će se one vratit... sutra idem vidit jeli mi osobna gotova... kad sam tam bila 10.7 neka teta mi je rekla da će bit za dva tjedna pa bi bi red da bude gotova...yes ah... ja biti veljika... onda u subotu moram kod svoje sestrične na kirvaj...bangburninmad sve bi bilo super da nemoram ić... al imam osječaj da ću dobit temperaturucry i da ću bit bolesna...cry al ja nebi bila bolesna... ugl... još malo pa rokovoyes... još mjesec dana pa škola...no ko će se dizat ujutro... grozno...tuzan ma bit će ok valjd... neznam šta da pišem... imam dvije nove slikice(moje slikice) yesgrozno... ah dosta za danas neda mi se više pisat i nemam inspiraciju potrošila ju.yes...lol.... idem... wavemah pozzzzam vas sve i šaljem vam veljiki kissek kiss

dodatak:
dobila ja danas osobnu... haha i biti jako hapy zbog tog....
pozzz samo toliko....

24.07.2008. u 16:43 | 38 Komentara | Print | # | ^

...samo da se javim...

Pa bok… mah živa sam , al sam ja preljena za pisat post, al mi je sad dosadn pa ga pišem… kak srte vi meni… ja sam onak i dobro i loše… hmmmmm… sigurno se neki pitaju zašto… budem vam napisala… valjd… pa da krene…danas je okupljanje bivšeg 8de… i to je jako lijepo…al nije lijepo što više nikad neće bit takav 8de…u takvom sastavu… s takvim dobrim ljudekima…bili smo pravi prijatelji… istina je da se nismo u nekim stvarima baš slagali… al poštivali smo jedni druge… sad kad se svega prisjećam dođe mi da plačem… mislim plačem od suza nevidim ni pisat ovaj post…. Nosim majcu od 8.de… i tužna sam…svako je otiša drugim putem… zašto je život takav… jej nemogu više pisat o tome… jer suza suzu stiže…

„veseljaci smo mi,ekipa prava,za učenje nas boli glava.
U alkoholu smo se dobro snašli,ljubav i sreću pronašli.
Iako više zajedno nećemo biti,8.D zauvijek ćemo u srcu nositi!“

„Lutat će svijetom, tražit ću sreću, al svoj razred nikad zaboravit neću“


eh da sve je to tužno al ima još nešto tužno… posvađala sam se s Dunjom… kolko sam skužila… al ja nemam volje ni snage pisat sve u detalje što se dogodilo al nadam se da će sve to dobro završit…
ah to bi bilo to…. Neda mi se više ništ pisat….
Svima vam šajem veliki kiss
Vaše mallena djevojčica…


dodatak: 20.7.

obavezno pogledaj

15.07.2008. u 10:58 | 29 Komentara | Print | # | ^

...evo mene... wave

eh da dobrodošli na moj drugi blog!!!!!yes da je neznam šta bi vam pisala!!! ugl...bang ma ja sam ustvari ovaj blog napravila sam zato jer sam zaboravila svoju lozinku od starog bloga... ma pametna ja.. headbang
joj da jučer mi je bio rođendan i to 15yes... sad sam ja veljikathumbup... bila sam jučer vani sa svojom dunjomkiss(nju jako puno voljam jer inače to je moja naj naj najbolja frendica već jako puno puno puno godina ugl. shvatili ste) išle su i korinakiss irenakiss mateakiss(koje isto puno puno voljam) eh da bila je i bosankakiss...(zaboravih napisat... ma voljam i nju) onda sam(slavljenica) nih častila u timeuparty... iako zapravo rođendan slavim u subotu ja njih i jučer častila i onda mi nemožete reč da ja nisam dobra djevojčica yes... joj da... ma joj idem još uređivat blogsretanyes... ah... sad vam svima moram javljat za novi blog... joj groznoheadbang.... ajd ubrzo ću vam se opet javit.yes...wavemahwavemah

08.07.2008. u 11:34 | 64 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

0

< rujan, 2008  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Rujan 2008 (1)
Kolovoz 2008 (2)
Srpanj 2008 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



da/ne

...opis bloga...

Dizajn by: RizL@ i sTrUdL@

hmmmmm...... pa ovaj blog je ustvari napravljen jer sam ja pametna zaboravila lozinku od starog bloga....ugl.... ma tu ćete moć čitati sve o meni,mojim frendicama i frendovima....ma ugl....pogledaj pa ćeš vidjet.... ;)

boomp3.com

web tracker

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws
Glittery texts by bigoo.ws

...nešto o meni...

ime:danijela
prezime:nebitno
rođena.7.7.1993.g
god:15
nickovi: dany,danči,stojanovićka,...
škola: 1.?? prodavači
my icq: 386441959 - slobodno se javite
broj moba: ak ti treba traži...
volim: frendove
frendice
svog bracu kojeg puno voljam
dunjicu moju
dečke
komp
net
icq
mob
glazbu
ma sve ja voljam...

nevolim:mržnju
ljubomoru
neke ljude
umišljenost
rat
nepravdu...

moje slikice:








...linkovi...

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

matea i ja
dunjči
irkica
irkica,korina,dunjči i ja
žac
tina
anchy
spaljena mare

...poslije ću vam stavit još linkova...


...gluposti...

najljepsa cura je...
dunja
irkica
korina
dalia
matea
ja(dany)
  
pollcode.com free polls

...slikice...


bivši razred


dunja


irkica


korina


marija


vale


ana


tina


marta


iva


anchy


ivona i tonka


matea


blaž


bubo

neda mi se više stavljat al jedan dan ću stavit.....

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se