Borba s klilogramima

nedjelja, 13.05.2007.

ispiti

evo obecajem sutra cu pisati...malo sam stala...ispiti...knjiga...kava...i za to zivim...samo da sutra prodem ispiti i pisem dalje...nisam na dijeti bila...nisam mogla ali od ponedjeljka krecem opet...samo da se ovog rijesim...pusa svima!!

- 15:26 - Komentari (7) - Isprintaj - #

utorak, 01.05.2007.

9.dan

hehhehehee....evo i mene....ucim ucim...dobila sam 4 iz testa i najbolje sam ga i grupi napisala!! bravo ja!!!

bila sam na moru ovih dana pa nisam pisala! vratila sam se prije 1 sat!! bilo je super!! malo sa se iz tulumarila!! heheeh

popala sam jaja danas i paprku...njamiii!!! hehehhe

evo malo me pere dosada i to ucenje mi zivce pili!! posudila sam si 3 filma u videoteci...idem ih pogledati!! pusa svima!!!!!

- 19:01 - Komentari (5) - Isprintaj - #

subota, 28.04.2007.

6. dan

...dijeta lijepo napreduje...uz tu i tamo male propuste..nista veliko...sada i sama vidim koliko sam smrsavila...obukla sam jednu danas majcu uhh sad tek ona dobro stoji!! heheheh

...danas papam kuhano meso...sutra je roštilj...mmmmm

nista se posebno nije desilo ovih dana...imam jos par kolokvija na faksu i onda cu redovitije pisat blog...nestignem!!

pozdrav i pusa svimaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

- 16:21 - Komentari (6) - Isprintaj - #

četvrtak, 26.04.2007.

4.dan

...evo danas papam 2.5 dl jogurta i 1 jaje za rucak i salatu...i za veceru isto...


uh pa ja vam zaboravila rec nesto o ¨predivnom¨ uhhhh jos smo skupa...stvarno je predivan, prekrasan, dobar...super mi je s njim....stvarno nemam nikakvih prigovora...sada smo 3 tjedna skupa...i toliko smo pricali...niko u mom zivotu nezna toliko koliko je on saznao...tako i ja o njemu!! jako je dobar....

sad vam bjezim...imam ispit danas...idem strebati...pusaaaaaaa!!!!

- 14:34 - Komentari (9) - Isprintaj - #

utorak, 24.04.2007.

2.dan

evo uhvatih malo vremena da se javim...sta sam htjela rec...dijeta mi je ok jer to volim jesti...malo je stroga ali ima meduobroke i to je ok!! kupila sam hlace!!! jeeeeeeeeeeeee napokon da sam se usudila otic kupit nesto!! broj 46!!! tooooooooooooooooooo a nosila sam 50!!! kako sam samo hepi bila kad mi je rekla biraj...imamo sve hlace brojeva 46!!! na traperice mislim...volim ih i stalno sam u njima!! kupila sam si jedne koje su mi normalne i super mi stoje!! a jedne koje jedva zakopcam!!! hihihihihiih nadam se nadam!!! hahahhahahhahahhah

tek sam sad papala jer nisam stigla prije!! od 11 sam na faksu bila...tako da sam pojela 3 kuhana jaja i 1 veliki krastavac na salatu...

pusa svima i hvala na podrsci!!!

- 17:59 - Komentari (3) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 23.04.2007.

završetak i početak nove dijete 1.dan

olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! evo i mene!! danas je pocetak nove borbe sa dijetom!!! 85 dana izdržanih!! 85!!! bravo ja!! nisam mogla vise bit na un-u....jednostavno mi dosadila ta dijeta!! jako dosadila!!! postala sam ocajna zadnjih dana...sada su ispiti na faksu a ja sam bila dosta razdražljiva...iako sam duboko u sebi to skrivala...niko nikad za mene nebi rekao da sam živac...počelo je sve sa PMS-om....nikad u životu nisam imala takvu želju za slatkim...a bolovi...da vam i ne pričam...sanjala sam u siru, jogurtu,mlijeku, više mesa...jednostavno to su namirnice koje meni fale!! jako mi fale!!tih 5 dana su mi se činili ne izdrživim a ovu dijetu sam htjela početi od ponedjeljka...jedva sam čekala da dode taj ponedjeljak!! mislim da cu opet bit od volje kao i na početku un-a!!!! otkad imam velike obaveze na faksu i nestignem pisati blog nisam od volje...ovo mi jako fali...i jako mi puno znace komentari pohvale!!!

skinula sam 15 kila!!! jako je puno to!! neznam zašto u zadnjih mjesec dana sam skinula samo 1 kilu ali to je nešto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!15 kg woooow!!!!!!!!!!!!!!!!!

danas sam hepi iako sam se morala probuditi u pola 9! napravila sam si kavu s mlijekom i iscijedila 2 narance!! doručak je ostao isti!!!

Doručak za sve dane je isti…sok od 2 naranče i kava s mlijekom

1.dan
Ručak i večera isto : 125g kravljeg svježeg sira…2 dvopeka…1 krastavac ili kupus

2.dan
Ručak i večera isto : 2 jaja…2 dvopeka…1 krastavac ili kupus

3 dan.
Ručak i večera isto : 150g kuhanog mesa…2 dvopeka…1 krastavac ili kupus

4.dan
Ručak i večera isto : 2.5dl jogurta 0.1 posto masnoce…1 jaje…2 dvopeka…1 krastavac ili kupus

5 dan.
Ručak i večera isto : različito voće

6 dan.
Ručak i večera isto : 200g kuhanog mesa…2 dvopeka…1 krastavac ili kupus

7.dan
Ručak i večera isto : 150g pečenog mesa…2 dvopeka…1 krastavac ili kupus


Alkohol je strogo zabranjen. Svakih 14 dana vaganje.
Najkasnije u 7 sati navečer jesti!! Slatko svakih 16 dana! Ali prije voćnog tj.4 dan! Znači…ako se jede slatko onda,za večeru popiti samo 2.5 dl jogurta bez jaja i salate!
Za među obrok može se pojesti 1-2 jabuke, naranče ili 2 dl mlijeka! Ne pretjerivati…
Stanka između doručka i ručka najmanje 3 sata a večera najmanje 4 sata, međuobrok najmanje 2 sata!
Dozvoljene su sve vrste začina, sol, papar, vegeta , origano.
Meso se peče na 3 žlice ulja,najbolje maslinovog, ne pretjerivati, u salatu se stavljaju 2 žličice ulja.
Najmanje litru vode dnevno popiti ili čaja ili limunade sa 3 natrena … natren se koristi za zaslađivanje, čajeva ili kave…

to je dijeta na kojoj mislim bit 60 dana!! drži te mi fige!!! sa tom dijetom se može skinuti 10 kg u 2 mjeseca!! ali kako sam vec 3 mjeseca na un-u to će teže ići!!


pusa svima i šaljem vam veeeeeeelike pozdrave!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 09:12 - Komentari (5) - Isprintaj - #

petak, 20.04.2007.

83.dan

boli me zuuuubbbbb!!! a nebi isla kod zubara! jako ga se bojim...to mi od malena ostalo kada sam isla kod socijalca i uzasno me bolilo i sad ih nemogu smislit...promijenila sam 12 zubara do sada i nikako da se malo ugodnije pocnem osjecati..ruke mi se pocnu trest ...imam filing da cu past u nesvjest...i tako da vec dugo nisam isla a imam za popravit 3 zuba....joooj nikako da se natjeram....

da vam javim....od ponedjeljka sam na novoj dijeti...85 dana je ipak skoro pa to...ali nekako mi fale neke stvari....tako da cu ici na dijetu...strogu...ali meni zanimljiviju pošto volim meso i jogurte i jaja!! napisati cu vam dijetu na blog!!! traje 7 dana(un-4)...pocinje se u ponedjeljak i traje koliko treba...oko 5-7 kg mjesecno!!

skuzila sam da ovaj zadnji mjesec nisam skinula onoliko koliko sam htjela i moj organizam vise nije kako je bio u pocetku...nisam grijesila al jednostavno sam mozda skinula u mjesec dana 2 kile!! vagat cu se u nedjelju!!!

presretna sam sta sam skinula toliko kila!! stvarno se vidi i jedva cekam da odem si kupit hlace i da vidim koji broj nosim!! hehehhe do sad sam nosila jooj 50...fuj fuj!! sad negdje 46 nosim!! bar se nadam!!!

frendica je izdrzala 2 mjeseca na un-u a sad je na nekoj south beach dijeti!! kaze da je ok al tek je tjedan dana na njoj pa ce vidjeti!!

ja sam zadovoljna sa un-ovoj dijeti jer mi je dala povoda da napravim nešto šta sam pokušavala godinama...bit karakter da sama sebi...nemogu vjerovati...zapitala sam se prije tjedan dana...hm...3 mjeseca...šta mi je...poludila sam...ja na dijeti toliko dugo?? hm...ili sam odrasla ili pukla skroz...ehheeehehhe pusa svima!!! pisem vam u nedjelju da kazem koliko sam skinula!!!
blog cu skroz nastaviti pisati....sve dok cu imati volje i želje za dijetom jer mi to na neki nacin olakšava!!!

pusa svima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mah mahh

- 10:38 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< svibanj, 2007  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • 29.1.2006. poćinjem borbu sa kilogramima.
    nemojte pasti u nesvjest kad vam kažem kolika sam!
    danas je taj dan! odlučila sam!!! podržavajte me! ne ismijavajte me!!!!


    moj mail...ako imate ikakvi pitanja...
    maladebeljuca@net.hr

Linkovi




  • Karakter club