Madonna afričkom selu obećala struju

Madonna je obećala stanovnicima malog sela Mphandula da će im osigurati stalni dotok električne energije. Zahvaljujući Madonni više neće morati raditi po mraku.

31.10.2009. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

'Celebration' infos

'Celebration' napustio top 5

'Celebration' se ovog tjedna s 1. mjesta spustio na 6. mjesto hrvatske top liste inozemnih albuma.

Pozicije 'Celebration' na top listi [1-1-2-5-1-6- ]

1. Rammstein
Liebe Ist Fur Alle Da

2. Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadić
Live in Zagreb

3. Michael Buble
Crazy Love

4. Eros Ramazzotti
Ali E Radici

5. Shakira
She wolf

6. Madonna
Celebration

7. Depeche Mode
Sounds Of The Universe

8. Halid Bešlić
Halid Bešlić 08

9. Diana Krall
Quiet Nights

10. Halid Bešlić
Samo najbolje


Blizu milijuna!

'Celebration' na svjetskoj top listi albuma se spustio na 8. mjesto i ima ovotjednu prodaju od 89,000 primjeraka. Do sada je prodan u 891,000 primjeraka širom svijeta.

29.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Druženje s djecom

Madonna je danas posjetila centar Mphandula Child Care Centre u okolici Lilongwea. Nastavlja rad na drugim humanitarnim projektima, a mještani su je čak proglasili svojom božicom.





29.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

You Can Help

Na službenoj web stranici Raisingmalawi.org stoji nova Madonnina poruka u kojoj poziva sve ljude da se uključe u humanitarni program za pomoć siročadima u Malawiji.

http://www.youtube.com/watch?v=By3PNNODP68


29.10.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Madonna: Pomozimo jedni drugima

Madonna je svojim dolaskom u Malawiji označila početak gradnje škole Raising Malawi Girls Academy koja će pružiti kvalitetno obrazovanje djevojčicama iz siromašnih područja.

"Najvažnija je stvar da smo kao ljudska bića svjesni da imamo odgovornost pomagati ljudima bez obzira žive li oni u našoj ulici ili na drugom kraju svijeta. Kad sam stigla u Malawiji prije 4 godine, otvorile su mi se oči za mnoge stvari. Ako ova škola bude uspješna, uz božju pomoć, možemo je koristiti kao primjer i sagraditi ne samo takve u Malawiji već i diljem svijeta" - izjavila je Madonna.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=SJzkWZ6mXaw

Madonna je jučer s djecom posjetila sirotište Home of Hope Child Care Center u kojem je boravio njezin sin David prije posvajanja.



28.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Zvijezde 'Glee' jedva čekaju na Madonnu!


Zvijezde popularne TV serije 'Glee', koja je bazirana na izvođenje mjuzikla, su priznali da s velikim nestrpljenjem očekuju snimanje epizode s Madonninim pjesmama. Jenna Ushkowitz, u ulozi Tine Cohen-Chang je izjavila za E! da jako uzbuđena što su dobili priliku izvoditi Madonnine hitove. "Uzbuđena sam što će svatko pjevati Madonnine pjesme i zanima me kako će sve sklopiti u priču. Scenaristi su jako pažljivi u biranju pjesama jer moraju pratiti tijek radnje." Dodala je kako bi voljela izvesti pjesmu 'Frozen'.

"Mislim da bi bila super stvar kada bi Kurt dobio 'Don't Cry For Me Argentina'. Mogao bi se popeti na vrh škole i raširenih ruku pjevati tu pjesmu. Bilo bi presmiješno!" - izjavio je Kevin McHale. Vjeruje kako će se Amber Riley odlično snaći u izvođenju njenih pjesama.

28.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Informacije o D&G kampanji

Sve jače i jače su glasine oko kampanje D&G unatoč što je magazin ELLE opovrgnuo sve informacije. Poznato vam je da će Steven Klein raditi s Madonnom na novoj Dolce & Gabbana kampanji. Snimanje photoshoota će započeti 6. studenog u NYC, a radi se o prezentiranju nove ženske kolekcije.

Postojale su glasine kako će Madonna predstaviti mušku kolekciju, a sada vidimo da je veći dio nove kolekcije za žene inspiriran muškim stilom odjevanja. Madonna će sigurno nositi nešto od ovih odjevnih kombinacija.







27.10.2009. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Zvijezde o Madonni

Robbie Williams nedavno u intervjuu sa Radio 1 je izjavio kako je Lady Gaga nova Madonna. "Mislim da je Lady Gaga nova Madonna iako je sada Lady Gaga provokativnija od nje. Možda su provokacije potrebne pop pjevačicama?"

DJ Paul Oakenfold je opisao Madonnu kao odličnim primjerom za žene. "Madonna je odličan primjer za mlade djevojke i žene njenih godina. Ne znam zbog kojeg razloga je često napadaju", priznaje Oakenfold.

27.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna nije više princeza Selenia

Madonna neće sudjelovati u nastavku animiranog filma 'Arthur' redatelja Luca Bessona. Kraljica popa ovog puta neće dati glas princezi Seleniji, a zamjenit će je mlada glumica Selena Gomez. Također na mjesto Davida Bowiea dolazi Lou Reed za davanje glasa zločestom Maltazardu. Premijera drugog dijela filma 'Arthura' je u prosincu.

27.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Treći službeni video 'Celebration'!

Točno prije mjesec dana Tajland je bio središte slavlja Madonninog albuma 'Celebration' na prostoru Azije. Oko 2,000 obožavatelja je plesalo uz Madonnine hitove na Siam Parc Paragonu, te uz ples i glazbu proslavili 26 godina Madonnine karijere.

Warner Music Thailand ih je danas nagradio tajlandskom verzijom spota 'Celebration'! Cijeli snimak sa fanovima je snimljen naknadno, a spot će emitovati MTV Thailand, Channel V Thailand i dr.

Warner Music Thailand obećaje fanovima da će osobno poslati Madonni ovaj video.

Pogledajte: http://www.youtube.com/watch?v=maQsimCAvmY

27.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna započela izgradnju škole



Madonna je danas svečano otvorila početak projekta za akademiju Raising Malawi Girls Academy koju će pohađati djevojke iz okolnih mjesta Lilongwea. U dvorištu je zasadila drvo te najavila početak izgradnje škole za djevojčice iz siromašnih područja. Priređenu svečanost je podržalo oko 500 mještana, a u Madonninom prisustvu su bila njena djeca i menadžerski tim. Cilj cjelokupnog projekta humanitarne udruge Raising Malawi jeste pripremiti djevojke da postanu nove žene lideri u svijetu. Posebnu važnost će pridavati matematici i znanstvenim aktivnostima.




Madonna je započela pisanje svog bloga na http://www.raisingmalawi.org/blog. Izrazila je svoje oduševljenje ovim projektom i objasnila koji su glavni ciljevi. Djevojke će obrazovanjem u ovakvoj školi imati velike mogućnosti u daljnjem školovanju u svijetu. Madonnina želja je da djevojke pripremi da se hrabro suočavaju sa izazovima te da sudjeluju u razvoju svoje zemlje.

26.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna slijedi primjer Oprah Winfrey

Madonna bi danas trebala doputovati u Malawi, izvještavaju iz humanitarne udruge Raising Malawi. Prisjetimo se da je razlog njenog dolaska postavljanje kamenog temeljca za izgradnju škole koju će pohađati djevojčice iz okolnih sela.

"Nastojimo pružiti bitno i učinkovito obrazovanje u Malawiji koje će unaprijediti ravnopravnost spolova i osnaživanje žena", izjavio je jedan od službenika. Dodao je kako će djevojke iz okolnih područja u Lilongweu učenjem u ovoj školi steći znanje koje će im dobro koristiti za karijeru u medicini, pravu i sl. Škola je osmišljena poput akademije koju je sagradila Oprah Winfrey. Madonnin dolazak je potvrđen od strane Anjimile Mtila Oponyo, studentica koja će voditi Madonninu školu. "Madonna vjeruje da će ove djevojke postati znanstvenici, odvjetnice ili doktori. Vjeruje u njih i djevojkama je to jako bitno", izjavila je Oponyo.

25.10.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Susret s Guyem

Madonna je danas imala susret s bivšim suprugom Guyem u londonskom Kabbalah centru.








Lourdes je svoje prijateljice zastrašila umjetnim vampirskim zubima, 21.10.

24.10.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Rosenberg o 'We'

Madonnina glasnogovornica Liz Rosenberg je otkrila za časopis People pojedinosti oko filma 'We'. "Još uvijek je u pripremama", dala je svoj komentar Liz o filmu koji je baziran na priču engleskog kralja Edwarda VIII. i vojvotkinje Wallis Simpson.

Rosenberg je potvrdila da se u Madonninom budućem filmskom ostvarenju radi o dvije povezane priče. Postojale su glasine da Madonna zapravo piše scenarij za mjuzikl, ali Liz je tu informaciju opovrgnula. "Madonna je mnogo istraživala o Edwardu VIII. i Wallis Simpson" dodala je Rosenberg.

24.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Glasine o scenama za film 'W.E.'

Kao što znate, Madonna i Alek Kashishian rade na novom filmu pod nazivom 'WE'. Alek je surađivao s Madonnom na dokumentarcu 'Truth Or Dare' 1991. Madonna je u nedavnom intervjuu otkrila kako je film podijeljen na dvije priče različitih vremenskih razdoblja, između kojih postoji velika povezanost. Jedna priča je o ljubavnom paru u današnjem vremenu, dok druga govori o vojvodi i vojvotkinji od Windsora.

Kralj Edward VIII. nakon smrti svoga oca, kralja Georga V. preuzima britansko prijestolje. Iste godine pod službenim priopćenjem iskazuje kako želi sklopiti građanski brak s Amerikankom Wallis Simpson. Bila je to dugo vremena jedna od najromantičnijih priča, a kralj Edward napušta prijestolje – zbog ljubavi.

Daily Mail otkriva detalje o filmu, iako nije pouzdan izvor informacija. Madonna i redatelj Alek Keshishian su napisali scenarij za romantičnu komediju 'W.E.' Sami naziv filma 'W.E' se vjerojatno odnosi na imena kralja Edwarda VIII. i Wallis Simpson. Madonnino drugo filmsko ostvarenje obogaćuju retrospekcijski prizori tih ljubavnika. Ostale scene prikazuju vjenčanje Wally Winthropa i njenog izabranika, pedijatra. Wally noseći nakit koji je pripadao Wallis Simspon, posjećuje jednu svečanost gdje se zaljubljuje u zaštitara. Prema pisanju Daily Mail-a, Madonna planira ovog i idućeg tjedna susret s mnogim glumcima. U planu je i casting za film.

23.10.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Pretty woman

21.10. - Madonna pri izlasku iz restorana Locanda Locatelli u Londonu, nakon večere sa dugogodišnjom prijateljicom Stellom McCartney.



22.10.2009. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Madonnino putovanje u Malawi

Madonna će u nedjelju doputovati u Malawi da položi kamen temeljac za školu koju gradi, izvještava Reuters. Njen dolazak se očekuje najvjerojatnije u nedjelju, a sama ceremonija će se održati u Lilongweu u ponedjeljak. Vrijednost škole za djevojke iznosi oko 15 milijuna američkih dolara.

Prema neslužbenim informacijama, planira posjetiti predsjednika Bingu wa Mutharika s kojem će zajedno položiti temelj.

22.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'Celebration' infos

Prvi intervju za promociju 'Celebration'

Madonna je održala prvi TV intervju za promociji albuma 'Celebration'! Odvojila je vrijeme za novinare koji su dolazili s mnogih europskih TV kuća. Intervjui su snimljeni u Londonu. Prvi intervju je emitovan na francuskom TV programu M6. U razgovoru je po tko zna koji put pričala o Lourdes i Michael Jacksonu.

http://www.youtube.com/watch?v=N3JiA34sqBM


'Celebration' se vratio na 1. mjesto!

Album 'Celebration' je s 5. mjesta ponovo zauzeo 1. mjesto hrvatske top liste inozemnih albuma.

Tijek na top listi
[1-1-2-5-1-]

1. Madonna
Celebration

2.Pearl Jam
Backspacer

3. Backstreet Boys
This is us

4. Lily Allen
It's Not Me, It's You

5. Nervozni poštar
Folk zvijezde zauvijek

6. Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadić
Live in Zagreb

7. Shakira
She wolf

8. Eros Ramazzotti
Ali E Radici

9. David Guetta
One Love

10. Goran Bregović
Alkohol

Četvrti tjedan na #1!

'Celebration' nastavlja oduševljavati Europljane. Četiri tjedna uzastopno je proveo na 1. mjestu europske top liste albuma.

22.10.2009. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Confessions Of A Dancer

Imao sam priliku uraditi intervju s Madonninim nekadašnjim plesačem Mihranom Kirakosyanom. U suradnji s njegovim menadžerom, odgovorio mi je na postavljena pitanja. 24-četverogodišnji armenijski umjetnik Mihran Kirakosyan je nastupao kao plesač na koncertnim turnejama 'Re-Invention' i 'Confessions', te na mnogim TV nastupima tijekom 'Confessions' ere. Plesao je na turnejama velikih zvijezda kao što su Pink, Britney Spears, Ricky Martin i dr. Otkrio je kako je biti Madonnin plesač, te je priznao da je Madonna ostala u kontaktu sa svim plesačima.

- Dobrodošao na hrvatski Madonna blog, kako se osjećaš? Moram na početku razgovora dodati da imamo isto ime.
Mihran: Osjećam se dobro, hvala. Da, imamo i ti si iz Armenije?

Ne, ali svakako bih volio posjetiti.

- Nedavno je izašao tvoj novi album, reci nešto više o tome.
Mihran: Moj album prvijenac je izašao 11. rujna ove godine. Zove se 'United Streets of ARMerica'. Koncept albuma je prepoznatljivi armenijski zvuk i instrumenti s primjesama današnje hip hop glazbe. Jako je pozitivan i na njemu su odlične dance pjesme. Kada slušaš album razumjet ćeš na što mislim.

- Što imaš u planu za narednih nekoliko mjeseci?
Mihran: Novi singl uskoro izlazi, kao i novi video spot. Također planiram predstavljati Armeniju na Euroviziji 2010. Zasigurno imam mnogo posla.

- Išao si na turneju s Madonnom i drugim izvođačima, kako je bilo raditi s popularnom zvijezdom poput Madonne?
Mihran: Na ovo pitanje sam odgovorio tisuću puta (smijeh). Zadivljujuće je, plesač si na najvećoj turneji na svijetu i radiš sa glazbenom ikonom. Putovali smo diljem svijeta i radili što smo htjeli, zar postoji nešto bolje od toga? Izuzetno je talentirana i mnogo toga od nje možeš naučiti.

- Kako se tvoja karijera promjenila nakon suradnje s Madonnom?
Mihran: Više me cijene kao plesača nakon njene dvije velike turneje.

- S kojim izazovima se susrećeš kao plesač na turneji?
Mihran: Kao pravi sportista moraš biti spreman za nastupe za 4 ili 5 dana u tjednu. Publika plaća veliki novac da dođe i gleda Madonnin show, stoga im moramo pružiti najbolji show bez obzira na sve, bez obzira ako si bolestan ili umoran. Publiku ne zanima tvoj privatni život na pozornici, sve što traže jeste odličan show. Moramo dati sve od sebe za svaki koncert.

- Da li si još u kontaktu s plesačima i Madonnom?
Mihran: Da, još smo uvijek prijatelji, kao i sa Madonnom. Svi smo ostali u kontaktu. S tim osobama si na turneju jako dugo i postanu ti druga obitelj.


- Zašto nisi nastupio na turneji 'Sticky & Sweet'?
Mihran: Nakon dvije uspješne turneje s Madonnom, osjetio sam da sam sve postigao o čemu sam sanjao kao plesač i više od toga. Tražio sam novi izazov za sebe. Oduvijek sam htio snimiti svoju glazbu, došlo je pravo vrijeme da preuzmem taj izazov.

- Da li si gledao koncert 'Sticky & Sweet'? Koja je razlika između ove turneje i prošlih?
Mihran: Da, u Francuskoj kada sam imao promociju svog albuma, a Madonna je u to vrijeme imala koncerte. Vrijeme se odlično poklopilo, jako sam uživao. To je bio prvi put da gledam Madonnu na pozornici. Jedina velika razlika jeste glazba. Pjevala je većinom nove pjesme sa samplevoima hip hopa. Sve drugo je ostalo isto, od plesanja do rasvjete i LED ekrana. Ovakav odličan show može napraviti samo Madonna.

- Koji ti je nastup s Madonnom ostao u najboljem sjećanju?
Mihran: Definitivno Live 8! Nastupili smo pred 250,000 ljudi na Hyde Parku i još 2 bilijuna gledatelja je pratilo naš nastup ispred malih ekrana! Sama činjenica da nas je pratilo pola svijeta je zadivljujuća.

- Hoćeš li ponovo ići na turneju s Madonnom ako te pozove?
Mihran: Ne zanima me više nastupanje na turnejama, ali bih volio s njom snimiti pjesmu.

- Koje su ti najdraže Madonnine pjesme?
Mihran: 'Like A Prayer' i 'Human Nature'.


- Koliko je Madonna različita za suradnju u odnosu na druge izvođače s kojima si bio na turneji?
Mihran: Madonna je perfekcionista, stoga imamo mnogo više proba za turneju nego kod bilo kojeg pjevača. Želi biti sigurna da sve izgleda savršeno. Zbog toga je došla tako daleko u karijeri, radi jako mnogo.

- Kako ti se sviđa moj site o Madonni?
Mihran: Mislim da je super da si posvetio fan site umjetniku kojeg voliš i cijeniš. Nadam se da ćeš uskoro pisati i o meni (smijeh).

- Hvala ti mnogo na razgovoru, sve najbolje!
Mihran: Hvala i tebi, tvojoj web stranici želim mnogo uspjeha.

22.10.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Cijela epizoda 'Glee' sa Madonninim pjesama

Fox-ova glazbena humoristična TV serija 'Glee' je bazirana na izvođenje mjuzikla koji uključuje pjesme poznatih pjevača poput Amy Winehouse, Kanye West. Glumci ove hit serije će pjevati Madonnine hitove u idućoj epizodi! Prema Entertainment Weekly, zvijezde serije 'Glee' Matthew Morrison, Lea Michele i Cory Monteith su dobili Madonnino odobrenje te će obraditi njene najveće hitove!

Dianna Agron, koja igra ulogu trudne navijačice, je izjavila za Los Angeles Times da će izvoditi pjesme kraljice popa. "U 10. epizodi će te čuti Madonnine pjesme! Zadivljujuće je dobiti vijest da ćeš pjevati sve ove hitove uz koje si odrastao!" Prema pouzdanim informacijama, Agron će najvjerojatnije otpjevati pjesmu 'Papa Don't Preach', što bi odgovaralo stanju njene uloge. Glumac Matthew Morrison također nije skrivao oduševljenje.

Deseta epizoda prema wikipediji će se emitovati 18. studenog na američkom TV programu FOX.

22.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

London pics

Odlazak u obližnji hotel, 21. listopad


Pri izlaski iz restorana Harry's Bar, 20. listopad

21.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Desperately Seeking Lourdes Leon

Paparazzi su uspjeli fotkati Lourdes kako odlazi u nepoznatom smjeru sa dadiljom i mlađom sestrom Mercy.


Madonna je jučer viđena na slijetalištu helikoptera Battersea Helipad. Čak sa sobom je nosila bič za konjske utrke.

21.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

ELLE: Madonna neće biti novo lice D&G!

Popularni modni magazin ELLE je potvrdio na web stranici da Madonna ne planira suradnju sa D&G za mušku kolekciju. Opovrgnuo je sve informacije oko kampanje.

20.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'Erotica' slavi 17 godina!


Madonnin tadašnji peti studijski album 'Erotica' danas slavi 17. rođendan od datuma svog izlaska 20. listopada 1992. Album 'Erotica' predstavlja odraslu Madonnu koja ne bježi od ozbiljnih tema i erotiziranja same sebe. Spot za istoimeni prvi singl je nabijen seksualnošću i emitovan je samo u večernjim satima. Drugi singl 'Deeper And Deeper' vraća publiku na plesni podij, a 'Bad Girl' i 'Rain' ih oduševljavaju fenomenalnim spotovima.

Album je popraćen kontroverznom knjigom 'Sex' koja je svojim izlaskom pogoršala prodaju albuma i uspjehe slijedećih singlova. Unatoč tome, kritičari su opisali 'Eroticu' kao proizvod zrelog umjetničkog uma. Prodan je u 5 milijuna primjeraka širom svijeta.

20.10.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Grazia potvrdio suradnju

Britanski magazin Grazia je potvrdio nedavnu informaciju o Madonninoj kampanji za Dolce & Gabbana. Naglasili su da će Madonna predstaviti novu kolekciju za muškarce. Postoji mogućnost da Jesus Luz bude uključen u snimanju kampanje.


Madonna će sigurno prezentirati kolekciju za proljeće-ljeto...





20.10.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Madonna i Lourdes u Londonu

Madonna i njena trinaestogodišnja kći Lourdes su viđene na njujorškom aerodromu JFK kako bi otputovale za London. Lourdes je proslavila prošlog tjedna svoj 13. rođendan, a Madonna i Carlos Leon su priredili rođendansku proslavu u delikatesi SoHo.

20.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Nastavak intervjua za 'Rolling Stone'

Imali ste priliku pročitati intervju za časopis 'Rolling Stone'. Preostali dio intervjua, koji nije objavljen u časopisu je postavljen na web stranici. Intervju je urađen tijekom turneje 'Sticky & Sweet'.

U nastavku razgovora je priznala svoju ljubomoru prema Michaelu Jacksonu, ali u pozitivnom smislu, odnosno kako bi voljela da su 'Billie Jean' i 'Wanna Be Startin' Somethin'' njene pjesme.

- Britney Spears se pojavila u video 'Human Nature' na turneji 'Sticky & Sweet'. Zaglavljena je u liftu i počinje ludjeti. Da li je to način na koji prikazuješ što joj se dogodilo u karijeri?
Da, zar to nije objašnjeno riječima - "I'm not your bitch, don't hang your shit on me!" Mislim da se ljudi trebaju brinuti za svoja posla, te ju ostaviti da odraste. Poput Michaela Jacksona nije imala djetinjstvo, stoga je prilično razumljiva cijela stvar u scenariju. Suosjećam se s njom i nadam se da može pronaći ravnotežu u životu. Ne znam koliko ju je pogodio živčani slom. Ne možeš svemu vjerovati što se piše.

U razgovoru su spomenuli i kontroverzni spot 'Like A Prayer'. "Znam da se većina protivila tom spotu, ali nisam obraćala pažnju na to. Religijske udruge ili čak bigoti tvrde da rade stvari u ime Boga, ali zapravo nanose bol drugima i to je ono zbog čega se treba protiviti. Osjetila sam da to moram učiniti. Kada sam nastupila na križu s pjesmom 'Live To Tell', podržavala sam Isusa, odala sam počast njegovoj poruci - ljubi bližnjega svoga kao samoga sebe, da postupamo s ljudima s dostojanstvom. Kršaćima se to nije svidjelo.

- Koga smatraš glazbenim genijem? Kako definiraš pojam genije?
Genije može imati više značenja. Zbog poezije, melodije, glasa. Za mene su genije Cole Porter, Elvis Costello, Joe Henry, Stevie Wonder, Cat Stevens, David Bowie, Lou Reed, Chrissie Hynde, Joni Mitchell, Iggy Pop, Elton John, John Lennon i Chris Martin.

Priznala je da je mnoge cijenjene ličnosti inspiriraju za snimanje albuma. "Postoji mnogo osoba, umjetnika i filozofa koji me inspiriraju. Inspirirana sam ljudima koji se ne boje usprotiviti, kao što su Martin Luther King, Al Gore i Ghandi. Dodala bih i druge poput Fride Kahlo, Marthe Graham i Eleanora Roosevelta. Rekla bih da na album 'American Life' imaju veliki utjecaj Michael Moore i Che Guevara. Oduvijek sam bila inspirirana ljudima koji nemaju straha da izraze svoja mišljenja, o onome što je dobro a što je loše, što je točno a što nije."

- Pojedine tvoje najbolje pjesme 'Live To Tell', 'Like A Prayer', 'Cherish' su stvorene u suradnji sa producentom Patrick Leonardom. Zbog čega je ta suradnja bila toliko uspješna?
Melankoličan je, on je klasično obučeni glazbenik sa nevjerojatnim smislom za melodiju. Slagali smo se od samog početka. Uvijek smo dolazili do zanimljivih ideja. Obično nismo pisali neozbiljne pjesme, mada smo i imali takve. Postoji nešto magično u našem pisanju pjesama.

- Koji su ti najdraži stihovi tvojih pjesama koje si do sada snimila?
Sviđaju mi se riječi pjesama koje nisu toliko popularne, poput 'Miles Away' i 'Devil Wouldn't Recognize You'. Volim tekst pjesme 'Like It Or Not, "I'll be the garden, you be the snake, all of my fruit is yours to take, better the devil that you know, your love will surely grow." Također i riječi 'Paradise', "I can't remember when I was young, I can't explain if it was wrong."

- Upoznaje li te Lourdes s novom glazbom na sceni?
Da, zbog nje sam zavoljela grupu Ting Tings. Postoji bend kojeg obožava, zove se Disco Bitch. Obožavateljica je benda My Chemical Romance, prerasla je Jonas Brothers. Obožava Lady Gagu, Ciaru, Rihannu, T.I. i Justina. Živi s iPod-om u ušima.

- Da li te kritikuje?
Oh da! Moje koncerte, pjesme. Brutalno je iskrena, ne samo sa mnom, s bilo kime, od teme što nosiš do svakog koraka kojeg napraviš. Nosi trenutno isti broj odjeće kao ja, stoga krade moju odjeću, cipele, neprestano je u mojim ormarima. Osjećamo se sada kao prijateljice, borimo se zajedno svake minute. Tipični odnos majke i kćerke kroz pubertet.

- Koja je uloga Lourdes na turneji?
Odjeva plesače, jako je zanimaju frizure i make-up. Talentirana je, može aspolutno dizajnirati svoju liniju odjeće, ima odličan stil. Svi je pitaju što misli o njihovoj odjeći, pitaju nju, ne mene.

20.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'Hung Up' najmanje seksi spot svih vremena

Madonnin spot 'Hung Up' je proglašen kao najmanje seksi video spot svih vremena! Iako Madonna u spotu pokazuje zavidnu figuru tijela i mnoge akrobacije, nije oduševila posjetioce američkog glazbenog portala Muzu.tv.

1. Madonna - Hung up
2. Lady Ga Ga - Poker Face
3. Spice Girls - Wannabe
4. Pink - Get the Party Started
5. Rick Astley - Never Gonna Give You Up
6. Michael Jackson - You Are Not Alone
7. Take That - Do What You Like
8. Billy Ray Cyrus - Achy Breaky Heart
9. Wham! - Wake Me Up Before You Go-Go
10. David Hasslehoff - Jump In My Car


Britney Spears je u ovoj anketi pobijedila kraljicu popa, te je njen spot 'Toxic' izglasan za najseksi video.

1. Britney - Toxic
2. Shakira - She Wolf
3. JLS - Beat Again
4. Girls Aloud - Untouchable
5. Kylie - Spinning Around
6. Rihanna - Umbrella
7. Ciara feat. Justin Timberlake - Love, Sex and Magic
8. Take That - Pray
9. Beyonce - Single Ladies
10. Robert Palmer - Addicted to Love

19.10.2009. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Debi o Madonni

Američka glumica Debi Mazar je nedavno gostovala u američkoj TV emisiji The Wendy Williams Show.

Voditeljica je pokazala zajedničku fotografiju (dolje) Madonne i Debi, a Debi ju je komentirala: "Tada smo otišle avionom na Fire Island. Odlično smo se provele, na slici smo sjedile pokraj bazena."


U nastavku razgovora je rekla kako svoju blisku prijateljicu zove imenom, te da je njeni prijatelji ne oslovljavaju nadimcima Madge ili M. Opovrgnula je nekadašnje natpise medija kako više nisu prijateljice: "Mi smo oduvijek prijateljice, to me ponekad začuđuje. Ja sam od onih prijateljica kojima ne smeta njena popularnost. Ona jeste najveća zvijezda ali ne volim je tako profilirati. Mnogi govore o njenoj opsesiji kabalom...ona poštuje moja vjerovanja, kao i ja njena. Jako se dobro slažemo, obje smo lavice u horoskopu!"

19.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Susjedi tuže Madonnu

Zbog preglasne glazbe i čestih plesnih točaka susjedi iz zgrade blizu Central parka u New Yorku podnijeli su sudu tužbu protiv Kraljice popa.

Karen George koja živi iznad Madonne u zgradi na Manhattanu, je u tužbi rekla da Madonna koristi svoj stan kao studio za probe zbog čega susjedi moraju trpjeti "glasnu muziku, lupanje i zidove koji se tresu" i do tri sata dnevno. U tužbi koju je podnijela u petak George spominje "nerazumno glasnu glazbu i vibracije koje se probijaju kroz zidove, stropove i radijatore".

Vijeće stanara izjavilo je da je već prijetilo Madonni izbacivanjem iz zgrade. Pop ikona za sada nije komentirala situaciju.

Izvor: MTV Hrvatska

18.10.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Tajne Madonninog makeup-a

Poznata vizažistica Gina Brooke u razgovoru sa magazinom BlackBookMag je otkrila kako izgleda biti odgovoran za Madonnino lice.


- Trepavice od krzna kanadske kune su postale veliki hit, Madonna ih je prva počela nositi, zar ne?
Da, htjela sam Madonni pokloniti nešto posebno, upoznala sam Shu Uemuru i zajedno smo kreirali posebni set umjetnih trepavica od krzna kanadske kune samo za Madonnu. Tada smo napravili samo jedan par, nismo planirali masovnu proizvodnju tih trepavica zbog sigurnosti životinja. Iduća stvar koja ti dolazi jeste da te zove Oprah Winfrey i moli za još jedan par trepavica. Naručila ih je oko 200, a za pojedinačno cijena je iznosila 1,000 američkih dolara.

- Otkrijte nam tajnu, što Madonni održava mladoliko lice?
Madonna obožava maske. Koristimo maske za lice Phyto-Black Lift Lifting Mask, to su maske u gelu koje uključuju pritezanje polimera i ekstrakt soje za zatezanje i izglađivanje kože dok poboljšava elastičnost i sprječava bore. Radi se o jednom triku, kada Madonna završi sa tuširanjem, njene pore su otvorene i odmah detaljno stavimo masku na lice. Djeluje na konture lica i podiže kožu.

- Što radite Madonni, a ne ostalim izvođačima?
Voljela bih misliti da nema pravila za makeup, bez ikakve formule i da ne postoji jedan ili pravi način kako bilo što uraditi. Madonna i ja smo prilično jako slične, obje smo veliki perfekcionisti. Kada radim s njom, koristim uveličavajuće staklo i posebno svjetlo. Madonna voli balans, prave linije i savršene proporcije.

17.10.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Dita is back!

Francuski kreativni direktor Fabien Baron planira izdati knjigu sa Madonninim neobjavljenim fotografijama! Iako su photoshooti snimljeni pod palicom Stevena Meisela, Fabien namjerava sve neiskorištene snimke i slike za knjigu 'Sex' i spot 'Erotica' ubaciti u spomenutoj knjizi. Uključene će biti i mnoge druge iz Madonninih era. Knjiga izlazi iduće godine, ali se još uvijek ne zna točan datum.

17.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Download kutak

Instrumentali pjesama

Track List (*AV = Album Version)

4 Minutes (AV)
Amazing (Promo Version)
Another Suitcase in another Hall (AV)
Bad Girl (Extended Version)
Be Careful (AV)
Beautiful Stranger (Video Version)
Borderline (AV)
Burning Up (AV)
Causing a Commotion (AV)
Celebration (AV)
Devil Wouldn't Recognize You (AV)
Don't Tell Me (AV)
Dress You Up (RIT Version)
Drowned World (Radio Edit)
Like it or Not (AV)
Live to Tell (AV)

http://www.mediafire.com/download.php?jmhhyj4zzzi

Track List (*AV = Album Version)

Erotica (AV)
Everybody (AV)
Express Yourself (Immaculate Collection Version)
Fever (AV)
Frozen (AV)
Get Together (CT Demo Version)
Give it 2 Me (GQ)(Incompleted)(AV)
Has To Be (AV)
Hung up (AV)
Hung Up (Radio Edit)
I Want You (AV)
Keep it Together (Single Version)
La Isla Bonita (Extended Remix)
La Isla Bonita (Remix Edit)
Like a Flower (Edit)
Like a Prayer (Remix Dub)

http://www.sendspace.com/file/nk0h0x

Track List (*AV = Album Version)

Amazing (AV)
Mer Girl (AV)
Miles Away (Radio Edit)
Nothing Really Matters (AV)
One More Chance (AV)
Paradise not For me (AV)
Ray of Light (AV)
Secret (AV)
Shanti/Ashtangi (AV)
Take a Bow (AV)
The Power of GoodBye (AV)
This Used to be My Playground (Long Version)
Time Stood Still (AV)
To Have and not to Hold (AV)
What it Feels like for a Girl (AV)
You Must Love Me (AV)
You'll See (AV)

http://www.mediafire.com/download.php?wnhybmijv0m

DVD 'Celebration - The Video Collection'

01. Burning Up
02. Lucky Star
03. Borderline
04. Like A Virgin
05. Material Girl
06. Crazy For You
07. Into The Groove
08. Live To Tell
09. Papa Don’t Preach
10. True Blue
11. Open Your Heart
12. La Isla Bonita
13. Who’s That Girl
14. Like A Prayer
15. Express Yourself
16. Cherish
17. Vogue
18. Justify My Love
19. Erotica
20. Deeper and Deeper
21. Rain
22. I’ll Remember

DVD 2

01. Secret
02. Take A Bow
03. Bedtime Story
04. Human Nature
05. I Want You
06. You’ll See
07. Frozen
08. Ray Of Light
09. The Power Of Good-Bye
10. Beautiful Stranger
11. American Pie
12. Music
13. Don’t Tell Me
14. What It Feels Like For A Girl
15. Die Another Day
16. Hollywood
17. Love Profusion
18. Hung Up
19. Sorry
20. Get Together
21. Jump
22. 4 Minutes
23. Give It 2 Me
24. Miles Away
25. Celebration

Format: 2xDVD5: DVD Video (vob)
Video: MPEG2 720x480 (4:3), MPEG2, 29.97 fps
Audio: AC3 5.1, 48 kHz, 448 kbps
Audio#2: LPCM 2.0, 48 kHz, 1536 kbps
Media Length: 03:31:01
File Size: 4.18 GB + 4.32 GB

DVD 1: http://letitbit.net/download/3115.3582ad702124c86f7c227a7b49/DiSC1.rar.html

DVD 2: http://letitbit.net/download/5635.51e5a1ee3db711fa0131c40ccf/DiSC2.rar.html

Sve u jednom: http://letitbit.net/download/Madonna.2009.2DVD5_Nealex2.rar.rar.html

Cijeli koncert 'Sticky & Sweet'

Format: ts
Video: MPEG4 Video (H264) 1920x1080i 25.00fps ~7000 Kbps
Audio: Dolby AC3 48000Hz Stereo ~384 Kbps
Media Length: 02:00:13
File Size: 7.43 GB

http://letitbit.net/download//Madonna_Sticky_and_Sweet_Tour

Cijeli koncert 'Sticky & Sweet' (slabija kvaliteta)

01. "The Sweet Machine"
02. "Candy Shop"
03. "Beat Goes On"
04. "Human Nature"
05. "Vogue"
06. "Die Another Day"
07. "Into the Groove"
08. "Heartbeat"
09. "Borderline"
10. "She's Not Me"
11. "Music"
12. "Rain" (Remix)
13. "Devil Wouldn't Recognize You"
14. "Spanish Lesson"
15. "Miles Away"
16. "La Isla Bonita / Lela Pala Tute"
17. "Doli Doli"
18. "You Must Love Me"
19. "Get Stupid"
20. "4 Minutes"
21. "Like a Prayer"
22. "Ray of Light"
23. "Speech + Like a Virgin"
24. "Hung Up"
25. "Give It 2 Me"

Format: avi
Video: Xvid 624x368 25.00fps 2185 Kbps
Audio: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 120Kbps
Media Length: 01:59:57
File Size: 1.94 GB

http://hotfile.com/dl/SS_TourBuenosAiresCanalSpainFull_Broadcast_HQ.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/SS_TourBuenosAiresCanalSpain_Full_Broadcast_HQ.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/SS_TourBuenosAiresCanalSpainFull_Broadcast_HQ.part3.rar.html
http://hotfile.com/SS_TourBuenosAiresCanalSpaiFull_Broadcast_HQ.part4.rar.html
http://hotfile.com/dl/SS_TourBuenosAiresCanalSpainFullBroadcast_HQ.part5.rar.html

Veras - video

Download link: http://rapidshare.com/files/168324831/M_V3ras_SpanishVersion.rar

16.10.2009. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

'Celebration' infos

#1 u svijetu!

Madonnin album 'Celebration' ovog tjedna se drži na 1. mjestu svjetske top liste albuma. Prodan je 172,000 primjeraka, a cijelokupna prodaja albuma u svijetu do sada iznosi 684,000.

Media Traffic United World Album Chart – week 42 / 2009 – October 24
1. (1) Madonna – Celebration – Warner Bros. – 172.000
2. (-) Michael Bublé – Crazy Love – Reprise – 169.000
3. (-) Kiss – Sonic Boom – Kiss Records – 153.000
4. (3) Barbra Streisand – Love Is The Answer – Columbia – 127.000
5. (11) Backstreet Boys – This Is Us – Jive – 119.000
6. (-) Yuzu – Furusato – Toy’s Factory Japan – 115.000
7. (8) Jay-Z – Blueprint 3 – Roc Nation / Live Nation – 99.000
8. (4) Mariah Carey – Memoirs Of An Imperfect Angel – Island – 99.000
9. (-) Toby Keith – American Ride – Show Dog – 91.000
10. (2) Paramore – Brand New Eyes – Fueled By Ramen – 89.000


Još uvijek najprodavaniji u Europi!

'Celebration' se trećeg tjedna drži na 1. mjestu europske top liste albuma!

1. (1) Celebration – Madonna
2. (-) Humanoid – Tokio Hotel
3. (2) The Resistance – Muse
4. (7) Love Is The Answer – Barbra Streisand
5. (-) Sonic Boom – Kiss
6. (4) The Boy Who Knew Too Much – Mika
7. (3) Brand New Eyes – Paramore
8. (5) Get Lucky – Mark Knopfler
9. (8) One Love – David Guetta
10. (6) Backspacer – Pearl Jam

SAD polako zaboravlja 'Celebration'

Kompilacija 'Celebration' je napravila veliki pad na Billboardovoj top listi albuma, spustivši se sa 7. na 20. mjesto s prodajom od 26,369. Album je u SAD-u prodan u 98,528 primjeraka.

U Hrvatskoj niže na 5. mjesto

Na hrvatskoj top listi inozemnih albuma, 'Celebration' se spustio s 2. mjesta na 5. mjesto.

1. Pearl Jam
Backspacer

2. Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadić
Live in Zagreb

3. Mark Knopfler
Get Lucky

4. Eros Ramazzotti
Ali E Radici

5. Madonna
Celebration

6. Manu Chao
Baionarena Live

7. Halid Bešlić
Samo najbolje

8. Muse
The Resistance

9. Lily Allen
It's Not Me, It's You

10. Whitney Houston
I Look To You


16.10.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Madonna nominirana za Billboard Touring Awards!

Madonna, U2 i ACD/DC su jedni od nominiranih za ovogodišnju dodjelu nagrada Billboard Touring Awards! Svečanost će se održati u New Yorku 5. studenog i nagraditi će se najveća koncerta ostvarenja i zasluge. Nagrade će se dodijeliti umjetnicima koji su bili aktivni s koncertnim turnejama tijekom perioda od 1. listopada 2008. do 30. rujna 2009.

Zahvaljujući velikom uspjehu turneje 'Sticky & Sweet', Madonna je nominirana u kategorijima Top Tour i Top Draw koje se odnose na zaradu turneje i prodaju ulaznica. Iste nominacije imaju glazbeni giganti ACD/DC i U2.

TOP TOUR
AC/DC, Black Ice tour
Madonna, Sticky & Sweet
U2 360

TOP DRAW
AC/DC
Madonna
U2

15.10.2009. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Skenirani članci iz hrvatskih časopisa

Kliknite na slike za veći prikaz...

Još uvijek voli bivšu suprugu, magazin Story


Retrokorzet, magazin Gloria


Isplažen jezik, magazin Gloria

15.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'Revolver' - drugi singl!

'Revolver' će službeno izaći kao drugi singl s kompilacije 'Celebration'. Najvjerojatnije neće imati spot, prema riječima Guya Osearya. Urađeni su mnogi remixi za CD singl kao što su Tracy Young, David Guetta i Paul Van Dyke. Kao poklon za Božić, Madonna će nagraditi svoje obožavatelje sa house remixima od dvije pjesme - 'Holiday' i 'Into The Groove'!

14.10.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Madonna novo lice D&G!

Madonna ne poznaje što je odmor, nastavlja i dalje naporno raditi. Idućeg mjeseca se započeti snimanje za Dolce & Gabbana kampanju s fotografom Stevenom Kleinom. Madonna neće biti model samo za žensku kolekciju, nego će i prikazati kolekciju za muškarce!

Madonnin dečko Jesus Luz je nedavno surađivao s D&G

14.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'Black Madonna'

Madonna je u razgovoru s časopisom 'Rolling Stone' otkrila kako je planirala za omot albuma 'Hard Candy' iskoristiti slike na kojima joj je lice obojeno u crnu boju. Fotografije je uradio Steven Klein. Imala je namjeru nazvati album 'Black Madonna', ali menadžer Guy Oseary i druge osobe joj nisu dopustili. Više o tome pročitajte u prošlom postu.

Fanovi su se poigrali s photoshopom


Što bi značilo 'Black Madonna', urbana r'n'b Madonna ili samo eksperimentiranje s bojama za editorijal? Iako Madonna tvrdi kako naziv 'Black Madonna' ima mnogo značenja, u izvorima se radi o svetištu, tj. o slici Isusa i Marije. 'Black Madonna', Crna Gospa je glavno marijansko svetište poljskog naroda. Služila je kao i tajno hodočašće, kako bi Poljaci prikupili duhovnu snagu protiv nacista za vrijeme 2. svj. rata. Crna Gospa je često povezana s epitetima kao što je poslušnost i čistoća. Čini se da je Madonna željela samo isprovocirati javnost.

Na kraju su odabrane boksačke fotografije za omot 'Hard Candy', a Steven Klein je iskoristio temu 'Black Madonna' za novo izdanje časopisa 'Vogue' koji se trenutno suočava s optužbama za rasizam! Razlog tome su fotografije na kojima je nizozemska manekenka Lara Stone obojena u tamnosmeđu boju.

Madonnu bi sigurno dočekali ovakvi napadi i ne bi im bilo kraja...

Lara Stone kao 'Black (Madonna)', Steven Klein

Tportal ima članak o napadu na 'Vogue' zbog neprimjerenih fotografija...
Bjeloputa nizozemska manekenka Lara Stone u novom broju Voguea prikazana je kao crnkinja, a njezino lice i tijelo obojano je tamnosmeđom bojom. Odmah do slike 'crne' Lare, objavljena je i njezina 'bijela' varijanta. Dvije slike izazvale su niz negativnih komentara i kritika, a web portali i blogovi naveliko su se raspisali o Vogueovoj provokaciji.

Američka web stanica Jezebel prozvala je urednicu francuskog izdanja magazina Carine Roitfeld i fotografa Stephena Kleina 'kulturalno neosjetljivima': 'Ono što bi Klein i Roitfeld trebali znati jest da je bojanje bijelih ljudi u crne samo zbog nečije zabave vrlo uvredljivo na način koji je sasvim u neskladu s kulturalnim kontekstom. Francuska možda nije imala specifičnu prošlost zabavne industrije, no mogli su uzeti u obzir da bi takva slika negdje mogla biti vrlo neprihvatljiva.'

Francuska antirasistička grupa SOS Racisme sliku obojane Lare ocijenila je kao netaktičnu. 'Ako je namjera bila umjetničke prirode, a ne da se bijeli model prikaže kao crna djevojka, činjenica da je slika izazvala takve reakcije jasno pokazuje da 'svijet slika' poput marketinga, mode ili sličnog, sada plaća dug dugotrajnoj tradiciji zabrane crnim ljudima da pokazuju svoje tijelo u javnosti,' smatra Dominique Sopo iz SOS-a.

Uredništvo francuskog izdanja magazina Vogue poručilo je, pak, da nisu bili svjesni da će slika izazvati bilo kakve kontroverze, no ipak su se suzdržali od javne isprike. Slika je objavljena u nezgodno vrijeme, upravo nakon što je na 'Australian TV talent showu' jedan bijeli sudionik emisije svoje lice obojio crnom bojom i stavio periku kako bi što uvjerljivije imitirao grupu Jackson Five.

14.10.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Najbolje mame showbizza

Britney Spears je za britanske medije najbolja showbizz mama, čak 74% Britanaca je glasalo za princezu popa. Madonna se nalazi na 6. mjestu.

1. Britney Spears
2. Christina Aguilera
3. Angelina Jolie
4. Jade Goody
5. Katie Holmes
6. Madonna
7. Jessica Alba
8. Jennifer Garner
9. Nicole Richie
10. Victoria Beckham

14.10.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Sretan rođendan Lola!

Lourdes danas slavi 13. rođendan! Happy birthday! Sigurno će mama Madonna pripremiti nezaboravnu zabavu!

14.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Intervju za 'Rolling Stone'

U novom izdanju časopisa 'Rolling Stone' postoji opširni intervju s kraljicom popa Madonnom koja je kroz razgovor prešla mnoge teme vezane za početak karijere pa do današnjice.

U postu izdvajam zanimljive dijelove intervjua.

- Koji je bio prvi koncert kojeg si posjetila?
Koncert Davida Bowiea u Cobo Hall u Detroitu, tada sam imala 13 godina. Bilo je nezaboravno! Drugi koncert je bio Elthona Johna, a treći Bob Marleya.

- 1982. si sklopila ugovor s izdavačkom kućom Sire Records, a prvi singl je bio 'Everybody'. Kada si prvi put čula svoju pjesmu na radiju?
Živjela sam na Upper West Side-u, 99th i Riverside-u i imala sam radio u svojoj spavaćoj sobi, na radio stanici KTU je svirao 'Everybody'! Pomislila sam 'o moj bože, to sam ja, pjevam iz tog uređaja'. Nevjerojatan osjećaj!

Opisala je i mnoga druženja s umjetnicima Keith Haringom, Basquiatom, Andy Warholom.

- Nisi autorica hitova 'Material Girl' i 'Like A Virgin'. Kakav je bio tvoj utisak na prvo slušanje tih pjesama?
Svidjele su mi se obje pjesme jer su ironične i provokativne u isto vrijeme, ali također i suprotne od mene. Nisam materijalistička osoba i zasigurno nisam bila djevica, mislim, kako netko može biti 'kao djevica'? Igrala sam se s riječima i mislila da će ispasti dobro. Zvuče budalasto i cool.

- Da li si pomislila da će te dvije pjesme postati veliki hitovi?
Nikada nisam imala dobar sud o tome da li će neka pjesma biti hit ili ne. Pjesme za koje mislim da su najviše retardirane, poput 'Cherish' i 'Sorry' koja je bila veliki hit s posljednjeg albuma, završe kao najveći hitovi! 'Into The Groove' je još jedna pjesma zbog koje se osjećam retardirano kada pjevam, ali čini se da je svi obožavaju.

- Tvoj nekadašnji menadžer Freddy DeMann je tvrdio da je tvojoj karijeri došao kraj nakon nastupa 'Like A Virgin' na VMA 1984.
Problijedio je kao duh, bio je jako razočaran jer sam se kotrljala na podu, haljina se podigla i sve što ste mogli vidjeti su moje gaćiće. Što mi je bilo na pameti? Pomislila sam - "Ispala mi je cipela, ne znam kako da je nađem i ponovo obučem, leći ću na pod..." Bilo je zastrašujuće i zabavno, nisam znala što bi to moglo značiti za moju karijeru. Milijun stvari mi je prolazilo kroz glavu.

- Postoje li ideje koje nisi ostvarila jer su ti se činile previše izazovne?
Snimila sam photoshoot sa Steven Kleinom za omot mog albuma 'Hard Candy'. Svoje lice sam obojila u crno, osim crvenih usana i bijelih očiju. Jeste li ikada čuli za Black Madonna? Ima mnoga značenja i u jednom trenutku sam pomislila da bi to mogao biti zabavan naziv za moj album. Onda sam razmišljala, 25% ljudi na svijetu bi razumio naslov, možda i manje, ne vrijedi. To mi se dešava često, jer su moji prijedlozi obično van Richterove skale. Zbog toga imam ljude pored sebe poput Guya Osearya, koji me pogleda i govori - ne, ne smiješ to uraditi.

- Mnogi fanovi smatraju da te pjesma 'Live To Tell' najbolje opisuje. Čega se sjećaš kada si pisala tu pjesmu?
Mogu reći da je 'Live To Tell' o mom djetinjstvu, odnosu s roditeljima, mom ocu i pomajci ali možda i nije riječ o njima. Može govoriti o noveli Fitzgerlada ili priči koju sam jednom čula. Nije u potpunosti autobiografska. Mogu reći istu stvar za 'La Isla Bonitu'. Ne znam odakle im ta priča.


- Kako je nastala pjesma 'Vogue'?
Napisala sam je za vrijeme snimanja filma 'Dick Tracy'. Nakon što smo snimili film, Warren Beatty me je upitao da li mogu napisati pjesmu koja bi odgovarala karakteru moje uloge u filmu. Bila je opsjednuta s filmskim zvijezdama i sličnim stvarima. Tako sam došla do ideje za pjesmu. Sasvim slučajno sam odlazila do Sound Factory-a i promatrala plesače koji su izvodili novi ples 'vogue'. Producent Shep Pettibone je pozvao DJ-a i tako je nastala pjesma.

U razgovoru je priznala da je najveći izazov u njenoj karijeri snimanje filma 'Evita'.

- Postoje li izvođači koji su odbili suradnju s tobom?
Naravno, imaju i izgovor 'nemam vremena'. Htjela sam raditi s Eminemom, mislim da nije htio surađivati sa mnom. (Smijeh) Možda je sramežljiv.

- Da li tvoja djeca imaju najdraže Madonnine pjesme?
Definitivno, Lourdes obožava moje stare pjesme. Jako je zanimaju 80-e, od stila oblačenja do glazbe. Roccu se sviđaju pjesme koje sam snimala s Timbalandom, on voli hip hop i elektronske stvari. Davidova najdraža pjesma je 'Ha Isla', tako je zove, on je moj najveći obožavatelj. Svi govore kada gleda moj show, da ostane zamrznut od početka do kraja koncerta, proučava sve što radim na pozornici.

- S kćerkom si otišla na koncert Lady Gage u New Yorku. Idete li često na koncerte?
Tek smo počele, slušamo istu glazbu. Lady Gaga je super, kada smo je vidjele na pozornici, ostala sam oduševljena. Pomislila sam, ona ima to nešto. Neustrašiva je i zabavna, a kada se obrati publici, zvuči inteligentno i pametno. Ona je jedinstvena.


- Možeš li naslutiti ambicije drugih pjevača.
Da, to su osobe kao što je Justin Timberlake, koji je jako zgodan i smiren. On je kao Cary Grant. Obožavam ga, obožavam raditi s njim ali ne prepoznajem se u njemu. Ali zato se vidim u Lady Gagi, u ranijim godinama moje karijere. Kada sam gledala njen nastup, nije imala dovoljno novca za produkciju, imala je rupe na čarapama, te mnogo drugih grešaka. Cijela stvar je izgledala kao nered, ali mogu vidjeti taj x faktor u njoj.

- Što misliš o činjenici da imaš djecu iz tri različite zemlje?
Koliko je svijet drugačiji, toliko si otvorenija osoba. Moje najmlađe dvoje djece su iz Afrike, što mi je otvorilo oči i pokazalo novu perspektivu na svijet. Moja kuća je kao Benetton reklama. Imam francuske dadilje, moji tjelohranitelji su Izraelci, asistenti su iz Argentine, Puerto Rica i Japana, a kuhari su Japanci i Talijani. Ne bih voljela mijenjati ni za što drugo, sviđa mi se ovako. Moj život je kao kakofonija različitih jezika i glazbe.

Napravio sam sklop svih naslovnica 'Rolling Stone'

14.10.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Madonna na naslovnici 'Rolling Stone'!

Madonna krasi naslovnicu novog izdanja časopisa 'Rolling Stone'! 'Rolling Stone' s Madonninom naslovnicom izlazi 29. listopada. Korištena je slika iz 1986. koja nikada prije nije objavljena javno.

U nastavku ću objaviti interesantne odgovore iz intervjua...











14.10.2009. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Pomaknut izlazak DVD-a 'Celebration' u Hrvatskoj

Iako je bilo najavljeno za četvrtak, DVD 'Celebration - The Video Collection' će najvjerojatnije biti u prodaji ovog petka 16.10. u CD shopovima Dancing Bear.
Imajte na umu da može doći do promjene datuma izlaska.

13.10.2009. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Madonnine cipele za pomoć romskoj djeci

Madonnine cipele Christian Dior će biti na aukciji za pomoć obrazovanju romske djece u Rumunjskoj. Madonna se osobno potpisala na cipelama te ih donirala organizaciji Ovidiu Rom. Ovidiu Rom će održati posebnu aukciju krajem ovog mjeseca. "Oduševljeni smo njenom donacijom. Europljani bi trebali slijediti njen primjer" - izjavio je Leslie Hawke, predsjednik udruge Ovidiu Rom.



13.10.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

'Celebration' infos

'Celebration' vinyl izdanje

Album 'Celebration' će uskoro izaći kao 12-inčni vinyl u izdanju s četiri ploče. Datum izlaska je određen za početak studenog.

I ovog tjedna na 2. mjestu

'Celebration' se i ovog tjedna drži na 2. mjestu britanske top liste albuma. Prodan je u 26,000 primjeraka, a ukupno 155,000.

1. (4) Barbra Streisand – Love Is The Answer – 27,500
2. (2) Madonna – Celebration – 26,000
3. (1) Paramore – Brand New Eyes
4. (7) Cliff Richard & The Shadows – Reunited
5. (10) Vera Lynn – We’ll Meet Again – The Very Best Of
6. (9) Jay-Z – Blueprint 3
7. (5) Muse – The resistance
8. (-) Chris Rea – So far To Go: The Best Of
9. (6) Dizzee Rascal – Tongue N Cheek
10. (-) Andy Williams – moon River: The Very Best Of


Remix 'Revolver'

Francuski DJ David Guetta je pustio nedavno remix 'Revolver' na jednom svom nastupu.

Poslušajte remix: http://www.youtube.com/watch?v=unOVhxDJrpw

12.10.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

'Like A Prayer' među najboljim albumima 80-ih

Njemačko izdanje časopisa 'Rolling Stone' sadrži veliku listu najboljih albuma posljednjih pet desetljeća. Madonna je jedino mjesto zauzela u skupini 80-ih s albumom 'Like A Prayer'.


1980s
1 The Smiths - The Queen Is Dead
2 Talking Heads - Remain In Light
3 Sonic Youth - Daydream Nation
4 Prefab Sprout - Steve McQueen
5 Prince - Sign ’O’ The Times
6 Pixies - Doolittle
7 Pet Shop Boys - Actually
8 Talk Talk - The Colour Of Spring
9 Heaven 17 - Penthouse & Pavement
10 The Jesus & Mary Chain - Psychocandy
11 New Order - Power, Corruption & Lies
12 Dead Kennedys - Fresh Fruit For Rotting Vegetables
13 Public Enemy - It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Back
14 The Cure - The Head On The Door
15 ABC - The Lexicon Of Love
16 The Go-Betweens - 16 Lovers Lane
17 Hüsker Dü - New Day Rising
18 Einstürzende Neubauten - Kollaps
19 Michael Jackson - Thriller
20 Violent Femmes - Violent Femmes
21 The Stone Roses - The Stone Roses
22 Elvis Costello - Imperial Bedroom
23 N.W.A. - Straight Outa Compton
24 Tom Waits - Swordfishtrombones
25 Guns N’ Roses - Appetite For Destruction
26 Beastie Boys - Paul’s Boutique
27 Bruce Springsteen - Nebraska
28 Donald Fagen - The Nightfly
29 Human League - Dare
30 Kate Bush - Hounds Of Love
31 Echo & The Bunnymen - Ocean Rain
32 XTC - Skylarking
33 AC/DC - Back In Black
34 The Specials - More Specials
35 Black Flag - Damaged
36 De La Soul - 3 Feet High And Rising
37 R.E.M. - Murmur
38 Madonna - Like A Prayer
39 Run DMC - Raising Hell
40 Cyndi Lauper - She’s So Unusual
41 U2 - The Joshua Tree
41 ABBA - The Visitors
41 Peter Gabriel - So
44 Iron Maiden - The Number Of The Beast
45 Squeeze - East Side Story
46 Paul Simon - Graceland
47 Tina Turner - Private Dancer
48 Dire Straits - Brothers in Arms
49 LL Cool J - Radio
50 Stevie Ray Vaughan - Texas Fl
ood

Koji vam je najbolji Madonnin album iz tri desetljeća 80-ih, 90-ih i 2000-ih?

12.10.2009. · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #

Madona na večeri sa Penelope i Almodovarom

Časopis The Paper je priredio večeru u talijanskom restoranu Casa Lever u New Yorku u čast redatelju Pedru Almodovaru i glumici Penelope Cruz. Madonna je rado prihvatila poziv svoje drage prijateljice Penelope, te je uživala u njihovom društvu.











Madonna je gotovo identično izgledala prije 13 godina, nema starenja za Madonnu.

12.10.2009. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Najveće zvijezde na svijetu

Britanski TV program Channel 4 bira najveću glazbenu ikonu na svijetu od 10 ponuđenih izvođača na anketi. Na ovom linku možete glasati za Madonnu - http://www.4music.com/vote/world-s-greatest-popstars.html

# Britney Spears
# Eminem
# Madonna
# Justin Timberlake
# Kylie Minogue
# Take That
# Girls Aloud
# Beyoncé
# Robbie Williams
# Pink

11.10.2009. · Ostavi komentar (10) · Isprintaj · #

M collection by Ivan

Obožavatelj Ivan je poslao slike svoje M kolekcije, kao što možete vidjeti ukrasio je svoju sobu mnogim posterima i novinskim člancima.

Podijelite svoju kolekciju s ostalim čitateljima - madonna_blog_hr@hotmail.com







10.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Prikazan cover za DVD 'I Am Because We Are'

'I Am Because We Are' će izaći na DVD 20. listopada u SAD-u. Film prikazuje Madonnino putovanje u afričkoj zemlji Malawi, te mnoge priče o siročadima koji su od rođenja zaraženi AIDS-om. Madonna nas vodi kroz mnoge osjetljive priče koje nas odmah posjećaju koliko smo svi zapravo povezani. U filmu se upoznajemo s kulturom i njihovim životom, scene će uznemitiri gledaoce i u isto vrijeme ih izazvati i pozvati za pomoć.

Virgil Films će izdati DVD 'I Am Because We Are'.

09.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'Celebration' infos

Svjetski #1 hit album!

Madonnin album 'Celebration' je s 4. mjesta odskočio na 1. mjesto svjetske top liste albuma! Ovog tjedna se prodao u 323,000 primjeraka širom svijeta. Čak je debitiralo 5 novih albuma.

Iako Paramore, Barbra i Mariah stoje ispred Madonne na američkoj top listi, Madonna ih je u svjetskoj prodaji albuma ostavila iza sebe.

1. Madonna - Celebration
2. Paramore - Brand New Eyes
3. Barbra Streisand - Love Is The Answer
4. Mariah Carey - Memoirs Of An Imperfect Angel
5. Alice in Chains - Black Gives Way To Blue
6. Ayaka - Ayaka's History 2006-2009
7. Breaking Benjamin - Dear Agony
8. Jay-Z - Blueprint3
9. Pearl Jam - Backspacer
10. Muse - The Resistance

'Celebration' u svijetu je ukupno prodan u 512,000 primjeraka do sada prema United World charts-u.


I dalje prvi u Europi!

Čini se da Europljani i dalje uživaju u hitovima na kompilaciji 'Celebration'. Album se i drugog tjedna zadržao na #1!

Odlične vijesti u Kanadi

Sedam novih albuma je ovog tjedna ušlo na službenu top listu albuma u Kanadi, te redom zauzeli pozicije. Madonna je na 1. mjestu s prodajom od 17,000, a slijede je # Barbra Streisand, #3 Paramore, #4 Alice In Chains, #5 Mariah Carey i #6 Generation Passe-Partout.

Madonnini #1 albumi u Kanadi:

True Blue
Like A Prayer
Immaculate Collection
Ray Of Light
Music
American Life
Confessions On A Dance Floor
Hard Candy
Celebration

09.10.2009. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

Glazbenici o suradnji s Madonnom

David Foster, veliki američki umjetnik je u razgovoru s web portalom Popeater-om dao odgovor na pitanje o suradnji s Madonnom. "Radeći s Madonnom je bilo nevjerojatno iskustvo za mene. Ona je veliki profesionalac, uvijek je točna na vrijeme, njena radna etika je nevjerojatna. Proveo sam odlično vrijeme s njom, napisalo smo zajedno hit 'You'll See'."

Nelly Furtado je izrazila želju u intervjuu sa DigitalSpy da bi rado voljela snimiti duet s pjevačicama kao što su Madonna i Kylie Minogue.

07.10.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Strike a pose

Časopis Paste je objavio top 10 najboljih fotografija slavnih ličnosti iz knjige 'Who Shot Rock & Roll'. Knjiga sadrži zanimljive fotografije mnogih pjevača i pjevačica od 1955. pa do sada. Izložba fotografija će se održati u New Yorku u Brooklyn Museum početkom iduće godine.

Madonna se nalazi na 6. mjestu, zahvaljujući provodu u klubu Danceteria.

1. Mick Jagger in Los Angeles, 1992 by Albert Watson
2. R.E.M. at Walter’s BBQ, Athens, Ga., 1984 by Laura Levine
3. Patti Smith outside CBGB, Bowery and Bleecker Street, New York, 1976 by Godlis
4. The Ramones in New York, 1976 by Roberta Bayley
5. Notorious B.I.G. at Cypress Hills Cemetery in Brooklyn, New York, 1997 by Michael Lavine
6. Madonna, at Danceteria in New York, 1983 by Maripol
7. Tina Turner in Los Angeles, 1985 by Henry Diltz
8. Frank Zappa, “Himself,” in New York, 1967 by Jerry Schatzberg
9. Salt-n-Pepa performing at Radio City Music Hall, New York, 1994 by David Corio
10. Chrissie Hynde of the Pretenders in London, 1979 by David Corio

07.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Guy: Madonna je retardirana!

Madonnin bivši suprug Guy Ritchie, u intervjuu s časopisom 'Esquire' je pored ostalih tema razgovarao o Madonni. "Ona je stvaralac prve klase. Stavite Madonnu ispred bilo kojih dvadesetogodišnjaka, ona će bolje vježbati od njih, bolje otplesati, bolje nastupiti."

Madonna je na svom koncertu u Londonu posvetila pjesmu 'Miles Away' za emocionalno retardirane, misleći na Guya, a Guy joj sada uzvraća udarac. "Naravno, za vašu informaciju, još uvijek je volim", stao je na minut, te je dodao "ona je retardirana također!" Na kraju je rekao: "Ne možete nekome kada se razvodi reći da je njihova bol samo iluzija. Jebote, prošao sam to, nitko ne moze reći da to ne možete osjetiti."

07.10.2009. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

'Celebration' infos

'Celebration' prodan u 2 milijuna primjeraka?

Prema saznanjima Madonninog menadžera, album 'Celebration' je do sada prodan u 2 milijuna primjeraka širom svijeta! Zar je moguće? Guy Oseary je također potvrdio na Twitteru da Madonna ne planira gostovati na TV emisijama u skorije vrijeme.


'Celebration' u top 10 na Billboardu!

Madonnina treća kompilacija najvećih hitova 'Celebration' je debitirala na 7. mjestu Billboardove top liste albuma. Album je ovog tjedna prodan u 72,414 primjeraka, brojka poprilično nije loša s obzirom da Madonna nije imala promociju albuma.

-- 1 STREISAND*BARBRA LOVE IS THE ANSWER 180,415 999 197 180,612
-- 2 PARAMORE BRAND NEW EYES 175,112 999 348 175,464
-- 3 CAREY*MARIAH MEMOIRS OF AN IMPERFECT ANGEL 167,912 999 934 168,858
-- 4 BREAKING BENJAMIN DEAR AGONY 134,489 999 787 135,276
-- 5 ALICE IN CHAINS BLACK GIVES WAY TO BLUE 126,146 999 64 126,210
2 6 JAY-Z BLUEPRINT 3 88,609 -34 134,134 996,744
-- 7 MADONNA CELEBRATION 72,159 999 255 72,414
-- 8 LAMBERT*MIRANDA REVOLUTION 65,875 999 15 65,890
-- 9 SELENA GOMEZ & SCENE KISS AND TELL 65,803 999 75 65,878
-- 10 PEARL JAM BACKSPACER 58,374 -69 189,292 247,666

Madonna ima 18 top 10 albuma u Americi, a to su:

Madonna (1983.) #8
Like A Virgin (1984.) #1
True Blue (1986.) #1
Who's That Girl (1987.) #7
Like A Prayer (1989.) #1
I'm Breathless (1990.) #2
The Immaculate Collection (1990.) #2
Erotica (1992.) #2
Bedtime Stories (1994.) #3
Something To Remember (1995.) #6
Evita (1996.) #2
Ray Of Light (1998.) #2
Music (2000.) #1
GHV2 (2001.) #7
American Life (2003.) #1
Confessions On A Dance Floor (2005.) #1
Hard Candy (2008.) #1
Celebration (2009.) #7

Madonna je druga pjevačica koja ima najviše top 10 albuma.

Frank Sinatra (40)
The Rolling Stones (36)
The Beatles (30)
Barbra Streisand (30)
Elvis Presley (27)
Bob Dylan (19)
Madonna (18)
Paul McCartney (17)
Elhton John (16)
Johnny Mathis (16)

Zabranjena pjesma, zabranjen i DVD!

Zbog plagijatskog slučaja oko pjesme 'Frozen', DVD 'Celebration' je zabranjen za prodaju u Belgiji! Pored tog DVD-a, Belgijanci neće moći kupiti i jednostruki CD 'Celebration'! Za belgijsko tržište je samo dostupan dvostruki album koji ne sadrži hit 'Frozen'.


'Celebration' se sputio na #2

Nakon dva tjedna na 1. mjestu, ovog tjedna se 'Celebration' spustio na 2. mjesto službene hrvatske top liste inozemnih albuma.

1. Pearl Jam
Backspacer

2. Madonna
Celebration

3. Mark Knopfler
Get Lucky

4. Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadić
Live in Zagreb

5. The Beatles
Stereo Box set

6. Manu Chao
Baionarena Live

7. Eros Ramazzotti
Ali E Radici

8. Whitney Houston
I Look To You

9. Muse
The Resistance

10. David Guetta
One Love

07.10.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Baron o suradnji s Madonnom

Fabien Baron, svestrani francuski dizajner je u razgovoru s modnim časopisom Hint otkrio koje iskustvo nosi od suradnje s Madonnom na njenoj knjizi 'Sex'. Fabien Baron je dizajnirao knjigu 'Sex' kao i knjigicu za CD 'Erotica'. Također se okušao i u redateljskom poslu, režirao je spot 'Erotica'.

- Da li te još uvijek fasciniraju poznate ličnosti?

Baron: Da, naravno. Mislim da nisam jedini.

- Kada se desio posljednji put da si bio zaluđen nekom poznatom osobom?

Baron: Kada sam upoznao Madonnu. Upoznali smo se u njenoj kući na zapadnom dijelu Central Parka, razgovarali smo o radu na knjizi 'Sex'. U isto vrijeme sam se osjećao ugodno i nelagodno. Jako je impozantna i dobro zna što želi. Njena informiranost i samouvjerenost je čini genijem. Može manipulirati s tobom, ali zapravo uživaš u tome. Pokušavala je biti neprimjetna u zavođenju, bili smo oboje mladi, a ona je još uz to bila i predivna.

- To je bila nezaboravna era.

Baron: Madonna 'Sex', da. Objavila je knjigu u pravo vrijeme, čekala je pravi trenutak za to. Dobro je znala što radi.

06.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna dobila spor protiv tabloida!

Netom rastavljena pop diva Madonna koja traži pet milijuna funti odštete od britanskog časopisa zbog objave fotografija njezina vjenčanja prije osam godina za filmskog redatelja Guya Ritchiea, dobila je bitku na sudu protiv tabloida Mail on Sunday, priopćio je u ponedjeljak njezin odvjetnik. Madonna je dobila presudu protiv tabloida kojeg je tužila za kršenje prava na privatnost i autorskih prava zbog objave spornih fotografija. Sudac će odluku o visini odštete objaviti iza Nove godine.

Pjevačica tvrdi da je fotografije ukrao dizajner za unutrašnje uređenje iz njezina doma na Beverly Hillsu.

Mail on Sunday je za 11 fotografija platio 5000 funti.

Izvor: Metro-portal

06.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

27 GODINA KRALJICE POPA!

Madonna danas slavi 27. godišnjicu svog postojanja na glazbenoj sceni! 6. listopada izašao je singl 'Everybody' od kojeg su se počeli nizati mnogobrojni hitovi. Madonni želim još uspješnih godina i mnogo sreće u daljnjem radu.

Upalite CD 'Celebration' i proslavimo ovaj dan!

I Love you, M!

06.10.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Madonna kolekcije fanova

Pošaljite svoje slike kolekcije na madonna_blog_hr@hotmail.com

Obožavatelj AL je poslao slike jednog dijela svoje velike kolekcije Madonninih stvari. Čak ima ploču 'I'm Breathless' za jugoslovensko tržište.






Čitateljica Zrinka pokazuje svoju kolekciju obogaćenu s raznim novinskim člancima, posterima, časopisima i drugim stvarima.












E sada noviteti u mojoj kolekciji...

Prijatelj Hrvoje mi je za rođendan poklonio službeni poster 'H&M' kao i karticu ICON 'M by Madonna'. Taj poster 'M by Madonna' je podijeljen u samo 15,000 primjeraka članovima fan kluba ICON, a sada se našao u mojim rukama.


Hrvatska koncertna organizacija Lupa Promotion je osobno nagradila moje redovne informacije o ljubljanskom koncertu. Na slici možete primjetiti ogromnu veličinu tog plakata pored CD-ova.

05.10.2009. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Madonna: Lourdes je diva u kući, ne ja!

Madonna je ovog jutra održala telefonski intervju za emisiju 'In The Morning' na američkoj radio stanici Kidd Kraddick. Madonna je razgovarala o odgoju četvero djece, te naglasila kako je Lourdes jedina diva u kući.

Izjavila je kako nije istina da ne vjeruje u brak, te kako ljudi inače sklapaju brak zbog pogrešnih razloga. Voditelj Kidd je tijekom intervjua kratko pustio dvije nove pjesme 'Celebration' i 'Revolver'. Voditelji u emisiji su pohvalili Madonnin izgled na 'Late Show with David Letterman'.

Iako često ne gleda TV, priznala je da obožava TV seriju 'MadMan'. Dotakli su se teme o njenom govoru za Michaela Jacksona na VMA, Madonna potvrđuje da je te večeri bila nervozna. "Pokušavala sam se zbližiti s njim, ali je bilo zaista teško" - komentirala je odnos s kraljem popa. Također je rekla kako joj se jako svidio nastup Janet Jackson na toj dodjeli nagrada. Madonna i Kidd su kratko popričali na francuskom jeziku, a dodala je kako uvijek surađuje s Francuzima.

Poslušajte intervju: http://www.kiddlive.com/Article.asp?id=1527954&spid=

05.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Celebration infos

DVD 'Celebration - The Video Collection' idućeg tjedna u Hrvatskoj!

Idućeg tjedna, točnije u slijedeći četvrtak 15.10. će izaći DVD 'Celebration - The Video Collection' u shopovima Dancing Bear. Cijena je oko 159,00 kn.


Album 'Celebration' na svjetskim top listama

Australija #6
Austrija #4
Belgija (F) #1
Belgija (W) #1
Danska #1
Nizozemska #2
Euro top 100 #1
Finska #2
Njemačka #1
Irska #1
Italija #1
Meksiko #2
Novi Zeland #2
Norveška #5
Portugal #2
Španjolska #2
Švedska #2
Švicarska #3
Velika Britanija #1
Hrvatska #1 (2 tjedna :)
Češka #1
Mađarska #2
Japan #12
Poljska #3
Rusija #1
Slovenija #3
United world chart #4

'Celebration' DVD

Australija #1
Danska #1
Mađarska #1
Nizozemska #1
Irska #1

Paramore ispred Madonne

Album 'Celebration' je ovog tjedna prodan u 52,554 primjeraka u Velikoj Britaniji. Spustio se na 2. mjesto, dok je grupa Paramore zauzela 1. mjesto za samo 1,000 primjeraka više.

Albums:

1 N 1 Paramore Brand New Eyes
2 1 2 Madonna Celebration
3 N 1 Newton Faulkner Rebuilt By Humans
4 N 1 Barbra Streisand Love Is The Answer
5 2 3 Muse The Resistance
6 3 2 Dizzee Rascal Tongue N Cheek
7 6 2 Cliff Richard & The Shadows Reunited
8 N 1 Ian Brown My Way
9 8 3 Jay-Z Blueprint III
10 7 6 Vera Lynn We'll Meet Again - The Very Best Of

Singles:

1 1 3 Taio Cruz Break Your Heart
2 3 3 Jay-Z Feat. Alicia Keys Empire State Of Mind*
3 2 8 David Guetta feat. Akon Sexy Chick*
4 4 4 Shakira She Wolf
5 6 16 Black Eyed Peas I Gotta Feeling
6 5 5 Jay-Z feat. Rihanna & Kanye West Run This Town
7 12 9 The Temper Trap Sweet Disposition
8 7 5 Pixie Lott Boys And Girls
9 21 8 Pitbull Hotel Room Service*
10 11 2 Dizzee Rascal Dirtee Cash*
11 10 4 Mini Viva Left My Heart In Tokyo
12 58 4 Deadmau5 Feat. Rob Swire Ghosts 'n' Stuff
13 9 6 Dizzee Rascal Feat. Chrome Holiday
14 8 3 Madonna Celebration
15 31 3 Paloma Faith New York
16 16 54 Kings of Leon Sex On Fire
17 N 1 The Veronicas 4 Ever
18 39 2 Jordin Sparks SOS (Let The Music Play)*
19 20 2 Example Watch The Sun Come Up
20 15 5 Sugababes Get Sexy

Radio Airplay:

1 1 Pixie Lott Boys And Girls
2 2 Taio Cruz Break Your Heart
3 10 Michael Buble Haven't Met You Yet
4 5 Black Eyed Peas I Gotta Feeling
5 12 Whitney Houston Million Dollar Bill
6 7 Alexandra Burke Bad Boys
7 4 Madonna Celebration
8 30 Cheryl Cole Fight For This Love
9 3 Robbie Williams Bodies
10 11 Beyonce Sweet Dreams

05.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Lourdes & Carlos u New Yorku

Preslatka Lourdes je viđena kako jučerašnji dan provodi s ocem Carlosom i njegovom djevojkom. Lola je fotografe oduševila svojim modnim izražajem.





04.10.2009. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Slike s probe na SNL

Izašle su fotografije za koje se tvrdi da su snimljene za vrijeme generalne probe za show 'Saturday Night Live'. Možete primjetiti da su nosile drukčije kostime.








DOWNLOAD

Cijeli skeč Madonne i Lady Gage sačuvajte klikom na link - http://rapidshare.com/users/FWSKL5

04.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna i Lady Gaga na SNL-u!


Madonna i mlada pjevačica Lady Gaga su iznenadile gledaoce pojavljujući se iznenadno u popularnoj američkoj TV emisiji 'Saturday Night Live'! Dvije pop ikone su izvodile šaljivi skeč tijekom dijela showa 'Deep House Dish', gdje su otplesale koreografiju, a ubrzo su i započele svađu! Madonna se izrugivala Gagi: "Kojeg vraga znači 'disco stick'?"





Komičar Keenan Thompson ih je pozvao da sjednu s njim, te da dođe do pomirenja između njih dvije. Međutim, čupanju kose i guranju nije došao kraj. "Znaš što Madonna, ja sam potpuno zgodnija od tebe", a Madonna joj je rekla: "Ja sam viša od tebe! Kakvo je uopće ime 'Lady Gaga', zvuči kao hrana za bebe!" Lady Gaga je uzvratila udarac: "Ime koje je na 1. mjestu na Billboardu!"



Keenan Thompson je došao na ideju, da je jedini način da se njih dvije pomire jeste poljubac! Da li je došlo do njihovog poljupca, pogledajte video...



http://www.youtube.com/watch?v=smRvhXzi5U0


04.10.2009. · Ostavi komentar (9) · Isprintaj · #

Madonna još nije započela snimanje novog albuma

Guy Oseary je danas proslavio svoj 37. rođendan. Odvojio je vremena da Madonninim fanovima odgovori na pitanja na Twitteru. Još jednom je potvrdio da Madonna neće ići na turneju iduće godine. Obožavatelju je odgovorio da Madonna još nije započela raditi na novom albumu.

Izgleda da Madonna neće biti na naslovnici časopisa Rolling Stone, jer jedino što je potvrdio jeste da je intervju za taj časopis održan tijekom turneje.

04.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Debi o spotu 'True Blue'

Američka glumica Debi Mazar se prisjeća trenutaka provedenih s Madonnom, te kako su se upoznale u njujorškom klubu Danceteria.

Američka glumica ovih dana naporno vježba koreografije za plesni show 'Dancing with the stars', te tvrdi da od Madonninog spota 'True Blue' nije uvježbavala nikakvu drugu koreografiju. "To je bio prvi put u mom životu kada sam otplesala koreografiju. Bila sam jako slatka i simpatična." Dodala je kako bi voljela da gledatelji radije pogledaju taj spot nego njenu ulogu u nekadašnjoj plesnoj emisiji Graffiti Rock.

03.10.2009. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Jesen ili zima?

Prema Warner Music Ireland, DVD turneje 'Sticky & Sweet' izlazi 23. studenog kao CD/DVD.

U knjigici albuma 'Celebration' za japansko izdanje je spomenuto da DVD 'Sticky & Sweet Tour – Live from Buenos Aires' izlazi ove jeseni, a kataloški broj je WPBR-90700.

02.10.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Madonna: Sviđaju mi se jako mlađi muškarci!

Madonna je nedavno održala intervju na američkoj radio stanici KIIS s voditeljem Ryanom Seacrestom. Na početku razgovora, Ryan je rekao kako je u emisiji 'Late Show with David Letterman' izgledala zgodnije no ikad, a Madonna se našalila da je razvod braka razlog dobrom izgledu. Dodao je da je izgledala kao da se prije emisije seksala s nekim, a Madonna je prasnula u smijeh: "Ne, nisam te sreće. U to vrijeme sam bila sama."

Madonna je potvrdila da više nije singl, te da je u vezi sa Jesus Luzom, u nastavku intervjua će više pričati o njemu. Ryan je odigrao s njom jednu radijsku igricu, puštao je brzo njene pjesme, a Madonna je pogađala o kojim se hitovima radi. Osvrnuli su se na novi album 'Celebration', a prema Madonninim riječima, publika je birala pjesme, te da su i glasali.

Otkrila je da radi na novom filmu koji nosi naziv 'We'. Film govori o dvjema paralelnin ljubavnim pričama. Jedna priča je o knezu i vojvotkinji Yorka, a druga priča se odnosi na izmišljeni ljubavni par u New Yorku. "Osjećam se jako dobro u New Yorku, živim u ne baš tako velikom stanu", a na pitanje o posjedu u Engleskoj, odgovorila je da više nije njeno vlasništvo.

Voditelj Ryan ju je upitao da li je mlađi muškarci usrećuju, a Madonna će na to: "Mlađi muškarci su zabavniji, otvoreniji. Dovoljno su stari ako znaju sebe odjenuti. Jesi li upoznao muškarce mojih godina? Oni su obično pretilni i ćelavi!"
Razgovarala je o svom treningu, te potvrdila da Tracy Anderson više nije njena trenerica. "Moje tijelo je dio mog posla, kada se pogledam u ogledao, kažem - više vjebažnja, manje kolača, više vježbanja!"

Pohvalila se kako ima tri kuće i to u Londonu, New Yorku i Los Angelesu. S voditeljem je komentirala zvijezde koje dolaze na njene koncerte. "Poznati izvođači kada dođu na moj koncert, gledaju show na drukčiji način, kao da me proučavaju."

02.10.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

'Celebration' infos

Moguće nominacije za Grammy

'Celebration' je službeno postavljen kao prijedlog za nominacije u tri kategorije za Grammy. Nadamo se da će 'Celebration' ući u konačne nominacije.

Category 1 – Record Of The Year
383. Celebration – Madonna

Category 3 – Song Of The Year
094. Celebration – Green, Gribbin, Madonna & Oakenfold, songwriters (Madonna)

Category 12 – Best Dance Recording
075. Celebration – Madonna

Četvrti u svijetu

Album 'Celebration' je debitirao na svjetskoj top listi albuma na 4. mjesto. U svijetu je do sada prodan u 189,000 primjeraka. Singl se drži na 6. mjestu.

Na europskoj top listi albuma je zauzeo 1. mjesto!

UK midweeks

Album 'Celebration' se drži na 2. mjestu u Velikoj Britaniji. Razlika od 1. pozicije grupe Paramore je samo nekoliko tisuća primjeraka. U nedjelju ćemo znati konačni poredak. Mislim da bi se zadržala na 1. mjesto da je imala promociju u VB.

1 Paramore
2 Madonna
3 Newton Faulkner
4 Muse
5 Dizze Rascal

02.10.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna o "incidentu" na VMA

Madonna inzistira da je Kanye West jako talentiran, ali smatra da treba naučiti kada da jednostavno začepi gubicu. Prisjetimo se da je Kanye West na MTV VMA upropastio trenutak mladoj pjevačici Taylor Swift koja je primala nagradu za 'Best Female Video'. Madonna dodaje kako Kanye West treba sebe kontrolirati. "Poprilično je impulzivan. Uputila bih mu par riječi, ali mislim da je jako talentiran. To je samo dodjela nagrada, nije trebao to uraditi."

Madonna i Kanye West su surađivali na albumu 'Hard Candy', točnije na pjesmi 'Beat Goes On'.

02.10.2009. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

'Revolver' najvjerojatnije neće imati spot!

Madonnin menadžer Guy Oseary se dopisivao nedavno s fanovima na twitteru. Na pitanje obožavatelja o mogućem spotu za 'Revolver', odgovorio je: "Mislim da se to neće desiti." Izgleda da 'Revolver' postaje još jedan 'Rescue Me'.

Potvrdio je da će Madonna sigurno posjetiti Australiju na idućoj turneji! Guy je naglasio da radi na završnim pripremama knjige o turneji 'Sticky & Sweet' koja će sadržavati ekskluzivne slike s koncerta.

Nove nastupe s turneje u 2009. godini su snimljeni, ali Madonnin tim još uvijek nije siguran na koji način da prezentuje taj snimak obožavateljima. Snimak koncerta za DVD (turneja 2008.) je snimljen i montiran.

02.10.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Madonna - Late Show with David Letterman

Madonna je u srijedu gostovala u popularnoj emisiji 'Late Show with David Letterman'. Iako je povod njenog dolaska promocija albuma 'Celebration', u cijelom intervjuu ga nisu spomenuli niti su pričali o tome. David Letterman je samo pokazao CD prije njenog ulaska u studio.


Madonna je ušla u studio kao prava kraljica, na ramenima su je nosili deset igrača hokejškog kluba New York Rangers. David ju je upitao da li su je ikada zanimali hokejaši, na što se Madonna našalila: "To je jedini sport kojeg nisam istražila!" U intervjuu su razgovarali o mnogim temama. Madonna je komentirala da li joj se sviđa nadimak 'Madge', te kako je ponekad teško biti samohrani roditelj, jer joj nedostaje dijeljenje poslova oko djece.



Tijekom razgovora, David je naručio pizzu po Madonninoj želji, te za piće martini. Madonna je spomenula kako nije jahala konje od nesreće Hamptonsu.

David se osvrnuo na njezin drugi brak koji je trajao osam godina, na što je Madonna dodala: "To su bile Bushove godine, tada je bilo dobro živjeti vam Amerike", misleći da je bila u braku tijekom Bushevog mandata. Dala mu je šaljiv odgovor na pitanje da li razmišlja o ponovnoj udaji, rekla je: "Mislim da bi radije voljela da me pregazi vlak!"

"Mislim da sam ispala budala na jednoj od tvojih emisija... Nije bio razlog što sam bila uzbuđena, mislim da je stvar u jointu kojeg sam pušila prije dolaska na ovaj show", osvrnula se na famozno gostovanje 1994. David je spomenuo kako je njeno ime bilo povezano s Alexom Rodriguezom, a Madonna je ubrzo promijenila temu, rekavši kako je David mogao biti otpušten zbog zbijanja šala oko A-Roda.

Poslije emisije su otišli u obližnju pizzeriju Angelo's Pizza na nagovor Lettermana jer Madonna nikada prije u životu nije kušala komad pizze u New Yorku.




Isječci iz emisije: http://www.youtube.com/watch?v=30tEG30ZoP4

Cijeli intervju:

http://www.youtube.com/watch?v=pYhaMUrl9Wo

http://www.youtube.com/watch?v=5HXKuOQBAJo

02.10.2009. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #