body Fairytale gone bad. body

nedjelja, 16.03.2008.

When a love comes to an end, weaklings cry, efficient ones instantly find another love, and the wise already have one in reserve.

Nemojte tugovati. Za par mjeseci me se nećete sjećati.


Tamni zidovi piramide su svjedočili o starosti ove građevine. Roxy ju je zadivljeno gledala dok je koračala putevima koji su bili prekriveni prašinom. Evan se još jednom nakašljala i tiho se požalila na alergiju na prašinu.
"A to ti može biti i od cigara.", dodala je tiho Evelyn, a Evan je po ko zna koji put ignorisala njenu primjedbu.
Jedini izvori svjetlosti su bili štapići, po jedan kod svakog člana naše "posade". Amelia je u rukama držala kartu hodajući bez riječi. Evan je svako malo pokušala da zaviri u kartu, a kada bi je Amelia sklonila, ona bi samo glasno frknula i nastavila hodati.
"Vidite tamo!", viknula je Chloe pokazujući prstom u smijeru odakle je dolazila jaka svijetlost. Amelia je oprezno skrenula u hodnik odakle je dopirala svjetlost. Roxy se oteo uzdah. Na izrezbarenom drvenom stalku, stajala je velika knjiga sa teškim koricama od kože izvezene zlatnim nitima. Amelia je prišla i polako je dodirnula, a onda je skočila kao da se opekla.
"Ova jebena knjiga peče. Divno…sve je uzalud.", rekla je i sjela je na jedan kamen držeći se za ruku.
"Možda i nije.", prošaputa Evan,"Roxy, probaj ti."
"Ma da...pa da i mene opeče. No way.", odmahnu Roxy glavom
"Roxy, poslušaj me. Pokušaj", reče Evan ozbiljnim glasom. Roxy je uzdahu i priđe knjizi. Oprezno je rukom dotakla knjigu, očekivajući da je opeče, ali knjiga je samo ležala kao da se ništa nije desilo. Roxy ju je podigla i rekla, "Idemo."

***

Sjela je na užareni pijesak držeći knjigu na grudima. "Uspjeli smo. Mi smo najbolji!" , viknula je Maggie i opet je zaplesala svoj luđački ples.
"Roxy…",rekla je Amelia, "Izbor je na tebi"
Roxy je spusti glavu i duboko uzdahnu.
"Sanctus Espiritus redeem us from our solemn hour
Sanctus Espiritus insanity is all around us
Sanctus Espiritus! Sanctus Espiritus! Sanctus Espiritus!"
Ameliin vrisak je zaparao zrak Egipta. Jaka svijetlost je bljesnula iz nje. A idući trenutak sve je bilo gotovo. Amelia je ležala na zemlji duboko dišući.
"Hvala.", rekla je tiho, "Volim te"

Epilog

Pronašli su školu u Alpama i nazvali su je Mandrake. To će biti škola u koju idu učenici koji su završili Hogwarts.
Roxy je rodila kćerkicu Audrey Neiru i živi sretno sa Paolom, dobili su još jedno dijete, Kitty i sretno žive u Los Angelesu, gdje je Paolo doktor. Amelia više nije utvara i živi prekoputa njih. Postala je dosadna moderna baka. Evan se udala za Jamesa i dobili su kćerku Willy. Žive također u Los Angelesu. Maggie je profesorica na Mandraku, živi sa dečkom i nema djece jer kako kaže "oni su samo obaveza". Vanessa, Lana, Evelyn i Chloe su profesorice na Mandraku i tamo su izgradile svoj život. Fred živi sa Bellom i Danielom, sinom koji se rodio ranije, isti dan kao i Audrey, u Londonu. Vlasnik je poznatog lanca prodavnica.


Ovo je vjerovatno najgluplji kraj jedne priče ikada, ali jednostavno nemam snage da napišem nešto više. Nemam snage napisati jedan pošten post jer mi se ruke tresu, a oči su mi zamagljene suzama.a Roxy je možda samo jedan lik u moru likova, jedna izmišljena osoba, ali ja ću je se uvjek sjećati. Roxxane Taylor Kaylie Kent će mi zauvjek ostati u srcu i sjećanju. Onaj dan kad sam je smislila i kada sam otvorila blog…Ali tada sam bila druga osoba. Uz Roxy sam se promijenila i mogu reći odrasla. Moje pisanje se dosta popravilo iako sam još uvjek niko i ništa. Znam da su ovi završetci gdje su svi sretni glupi. Ali ja nemogu da ubijem Roxy. Zaista nemogu. Žao mi je. Zahvaljujem svima koji su me čitali. Neodlazim iz blogosfere, imam novu priču: http://dollvalley.blog.hr/ gdje nastavljam trošiti svoju maštu.
Pustila sam suzu. Ali život ide dalje.
Volim vas sve. I definitivno ste mi promjenili život.
Roxy.

-10:14 - Komentiraj ( 14 ) Print - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>



Rujan 2008 (2)
Kolovoz 2008 (2)
Srpanj 2008 (1)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (3)
Prosinac 2007 (3)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (3)
Rujan 2007 (4)
Kolovoz 2007 (3)
Srpanj 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

CREDITS

picture: lovesembrace
base code: sugarmeemee