Madonna uspjela razbuditi uspavani Toronto

05.10.
Madonna je održala prvi od dva koncerta u Torontu 05.10. u dvorani Air Canada Centre! DJ Michael Diamond zagrijavao je publiku prije showa.

Madonna nije bila pretjerano zadovoljna s atmosferom među publikom. Unatoč njenom velikom raspoloženju, nije bila impresionirana reakcijama prisutnih. Često je davala primjedbe tijekom showa kako je publika mirna. Pitala ih je čak jesu li na antidepresivima, molila je plesače da pokažu pločice kako bi razveselili publiku. 'La Vie en Rose' dobio je veliki aplauz, Madonna je to primjenila i sarkastično ih pozdravila. "Konačno ste se probudili. Trebala sam početi koncert s ovom pjesmom i uopće nije ni moja!"

Poslije 'Who's That Girl' obožavatelji su govorili želje, jedan od njih je tražio Take A Bow ili Crazy For You. Madonna je rekla da su previše lagane i da bi uspavale publiku. Predomišljala se hoće li što otpjevati i odlučila da uspavana publika ne zaslužuje glazbenu poslasticu. Nastavila je koncert s 'Rebel Heart'. "Ovo sranje nije jeftino, to znate jer ste kupili ulaznice, zar ne? Ali ne uzimam vaš novac zdravo za gotovo. Vi mi date novac, ja ću vam dati ljubav."

Pjevačica Nelly Furtado plesala je s Madonnom na 'Unapologetic Bitch'!


06.10.
Drugi koncert u Torontu popraćen je s veselijom atmosferom i većim reakcijama publike. Koncert je otvoren u 21:25h. Tijekom koncerta raspoložena Madonna dobacivala je šale najbližoj publici. "Vidim samo četiri pločice, dušo, moraš nastaviti ići u Hard Candy Fitness!" Prepoznala je življu publiku te večeri. "Prethodne večeri publika je bila pristojnija."

Raspitivala se među fanovima oko horoskopskih znakova i otkrivala s kojim se znakom slaže. Uočila je obožavatelja na telefonu, te mu se obratila: "Jesi li na telefonu? To je poput grijeha! Uopće me ne voliš! Ti nisi buntovno srce, ti si obično govno. Jebi se!"

Publiku je iznenadila s 'Ghosttown'! Kamere su uhvatile djevojku koja je ronila suze na 'Ghosttown' i 'Rebel Heart'. Kraljica popa održala je dirljiv govor prije 'Rebel Heart'.

Na 'Unapologetic Bitch' pojavio je dečko iz Venezuele, a urnebesna Madonna nije sklanjala ruke s njega. Madonna je imala malu nezgodu s haljinom. Zapetljala se za potpeticu i plesač je spašavao situaciju. Bilo je očito da pjeva preko snimljenog vokala.

https://www.youtube.com/channel/UCKCn1qF_Pilx9es9fwj4Gtw/videos

https://www.youtube.com/channel/UCOll-95MXhYbAFGUPBmveLQ











07.10.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #