Madonna izbjegla novi pad na 'Living For Love'

Chicago je ovog tjedna svjedočio velikom koncertnom iskustvu kojeg može prirediti samo kraljica popa Madonna! "Još uvijek otkrivam tko sam", podijelila je Madonna s publikom u dvorani United Center. Neprestani uzvici i aplauzi su dolazili do Madonne. "Da pokretene revoluciju, trebate imati buntovno srce! Razmuti koje sranje i uradi to punim srcem. Želim vam se zahvalili na podršci svih ovih godina."

Razigrana Madonna sa 'Like A Virgin' pokazala je publici da ima onu istu energiju kao prije 30 godina.
Performans 'Living For Love' će joj doći glave! Okrugla crvena pozornica nije stigla na vrijeme, stoga je Madonna zagazila na traku na mjesto pozornice, a kad su plesači dovukli pozornicu, stepenice su gurnule Madonnu nazad! Madonna je na svu sreću stajala čvrsto i izbjegla novi pad! Chicago je dobio i 'Who's That Girl' i 'Ghosttown'!

Madonnin bivši dečko Jesus Luz posjetio je koncert.

Za nemilosrdnu kučku večeri pronašla je imitatora Britney Spears i poklonila mu ogrlicu 'Bitch I'm Madonna'.











Taipei i Hong Kong dobili su drugi koncert!
TAIPEI February 6th
HONG KONG February 18th


30.09.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna zaplesala sa sinom na pozornici!

Madonna je otvorila koncert u Bostonu najranije do sada na turneji, u 21:20h! Kao predgrupa nastupio je Michael Diamond.
Sjajno raspoložena Madonna komunicirala je s publikom tijekom koncerta.

Vratila je na set listu 'Who's That Girl', a nije otpjevala 'Ghosttown'. Prije izvedbe pričala je kako cijeni svoju koncertnu ekipu i spomenula je tehničke probleme oko mikrofona, stoga je to možda razlog što je propustila pjesmu u Philladelphiji. U rasprodanoj dvorani TD Garden, 13,000 fanova čekalo je najviše na stare hitove. 'True Blue' i 'Who's That Girl' su prilično zaboravljeni hitovi, ali nema ništa bolje kad cijela dvorana pjeva zajedno s njom, pokazujući koliko je jaka Madonnina kolekcija hitova. Dok je pjevala stih "light up my life...", publika je digla u zrak mobitele, a Madonna je bila oduševljena.

Za 'Unapologetic Bitch' izvela je sina Davida na pozornicu, te zaplesala s njim jer je tog dana slavio rođendan. Poklonila mu je igračku ninja kornjaču s bananom. U performansu Madonna je pokazala da ne psuje pred djecom, izostavila je riječi "fuck".









29.09.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Koncert u Hong Kongu rasprodan u rekordnom vremenu

Sve kategorija ulaznica za Madonnin prvi koncert u Hong Kongu 17.02. rasprodane su danas u 30 minuta i postigao novi rekord za najbrže raprodani koncert u Hong Kongu.

Cijene ulaznica za koncert u Hong Kongu su u rasponu od $88 do VIP party paketa koji košta $2,179!

Svi prvi koncerti su rasprodani!

25.09.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna: Papa je opsjednut sa mnom!

Madonna je održala koncert u Philadelphiji u dvorani Wells Fargo Center, a na pozornici se pojavila u 21:50h.

Publika je bila prilično uspavana na prvom dijelu koncerta, ali su živnuli od 'True Blue'.
'Material Girl' je držala publiku na nogama.

"Znate što mi je zanimljivo. Mislim da me papa uhodi. Bila sam u New Yorku i on je tada došao. Sad sam ovdje i čula sam da dolazi, što se događa. Kopira me ili me potajno voli." Zatim je pitala publiku imaju li prijedlog što otpjevati i ipak se odlučila za 'Ghosttown'. Time je hit 'Who's That Girl' zanemaren i nije otpjevan! Fanovi se nadaju kako će pjesma oživjeti na idućim koncertima.

Madonna je često te večeri spominjala papu. "Pravila su za budale. Zato volim novog papu. Čini se da je bez predrasuda." To je bio jedan u nizu komentara. Prije nastupa 'La Vie en Rose', izazvala je papu da li može uraditi vratolomije na šipki s časnim sestrama i ostale prijašnje kontroverze. "Uspjela sam. Može li i papa? Ekskomunicirana sam iz katoličke crkve tri puta. To pokazuje da je Vatikanu zaista stalo. Pošto papa uskoro dolazi ovdje, želim mu posvetiti pjesmu." Posvetila mu je dirljivu verziju pjesme 'La Vie en Rose'.

Za 'Unapologetic Bitch' pronašla je obožavatelja Stephena.

Videos:
https://www.youtube.com/channel/UCYJn7lWrGk_xZli1pkpXo7A/videos

https://www.youtube.com/user/Qu4ttroTube/videos

https://www.youtube.com/channel/UCLe7efD6-rctGw0LpzXDNJg/videos

25.09.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna obara rekorde u prodaji ulaznica!

Sa turnejom Rebel Heart, Madonna obara prodajne sisteme i krade rekorde u azijskim zemljama. Ulaznice u pretprodaji za prvi Madonnin koncert u Hong Kongu su rasprodane u minutama i nije ostalo još mnogo ulaznica za slobodnu prodaju!

Za show u Tajvanu, online pretprodaja je oborena zbog prevelikog broja posjetitelja! Čak 81,000 ljudi se mučilo da ugrabi ulaznice! Madonna je time oborila rekord benda Big Bang koji su imali 70,000 fanova na liniji.

24.09.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Prezabavna Madonna pred dosadnom publikom

Madonna je sinoć nastupila u Québecu u rasprodanoj dvorani Centre Videotron. Koncert je počeo najkasnije do sada, pet min do 22h! Kao predgrupa nastupio je DJ Sleepytom. Na početku koncerta zabunom je pozdravila grad Montreal, ali se odmah ispravila. Poslije toga konstantno je ponavljala kako se ispričava i krivi čavrljanje s plesačem prije koncerta. Također je rekla kako je pomiješala gradove jer je plavuša.

Prije 'Who's That Girl' pitala je za želje iz publike, ali je ipak izvela ovaj hit iz 1987. i 'Ghosttown'! Fanovi su se žalili na loše ozvučenje.

Kad je otpjevala 'Material Girl', pitala je publiku planira li netko vjenčanje. Našla je jedan par, bacila im buket i rekla da se poljube. Nije bila zadovoljna s poljupcem, tražila je pravi, stoga su ponovili poljubac s malo više jezika. Nemilosrdna kučka večeri je bila djevojka Stephanie, nosila je sličan kostim kao iz posljednjeg dijela turneje. Madonna je izgledala iznenađeno. Impresionirana Madonna se zapitkivala oko kostima, obožavateljica se pohvalila kako je napravila skupa s majkom. Nagradila ju je bananom.

Publika je se pokazala znantno mirnijom od prijašnjih koncerata. 'Love Don't Live Here Anymore' i 'La Vie en Rose' dobili su najveću reakciju publike. Većinski dio publike su bili stariji Kvebečani, na što mlada publika tvrdi kako stariji uvijek posjećuju bilo kakve koncerte i zamišljaju da su u kazalištu. Mnogi su napustili dvoranu poslije 'Unapologetic Bitch', nisu se ni vratili na 'Holiday'. Madonna se pojavila na 'Holiday' s kanadskom zastavom, ali je netko iz publike dobacio zastavu Québeca na pozornicu, Madonna ju je zgrabila i plesala s njom.







22.09.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna zaplakala na 'Ghosttown'

Izuzetna publika u Brooklynu pružila je veliku dobrodošlicu Madonni i podržala nove i stare hitove uz gromoglasne pljeskove! Koncert u dvorani Barclays Center počeo je u 21:42h.

Privukao je poznate face kao što su Anderson Cooper, Kelly Ripa, Debi Mazaar, Rosie Perez, Sky Fereirra i ostali. Američka glumica i komičarka Amy Schumer zabavljala je goste i raspitivala se među publikom o pozicijama u seksu i govorila kako je Madonnin fan od malih nogu. David i Mercy sa tribina su pratili mamu na pozornici.

Ponovo je promjenila frizuru za drugi dio koncerta. Svoj hit 'True Blue' posvetila je dugogodišnjoj prijateljici Debi Mazar. Kamera se često okretala prema raspjevanoj glumici.

Ovaj show nam može potvrditi da je 'Everybody' izbačen sa setliste. Prije 'Who's That Girl' prisjetila se prethodnog koncerta u Madison Square Gardenu. "Moj bivši suprug došao je na koncert. Bio je na istom mjestu prije 30 godina i bio je ljut na mene zbog razgolićenih kostima. Ne izmišljam. Poslije nedavnog koncerta napisao mi je pismo kako napokon cijeni moje umjetničko izražavanje. To je ono što mogu reći za brak, poslije 30 jebenih godina!"
Fanovima je priredila veliko iznenađenje! "Ovu pjesmu nisam probala s bendom, ako pogriješim morate mi oprostiti." I da, izvela je 'Ghosttown'! Predivna akustična verzija u pratnji s gitaristom Monte Pittmanom. Madonna je zvučala predivno i čak se rukovala s fanovima tijekom izvedbe. Nakon završetka 'Ghosttown', Madonna je ostala u suzama, a publika ju je podržala velikim pljeskom i uzvicima! Barclays Center je bio na nogama! Ovakva reakcija publike do sada nije viđena na turneji 'Rebel Heart'! Zahvalila se publici: "Živimo u ludom vremenu, ali sam večeras okružena sjajnim ljudima."

