Što fanovi misle o kompilaciji 'Celebration'?

Obožavatelj Nenad je poslao svoju recenziju albuma 'Celebration' i komentirao cjelokupnu situaciju oko izdavanja treće kompilacije.

Pošaljite i vi svoje recenzije na madonna_blog_hr@hotmail.com! Hvala!

NENAD
Kao i mnogi drugi projekti kraljice popa u posljednje vrijeme i ovaj je napola odrađen. Na sam izbor pjesama generalno i nemam nekih velikih prigovora, ali u globalu, ako je to retrospektiva njezine karijere pod Warnerom, onda je to učinjeno s puno propusta. U prvom redu činjenica da je odličan album 'Erotica' zastupljen sa samo jednim singlom, da s 'Ray of light' nema recimo 'Power of goodbye', jedna od njezinih ponajboljih stvari, da nema prekrasne 'Rain' ili pak 'Human nature' ili jedinog singla s Confessions koji me oduševio oličenja plesne melankolije - 'Get together'. Sve to nekako ostavlja gorak okus, kao da se htjelo na brzinu namaknui još para dok je kraljica trzišno isplativa.
Uostalom sličnu je stvar Warner napravio i s Princeom, u godinama koju se usljedile svako malo je objavio pokoju kompilaciju, pa možemo to očekivati i u ovom slučaju. Ja sam ipak i dalje emotivno vezan uz 'Immaculate colection', mislim da je ona odrađena puno profesionalnije, temeljitije i konceptualno zaokruženije, a dvije dodatne stvari su neusporedivo jače od danas 'Celebration' ili još gore 'Revolver'. Madonna, nadam se ima još toga za reći, pa je ovo samo predah prije novog zaleta, i kao takvog ga i treba tretirati.

25.09.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #