body Fairytale gone bad. body

četvrtak, 25.10.2007.

Da se bar mogu probuditi, u svjetu ljubavi, bez starih dugova....

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Poslusajte: Toše Proeski-Igra bez granica
Get this widget | Track details | eSnips Social DNA


Po prvi put da vidim Evan zabrinutu. Udarala je kašikom od stol i imam osjećaj da to nije zbog Dumbledoreove dosadne priče.
-I ta važna vjest je da je Voldemort mrtav.-ta rečenica me prenu od razmišljanja. Ipak smo uspjeli. Po Velikoj Sali se proorila priča. Neki su bili sa osmjehom na licu, ali neki su bili i tužni, a neki i bjesni. Pogeldala sam prema Evan sa smješkom, očekivajući da će mi ona isto tako odgovoriti ali ona je i dalje udarala kašikom. Odjednom sam osjetila veliko sažaljenje prema toj kašici. Uhvatila je moj pogled i pantomiom mi rekla da dođem u njen kabinet. Klimnula sam glavom i vratila sam se svom tostu sa Nutellom.


Naučila sam da kod Evan uvjek moraš da kucaš, inače je možeš vidjeti u situacijama u kojima niko neželi zateći nikoga a kamoli i svoju tetku.
-Ulazite već jednom!-zaorilo se iz sobe. Ušli smo polako. Ona je sjedila u svojoj kožnoj fotelji i prvi put bez gicare.
-E pa djeco, čestitam. Uspjeli ste. Voldemort i Amelia su mrtvi.-Emma je glasno uzviknula pa tako i svi za njom.
-Ali Anabelle je živa. Ustvari vi ste u njoj ubili Peti element.
-I?-rekla je Maggie sa podignutom obrvom.
-Ništa za sada. To ću da skontam kasnije. Sada smo ovdje zbog nečega drugog. Pogledajte svoju desnu podlakticu.
-Pa tu imam onaj ožiljak. Pala sam kad sam bila ma...-ali ostala sam zatečena kad sam vidjela da svi imaju onaj isti ožiljak u obliku polumjeseca.
-Taj ožiljak znači da ste vi Odabranice. Odabranice Svjeta. Niti dobri niti zlo. I imate svoju zadaću.
-A to je?-rekla sam ja
-O tome sutra. Možete da idete na spavanje.
Kod Evan nema smisla da se protiviš jer je uvjek po njenom. Na izlazu sam se srela sa učenik sa sedme godine, koji je rekao da ide kod Evan na dodatne instrukcije. Yeah, right.


Svi smo sjedili u kupatilu plačljive Myrtle. Meni se vrtilo tako da nisam pila ništa. Mislim da mi ona Nutella nije sjela fino. Povračam cijelo veče. Čula sam Emmu u pozadini kako priča najnoviji bezobrazni vic. Ali ja sam mogla misliti o Fredu. Prošlo je šest sedmica od našeg prekida. A ja ga još uvjek volim. U tom prekidanju me prekinu veliki napad mučine i opet sam grlila šolju. Moram razmisliti opet o Nutelli.


Sutra nisam išla na nastavu. Madame Pomfrey mi je dala lijekove koji nisu pomagali. I Nutella mi se zgadila. Ali je volim. Na putu do spavaonice sam se sudarila sa nekim i pala sam na pod.
-WTF? Pa gledajte gdje hodate. Ja sam ionako bolesna!
-Izvini.Do mene je. Zamislio sam se.-čula sam jaki italijanski naglasak. Imao je predivnu crnu kosu i prelijepe oči. Pružio mi je ruku i ja sam ustala.
-Ja sam Paolo, drago mi je.
-Roxy!-pružila sam ruku.
Hodali smo kroz hodnik pričajuči. On je došao iz Italije. Sada je u Ravencalwu. I bio je zamišljen pa je udario u mene. Prvi put u šest sedmica da nemislim o Fredu. I na tome sam Paolu jako zahvalna.

P.S. Znam da je pauza velika, ali fkt nisma imala vremena i imala sma malo komova
P.P.S. U ovom postu se krije radnja dalje priče
P.P.P.S. Evan nisam ti uzela ime, ovaj se glumac zvao Paolo u filmu
P.P.P.P.S. Ja volim pi esove pa pišite uvjek puuuni pi esovafino


Kissam

-23:26 - Komentiraj ( 16 ) Print - #

utorak, 16.10.2007.

Preporučujem da poslušate Erreway-Tiempo
Get this widget | Track details | eSnips Social DNA


Za par trenutaka Tamni znamen je nestao. Maggie se smirila i pala na pod. Polako je disala i izgledala je kao da spava.
-Brzo dođite ovdje!-viknula je Kosta koja je stajala pored Anabelle. Mi smo svi otrčali ostavljajući Maggie da leži na hladnoj travi. Anabellina plava kosa je bila rasčupana. Ona je spokojno ležala na zemlji. Ali mislila sam da će mi srce prestati da radi kada je Bella duboko udaknula. Evelyn je vrisnula a Chloe joj je rukom prekrila usta.
-Ljudi gibajmo odavde!-rekla je Emma i ja sam klimnula glavom. Draco je podigao Maggie i mi smo otrčali prema društvenoj.


Stavili smo Maggie na jednu fotelju a ona je svako malo hrknula. Mi smo svi sjedili zavaljeni u fotelje otpuhivajući.
-Kako je uspjela? Pa niko osim onog izroda Pottera nije uspjeo preživjeti Avadu. Pa ni Avada nije što je nekad bila.-rekla je Emma koja je sjedila prekriženih ruku i sa "durim se" facom.
-O tome treba pričati sa Evan-rekla je Chloe i posegla je rukom u džep izvadivši cigaru. Ja sam je samo prijekorno pogledala jer mi nije bilo do prepiranja. Zato je Lana preuzela:
-Pa dokada ti misliš tako? Curo znaš li ti da to nimalo nije zdravo! Pa hajde što sebe truješ nego i naše zdravlje ugrožavaš.
Sada su i Lana i Chloe bile na nogama gledajući se zlim pogledima kao dvije mačke. Ali na moje veliko iznenađenje nije tu izbila neka tuča (a i dobro je da nije jer Chloe ubija oko sebe) nego su se obje okrenula leđima i Lana je izašla kroz vrata, što je natjeralo Vanessu da skoči i otrči za njom, a Chloe je otrčala prema spavaonicama vjerovatno da povuče jedan "veliki smirujući dim". Maggie se promeškoljila i polako je otvorila oči, našta je Draco energično skočio i stao pored nje, uhvativši je za ruku:
"Maggice ljubavi moja, jesi dobro. Bebice moja šta te boli. Ljubim ja da prestane"
Ja sam gledala sa gađenjem ali sam shvatila da ustvari bih ja dala svoj iPod da imam nekoga da me tako volim. Da budem voljena. Iako je gadno, ja to želim. Suza mi se spustila niz lice. Nisam željela da iko to vidi pa sam ustala i otrčala sam u spavaonicu. Iz Chloine spavaonice se osjećao dim, ali u ovom trenutku mi je to bilo najmanje važno. Bacila sam se na krevet i glasno sam zajecala. Gurnula sam slušalice u uši i zapjevala je pjesma: Big girls dont cry. I neznam kako i zašto ali ta zahvaljujući toj pjesmi sam shvatila da neko ko neprihvata mene kao ono što jesam, koji neprihvata moje prijatelje nije vrijedan mojih suza a kamoli još i mog iPoda. Uspravila sam se na krevetu i nabacila sam široki osmjeh. U sobu su ušle Kosta, Emma i Amy koje su pomagale Maggie da legne na krevet.
-Damn, osjećam se mamurno. A nisam čak ni pila!-rekla je Maggie koja se bacila na krevet.
Mi smo se odvalili smijati i ostatak večeri smo proveli smijajući se i tračajući, i nepomišlajući na Evan, Voldemorta i bilo kakve borbe.




Ujutru me probudila bol u nozi, ali kada sam uz puno muke otvorila oči shvatila sam da je to Emma koja je sjedila na meni, jer kako kaže, nisam se htjela probuditi. Pa i nisam i vrlo rado bi provela cijeli dan u krevetu. Ali kako imamo obaveza ustala sam se I navukla sam na sebe nisam sigurna čiju majicu na kojoj je pisalo Rock on. Baš me briga čija je majica. Sada je moja. Navukla sam pelerinu i marte i strčala sam sa svima na doručak. Maggie je izgleda bila dobro kao da nije sinoć bila polu mrtva. Na doručku je Dumbledore počeo, opet, svoj govor. Pa zašto taj čovjek mora da priča kada sam ja gladna. Baš je bezobziran. Jas am gledala prema Evan koja je imala zabrinut pogleda na licu.

p.s. MOLIM VAS izvinite na jako glupom i kratkom postu ali nemam inspirejšna. Ovaj je trebao da bude dug i važan ali moram malo priču da produžim :)
p.p.s. Anabella ili Ashlee me zamolila da vam javim da nemože da piše posteve jer je u kazni.
p.p.p.p.s. Ovaj post je posvećen Tošetu Proeskom i svim mladima koji gube živote zbog brzih vožnji


-12:38 - Komentiraj ( 18 ) Print - #

ponedjeljak, 08.10.2007.

Fantom from the opera


Šetala sam sama pored jezera. Izgledalo je tako mirno i spokojno. A ja sam osjećala bjes, mržnju i strah. Mislila sam da će da mi bude žao Amelie ali ona je ubila jedinu osobu koja je tu uvjek bila za mene. Ubila je mog oca. Nisam mogla da vjerujem. Na trenutak sam pomislila kako mi mogla da uđem u to jezero i više nikada neizađem. Krenula sam prema horizontu zagazajući svojim martama u hladnu vodu. Pelerina mi je dotakla vodu i ja sam se naježila ali sam ipak krenula sigurnim korakom prema vodi. Ali u tom trenutku sam čula dobro poznati glas iza sebe:
-Roxy!
Okrenula sam se i vidjela Maggie kako trči prema meni sa kosom koja joj je padala preko lica.
-Samo sam krenula da se malo okupam rekla sam sa smješkom i izašla sam iz jezera, te sjela na jedan kamen. Maggie je slijedila moj primjer i sjela je pored mene.
-Daj ludice. Roxxane Taylor Kaylie Kent ti si luda. Nemoj sebe da mučiš! A i možeš tako bubrege prehladit, a to neželimo-dodala je sa smješkom.
-Da. Margaret Anabell Revenge Riddle i ti znaš prozboriti neku pametnu!-dodala sam sa smješkom.-I drago mi je da smo frendice.-zagrlila sam je. Tako smo stajali a onda je ona rekla- Daj neko će pomisliti nešto. A valja meni momke skupljat.-rekla je Maggie i odmakla se odmene.-I Roxy ti jesi moja najbolja drugarica. I stvarno si nezamjenjiva.
-Znam-odgovorila sam sa smješkom i zajedno smo krenule prema dvorcu jer su mi se noge pretvarale u dvije ledenice. Skinula sam marte i navukla sam starke, presvukla sam pelerinu i otišla sam do Myrtlinog WC-a. Tamo je sjedilo moje društvo i ja sam se ugurala između Emme i Lane i prihvatila sam se plamen viskija. U WC su ušle Chloe i Evelyne, sjele do nas i Chloe je izvukla cigaru na šta sam ja glasno frknula. Mrzim cigare. U njima nema ništa dobro. Zapalila je i povukla dim a ja sam samo dodala kao i uvjek:
-To nije za dobro za zdravlje! I vidi se da si u rodu sa Evan!
Ona se pravila da me nečuje. Stomak me stegao kad su se Maggie i Draco poljubili. Odmah sam pomislila na Freda. Povukla sam veliki gutljaj plamenviskija. Izgleda da su oni to primjetili pa su se odmakli jedno od drugog. Chloe je kroz oblak dima koji je mene tjerao na kašalj rekla:
-Evan je rekla da dođemo za pola sata. Za plan.
Kroz kašalj sam klimnula glavom a Lana je demonstrativno ustala, uzela joj cigaru iz ista i bacila je u WC šolju. Chloe je skočila na noge i počela vikati:
-Halo curo to košta!
-E pa košta te zdravlja. A i našeg.
Chloe je frknula i demonstrativno je istrčala kroz vrata.


Nakon pola sata svi smo stajali pred vratima kabineta. Lana i Chloe su stajale okrenute leđima prekriženih ruku. U sebi sam se nasmijala i ušla sam u kabinet bez kucanja. Evan se jedva vidjela od dima oko nje. Rastjerala ga je rukom ali nije ispustila cigaru. Počela sam lažno kašljati ali ona se nije obazirala na to i povukla je veliki dim. Zamislila sam njena pluća i sebi sam se svečano zaklela da neću nikada pušiti.
-Sjedite-rekla je, zamahnula štapićem i dočarala nam je stolice. Ja sam se zavalila u svoju i čekala sam da Evan počne pričati. Ali ona očigledno nije imala tu namjeru nego je naslonjena u fotelju sa cigarom gledala je u nas kao da smo neka jako čudna Hagridova stvorenja. Maggie je počela da pjevuši. Emma se glasno nakašljala. Evan je pustila dim iz usta, ugasila je cigaru. Isprepletala je prste i rekla:
-Saznala sam kako da porazimo Voldemorta. Mada mi je trebalo neko vrijeme za istraživanje. Ali isplatilo se. Maggie, pretpostavljam ti si razgovarala sa Smrtonošama.
-Da. Potpuno su sa nama. Ali su u velikom strahu od Voldemorta.
-To se može riješiti.-rekla je sa smješkom. Izgledala je čudno bez cigare.-Riješenje je u Anabelli Mai Malfoy ili Ashlee McGuire. Ona je Peti element.
-Peti šta?-rekla je Kosta sa zbunjenom facom
-Peti element. Ona je jedinstvena osoba na svijetu. I sada je na strani zla. A ako ona umre od nečije ruke umire Voldemort. Oni su povezani starom legendom.- Mi smo je gledali otvorenih usta. Hajde što je Amelia ubijena kikirikijem ali Voldemorta nemoramo ni da taknemo. Ovo je jako čudno.
-I kako znaš da će Voldemort da umre?
-Možda i neće. Hoće samo pod uslovom da ga ubije neko njegove krvi. Njegov nasljednik.
-A to je Maggie-prozborila je Amy. Ovo je bila prva riječ koju sam čula od nje nakon Ameliinog ubojstva.
-Da. To je Margaret. Oj bože kako su vam imena ružna.-uzdahnula je-ali mora da to jako želi.-Sada su svi gledali u Maggie. Ona je bila zbunjena gledajući oko sebe.
-Smatrajte to gotovim.-ustala je sa stolice i izašala je kroz vrata, a mi smo ostali gledajući za njom.


U spavaonici smo svi sjedili na krevetima, a sa nama su došle i Vanessa i Lana. Nekako smo ih uspjeli uvući kad niko nije gledao. Chloe i Evelyn su nam se također pridružile pod uslovom da se cigare nepojave pred mojim očima. Draco nas je čekao u društvenoj jer koliko god smo ga pokušavali dovesti do spavaonice, jednostavno nismo uspjele. Kad je sat na Amynom stoliću pokazao 10 sati mi smo ustali i krenuli prema spavaonici do nas. Tamo je Bella ležala i slušala muziku. Mi smo se sakrili i Maggie je ušla sama.
-Hej Malfoyeva.-viknula je i izvukla joj slušalicu iz uha. Ona je skočila i bezobrazno je rekla-Šta za ime Voldemorta hoćeš?
-Voldemort te želi vidjeti. Na rubu Zabranjene šume.
Bella je ustala i krenula je sa Maggie. Kada su zašli za ugao mi smo potrčali za njima. Pratili smo ih sve do izlaza pazeći da nenaletimo na nekoga. Dvije crne siluete su hodale, zatim je bljesnula zelena svjetlost i jedna je silueta pala na pod. Mi smo potrčali prema Maggie. Ona je ležala na podu držeći se za ruku gdje je bio Tamni znamen koji je zavijetlio zelenom bojom i za par trenutaka.

P.S.Eto vam sad. Idući post je jako važan. I hvala Maggie na html kofu. Veliki pozdrav za svu moju kompaniju! I imam novi post na Danielle.

-16:00 - Komentiraj ( 23 ) Print - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>



Rujan 2008 (2)
Kolovoz 2008 (2)
Srpanj 2008 (1)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (3)
Prosinac 2007 (3)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (3)
Rujan 2007 (4)
Kolovoz 2007 (3)
Srpanj 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

CREDITS

picture: lovesembrace
base code: sugarmeemee