četvrtak, 28.12.2006.

dugoočekivani praznici provedeni na zijezdi


...ali doslovno..u prošlu srijedu sam dobila temperaturu 40,5 i počela sam povračat..i tako je to trajalo 3 dana dok starom nije puko film i dok me nije prisilio da idem na hitnu.
čekali smo 2 sata,odma su mi 2 puta vadili krv i priheftali me na onaj stupić s infuzijom koji je bio moja pratnja cijeli dan gdje god sam išla..koma..
dijagnoza-upala bubrega i mjehura..ma super,još mi je samo to trebalo..
terapija-inekcije u guzu kroz tjedan dana
..mislim si ok,kolko to može bit strašno,ovo glavno sam preživila...je vraga!!to boli ko sam vrag,nemrem ni sjedit normalno,ni hodat,ni ležat ni niš!utješne riječi doktorice-proći če za mjesec dana!juhu!i do onda moram pazit na dupe!
a kaj se upale tiče-piškim ko peso-na svakom čošku,svakih par minuta..wuf!
prikovana sam ili za krevet ili za školjku..koma,živa..unišila sam si bubrege i uništila sam si praznike!
nemogu nigdje van za novu godinu kako sam planirala..najvjerojatnije ču onda biti kod dragog doma..mislim,drago mi je da ču biti s njim,to sam i htjela..
divan je bio ovih par dana kad sam skros u komi bila,mazio me i pazio,mjerio mi temperaturu,hranio me,oblačio,donosio i kuhao čajić..nemam riječi,fakat je srce!


inače,danas idem po zadnju pikicu u guzu,sjedim u čekaoni..snimim curu-poznata kapa,poznata jakna,ja njoj:"MARIJA?!",ona izgovara moje ime s još večim čuđenjem uz upit šta radim ovdje..reko upala bubrega,ti?"mononukleoza"...mislim si,još sam i dobro prošla...


eto..ljudi čuvajte si bubrege,nemojte završiti ko ja,to vam netreba!!
pozdrav do idučeg puta i želim vam svima Sretan Božić (sa zakašnjenjem) i Sretnu Novu godinu!!

- 16:35 - Tvoje riječi ( 5 komentara) - Tvoj papir - #

četvrtak, 07.12.2006.

drugo ime ljubavi



Evo me..ponovo nakon dugog vremena.zašto?jednostavno nemam vremena,škola je konačno došla na svoje-imam ocjene koje izgledaju ko ocjene..no,nisam o tome htjela pisati..ubiti,ovaj post je trebao biti napisan i objavljen prije tjedan dana..jer,prije tjedan dana mi je bilo 8 mjeseci sa mojom največom ljubavi!a vjerojatno bi o tome pisala i da mi nije bilo 8 mj...jer samo o njemu i pričam i pišem i znam..samo njega vidim!


Najbolji je dečko na svijetu..ovih dana sječala sam se svega..onog njegovog zločestog,podmuklog osmjeha s daškom umišljenosti i pozamašnom količinom samopouzdanja..uh,palila sam se na to i,eto,na kraju i zapalila..sjetila sam se prve kave naše,prve vožnje,prve puse,bio mi je prvi,s njim sam prvim i počela dočekivat jutra u istom krevetu,sjetila sam se zbunjenosti svoje,onog "nemogu" koje mi je dugo odzvanjalo u glavi,sjetila sam se like,mora,pa mjesec dana smo praktički zajedno živili...ma on je divan..tako me oduševljava..prekrasan je..onako odrasao,muški..nekad mi djeluje tako veliko i zrelo,a nekad kao malo zaigrano djetešce..uvjek sam smatrala da ima ono nešto u sebi,znala sam da nije tipičan i to me privlačilo..i još me privlači..i znam da ga želim više od svega..takav je da ga mogu gledati 24 sata na dan svaki dan i da mi neče dosaditi već će mi svakim trenom biti sve ljepši i privlačniji,sve draži i bolji..i svakom sekundom ga volim sve više i više!jednostavno postaje dio moje svakodnevice,mog malog tipičnog života,postaje dio mene..i to poprilično velik dio mene koji ne želim izgubiti.sretna sam šta ga imam,šta me voli i šta ja volim njega...

beba,najbolji si,znam da sam bila svakakva prema tebi,sad tek to razumijem..oprosti za sve,
volim te puno,puno,puno!
mačak..moje si zlato malo i nedam te nikom...

pusa svima,idem spavat,nemrem više gledat...>

- 23:35 - Tvoje riječi ( 8 komentara) - Tvoj papir - #