'Celebration' infos

DVD 'Celebration' s mnogim greškama

Knjigica DVD-a 'Celebration' ima katastrofalne greške u potpisu redatelja spotova. Piše da je Stephen Barron redatelj spota 'Burning Up', što uopće nije, nego Steve Barron. Na ime producentice spota 'Borderline' su napisali Mary Lambert, ona nije producentica već redateljica spota!

Mary Lambert prema Warneru je režirala 'Crazy For You', a istina da je redateljski posao imao Harold Becker! Za redatelja 'Into The Groove' su napisali Egbert Van Hess, a zapravo redatelj je Susan Seidelman.

Jamesa Foleya ima potpis producenta videa za 'Live To Tell', a on je redatelj tog spota! Piše da je Peter Percher režirao 'Papa Don't Preach', Warner ne zna da je redatelj zapravo James Foley! Potpuno ista stvar se desila za spot 'True Blue', gdje James Foley nije potpisan kao redatelj! U potpisu za redatelja 'Give It 2 Me' piše Nathan Gordon, a ispravno je Nathan Rissman!

Presmiješno...

Prodaja albuma 'Celebration'

Album 'Celebration' je do sada prodan preko 50,000 primjeraka u Velikoj Britaniji i čvrsto se drži na #1. Nadam se da će prodaja porasti do nedjelje kada ćemo znati konačni poredak britanske top liste albuma.

1. Madonna - 50.9k
2. Muse - 35.7k
3. Dizzee Rascal - 35.5k
4. Mika - 29.4k
5. Peter Andre - 22.4k

'Celebration' osvojio Italiju i Irsku!

Album 'Celebration' je zauzeo 1. mjesto u Italiji i Irskoj! Prisjetimo se da je album debitirao na 1. mjesto i u Hrvatskoj!

[Podsjetnik]
'Celebration' party u Zagrebu!


Madonna party, povodom izlaska albuma 'Celebration' će se održati sutra, u subotu 26.09. u zagrebačkom klubu GK Jabuka s početkom od 22:30h! Vrijeme od 22:30 do 1 sat nakon ponoći će biti rezervirano isključivo za Madonninu glazbu, tih 2 i pol sata ćete moći uživati isključivo u Madonninim hitovima. Vrijeme nakon 1h će biti obilježeno najvećih hitovima 80ih.

Ako planirate otići na party, pošaljite svoje fotke sa zabave na madonna_blog_hr@hotmail.com

25.09.2009. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #