mala mujer
Trenutno bez naslova
27.10.2007., subota
žena u ženskom tijelu
kažu mi moji prijatelji da sam muškarac u žemskom telu. vrlo žemskom ali se u svakom slučaju vrlo dobro sa njima sporazumjevam. uvijek imamo neki dobar klik i tak.

međutim u trenutku približavanja dućanu u kojem se prodaje šminka postajem totalno i potpuno iracionlano žensko biće u ženskom tijelu. apsolutno neuračunljiva i potpuno bez ikakvih granica. a u HK postoje dva takva dućana. kao sva totalno cool prođem pored njih prvi dan. i drugi. ali treći završim u rukama neke vrlo vješte prodavačice po imenu Zara i kupim šminke kao da nikada u životu nisam ništa imala.

ženska umobolnost nema granica kažem ja danas, daleko od dućana sa šminkicama (aha, da i dva para cipela sam kupila), u uredu za kompjuterom pišući ovaj post. to je ona ja koja se dobro kuži sa frendovima. a to danas primjenjujem na sebi represivne mjere? radim i raditi ću još dva sata, a onda ću se zaključati u sobu. a onda moram na večeru neku službenu. a žensko je ipak žensko. ko ima vremena biti racionalan!? al zato imam još jedan crveni ruž. i još tri kista, i zelenu maskaru, i neko super sjenilo i...

...i žensko sam u ženskom tijelu...
- 08:44 - Reci (8) - Ispiši - # -
26.10.2007., petak
bez puno pameti
moram si neki novi super fensi blog napraviti. da mi bude neki lijepi. i praktični. al lijepi. tko će to? ja to ne znam šmrc, šmrc. a ovaj već dugo nije aktualan kad sam samo malim prstom u kini.

osim toga zavidim sisajedu kaj se ne mora praviti fin i može psovati na svom blogu. a mene čita moja mama! pa onda kao pazim kaj pišem jer mi s već žalila da sam vulgarna! i da sam nepismena.

osim toga jedva čekam da završim s poslom pa da idem kupiti neke fine kremice za lice da i dalje varam svijet oko sebe kak sam super mlada! i četvrti u nizu crveni ruž za usne. znate da je to in kaj ne?

i osim toga jedva čekam...hahaha neće vam reći. kaj vas briga! ali je sretna.

osim svega ovoga idem se sada malo prošetati po gradu pa će vas onda obavijestiti o tome kaj ima novoga!

cmok
- 09:37 - Reci (4) - Ispiši - # -
25.10.2007., četvrtak
evo mene opet u HK. čisto da vam malo dognem živac, tu je 27 stupnjeva (pola sedam navečer). japankice, kratki rukavi i to. nije baš sad da ne volim zimu, ali prošle godine sam se razmazila (HK, Karibi...) pa se odviklo dupe od smrzavanja.
danas stigla. nisam mislim bila tu od 7 mjeseca. cijeli grad je u kaosu neka čuda grade po njemu, sve je raskopano bljak. al bar nema vode! odnosno ima. tamo gdje i treba biti. jebate donji dio HK islanda na kojem su najveće zgrade i najviši neboderi izgrađen je na zemlji koja prije 50 godina nije ni postojala. zatrpali malo more i kanal i eto ti ravne zemlje pa gradi. u stvari ako pogledam (a upravo gledam) cijeli je poslovni dio HK izgrađen na tzv. repossesed land. i još nije potonuo. al ovi ipak valjda znaju kaj rade!


- 12:28 - Reci (6) - Ispiši - # -
22.10.2007., ponedjeljak
bazeni u metropoli
imam ja jedan prijedlog za g. Bandića i one njegove kaj odobravaju projekte razne po gradu. Kada se napokon više ne budete mogli nalaziti na gradonačelničkim i inim odlučivalačkim mjestima ja vam predlažem da otvorite tvrtku za gradnju BAZENA.

Dobro mi se čini da bi vam tvrtka mogla raditi. odobravate radove i projekte ala kupska (ne da mi se tražiti fotke, ali čak ima i oblik jednog nemaštovitog bazena), ili npr. navodno 7 MIO kn vrijedna, rekostrukcija drvinja. 3 kapi kiše i ne postoji toliko visok čovjek sa toliko dugim nogama koji može prekoračiti taj bazenčič. a kad prođe auto nema beda, imamo najljepšu lagunu i tsunami u kvartu.

pa onda tu je i preimenovana zagrebačka ex. ljubljanska. na svakom križanju bazeni vode.

i tak sam si ja onda mislila, ako ste vi dragi moji bandići i oni koji takvim lokacijama daju dozvole za gradnju i uporabu (na šljakere sam se već davno prestala ljutiti), još uvijek na položaju jer ne znate što bi radili kada odete, ne brinite, bazeni su in, sigurno nećete propasti. krenite.
- 16:36 - Reci (3) - Ispiši - # -
18.10.2007., četvrtak
Jazz
tko je jučer bio u The Jazz Club na Gyass Gypsy Bend. ajde brzo da vas čujem.

ja bila. pobjegla malo jer je bilo puno nekih čudnih ljudi (ne vi dragi blogeri), malo onak people that don't belong, halo nismo na jarunu! od kada je jazz postao fensi šmensi?

pusa
- 10:54 - Reci (8) - Ispiši - # -
11.10.2007., četvrtak


kamion natrpan šećernom trskom od koje živi velika večina Fiji stanovnika. Gdje god čovjek krene i gdje god ima imalo obradive zemlje n Fidžiju raste šećerna trska i slatki krumpir.


- 10:02 - Reci (3) - Ispiši - # -
10.10.2007., srijeda
ode usidjelica
moj život je stvarno ne zanimljiv ako nemam o čemu pisati sve dok ne odem na neko daleko putovanje! ili sam već postala toliko prepoznatvljiva onima koje inače u životu izbjegavam da ne mogu više ni u svom vlastitom "dnevniku" pisati. ne samo to, nego sam neke postove o usidjelici morala i maknuti!!! tek sada nitko nikada više neće shvatiti zašto sex & the usidjelica.

dragni dnevniče, postao si ne funkcionalan i morati ću promijeniti tvoju namjenu. sex and the usidjelica ostaje samo u znak sjećanja a blog se pretvara u putopis čisti. al će se sada naguštati svi oni koji samo slike hoće gledati!

sve ostalo za sada ostati će u mojoj glavi ili na nekom papiru, a možda se vidimo i na nekom drugom blogu.

ljubi vas mala
- 12:19 - Reci (3) - Ispiši - # -
evo još malo







- 12:13 - Reci (0) - Ispiši - # -
03.10.2007., srijeda
obechala fotke pa evo FIJI 1

BEACHCOMBER - the party island


HOTEL - Mamanuca Island. Odnsno bungalovi u resortu


HRAM


Mali i mršavi konji. Zašto su mali ne znam, mršavi su zato kaj žvaču šećernu trsku?


Dva Fiji stričeka nešto rade...


Selo na Fiji-u


Plaža Mamanca Island. Iz onih gore bungalova puca pogled na ovo...
- 14:04 - Reci (7) - Ispiši - # -