Jedan manji novitet na koncertu, plesačica Sasha u točki 'Candy Shop' plesala je u toplesu. Madonna je izvela na pozornicu TV voditelja Andersona Coopera za izvedbu 'Unapologetic Bitch'. Iako se nije pokazao u plesnom umijeću, nije ostao bez banane.


















20.09.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Rebel Heart Tour Audio Download

ICONIC (Live Remastered) Download Link

LIKE A VIRGIN (FANMADE STUDIO) Download Link

BITCH I'M MADONNA (FANMADE STUDIO) Download Link

HOLY WATER (FANMADE STUDIO) Download Link

CANDY SHOP (FANMADE STUDIO) Download Link

ICONIC ( STUDIO VERSION FANMADE) Link

TRUE BLUE (NYC LIVE) Download Link

HOLIDAY (NYC LIVE) Download Link

TRUE BLUE (MONTREAL LIVE) Download Link

LA VIE EN ROSE (NYC LIVE) Download Link

WHO'S THAT GIRL (NYC LIVE) Download Link

REBEL HEART FULL SHOW MP3 NYC LIVE Download Link, Download Link

19.09.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Vrtoglave cijene ulaznica za azijski dio turneje

Kraljica popa iduće godine od 04.02. obilazi Aziju gdje će održati prvi koncert u Taipeiju, Tajvanu u dvorani Taipei Arena. Najjeftinija ulaznica za koncert u tajvanskoj prijestolnicai iznosi $24, dok najskuplja vrijedi $923. Prvi put će posjetiti i Tajland, Hong Kong, Macau i Filipine, a nakon deset godina vraća se u Japan.
Cijene ulaznica za koncert u Hong Kongu su u rasponu od $88 do VIP party paketa koji košta $2,179! Tamošnje medije više je privukla informacija o skupocjenim ulaznicama nego o Madonninom dolasku. Tajlandski show ima najpristupačnije cijene ulaznica. Kreću se od $55 do one najskuplje ispred glavne pozornice $882. Najskuplja ulaznica za koncert u Manili, na Filipinima iznosi $1,300.



Fanovi u Macau su zabrinuti oko održavanja koncerta u areni Studio City Event Center iz razloga što je to prostor koji broji samo 5,000 sjedišta! Madonna će nastupiti dvije večeri, ali bez obzira na to, vjerojatno će morati doći do promjene pozornice jer je prosto nemoguće postaviti veliku pozornicu u spomenutom koncertnom centru.

19.09.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna oduševila Njujorčane na drugoj večeri!

Još jedna rasprodana noć u Madison Square Gardenu! Bila je pažljivija s vremenom i otvorila je show u 21:30h. Iako nije bila pričljiva kao na prvom njujorškom koncertu, ostala je ista energija i raspoloženje!

Amy Schumer prije koncerta zabavljala je prisutne s komičnim skečom.

Osjetili su se problemi s tonom od Bitch I'm Madonna do Body Shop. Madonna očito radi neke promjene na set listi, pa je Everybody ostao van 80s mashupa i na ovom koncertu. Novu stvar Rebel Heart posvetila je svom buntovnom sinu Roccu. Vatrena obožavateljica Ariana Grande nije propustila ni sinoćnji show! Na koncertu su viđeni i Chris Rock, Alicia Keys, Thalia. Najveću pozornost među publikom privukao je Madonnin bivši suprug, američki glumac Sean Penn. Fanovi su zabilježili njegovu reakciju tijekom izvedbe True Blue, jer je ovaj pop klasik posvećen upravo njemu. Sean Penn nije sakrivao osmijeh na licu.

Obratila se kratko publici i prorazgovorila o braku. Rekla je kako je ženama brak sinonim za sprovod u grčkoj mitologiji i da joj to zapravo ima smisla, jer žena u bijelom šeta do oltara i na kraju ugleda muškarca koji misli da je bog. Za vrijeme Unapologetic Bitch izvela je na scenu obožavatelja Davida.

Pogledajte videa: https://www.youtube.com/user/Qu4ttroTube/videos



18.09.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna raspalila New York!

Sinoćnji 'Rebel Heart' koncero prošao je s kontroverzom, ali ispunjen s neočekivanom srećom! Kraljica popa oduševila je publiku u njujorškoj dvorani Madison Square Garden s dvosatnim showom od časnih sestara na šipki do emotivnih izvedbi! Američka glumica i velika komičarka Amy Schumer zbijala je šale i nasmijavala publiku prije koncerta. Fanovi su izvrsno prihvatili njen set od 35 min, a izazvala je osmijehe i suze na političke šale. "Tko je bolji izbor od mene za Madonnu prije showa? Odgovor je - doslovno svaki bend!" Schumer je osvojila srca publike, a fanovi su je ispratili ovacijama: "Ovo je najbolji osjećaj koji sam ikad imala!"

Kraljica popa svaki naredni koncert započinje kasnije, tako je njujorški show počeo u 21:51h. Madonna nije skrivala emocije te večeri. "Osjećam se veoma nostalgično. Nastupila sam ovdje prije 30 godina. Ljubav koju mi dajete...koliko sam sretna!" Nostalgični trenuci su se vezali kad se iz publike javio obožavatelj koji je posmatrao Madonnu na prvoj turneji u ovoj dvorani. "Bio si ovdje? Moram te poljubiti...", prišla mu je kraljica popa.

U drugom dijelu koncerta, nemilosrdna kučka iznenadila je fanove s novom frizurom! 'Love Don't Live Here Anymore' dobio je gromoglasni pljesak!
'Who's That Girl' je popraćen svjetlucavim morem fanova! 'Everybody' je izbačen iz mashupa 'Dress You Up'/'Into The Groove'. Vidno raspoložena Madonna pokušala je nasmijati publiku: "Moja baka je uvijek govorila, ako ima grudi ili gume, imat ćeš problema. Oprostite, nisam Amy Schumer, ali se trudim!" Madonna je izvela Amy kao gošću za točku 'Unapologetic Bitch'! Poslije seksi plesa od gospođice Schumer, Madonna ju je nagradila s čarapom i bananom: "Ići ćeš u pakao, Amy! Ne brini, bit ćemo skupa tamo."

Rebel Heart turneja dobija masovne pozitivne recenzije! Od velikih beskrupuloznih kritičara njujorški koncert je čak uspio izvući pet zvijezdica! Pokupio je ogromne simpatije najvećih svjetskih medija! Njujorški koncert privukao je mnoga poznata lica poput Jennifer Lopez, Katy Perry, Perez Hilton, Joe Jonas, Alexander Wang, Ariana Grande s obitelji, Ricardo Tisci, Jerry i Jessica Seinfeld, Andy Cohen, Mike Tyson, Kelly Ripa i mnogi drugi. Obožavatelj je uhvatio JLO u skakutanju uz Holiday: https://twitter.com/chikitobaybee/status/644374071065505792.

Pogledajte cijeli koncert: https://www.youtube.com/watch?list=PLFzJXMf3AHPpqltPU0Oqu4c2B3yEqZpuh&v=bKc8cuGXYoM













17.09.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Rebel Heart turneja završava u Japanu?

'Rebel Heart' turneja bi mogla postati Madonnina najveća turneja u karijeri! S novim informacijama polako se približava broju koncerata prošle turneje 'MDNA' (88), a priopćenja dodatnih koncerata za iduću godinu tek slijede.

Azijski mediji već potvrđuju datume koncerata, a fanovi nestrpljivo čekaju službeno priopćenje!


Feb 4 & 6 - Taipei Dome, Taipei, Taiwan
Feb 8 & 9 - Impact Arena, Bangkok, Thailand.
Feb 17 & 18 - Asia World Arena, Hong Kong, China
Feb 20 & 21 - Cotai Arena, Macau, Macau
Apr. - Japan

Madonna će najvjerojatnije posjetiti Tajland 8. i 9. veljače, a prodaja ulaznica bi krenula od 03.10. preko Thaiticketmajor. Prema pisanju Malay Mail Online, nastupit će u tamošnjoj dvorani Impact Arena. Plesači po ugovoru imaju dogovorene nastupe do travnja 2016., stoga postoji vjerovatnoća da će turneja završiti u Japanu u travnju poslije australskog dijela turneje.

Sept. 9 - Montreal, QC @ Bell Centre
Sept. 10 - Montreal, QC @ Bell Centre
Sept. 12 - Washington, DC @ Verizon Center
Sept. 16 - New York, NY @ Madison Square Garden
Sept. 17 - New York, NY @ Madison Square Garden
Sept. 19 - Brooklyn, NY @ Barclays Center
Sept. 21 - Quebec City, QC @ Centre Vidéotron
Sept. 24 - Philadelphia, PA @ Wells Fargo Center
Sept. 26 - Boston, MA @ TD Garden
Sept. 28 - Chicago, IL @ United Center
Oct. 1 - Detroit, MI @ Joe Louis Arena
Oct. 3 - Atlantic City, NJ @ Boardwalk Hall
Oct. 5 - Toronto, ON @ Air Canada Centre
Oct. 6 - Toronto, ON @ Air Canada Centre
Oct. 8 - St. Paul, MN @ Xcel Energy Center
Oct. 11 - Edmonton, AB @ Rexall Place
Oct. 12 - Edmonton, AB @ Rexall Place
Oct. 14 - Vancouver, BC @ Rogers Arena
Oct. 17 - Portland, OR @ MODA Center
Oct. 19 - San Jose, CA @ SAP Center at San Jose
Oct. 22 - Glendale, AZ @ Gila River Arena
Oct. 24 - Las Vegas, NV @ MGM Grand Garden Arena
Oct. 27 - Los Angeles, CA @ Forum

Nov. 4 - Koln, Germany @ Lanxess Arena
Nov. 5 - Koln, Germany @ Lanxess Arena
Nov. 7 - Prague, CZ @ O2 Arena
Nov. 8 - Prague, CZ @ O2 Arena
Nov. 10 - Berlin, Germany @ Mercedes-Benz Arena (O2 World)
Nov. 11 - Berlin, Germany @ Mercedes-Benz Arena (O2 World)
Nov. 14 - Stockholm, Sweden @ Tele 2 Arena
Nov. 17 - Herning, Denmark @ Jyske Bank Boxen
Nov. 19 - Turin, Italy @ Pala Alpitour
Nov. 21 - Turin, Italy @ Pala Alpitour
Nov. 22 - Turin, Italy @ Pala Alpitour
Nov. 24 - Barcelona, Spain @ Palau Sant Jordi
Nov. 25 - Barcelona, Spain @ Palau Sant Jordi
Nov. 28 - Antwerp, Belgium @ Sportpaleis
Nov. 29 - Mannheim, Germany @ SAP Arena
Dec. 1 - London, UK @ O2 Arena
Dec. 2 - London, UK @ O2 Arena
Dec. 5 - Amsterdam, Holland @ Ziggo Dome
Dec. 6 - Amsterdam, Holland @ Ziggo Dome
Dec. 9 - Paris, France @ Bercy
Dec. 10 - Paris, France @ Bercy
Dec. 12 - Zurich, Switzerland @ Hallenstadion
Dec. 14 - Manchester, UK @ Manchester Arena
Dec. 16 - Birmingham, UK @ Barclaycard Arena
Dec. 20 - Glasgow, Scotland @ The SSE Hydro

Jan. 6 — Mexico City, Mexico, Sports Palace
Jan. 10 — San Antonio, TX, AT&T Center
Jan. 12 — Houston, TX, Toyota Center
Jan. 14 — Tulsa, OK, BOK Center
Jan. 16 — Louisville, KY, KFC Yum! Center
Jan. 18 — Nashville, TN, Bridgestone Arena
(čekaju službeno priopćenje)
Jan. 20 - Atlanta, GA @ Philips Arena
Jan. 23 - Miami, FL @ American Airlines Arena
Jan. 24 - Miami, FL @ American Airlines Arena
Jan. 27 - San Juan, PR @ Coliseo de Puerto Rico
Jan. 28 - San Juan, PR @ Coliseo de Puerto Rico

Feb. 24 - Manila, Philippines - Mall of Asia Arena
Feb. 25 - Manila, Philippines - Mall of Asia Arena

Mar. 5 - Auckland, NZ - Vector Arena
Mar. 6 - Auckland, NZ - Vector Arena
Mar. 12 - Melbourne, AU - Rod Laver Arena
Mar. 13 - Melbourne, AU - Rod Laver Arena
Mar. 19 - Sydney, AU - Allphones Arena
Mar. 20 - Sydney, AU - Allphones Arena
Mar. 26 - Brisbane, AU - Entertainment Centre
Mar. 27 - Brisbane, AU - Entertainment Centre

14.09.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Barack Obama odbio posjetiti Madonnin koncert

Poslije dva kanadska koncerta, Madonna je posjetila prvi grad u SAD-u. Nastupila je jučer u Washingtonu u dvorani Verizon Center. Kanadski DJ Sleepy Tom nastupio je kao predgrupa.

Te večeri se pokazala kao prava šaljivdžija. Zračila je pozitivnom energijom i nije se zaustavljala u komuniciranju s publikom.

Prije no što je započela s izvođenjem nove verzije 'Who's That Girl', ispričala se publici kako nije navikla na velike kostime i podigla haljinu kako bi sjela. Publici je priznala da ne vjeruje u bračnu zajednicu, ali podržava istospolni brak. "Kad ste u braku, vaš suprug želi samo da pripadate njemu." Prepoznala je mnoga poznata lica u publici, obožavatelje koji je prate tri desetljeća!

'La Vie en Rose' posvetila je Baracku Obami i kako se nada da će razumjeti francuski. "Pozvala sam ga, ali je odbio moj poziv. Vjerojatno sam previše provokativna. Ali nastojim biti jako dražesna na ovoj turneji." Na pozornicu je dovela djevojku Heather i otplesala s njom 'Unapologetic Bitch'. 'La Vie en Rose', 'Who's That Girl' i 'Music' su jedni od najbolje prihvaćenih nastupa od strane publike te večeri.



Videa: https://www.youtube.com/channel/UCYJn7lWrGk_xZli1pkpXo7A/videos

Nova videa s prošlih koncerata:
https://www.youtube.com/user/mymdna2/videos

13.09.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Zavirite u Rebel Heart tourbook!

Knjiga koja prati turneju Rebel Heart je u prodaji na koncertnim prodajnim mjestima u gradovima koje Madonna posjećuje tijekom turneje, također je dostupna i na službenoj web stranici. Za tourbook je korišten video Iconic koji se prikazuje kao intro na turneji.



12.09.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna zaplesala s obožavateljem!

Sinoć je održan drugi koncert u Montrealu u dvorani Bell Center pred rasplesanom publikom!

Diplo je i te večeri nastupio prije koncerta. Madonna je bila više opuštenija i pričljivija nego prethodne večeri. Koncert je počeo u 21:42.

Koncert je prošao bez tehničkih grešaka. Uz 'Devil Pray' okupila je plesače odjevene u vjerske odore! "Voljela bih nešto reći, volim svoj posao! Kako se provodite? Ako se odlično provodite, onda još više volim svoj posao. Pošto ste bili sjajna publika večeras, otpjevat ću vam jednu pjesmu o ljubavi", zapjevala je 'True Blue'.

Za vrijeme izvođenja 'Unapologetic Bitch', na scenu je pozvala jednog obožavatelja! Vjerojatno će ovo raditi i na idućim koncertima. Obožavatelj je morao pokazati svoje plesno umijeće i zadovoljna Madonna mu je poklonila bananu! Iznenadio ju je kad je stavio cijelu bananu u usta.

Poslije koncerta Madonna, Diplo i Arcade Fire zabavljali su se na after partyju u klubu Phi Centre.

Novi koncerti:
Jan. 6 — Mexico City, Mexico, Sports Palace
Jan. 10 — San Antonio, TX, AT&T Center
Jan. 12 — Houston, TX, Toyota Center
Jan. 14 — Tulsa, OK, BOK Center
Jan. 16 — Louisville, KY, KFC Yum! Center
Jan. 18 — Nashville, TN, Bridgestone Arena

Audio 09.09. koncert download: https://yadi.sk/d/A5VXG_6rizynR




























11.09.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna krenula na turneju Rebel Heart!

Madonna je sinoć otvorila koncertni show Rebel Heart u Montrealu u rasprodanoj dvorani Bell Center!

Koncert je počeo u 21:30 i trajao je puna dva sata! Publiku je zagrijavao Madonnin bliski prijatelj i suradnik Diplo.

Za razliku od MDNA, Rebel Heart turneja je zasigurno jedna od vedrijih turneja u Madonninoj karijeri. Koncert je otvorila s uvodnim videom 'Iconic' pod redateljskom palicom Stevena Kleina. Dok se video prikazuje, vojska samuraja prilazi glavnoj pozornici, a Madonna silazi zarobljena u kavezu! Madonna i plesači zauzimaju cijelu pozornicu s koreografijom! Tko bi rekao da se 'Bitch I'm Madonna' može odlično uklopiti u azijski dio koncerta! Madonna sa svojim curama praši stražnjice samurajima. Publiku je podsjetila na stari hit Burning Up, a nastup je sličam kao na turneji Re-Invention. Performans Holy Water/Vogue je zasigurno najkontroverzniji na koncertu. Madonni na pozornici se pridružuju časne sestre na šipki, a i kraljica popa se okušala u toj vještini! Na stolu tijekom posljednje večere, svi padaju trans od Madonnine svete vode. Na stolu zapjevala je Devil Pray s predivnom video pozadinom.

U uvodnom videu 'Messiah' jedan od plesača izvodi zadivljujuće pokrete dok se puštaju scene iz spota 'Ghosttown'.

Body Shop otvara drugi dio koncerta. Madonna flertuje s automehaničarima na benzinskoj crpki i korišten je autotune na njenom glasu. Napravila je kratku pauzu prije True Blue i obratila se publici. "Otpjevat ću vam pjesmu o ljubavi, nadam se da će te je prepoznati. Nisam je pjevala odavno." Okružena plesačima, pratećim vokalom i glavnim gitaristom, izvela je True Blue u laganoj acoustic verziji uz ukulele. Deeper And Deeper je popraćen s velikom koreografijom. Tijekom nastupa 'Heartbreak City', velike ovacije je primila izvedba 'Love Don't Live Here Anymore'! Madonnin vokal savršeno je zvučao. Like A Virgin je dobila potpuno novi zabavni aranžman! Fanovi vjeruju da su korišteni dijelovi remixa Dens54 Ab Fab And Sweet Zack Remix. Vidno uživljena Madonna se nije prestajala zabavljati tijekom ovog nastupa i Like A Virgin je držao publiku na nogama!

Plesači na četiri kreveta simulirali su seks za točku 'SEX', a u pozadini su se prikazivali isječci iz spota 'Erotica'. Aranžman 'SEX' sadrži elemente pjesme 'Justify My Love'.

Madonna ipak nije odustala od ogrtača! Za nastup Living For Love iskoristila je remix Offer Nissim Living For Drums. Nastup je dosta sličan onom s BRIT Awards. La Isla Bonita obogaćena je dosta s flamenco plesom, a ima sličnosti s nastupom na Drowned World turneji. Ljubiteljima starih hitova priredila je pravu poslasticu. Izvela je veliki mash up hitova Dress You Up, Into the Groove, Everybody i Lucky Star! 'Who's That Girl' odlično zvuči u akustičnoj verziji! Prije 'Rebel Heart' Madonna se zahvalila svim talentiranim fanovima koji su pridonijeli kreiranju video pozadine s umjetničkim radovima!

Publiku su dočekali letajuči plesači na 'Illuminati'!

'Music' je dobio jedan od najzanimljivijih aranžmana! Počevši u kabaret izdanju, završila je svoj veliki hit u albumskoj verziji! Odličan spoj! Za 'Candy Shop' Madonna je priredila vrlo seksi koreografiju! Pri završetku 'Material Girl', Madonna je šetala dužinom catwalka do kraja pozornice s dugom veom i buketom u ruci, bacila je buket prema publici i posavjetovala ih o braku. 'La Vie En Rose' je bio pravo iznenađenje večeri! Osvojila je srce publike. Sama na pozornici. Madonna, ukulele i glas. Predivno. Za 'Unapologetic Bitch' pronašla je još jednu nemilosrdnu kučku da joj se pridruži na pozornici - to je bio Diplo! Kad je nestala s pozornice na velikom ekranu glasila je poruka BYE BITCHES!

Zatvorila je koncert s 'Holiday' u novom kostimu, ali prema mišljenju fanova nije bio ni približno euforičan kao prethodna zatvaranja.

AUDIO: https://www.sendspace.com/file/zqfxy3

1. 'Iconic' https://www.youtube.com/watch?v=cSC_rP-Y2ow
2. 'Bitch I'm Madonna https://www.youtube.com/watch?v=IEA9pkbPL2I
3. 'Burning Up ' https://www.youtube.com/watch?v=-ZbF2v0M1vw
4. 'Holy Water / Vogue' https://www.youtube.com/watch?v=-ZbF2v0M1vw
5. 'Devil Pray' https://www.youtube.com/watch?v=PGLfW8boI3Q

6. 'Messiah' https://www.youtube.com/watch?v=VqO_iqA6ygE

7. 'Body Shop ' https://www.youtube.com/watch?v=bSaQgwB0FuY
8. 'True Blue' (Acoustic) https://www.youtube.com/watch?v=vnbhMhJ68hU
9. 'Deeper and Deeper ' https://www.youtube.com/watch?v=yu-M1FiL5_c
10. 'HeartBreakCity' / 'Love Don't Live Here Anymore' https://www.youtube.com/watch?v=eRR9Dahyqbo
11. 'Like a Virgin' https://www.youtube.com/watch?v=vyAblj16dZU

12. 'S.E.X. (Justify My Love insert)' https://www.youtube.com/watch?v=SeCGvOp-ZxU

13. 'Living for Love' (Offer Nissim Living For Drums Remix) https://www.youtube.com/watch?v=4bRdRBEI2qA
14. 'La Isla Bonita' https://www.youtube.com/watch?v=0rcN7iOBpqs
15. 'Dress You Up' / 'Into The Groove' / 'Everybody' / 'Lucky Star' https://www.youtube.com/watch?v=a3ILfgQvcsY
16. 'Who's That Girl' (Acoustic) https://www.youtube.com/watch?v=k1PvQ2NABBE
17. 'Rebel Heart' https://www.youtube.com/watch?v=l_rPAFRZuvs

18. 'Illuminati' https://www.youtube.com/watch?v=S6QfKSbDi5o

19. 'Music' https://www.youtube.com/watch?v=ZvFv3Ug6Esg
20. 'Candy Shop' https://www.youtube.com/watch?v=9NsKZmc74tw
21. 'Material Girl' https://www.youtube.com/watch?v=fZlG-J6Zl8c
22. 'La Vie En Rose' (Édith Piaf cover) https://www.youtube.com/watch?v=fZlG-J6Zl8c
23. 'Unapologetic Bitch' https://www.youtube.com/watch?v=LS_vlGX0iWY

24. 'Holiday' https://www.youtube.com/watch?v=ZhRN-9V-lAs











10.09.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Jeste li spremni za Rebel Heart show?!

Madonna danas 09.09. otvara turneju Rebel Heart u Kanadi, Montrealu u rasprodanoj dvorani Bell Center!

I dalje obavještava fanove o izgledu nastupa preko Instagrama.

Poslije Candy Shop na turneji S&S 2009., Madonna će ponovo iskoristiti rad umjetnice Marilyn Minter.

Otkriven je isječak iz video pozadine ICONIC!

R U in my Gang..............d#rebelhearttour @stevenkleinstudio

Videozapis objavljuje Madonna (@madonna)



Slušat ćemo i novu pjesmu Messiah!

I'll light a candle here in the dark..........making my way to your heart! d#rebelhearttour

Fotografiju objavljuje Madonna (@madonna)





Deeper And Deeper na probi!


Web portal WWD otkrio je skice za turneju Rebel Heart! Madonna će nositi kostime Gucci, Prada, Moschino, Alexander Wang i Fausto Puglisi!

28 izvođača, 10 promjena kostima za 20 plesača, 6 za back vokale, 4 za band, a Madonna će nositi osam odjevnih kombinacija! Madonna je krenula s radom na turneji od prosinca 2014. godine, kad je okupila kreativni tim. Dizajneri su dobili posao u travnju 2015., dok je radila na set listi za 4 segmenta turneje.

1. SAMURAI (Arianne Philips)
U ovom dijelu koncerta će se pojaviti i časne sestre na šipki.


2. ROCKABILLY + TOKYO (Prada i Miu Miu)


3. LATIN + GYPSY (Puglisi, Nicolas Jebran i Gucci)


4. PARTY PARIS IN THE 20S (Moschino)
Haljina je ukrašena s tisuću Swarovski kristala!


Alexander Wang


Miu Miu, Geoffrey Mac, Gaspar Gloves, Lynn Ban, Michael Schmidt, Julia Clancey, Rachel Freire, Cinzia Araia, Majesty Black

09.09.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna će zapjevati Material Girl!

Iako je godinama tvrdila kako nikad više neće zapjevati Material Girl na koncertima, kraljica popa vratila se ovom klasiku za turneju Rebel Heart!

Fanovi nestrpljivo dežuraju ispred dvorane Bell Center u Montrealu i snimaju isječke sa probe!
Poslušajte kako zvuči Material Girl i Holiday - https://hearthis.at/Mjgf2J7T/

Obožavatelj koji je snimio Material Girl, podijelio je s fanovima kako zvuče preostale pjesme:

Illuminati - zvuči kao video pozadina
Music - albumska verzija, čuju se bubnjevi na kraju, u mixu 'Give It 2 Me' i 'Candy Shop'
Material Girl - novi mix, zvuči kao Diplova produkcija, promjena u aranžmanu)
La Vie En Rose - Madonna i klavir, predivno
Unapologetic Bitch - albumska verzija
Holiday - albumska verzija s dodatnim beatovima i produženim krajem

Madonna kao Frida Kahlo! Ovo će zasigurno biti meksički dio koncerta.


08.09.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Candy Shop i ovog puta na turneji!

Madonna se očigledno ne odvaja od pjesme o slatkišima s albuma 'Hard Candy'. Preko Instagram profila najavila je koncertne nastupe 'Candy Shop', 'Illuminati' i 'Holy Water'! 'Candy Shop' je postao najizvođenija pjesma s albuma 'Hard Candy'.

Rebel Heart turneja kreće u srijedu 09.09. u Montrealu u dvorani Bell Center.



Nove video najave potvrđuju izvedbe na turneji! Možemo zaključiti da jedan dio koncerta nosi naziv GYPSY HEART, a prema glasinama taj dio koncerta uključuje pjesme La Isla Bonita, Dress You Up, Who's That Girl i Rebel Heart! Sudeći prema novom videu, Madonnina nova pjesma Hold Tight zasigurno je našla svoje mjesto na konačnoj set listi!





Fanovi vjeruju da je otvaranje koncerta 'Iconic' inspirirano mjuziklom 'Tommy'.


4 more days! R U with Me!d#rebelhearttour

Videozapis objavljuje Madonna (@madonna)




7 more days..............d#rebelhearttour

Videozapis objavljuje Madonna (@madonna)




Prema objavama na Instagramu možemo pretpostaviti poredak dijelova koncerta:
Samurai
Sexology
30's/Gatsby
Gypsy Heart
Party

Kako objavljuju kanadski mediji, tvrtka Moment Factory ponovo surađuje s Madonnom na video projekcijama!
Sve je spremno! Vrijeme je za polazak!


Koje pjesme možemo očekivati:
1980s
Holiday
Everybody
Like a Virgin
Love Don't Live Here Anymore
Dress You Up
Into the Groove
True Blue
La Isla Bonita
Who's That Girl

1990s
Vogue
Justify My Love
Deeper and Deeper

2000s
Music
Candy Shop

Rebel Heart
Living for Love
Devil Pray
Unapologetic Bitch
Illuminati
Bitch I'm Madonna
Hold Tight
Iconic
HeartBreakCity
Body Shop
Holy Water
S.E.X.
Rebel Heart

Obrade
La vie en rose (Edith Piaf cover)
Whole Lotta Love (Led Zeppelin cover)
Between the Bars (Elliott Smith cover)

Novi datumi koncerata od azijskog dnevnog tiska:
Feb 4 & 6 - Taipei Dome, Taipei, Taiwan
Feb 17 & 18 - Asia World Arena, Hong Kong, China
Feb 20 & 21 - Cotai Arena, Macau, Macau

06.09.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #