USKORO

BLIŽI SE JEDNO VELIKO IZNENAĐENJE!

OSTANITE UZ BLOG I PRATITE FACEBOOK STRANICU https://www.facebook.com/madonnablog.hr.

BITCHES ARE YOU IN MY GANG?

If you try and fail, get up again
Destiny will choose you in the end
If you don't make the choice
And you don't use your voice
Someone else will speak for you instead

What you want is just within your reach
But you gotta practice what you preach
You pay with sweat and tears
And overcome your fears
Never let the fire inside you leave


25.10.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Nezaustavljiva Madonna partijala poslije koncerta

Madonna je sinoć zapalila Las Vegas koncertnim spektaklom "Rebel Heart"! Otvorila je show na vrijeme, u 21:30, a publika je spremno dočekala nove pjesme i stare hitove. Publiku u dvorani MGM Grand Garden Arena počastila je s dva iznenađenja! Otpjevala je "Secret" i "Ghosttown"! Promjenila je dio kostima za drugi dio koncerta.

Poslije rasprodanog koncerta u Las Vegasu, Madonna se zaputila prema hotelu Cosmopolitan koji je priredio after party u klubu Marquee Nightclub.










25.10.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Poznati o Madonni

JLO o inspiraciji

Jennifer Lopez je jedna od onih koja je pozirala ispred Madonninog doma u New Yorku. Za HuffPostUK prisjeća se svojih inspiracija u karijeru.

"Sve se vrtilo oko Madonne. Inspirirala me da pjeva, pleše, radim naporno. Vidjela sam njene slike kako trči u parku, trenira, pomislila sam, to želim i za sebe. Bila sam djevojka iz Bronxa, nikad nisam boravila u teretani, ali sam bila ustrajna, pronaći ću svoj put. Nije me pokrenulo nastupanje na pozornicama, već slika Madonne u parku."

Amy Schumer za SNL



Što Seanova kći misli o njegovoj bivšoj?

24.10.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Proslava Lolinog rođendana

Teško je povjerovati da Madonna ima kćerku iste dobi kao kad se ona prvi put doselila u New York da postane zvijezda. Upravo tako, Madonnina prva kćerka, Lourdes Leon, napunila je 19. godina.

Madonna i Lourdes proslavile su rođendan u restoranu Via Veneto u Santi Monici. Na večeri su se zabavljali njena braća i sestra, te mnogobrojni prijatelji. Rođendanska večera trajala je dva sata u VIP odjelu restorana. Mama u trendu pojavila se u crnoj kombinaciji i pokazala trbušne mišiće.

24.10.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Urnebesna Madonna nasmijavala publiku do suza

Gila River Arena, Glendale, AZ

Poslije "Who's That Girl" čavrljala je s fanovima iz prvih redova i prepoznala mnoga poznata lica s prošlih koncerata. Savjetovala ih je koje kostime trebaju nositi na idućim koncertima. Čak je ugrabila krunu iz publike i nosila je za vrijeme "Rebel Heart". Našalila se kako treba požuriti s ovim dijelom koncerta jer užasno mora ići na malu nuždu.

Tražila je među publikom kandidate za vjenčanje. Htjela je pokloniti buket onima koji se planiraju uzeti. Prvo je dobacila buket jednom dečku, ali par nije bio dovoljno uvjeren, stoga joj je morao vratiti natrag. Drugi put je bacila među istom publikom, ali buket je otišao u komadiće na sve strane. "To je loš početak za brak...", obratila im se. "Vjerujem u ljubav tako istinito. Jer ne možemo živjeti bez ljubavi...ili sa... Pjevat ću pjesmu na francuskom jeziku, tako da ćete svi biti zbunjeni."

Obožavatelj Eddie bio je te večeri "Unapologetic Bitch", skinuo je majicu i zaplesao pred Madonnom. Madonna je komentirala njegov izgled: "Imaš pjege po čitavom tijelu, osim na penisu, zar ne? Kako to znam, a tek sam te upoznala."





24.10.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna nagradila rasplesanu publiku s "Frozen"!

U ponedjeljak 19.10. održan je koncert u SAP Center u San Joseu. DJ Michael Diamond je nastupio prije koncerta. Madonna se pojavila prilično kasno na pozornici u 22:10h. Prije njenog izlaska, publika se oglasila zvižducima. Unatoč tome, publika je dočekala Madonnu s ovacijama i fanovi su bili veoma uzbuđeni tijekom koncerta! Poslije spektakularnog nastupa "Iconic", sve je oprošteno!

Publici je udovoljila s "Who's That Girl" i "FROZEN". Spomenula je kako voli promjene na koncertima, stoga možemo očekivati još iznenađenja na narednim nastupima!

Pri kraju "Music", Madonna se spotaknula na pozornici, plesač joj je prišao da provjeri je li se sve u redu. Nije izgledala povrijeđeno ni uznemireno. Uslijedila je ogromna reakcija publike na "Material Girl". Na "Unapologetic Bitch", Madonna je izvela obožavatelja na pozornicu, popričala s njim o kostimu i nagradila ga bananom. Publika je ostala do samog završetka koncerta, poslije ponoći i isplatilo se.




24.10.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

"Secret" se vratio!

Madonna je 17.10. održala koncert u dvorani MODA Center u Portland.

Pred razigranom publikom pojavila se tek u 21:52. Došlo je do malih promjena za kostime. Nosila je dužu suknju za vrijeme drugog dijela koncerta. Nije otpjevala 'Ghosttown' ni 'Who's That Girl', ali je fanove iznenadila sa 'SECRET'!

Pjevačica Beth Ditto pohvalila se na Instagramu s odlaskom na koncert. Mnogi su očekivali da će ona biti nemilosrdna kučka večeri, međutim, izabran je jedan obožavatelj.





24.10.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'Secret' se vratio poslije 14 godina!

Bila je to večer nazdravljanja novim prijateljstvima i starim plamenovima. Madonna je nastupila u rasprodavnoj dvorani Rogers Arena u Vancouveru u srijedu, a njena nova prijateljica Amy Schumer je pratila show iz prvih redova u društvu bivšeg supruga, američkog glumca Sean Penna. Madonna je prekinula koncert kako bi nazdravila s Amy! Publika se pridružila zdravici i podržala ogromnim pljeskom. Koncert je prilično kasno počeo, oko 21:50h, a Madonna se ispričala tako što je počastila publiku s novom izvednom hita 'Secret'!

'Unapologetic Bitch' večeri je bila djevojka iz Meksika.










16.10.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Obožavateljice skidale majice na koncertu!

Madonna je ovog tjedna po prvi put nastupila u Edmontonu! Prvi koncert u Edmontonu popraćen je nezaboravnim trenucima! Od zaruka do skidanja djevojaka u toplesu! Večer u dvorani Rexall Place prošla je velikim ovacijama i prezabavnom atmosferom! Edmonton se pokazao kao izvrsno mjesto za doživjeti Madonnin show!

Provjerala je s koje strane je publika življa. "Kako večer ide, skidat ćemo se sve više."

Madonna je uspjela natjerati djevojke da skinu svoje majice, a najvatrenije obožavateljice nisu ni dugo razmišljale! Uspjela je natjerati i sramežnija lica, "Nemaš pločice? Imaš lijepo lice, to je bitno." Nije htjela nastaviti sa setlistom dok ne vidi mnoga lica bez majice! Na pozornici je skupljala majice obožavatelja. Urnebesno! 'Ghosttown' je dobio izvrsnu reakciju publiku. Bilo je predivno vidjeti toliko fanova da pjevaju skupa s Madonnom.

Poslije završetka 'Material Girl', Madonnu je zanimalo koliko fanova se želi vjeriti. Pronašla je jedan par i uz njenu pomoć, dvojica muškaraca izrekli su da! Nemilosrdna kučka večeri je bila djevojka iz Brazila i Madonna joj je poklonila kapu u obliku ćurke povodom Dana zahvalnosti u Kanadi.









Euforije nije nimalo nedostajalo i na drugoj večeri. Pričljiva Madonna tjerala je ponovo publiku na skidanje. Izazivala ih je da su sramžljivi i nije pjevala sve dok ne skupi dovoljan broj majica! Na 'Unapologetic Bitch' zbijala je šale s obožavateljem i zadirkivala ga. Prezabavni Edmonton će svakako postati stalna destinacija za Madonninu turneju!



13.10.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Rebel Heart ostaje bez četvrtog singla?

Madonnina fan stranica Drowned Madonna izvještava pouzdane informacije o izdavanju četvrtog singla s albuma 'Rebel Heart'.

'Devil Pray' je bio uzet u obzir za drugi singl od strane Madonne, ali na kraju je izdat 'Ghosttown', jer Madonna nije bila sigurna u koncept za video 'Devil Pray' i 'Ghosttown' je pokupio više simpatija kod publike. Poslije 'Bitch I'm Madonna', 'Devil Pray' je razmatran za izdavanje kao četvrti singl, ali poslije je donešena odluka da ipak ne dođe do izlaska. Budući da je 'Devil Pray' van igre, DJ Dirty Pop uradio je par remixa i objavio na svom Soundcloud profilu link.

Trenutno ne postoje planovi za izdavanje četvrtog singla.

13.10.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Vidi li Madonna sebe na turneji za 10, 15 godina?

U posljednjem telefonskom razgovoru s Rolling Stone, kraljica popa Madonna otkriva proces stvaranja turneje 'Rebel Heart' i pojedinosti s proba koje su trajale tri mjeseca, 14 sati dnevno, šest dana u tjednu.

Čitajući intervju Madonna mi je zapravo potvrdila ono što sam uočio preko video snimaka i fotografija. Mnogi se mogu sa mnom složiti koliko se turneja 'Rebel Heart' čini intimnijom i produkcijski siromašnijom od prethodnih. Čak mogu izdvojiti par velikih momenata ponavljanja. Iako ne bih smio komentirati koncertni show, jer još čekam svoju Rebel Heart destinaciju, uočio sam kao i većina fanova da koncept turneje 'Rebel Heart' nije dovoljno razrađen niti su nastupi dovedeni do detalja. Madonna priznaje da je kasno počela s radom na turneji. "Završavanje albuma je popraćeno velikim pritiskom zbog procurjelog materijala. Stoga nisam razmišljala o koncertu do izlaska albuma, snimanja spotova i TV nastupa. Iskreno, nisam uspjela izdvojiti vrijeme i fokusirati se sve do ožujka. To je neobično za mene, jer se spremam za turneju mjesecima i mjesecima prije."

U intervjuu nije pretjerano strastvena oko objašnjavanja glavne i sporednih tema turneje. Objašnjavajući prvu poruku, osnaživanje, nastavila je: "Moramo krenuti kao ratnici, zatim istražujemo teme seksa i religije, dvije teme koje su oduvijek odvojene u društvu." Nije htjela ići do detalja u razgovoru. Znam da gotovo svaka pjesma nosi svoju priču, 'Devil Pray', 'Heartbreak City', ali je očito da se borila s vremenom i nije lako dolazila do koncepta turneje. Kakvu svu štetu mogu izazvati hakeri.

"Pronalaženje pjesama je izuzetno teško. Idem kroz cijelu karijeru, lista pjesma je prilično duga. Čim dobijem ideju za teme koje želim istražiti, podijelim koncert na četiri dijela i pokušavam pronaći način kako spojiti stare pjesme s novim. To je za mene najveći izazov, vjenčati stare za nove."

Vidi li Madonna sebe na turneji za 10, 15 godina? "Ne razmišljam toliko unaprijed, ali ako bih putovala, nastupala i povezivala se s publikom, sigurna sam da će izgledati drugačije, manje ekstravagantno kao što je trenutno."

Cijeli intervju: http://www.rollingstone.com/music/features/madonna-talks-rebel-heart-tour-why-she-wants-to-have-tea-with-the-pope-20151007

10.10.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna otpjevala pjesmu za Princea

Prije Madonninog koncerta u St. Paulu, održavali su se protesti protiv njenog dolaska. Ispred dvorane Xcel Energy Center, nekolicina ljudi s natpisima su pozivali publiku na bojkot i govorili kako je Madonna kurva Hollywooda.
Madonna je veoma dobrodošla u dvorani Xcel Energy Center što pokazuje činjenica da su je organizatori okitili s poklonima za uspomenu. Dobila je poznatu zimsku kapu iz trgovine Askov Finlayson i predivni skateboard kojeg će sigurno preuzeti Madonnin sin Rocco.

Iako je publiku oduševila s ogromnom količinom energije tijekom večeri, objasnila im je kako se probudila s temperaturom. Otpjevala je koji stih pjesme 'Fever' prije početka 'Who's That Girl'. Nije izvela 'Ghosttown'.
'La Vie en Rose' posvetila je glazbeniku Princeu! Madonna je poslije svog koncerta posjetila Princeov intimni koncert na Paisley Park. Za 'Unapologetic Bitch', na pozornicu je izvela obožavateljicu iz Rusije, Oksanu, djevojku koja prati gotovo svaki Madonnin koncert na turneji 'Rebel Heart'.





















09.10.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna uspjela razbuditi uspavani Toronto

05.10.
Madonna je održala prvi od dva koncerta u Torontu 05.10. u dvorani Air Canada Centre! DJ Michael Diamond zagrijavao je publiku prije showa.

Madonna nije bila pretjerano zadovoljna s atmosferom među publikom. Unatoč njenom velikom raspoloženju, nije bila impresionirana reakcijama prisutnih. Često je davala primjedbe tijekom showa kako je publika mirna. Pitala ih je čak jesu li na antidepresivima, molila je plesače da pokažu pločice kako bi razveselili publiku. 'La Vie en Rose' dobio je veliki aplauz, Madonna je to primjenila i sarkastično ih pozdravila. "Konačno ste se probudili. Trebala sam početi koncert s ovom pjesmom i uopće nije ni moja!"

Poslije 'Who's That Girl' obožavatelji su govorili želje, jedan od njih je tražio Take A Bow ili Crazy For You. Madonna je rekla da su previše lagane i da bi uspavale publiku. Predomišljala se hoće li što otpjevati i odlučila da uspavana publika ne zaslužuje glazbenu poslasticu. Nastavila je koncert s 'Rebel Heart'. "Ovo sranje nije jeftino, to znate jer ste kupili ulaznice, zar ne? Ali ne uzimam vaš novac zdravo za gotovo. Vi mi date novac, ja ću vam dati ljubav."

Pjevačica Nelly Furtado plesala je s Madonnom na 'Unapologetic Bitch'!


06.10.
Drugi koncert u Torontu popraćen je s veselijom atmosferom i većim reakcijama publike. Koncert je otvoren u 21:25h. Tijekom koncerta raspoložena Madonna dobacivala je šale najbližoj publici. "Vidim samo četiri pločice, dušo, moraš nastaviti ići u Hard Candy Fitness!" Prepoznala je življu publiku te večeri. "Prethodne večeri publika je bila pristojnija."

Raspitivala se među fanovima oko horoskopskih znakova i otkrivala s kojim se znakom slaže. Uočila je obožavatelja na telefonu, te mu se obratila: "Jesi li na telefonu? To je poput grijeha! Uopće me ne voliš! Ti nisi buntovno srce, ti si obično govno. Jebi se!"

Publiku je iznenadila s 'Ghosttown'! Kamere su uhvatile djevojku koja je ronila suze na 'Ghosttown' i 'Rebel Heart'. Kraljica popa održala je dirljiv govor prije 'Rebel Heart'.

Na 'Unapologetic Bitch' pojavio je dečko iz Venezuele, a urnebesna Madonna nije sklanjala ruke s njega. Madonna je imala malu nezgodu s haljinom. Zapetljala se za potpeticu i plesač je spašavao situaciju. Bilo je očito da pjeva preko snimljenog vokala.

https://www.youtube.com/channel/UCKCn1qF_Pilx9es9fwj4Gtw/videos

https://www.youtube.com/channel/UCOll-95MXhYbAFGUPBmveLQ











07.10.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Rasprodani prvi koncerti turneje 'Rebel Heart'

Billboard Boxscore objavio je posljednje izvještaje o koncertnim turnejama. Turneja 'Rebel Heart' u 11 koncerata nosi zaradu od $20,433,318, a okupila je 132,769 fanova.

Madonna, Amy Schumer
Madison Square Garden
New York, N.Y.
Sept. 16-17, 2015
$5,230,985 (gross sales)
28,371 / 28,371 (attend / capacity)
2 / 2 (shows / sellouts)
$355, $40 (ticket prices)
Live Nation Global Touring

Madonna, Diplo
Bell Centre
Montreal, Quebec
Sept. 9-10, 2015
$3,420,984
26,468 / 26,468
2 / 2
$268.28, $30.23
Live Nation Global Touring/evenko

Madonna, Amy Schumer
Barclays Center
Brooklyn, N.Y.
Sept. 19, 2015
$2,789,910
14,258 / 14,258
1 / 1
$355, $40
Live Nation Global Touring

Madonna, Michael Diamond
United Center
Chicago, Ill.
Sept. 28, 2015
$2,522,365
14,026 / 14,026
1 / 1
$355, $40
Live Nation Global Touring

Madonna
Verizon Center
Washington, D.C.
Sept. 12, 2015
$2,014,706
13,271 / 13,271
1 / 1
$358, $173
Live Nation Global Touring

Madonna, Michael Diamond
TD Garden
Boston, Mass.
Sept. 26, 2015
$1,941,750
12,780 / 12,780
1 / 1
$355, $40
Live Nation Global Touring

Madonna, Michael Diamond
Wells Fargo Center
Philadelphia, Pa.
Sept. 24, 2015
$1,434,010
10,544 / 10,544
1 / 1
$355, $40
Live Nation Global Touring

Madonna
Centre Videotron
Quebec City, Quebec
Sept. 21, 2015
$1,078,608
13,051 / 13,051
1 / 1
$265.18, $34.10
Live Nation Global Touring/QMI Spectacles

07.10.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Nominacija za ulazak u Kuću slavnih tekstopisaca

Lista nominiranih za ulazak u Kuću slavnih tekstopisaca 2016. objavljena je danas putem Associated Press. Od izvođača nominirani su George Harrison, Marvin Gaye, Tom Petty, John Mellencamp, Madonna, Jimi Hendrix, Jeff Lynne, Steve Miller, Blondie, Nile Rodgers & Bernard Edwards, Sly Stone, Gloria Estefan i The Isley Brothers.

Ugledni članovi će glasati za tri tekstopisca, dva izvođača koji su ujedno i tekstopisci i dotaći će se i posmrtne nominacije.

Upisani glazbenici će prisustvovati gala večeri u New Yorku 06.06. sljedeće godine. Kuću slavnih autora utemeljio je 1969. Johnny Mercer, a među najslavnijim imenima koja se već nalaze u njoj su Frank Sinatra, Billy Joel, Paul Simon, Michael Jackson i Stevie Wonder.

Madonna je bila nominirana za upisivanje u Kuću slavnih tekstopisaca 2014. godine, međutim, jedno od slobodnih mjesta preotela joj je Cyndi Lauper.

06.10.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna priznala da je zaboravila riječi 'Bad Girl'

Uragan Joaquin ojačao je od četvrtka i predstavlja opasnost obali Sjedinjenih Država. Joaquin je deseta tropska oluja ove godine na Atlantiku i treća koja je prerasla u uragan. Mnogi događaji su otkazani u New Jerseyu, a ništa nije spriječilo Madonnu da održi koncert u Atlantic Cityju u dvorani Boardwalk Hall. Koncert je počeo na vrijeme, u 21:28h.

Zabrljala je akorde dva puta tijekom 'Who's That Girl' i nasmijala se samoj sebi. Raspitivala se među fanovima imaju li posebne želje, a jedan obožavatelj je tražio 'Bad Girl', na što mu je Madonna odgovorila da je potpuno zaboravila tekst te pjesme. "Nema šanse, ne znam riječi. Ali poradit ćemo na toj!" Zatim je zapjevala 'Ghosttown'.

Požalila se par puta na vrućinu u dvorani.

Nemilosrdna kučka večeri je bio veliki obožavatelj Billy koji prati Madonnine koncerte od svoje 9. godine.














04.10.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna iznenadila publiku s 'Frozen'!

Madonna je jučer nastupila u Detroitu i donijela radosnu proslavu ljubavi, te njenu i gradsku omiljenu temu, samu sebe. DJ Kaytranada održao je set prije koncerta. "Motor City, jeste li spremni za zabavu? Vaša cura se vratila", pozdravila je uzbuđenu publiku. Njen otac Tony i kćerka Lourdes su pratili koncertni show u prvim redovima.

Publika je posebno prihvatila 'Heartbreak City' i ostali su zadivljeni performansom 'Illuminati'. Nitko nije otišao s plesne zabave, a Madonna se pokazala kao prava domaćica. "Nije loše za jednu djevojku iz Detroita." Show u dvorani Joe Louis Arena je protekao s malim tehničkim problemima, točnije, osjetile su smetnje na mikrofonu. Karizmatična plesačica Sasha prvi put je nastupila u toplesu od nastupa 'SEX' pa nadalje.

Madonna je iznenadila publiku sa znanjem o gradskoj ekonomiji i bankrotstvom. "Detroit se vraća na velika vrata! Pazite se! Imamo naša srca. U srcu smo Amerike. S našim srcima i ovolikom ljubavi ponovo ćemo izgraditi grad! Vjerujte mi!" Podržala je organizacije Downtown Boxing Gym i Empowerment Plan i nije skrivala sreću što su njihovi članovi posjetili koncert. Zahvalila se ocu i Detroitu što su je učinili onakvom kakva jeste i najavila mnoge društvene projekte. Svi su ostali iznenađeni kad su čuli novu pjesmu na set listi - Frozen! Nadamo se da će ostati! Frozen definitivno zaslužuje svoje mjesto na turneji! Madonna je zagrlila publiku s predivnim akustičnim aranžmanom.

Prije nastupa 'Rebel Heart', pričljiva Madonna nakratko se obratila publici: "Buntovna srca nisu popularna, ali preživjet ćemo!" Madonna nije skrivala osmijeh s lica!

'La Vie en Rose' posvetila je kćerki Lourdes. Nemilosrdna kučka večeri bila je obožavateljica iz publike.











02.10.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna pružila podršku mladim sportašima

Večerašnji koncert će zasigurno biti preplavljen emocijama. Djevojka iz Michigana se danas vraća u svoj rodni kraj gdje će nastupiti u rasprodanoj dvorani Joe Louis Arena u Detroitu. Prošlog ljeta, 2014., Madonna je krenula u financiranje tri organizacije u Detroitu: Downtown Youth Boxing Gym, Detroit Achievement Academy i the Empowerment Plan.

Iskoristila je vrijeme prije koncerta i posjetila hrabra buntovna srca u centrima.

01.10.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #