24

četvrtak

listopad

2013

Pilot projekt uključenja ustanova i ordinacija vanbolničkog SKZZ-a

Dana 17.06.2013. započeo je pilot projekt uključivanja ordinacija vanbolničkog SKZZ-a u centralni sustav eListi čekanja i eNaručivanja te je u tu svrhu zatražena izrada Središnjeg sustava kalendara vanbolničkog SKZZ.

Svi potpisnici Ugovora sa HZZO-om (novi i trenutni) bit će obveznici korištenja centralnog sustava eNaručivanja. Svi ostali korisnici moći će koristiti sustav bez obaveze, pogotovo ako želite biti dostupni PZZ-u za naručivanje pacijenata. Za pristup aplikaciji korisnik mora imati karticu zdravstvenog djelatnika uključenu u čitač kartica, te podignutu VPN vezu prema CEZIH-u.

Ovim putem molimo SVE NAŠE KLIJENTE da nam se jave ukoliko JOŠ UVIJEK IMAJU AKTIVNE UGOVORE SA HZZO-om. Obzirom da je trenutno velika zbrka s Ugovorima i, zapravo, ne znamo tko još ima aktivne Ugovore, svakako nam se javite kako bi Vas uputili u pilot projekt s kojim se treba početi čim prije.

Mag informatika

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se