Hrvatski mediji o novom spotu 'Celebration'

T Portal: U jeku produhovljenog posjeta Jeruzalemu Madonna je svoje obožavatelje počastila najnovijim spotom 'Celebration' u kojem se nemilosrdno ljubi s mlađahnim Jesusom
Pedesetjednogodišnja kraljica popa odjevena je u mini haljinu i visoke čizme te kao zavodnica napada dvadesetdvogodišnjeg DJ Jesusa, koji pak otkriva svoj mladoliki torzo. No zanimljivi su Madonnini scenski pokreti, budući da uz pokazivanje gaćica uključuju i mnogostruka hvatanja za međunožje te oblizivanje dok se vrti oko Jesusa. Budući da su i privatno u vezi, unatoč popriličnoj razlici u godinama, strast nisu morali posebno glumiti. U spotu se pojavljuje i skupina breakdance plesača predvođena Madonninom najstarijom kćeri, dvanaestogodišnjom Lourdes Mariom.

24 Sata: Madonna ljubi Jesusa Luza dok Lourdes osvaja podij! Madonna (51) u spotu za "Celebration" svlači i ljubi se s DJ-om kojeg glumi njen ljubavnik, Jesus Luz (22). U spotu je bila i njena kći Lourdes (12).

Photobucket

Večernji list: Kao da ni to nije diglo dovoljno prašine unutar religijskih zajednica, dva dana nakon što je s dečkom Jesusom posjetila Zid plača u Izraelu Madonna je pustila još jedan provokativan videospot za pjesmu "Celebration". Kraljica popa očito se ne može odvojiti od svojeg 29 godina mlađeg ljubavnika pa ga je stavila i u svoj novi videouradak u kojem seksi Jesus glumi DJ-a koji pada u ruke vladarice plesnih podija. Dok on pušta glazbu, Madonna mu skida jaknu ispod koje crnokosi ljepotan ne nosi ništa.
Dok Madonna pleše simulirajući seksualni odnos, i 12-godišnja Lourdes dobila je priliku pokazati svoje plesno umijeće u novom maminu spotu. Ona se pridružuje ekipi breakdancera te izvodi zahtjevni salto. Nema sumnje da je Lola naslijedila majčin talent za ples, a možda uskoro pokaže ide li joj i pjevanje.

Index: Planetarno popularna Madonna snimila je videospot za pjesmu "Celebration". U videu, koji je napokon osvanuo na društvenom servisu YouTube, Kraljica popa dokazala je kakav zapravo odnos ima s 22-godišnjim brazilskim modelom Jesusom Luzom. Ona, naime, mlađahnog Brazilca, koji u videu glumi DJ-a, prvo svlači, a zatim ga strastveno ljubi.

Osim Madonninog ljubavnika, u spotu se nakratko pojavljuje i njezina maloljetna kćer Lourdes. Dok je ona, baš kao i njezina majka, pokazala da je talentirana za ples mlađahni ljubavnik dokazao je da itekako zna zadovoljiti 29 godina stariju pjevačicu.

02.09.2009. · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #