ToonMail: Odgovori na pisma za animirane likove iz Cartoon Netvork

ponedjeljak , 05.02.2018.

Proma od 1990-e Cartoon Network televizije nije samo drugačije uređeni materijal iz serije, već i ostale snimke napravljene posebno za svrhu prome. Proma je bila na visokoj razini. Vidjeti.- Cartoon Network: Dexter's Laboratory promo. U to je vrijeme bilo šala, a ponekad je bilo i teških video učinaka. Čak iu vremenu između proma bio je i emisija na kojoj su likovi iz CN-a reagirali na vijesti. I samo o njihovim pismima i odgovorima je ovaj članak.



Dragi Handy,
Mislim da si seksi.
Koliko si visok?
Ljubavi, Betty


-

Dragi Betty,
Štrumpfovi su visoki tri jabuke.
Pošaljite fotografiju.


Wow! :D Wow! Pokušava imati ljubavnu vezu s Štrumpfom! :D Ako vas mali plavi patuljci uzbuđuju, možete ih zapisati na CN TV. :D Tako sam to učinio! :D :D Poslala sam ovo ljubavno pismo na sedam Cartoon Network.
Nikada nisu odgovorili. :( Na žalost. Cartoon Network je sada drugačiji. U devedesetima su reagirali na pisma, pa čak i stavili na televiziju. Oni ne reagiraju u 21. stoljeću.

"Štrumpf je visok kao tri jabuke." je prilično poznata činjenica, ali animatori to nisu uvijek činili. Nije lako pratiti omjere veličine u 2D animaciji.





Dragi Fred,
Jeste li vidjeli Jurski park?
Neila


-

Dragi Neils,
Da, vidio je. Dino je bio stunts tamo. On je najteži dinosaur u Bedrocku.
Fred




Draga Judy,
da li već imate prijatelja? Ako ne, onda pišete meni. Moj brat je savršen za vas! Molim vas, uzmite je.
Stephanie.


-

Draga Stephanie,
vaš brat Joey bio je pozitivno planetaran! Mislite li da stvarno možemo imati sutra zajedničku budućnost?
Tvoj prijatelj, Judy Jetson.


Djeca su često tražila upoznavanje. Animirane figure bile su dječje uzorke u 90-ima. I tako sam dobio novu ideju! Pitajte trenutne modele - youtubers. Pitao sam ih: Dobivate ljubavna pisma od djece? I koliko?

Scrille (Marko Horvat) (Preko 280.000 pretplata) je odgovorio: Pozdrav..pa dobijem tu i tamo pisma..nebi ih nazvao ljubavnima..nego pisma podrske u tome cime se bavim..
Koran - Tom Snow (Tomáš Turek) (Preko 30.000 pretplata) je odgovorio: Naravno, netko mi piše kompliment ili nešto, ali zahtjevi za ljubavna veza, vjerojatno ne.

Želim napisati da su djeca koja su 1990-ih zapisivala ljubavne priče fiktivnim likovima bila glupa, ali ljubav je važna! A kad netko poput Koran ne dobije ponudu od dame, to nije dobro. Ako vam se sviđa, barem malo, pišite Koranu u komentarima: "Jeste li slobodni? #Magicmax" Hvala! :) >> https://www.youtube.com/watch?v=DwAvm97fHIA



ToonMail je vodio 1994-1995. Kasnije je zamijenio Cartoon Network Respand. Animirani likovi su zamijenjeni u ovoj seriji od strane Cartoon Network TV. Snimljena je i seriju JBVO-a. Moderator je bio Johnny Bravo. Ne samo da je on odgovorio na pitanja, nego i igra animacije, prema željama publike.

Što vas najviše zanima? :) Hvala na komentarima!!! :)
Magicmax

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.