madamvalentina

subota, 15.11.2008.

66 London


Već na aerodromu sam pokušala stvoriti ugodnu i prijateljsku atmosferu među našom grupom specijalizanata.
Kao direktorica sam sve organizirala, od putovanja do smještaja u Londonu. U avionu sam pokušala uspostaviti bliži kontakt sa mladim liječnikom Lucianom, koji mi je zapeo za oko i kog sam povela sa tom namjerom da se moguće zabavim, iako do tada nisam imala avantura , osim one dvije u kojima sam začela djecu.

Moja želja za avanturama tada još nije bila jako definirana i svodila se jedino na simpatije i moju želju da mi se netko od mlađih muškaraca udvara ili flertuje sa mnom.
Luciano se ponašao jako službeno, pa sam i ja na neki način morala tako odgovoriti.

Nakon slijetanja u Londonu, dočekali su nas predstavnici bolnice koja nam je bila domaćin. a vodič nas je nakon predstavljanja i kratkog uvoda odvezao u klasičnom engleskom traksiju do našeg hotela.

Kako nas je bilo ukupno šestero, a istovremeno se održavalo nekoliko kongresa u široj okolici nije bilo više slobodnih hotela, pa tako ni jednokrevetnih soba, tako su 2 liječnika uzeli zajedničku sobu, a dvije liječnice isto takvu, a ostale smo ja i još jedna moja kolegica iz bivšeg laboratorija Laura, imale smo dvije mogućnosti, ići u drugi hotel na drugom kraju grada ili u dvosobni apartman.

Kako ni ja ni ona nismo imale ništa protiv boljeg apartmana, uzele smo taj apartman iako je bio dosta skuplji od ostalih soba.
Sutradan smo otišli u bolnicu gdje nam je njihov predstavnik pokazao bolnicu i povezao nas sa engleskim kolegama na odijelu gdje ćemo vršiti praksu i naučiti raditi sa novom opremom i metodama.

Moja zadaća je bila da sve skupa organiziram, a neka posebna zaduženja nisam poslije toga više imala, pa sam prvog dana bila sa kolegama na demonstracijama opreme, a drugog dana sam šetala po bolnici jer mi je bilo dosadno.

Trećeg dana sam otišla u grad i po naputku naših domaćina obišla sve značajnije točke u gradu. Ali nije to što sam vam željela ispričati, nego ono što mi se događalo navečer u našem apartmanu.

Prvu večer odmah nakon dolaska ja i Laura smo se odmah nakon kurtoaznog kratkog razgovora povukle svaka u svoju sobu, a jedino smo se dogovorile koja će prije u kupaonu, poželjele smo jedna drugoj laku noć i to je bilo sve.
Ujutro smo se našle u dnevnom boravku, malo popričale i otišle u hol, odakle smo sa taksiiem otišli u bolnicu koja je bila relativno blizu ali je padala kiša, pa nam je bilo ugodnije ovako, nego na noge po ovako sumornom danu.

Navečer poslije zajedničke večere svi smo se našli u antreu hotela i nismo znali kamo bi, pa smo se skupili u nekakvom baru gdje je stari klavirista lupkao po tipkama još starijeg klavira i pokušavao nas zabaviti.

Uz nekoliko pića smo se malo raspričali, a već sam primijetila da su se spojili interesi ona dva para koji su bili u dvokrevetnim sobama, naravno, ne u isto spolnom smislu, nego su se uparili liječnik sa liječnicom i onaj drugi par isto.

Ostale smo ja i moja Laura koje smo silom prilika počele pričati najprije sve opće teme, a već krajem večeri i malo intimnije razgovore.

Treće večeri smo se dogovorili da odemo u neki klub u gradu.
U klubu su bili uglavnom parovi koji su nešto pričali za stolom ili su se stiskali na plesnom podiju . Na isti način su se zabavili i naše kolege i uparili su se jako brzo. Ostale smo ja i Laura, a kako nismo znale što bi, zaplesale smo nas dvije skupa.

Dok smo tako mirno i pristojno plesale prišlla nam je jedna žena i jedan gospodin u uniformi i rekli su nam da je to ovdje neumjesno, jer je ovo klub za parove , a klub za žene kat iznad, pa su nas zamolili da izađemo i odemo gore.

Ništa ne sumnjajući i u općem neznanju smo otišle gore.
Na gornjem katu je bio klub za djevojke. Nasmijale smo se, ali nemajući bolju zabavu sa smiješkom smo to prihvatile i poslije martinija nastavile plesati zajedno.

Poslije nekoliko plesova...

15.11.2008. u 01:37 • 9 KomentaraPrint#

srijeda, 12.11.2008.

65 Pomagala

Listajući časopise sam vidjela sexualna pomagala za muškarce i žene, e to je bila karika koja mi je nedostajala.
Poslije pažljivog odabira preko kataloga naručila sam za Piera umjetnu vaginu za koju sam pretpostavila da bi mu bas dobro pasala jer su proizvedene u japanu pa su bile za manje penise u koje se svrstao i Pierov.

Za mene sam naručila nekoliko pomagala, danas se to zovu igračke ili vibratori, dildo i slično. Vibratora je bilo od svih materijala i veličina.
Jedan umjetni penis bio je od mekane gume u boji prirodnog, samo što je bio malo veći od Pierovog, moglo bi se reći i dosta veći, imao je 18 cm.

Drugi je bio po natpisu 16 cm i od tvrdog materijala, treći od 14 cm metalne glave i dijela tijela, najmanji je bio 12 cm kao nekakav đepni model.

Sve sam ih naručila na adresu stana, jer nisam željela da stavljam svoje pravo ime na narudžbu.
Domaru sam kasnije rekla da mi preuzme paket kad dođe što je onda bila uobičajena praksa po Italiji u manjim zgradama.

Za 10-tak dana paket je stigao kod domara, a ja sam ga donijela u kuću i otvorila, sve sam pažljivo pregledala i spremila u moj tajni ormar.

Na poslu je pao konačni dogovor za putovanje u London, ja sam preko tajnice izvršila rezervacije i dogovorila sve pojedinosti.
Naravno da sam vodila računa da u timu bude nekoliko mladih liječnika mojih simpatija.

Večer prije nego sam otputovala priredila sam Pieru nezaboravno večer sa prezentacijom naših novih pomagala.

- Pier, sutra idem na put, i neće me biti mjesec dana, pa sam se pobrinula da ti ne bude dosadno u nijednom pogledu, od posla ćeš srediti našu biblioteku po ovim nacrtima sobe koje sam ti pripremila, a za tvoje zadovoljstvo sam se isto pobrinula.

Pier je sirom otvorio oči kad sam mu pokazala jedan po jedan artikl iz sexi shopa. Oči su mu se zacaklile, a na usta skoro da su mu curile sline kao da vidi najslađu čokoladu na svijetu.

Pokazala sam mu umjetnu vaginu i odmah sam mu je probala uz odgovarajuću kremu. Pasala mu je kao da je salivena po njemu, unutra je bio i mali vibrator koji je sve skupa treskao i tako mu je pojačavao ugodu.

Pier je u takvoj vagini, čini mi se da je na njoj pisalo mushi, svršio jako brzo i efikasno. Gledajući Piera ja sam se toliko uzbudila da sam i sama s druge strane kreveta doslovno, počela igru i to sa onim najmanjim metalnim vibratorom koji je bio ugodan na klitorisu, ali za uvući je bio smiješno mali, tako da sam ga odmah ostavila sa strane i uzela onaj sljedeći malo veći i polako namazanog ga uvukla u moju pohotnicu.

Ugoda je bila trenutna, a novi osjećaj vibracije me doveo do orgazma jako brzo. Poslije sam morala probati i sve ostale za redom a najviše me mentalno zainteresirao onaj najveći. Polako sam ga uvlačila i osjećala sam da mi rasteže usmine i vaginu jer je bio puno deblji od svega što sam do tad uvlačila u svoju vaginu.

Sa njim sam bila jako bolno, ali ugodno ispunjena, ali nije me dovodio do orgazma onako kako sam zamišljala.
Opet sam uzela drugi vibrator koji je bio malo manji i to zlatni, onaj od 16cm, onaj dio koji je ulazio u moju macu je bio od mekane silikonske gume, koja se tako nježno prilagodila mojoj vulvi. Sa njim sam svršavala ugodno i orgazam je trajao dosta dugo.

Drugi je vibrator od 16 cm imao dodanog zeca koji sjedi na trupu penisa.
Taj me zeko oduševljavao jer je sa svojim mekim ušima točno blago dodirivao moj klitoris, a taj nježni dodir me dovodio do strasnih i grčevitih orgazama.

Poslije svih orgazama smo oboje ugodno zaspali.

Ujutro sam se ranije probudila i stavila lokot na Pierov nježnik, to jest na njegov frenulum i isprobala dali može nositi lokot na frenulumu i koristiti umjetnu mushi. Lokot je bio tako mali da ga je sa lakoćom najprije uvukao u umjetnu macu, pa onda je skliznuo i njegov nježnik i uopće mu nije smetao, a istovremeno mu je onemogućavao spolni čin sa drugom ženom, što je meni i bio cilj da mu dam neku vrstu sexualne slobode, ali pod mojom kontrolom.

Pokazala sam mu i sve one sexi časopise i dala da ih spremi u svoj ormar, kao i svoju mushi i još onaj najmanji vibrator koji sam mu poklonila, iako sam ga bila naručila za sebe.

Pokupila sam kofer i Pier me odvezao na aerodrom, Poljubili smo se i poželjeli jedan drugom ugodno vrijeme.

Ja sam se pridružila mojoj grupi za London, a Pier se vratio u grad.

12.11.2008. u 23:38 • 6 KomentaraPrint#

64 Sexi novine
Dani u bolnici su prolazili brzo i već uobičajenim tijekom. Moj nemirni duh se povremeno budi, pa sam jedva čekala da nešto novo iskrsne kako bi mi malo promijenilo svakodnevnu monotoniju.
Čitajući stručne časopise vidjela sam da se u Engleskoj primjenjuje nova metoda liječenja i da pozivaju sve zainteresirane na dodatno usavršavanje na njihovim aparaturama i vrše specijalizaciju za liječnike.

Kako to nije bilo više u mojoj struci smislila sam nešto da mi guza vidi puta, kako se to danas kaže.
Pozvala sam nekoliko mladih liječnika i laboranata i predložila im novu metodu koju bi išli u Englesku usavršiti. Mladi stručnjaci željni znanja i novih izazova, a ja željna nove avanture, lako nas je bilo složiti u tim.

Morala sam smisliti nešto da se Pier zabavi, dok sam ja na putu, crv moje ljubomore je uvijek bio tu negdje, a nisam željela da Pieru bude dosadno, niti sam ga željela zaključati u njegovu zaštitnu cjevčicu.

Smišljala sam što bi mogla napraviti i dok sam kupovala novine, vidjela sam jedan sexi časopis kojim se smijesio na kiosku. Kako su me tamo prodavači poznavali i točno su znali tko sam, nisam smjela riskirati i tamo kupiti sexi novine, zato sam se odvezla malo dalje do jednog nepoznatog kioska, stavila tamne naočale za sunce i kod mladog prodavača kupila nekoliko tad još uvijek polu zabranjenih novina.

Kad sam došla doma, zaključala sam se u moju radnu sobu i pregledavala to meni tada nepoznato zabranjeno voće.
Odavno se nisam sama zadovoljila ali nekoliko slika i scena iz sexi novina me je jako uzbudilo i nisam mogla izdržati, nego sam svukla gaćice i uvukla ruku u moje međunožje.

Lagano čitajući ugodno sročeno štivo polako sam dodirivala moje usmine, pa sam ih sve više širila i gladila dok se nisu smočile toliko da sam morala uzeti rezervni ručnik koji je inače služio za obrisati ruke, i stavila sam ga ispod sebe na fotelju, kako nebi smočila sve.

Posebno su me uzbudile pisane i slikovne scene dvije mlade žene koje su se susrele poslije dužeg vremena i osvježile svoja studentska sjećanja od kad su zajedno stanovale u internatu.

Dok sam čitala o njihovim dodirima, iste takve dodire sam ponavljala sa svojom rukom na sebi i kad sam došla na pola texta nisam mogla vise zadržati uzbuđenje, strast, vlažnost, i dodire , te sam sa nekoliko stiska ruke po mojim usminama okončala to nadraživanje moje vulve sa snažnim orgazmom.

Zatvorila sam oči i još dosta dugo vrtjela po glavi scene iz priče, a moja ruka je sve sporije gladila moj klitoris koji je još jednom zatitrao i poslao mi još jedan malo slabiji orgazam u moju utrobu i moju glavu.

Jaki orgazmi me dovode do nekakvog stanja pijanstva uma i tijela koje traje po nekoliko minuta, a dok sam se trijeznila od tog doživljaja, palo mi je na um da bi bila dobra metoda zabaviti Piera sa samozadovoljavanjem dok sam ja na putu.

Smislila sam da ću mu ostaviti ove časopise na dan kad budem odlazila, još samo da smislim kako da sve to skupa izvedem, ipak mi je nedostajalo još nešto, ali što da bi sve skupa bilo interesantnije?

Listajući časopise sam vidjela nesto...

12.11.2008. u 00:12 • 1 KomentaraPrint#

srijeda, 05.11.2008.

1993 Nastavak price 1992 B


Zaintrigirana činjenicom da je Pier kao dijete bio djevojčica, smišljala sam neku novu igricu koja bi obogatila naš sexualni život i usput ga malo podsjetila na to razdoblje njegovog života za koje sam se uvjerila da je Pier ipak svijesno ili podsvjesno nekako uživao.

Jedne večeri dok smo bili u vikendici, a koja je udaljena od ostalih kuća i na osami ,s nama nisu bila djeca i to nam je stvaralo nove slobode u našoj vezi.

Predvečer sam upitala Piera :

- Jesi li za jednu novu igru?

- Da uvijek, jer znam da će me tvoje igre dodatno uzbuditi.
Od prije nekog vremensmo poceli igru glume, na takav nacin da bi se jedno od nas zamaskiralo u neku osobu i tako smo glumili znance ili neznance.

- Dobro, večeras ćeš ti biti moja sobarica , jer će nam doći jedan važni poslovni partner kojeg moram ugostiti, pa te molim da budeš pristojan i da gosta poslužiš po protokolu.

Iako nam ta igra nije bila nova , smislila sam nove detalje koji će Piera i mene unijeti u svijet mašte.

-- Idemo najprije u kupaonu.

Nakon što smo se otuširali, pažljivo sam pazila da Piera ne uzbudim previše , pa mu nisam dodirivala genitalije.
Najprije sam mu oko nježnika zavezala crvenu mašnicu, kakve su nosile curice u školi, na kosi. Poslije je došlo na red oblačenje donjeg rublja i to najprije čipkaste gaćice, pa moj grudnjak i to je bilo prvi put da sam mu ga obukla, napunjenog balonima punim vode , tako da osjeti kako su moje grudi teške i što sve mi žene moramo svaki dan nositi da bi se svidjele muškarcima. Danas se Pier mora potruditi svidjeti meni.

Poslije je došao red na nailon čarape i haltere, i na kraju sam mu pripremila odjeću, koja je inace bila namijenjena nasoj sluškinji , crno bijela kombinacija kakve nose sobarice i konobarice.

Perika u plavoj boji, recine (Naušnice na ušima) , kolajna oko vrata , prstenje po rukama.
Na kosi bijeli merllic ( cipkasti ukras od vezenog konca) kakvog nose sobarice.

Šminka na usne i crvenilo na obraze.
Kada sam se odmakla i da nisam Piera poznavala, prošao bi kao prva sobarica iz Hiltona.
Pier je bio tako ženstven da sam se uzbudila.

Poslala sam ga u sobu da posrema dok se ja ne preodjenem, i rekla mu da ako neko dođe on otvara vrata jer sam ja u kupaoni.

U kupaoni sam i ja pocela svoju metamorfozu, koja se sastojalaod oblacenja i sminkanja. Najprije sam ubukla muske gaćice , to se danas zovu bokserice , a to je nekad bilo uobičajeno muško rublje. Grudi nisam mogla nikako skriti , iako mi je to bila namjera , ali sam na kraju odustala radi velicine koja se nikako nije mogla sakriti.

Muške hlače, košulja, kravata i odijelo, nacrtala sam muške tamne bore i zaljepila brkove.
Kosu sam zalizala u mušku frizuru, stavila šešir i tamne naočale za sunce .

Izašla sam kroz zadnji izlaz, došla na prednja vrata i kroz staklo vidjela Piera kako briše prašinu s namještaja i sam sebi glumi sobaricu.
Pokucala sam na vrata gledajući reakciju, Pier se sav uspaničio i najprije pobjegao iza, a onda sam opet pokucala i snažno zavikala :

- Otvorite odmah , hitno je ...

Na kraju je Pier provirio kroz staklo, a ja sam se okrenula ledjima da me ne prepozna.
Kad je otvorio vrata, ušla sam unutra u zatamnjeni hodnik, jer je Pier ugasio svijetlo da ga pridošlica ne vidi, a kako je bio polumrak Pier me nije prepoznao.

Promijenjenim glasom sam nastojala i uspjela još nekoliko trenutaka zavarati Piera, pa sam i dalje glumila gosta koji je trebao doći.
Zasjela sam u fotelju i u polumraku zapitala:

- Da li se može nesto popiti poslije ovako dugog putovanja?

Pier, to jest konobarica je otrčao u kuhinju i donio mi piće i kolače koji su bili pripremljeni za gosta.
Kad je sobarica prinijela k stolu u jednoj ruci piće, a u drugoj kolače i kada se nagnula da iste spusti, ja sam je uhvatila za bedra i počela rukom ići prema gore.

Sobarica se ukočila, a ja sam je milovala i stiskala po medjunožju.
Sobarica nije mogla ni naprijed ni nazad, radi mojih ruku i straha da ne sruši tacnu i kolače, i ostala je tako nepokretna, a moja ruka je nezaustavljivo isla prema njenim gaćicama i tad sam počela pipkati sadržaj.

Na kraju sam provukla ruku unutar gaćica i počela milovati i masirati po obrijanom medjunožju i glatkom nježniku.
Tada sam rekla muškim glasom i glumeći muskarca:

- Oh vidi što to ovdje imamo, nisam se nadao da ćemo imati tako neobičnu sobaricu, a to treba iskoristiti, upotrijebiti.

Tad sam shvatila, po Pierovom trenutnom osmijehu, da me konačno prepoznao, ali ja sam i dalje glumila gosta i dirala sobaricu po intimnim dijelovima.

- Draga sobarice samo tako drzite tacne i nemojte srušiti moje kolače, a ja ću vam pridržati ove ukrase.

Tad sam uhvatila Piera za nježnik i drugom rukom mu svlačila gaćice na noge, tako da se nije mogao pomaknuti, jer su mu gaćice takoreći zavezale noge.

Podigla sam joj haljinicu i divila se onome što sam našla, pa nastavila nježnim i malo grubljim dodirivanjem i navlačenjem nježnika.
Na kraju sam se približila i počela dudati i masirati njeznik, a sobarica se ukocila da ne pomakne tacne s kolačima i pićem.

Kada je Pierovo uzbudjenje doseglo vrhunac, sav se poceo tresti, a ja sam i dalje ritmičkim pokretima nastavilamasirati njeznik i nakon špricanja, tako da se sobarici sve zavrtilo u glavi,a istovremeno kad je našpricala zadnje kapi u moja usta svi kolači i čaše su popadali po podu , a Pier je pao na mene .

05.11.2008. u 23:58 • 0 KomentaraPrint#

subota, 01.11.2008.

1960 Probijeno


Moje zabave sa Ve su se nastavljale svaku večer, scenarij je bio uvijek sličan. Uvečer bi izmišljala razloge za otići ranije u svoju sobu. Jedan od razloga koje sam navodila mojim ukućanima je bio da idem čitati u krevetu neku knjigu ili da me boli glava, a pravi razlog je bio da sam jedva čekala novu igru sa VE.

Na brzinu bi oprala zube, umila se, presvukla u spavaćicu, uzela moju novu igračku, ugrijala staklenka zvanog Ve u toploj vodi i legla.
U to vrijeme sam imala svijetlo upaljeno na maloj noćnoj lampici, jer me pogled na staklenka dodatno uzbuđivao.

Poslije gledanja počinjala sam ga trljati po licu, često bi ga i liznula, a ponekad stavila usta, ali mi tad to nije bio simbol oralnog sexa, već neka mala igrica sladoleda. Sljedeći bi bio vrat, a zatim bi ga uvukla ispod pokrivača. Tu se odigravala prava skrivena igra utrka sa staklenkom.

Jurila sam sa njim preko ramena, i zamišljala da je autobus koji ide od stanice do stanice. Sljedeća stanica su bila moja pazuha, koja su bila obrijana i već tad predstavljala neko sexualno značenje, koje tad nije bilo potpuno definirano.

Grudi su bila sljedeća stanica mog autobusa i kretala bi od pazuha ili ramena i polako u krugovima se približavala bradavicama, koje bi osim dodira sa Ve često štipala sa prstima i navlačila bradavice u svim smjerovima.

Kad bi se zasitila igre na toj stanici krenula bi dalje prema trbuhu i pupku. Bez obzira kuda bi se autobus kretao, uvijek bi zadnja stanica bila moja guza. Ali večeras sam nešto promijenila i umjesto da zavučem VE u guzu, malo sam zapela za donji dio moje vulve koji je bio već jako vlažan.

Zamišljajući neko uvlačenje igrom slučaja ovaj put je Ve došao na vrata moje Vagine i nekako zapeo za taj nabor, a u brzini misleći da ce uletiti u moju guzu, prerano sam ga pritisnula i uletio je u moju macu. Osjetila sam neugodnu bol koja je sijevnula na trenutak, ali kako sam bila u zanosu igre, tako nisam obraćala pažnju na to, nego kad je već uletio unutra, a malo od te boli koja me je prekinula, ostavila sam ga da stoji tamo gdje je.

Dodirivanje mog klitorisa je nadjačalo svaki drugi osjećaj neugodnosti i lagano sam nastavila sa guranjem Ve u moju vaginu, osjećaj je bio novi i poslije prvog šoka, postajao je neobično ugodan. Kad sam došla do stupnja nadražnenosti svih mojih osjetila, tada mi je polako počeo dolaziti onaj poznati osjećaj grčenja i vrtoglavice koji se koncentrirao u mojoj glavi i međunožju. Tad se dogodilo i završno sladostrašće koje je trajalo duže nego inače.

Polako sam se umirila i zaspala, a staklenko me je previše pritiskao pa sam ga spontano izvukla iz moje novo otkrivene rupe za zabavu.
Iznenađenje je slijedilo ujutro kad sam se probudila. Pola kreveta je bilo zakrvavljeno. Tek sam onda shvatila da sam probila himen i tako sama sebi oduzela nevinost, što će kasnije imati neke posljedice u mom životu.

01.11.2008. u 00:56 • 8 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< studeni, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Siječanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (1)
Rujan 2009 (5)
Kolovoz 2009 (12)
Srpanj 2009 (13)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (11)
Travanj 2009 (21)
Ožujak 2009 (14)
Veljača 2009 (4)
Siječanj 2009 (6)
Prosinac 2008 (6)
Studeni 2008 (5)
Listopad 2008 (13)
Rujan 2008 (25)
Kolovoz 2008 (16)
Srpanj 2008 (18)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Upozorenje
Priče nisu za mlađe od 18 godina,
namjenjene su samo punoljetnim čitateljima.
U Hrvatskoj se punoljetnost stiće s navršenih 18 godina.
Ako je u vašoj državi prag punoljetnosti 21, ili 23 godine,
molim da te zakone postivate.Ovaj Blog ili stranica sadrzi slobodniji pristup sexu i sexualnosti, po nekima i perverzan.
Nije podobna za moraliste i osobe koje imaju konzervativno ili klasicno vidjenje spolnosti.


Moj meil je
ladyvvalentina@gmail.com

Blog je dio mog doma, pa molim da i ponasanje ( komentari ) bude odgovarajuce.
Isto kao kad dodjete kod nekog u kucu.
Uobicajeno je da se postiva obicaje domacina.
Komu se ne svidja, ide i ne vraca se.
Kome se svidja dobro dosao je uvijek.Preporucam citanje po brojevima.
Od 01 pa dalje, ili po godinama i oznaci A, B itd.Blog je namijenjen zenama koje dominiraju u braku i vodja su obitelji..
Dominantna zena ili gazdarica moze postati svaka koja ima zelje
da to postane.

Pronadjite svog poslusnog ili potcinjenog muskarca,
on je tu negdje pokraj vas samo ga triba ili otkriti ili pronaci.

Mozda postanete Domina, ili Gospodarica,
ako vam se to svidi,
ali nemojte pretijerivati,
kao sto nije dobro u nicem u zivotu.
Mozda on postne Submisive,
submisivan muskarac,
kako li se kaze na Hrvatskom,
papucar ? mozda mu se svidi .Kad procitate odredjenu pricu,
jako drago bi mi bilo da vase dojmove sa brojem price,
javite meni, volim procitati vasa iskustva i komentare.
Zato mi vase cijenjeno misljenje mozete poslati na meil,
ili na komentar.
Ja sam se potrudila napisati pricu,
a od vas ocekujem barem 1 redak teksta.
Sto vam se svidja sto ne,
link na neku slicnu pricu ili vasa iskustva.Moj meil je
ladyvvalentina@gmail.com
Pazite na 2 slova V, ili copy -pasteBlog opisuje :
Moja sjecanja, price, razmisljanja,
upute i savijeti djevojkama i zenama.


Zasto ovo pisem?
Na nagovor mog prijatelja Tonija,
koji mi je uljepsao zivot u Hrvatskoj,
u znak zahvalnosti prema njemu.

Ima nekih tajni,
koje ne smijemo ispricati svojim bliznjima,
ali ih mozemo ispricati na netu.
Onaj ko iza sebe nije ostavio pismeni trag,
taj za povijest nije ni postojao.


Kroz moje price voditi cu vas kroz moj zivot.
Bice rjeci o sljedecim temama:

Kako se samozadovoljiti
Kako se razvesti
Kako upoznati muskarca
Kako zavesti muskarca
kako sacuvati vezu
Kako imati bogati sex
Kako imati orgazam
kako uzivati
Kako voliti
Kako zaceti
Kako rjesiti neplodnost u braku.
Kako dominirati u vezi
Kako dominirati u braku
Kako dominirati u sexu
Kako postati gospodarica
Kako biti gazdarica
Kako pridobiti muskarca
Kako poniziti muskarca
Kako napraviti poslusnog muza
Kako sebi uljepsati zivot

I jos mnogo toga iz zivota jedne sretne ili nesretne zene.
To procijenite sami.

Na ovoj stranici cete pronaci erotske price za svakog,
jer mi je i zivot do sad prolazio kao veliki erotski roman.

Sexi price za sve ljubitelje slobodnog sexa koji nije ogranicen
samo na misionarsku pozu, nego ima malo vise maste.
Ponekad ima i malo perverzije ili perverznog sexa, kako to neki zovu.
Zato pazljivo dozirajte sexualne zacine.
Nemojte pretijerati.
Okusi i ukusi su razliciti.


Znam da u mom pisanju se pojavljuje veliki broj gresaka
iz pravopisa i Hrvatskog jezika.
Obrazlozenje:
Nikad nisam isla u skolu u Hrvatskoj ni ucila Hrvatski jezik.


Zahvala:
Zahvaljujem svima koje su do sada pomogle
u lektoriranju a posebno, Andrei i Zeljki.


Zahvaljujem mojoj prijateljici Rosemarie
na stalnoj pomoci oko korekcije mojih prica.


Zahvala Crnom
Zahvala Grgi
na pomoci oko ispravaka mojih prica.

Linkovi

Izuzetno ljepe opise spolnog cina mozete pronaci na ovom linku nase blogerice :

malena
Sexy price


Pricu o jednoj prosloj ljubavi naci cete ovdje
http://andrejevna.blog.hr
Prohujala ljubav


http://penis.blogger.ba/
Hvalospijev njezniku


Madam Valentina


http://itsjustme87.blog.hr/
Sretna ljubav

http://cloud9.blog.hr/
Zivot jedne umijetnice

Zivot jedne Blogerice
http://sillmarilla.blog.hr/

Zanimljivi komentari i prizori iz zivota
http://usidjelicki.blog.hr
Misli jedne Blogerice

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Moj meil je
ladyvvalentina@gmail.com

Oduvijek sam znala da sam malo drugacija.
Kao dijete, od ostale dijece.
Kao djevojcica, od ostalih djevojcica.
Kao dijevojka, od ostalih djevojaka.
Kao zena, od ostalih zena.
Svaki covjek je jedinstven na svijetu, neki malo vise.


U svakom od nas krije se mali vrag,
Kod nekih od nas je malo veci.
Ponekad izmakne kontroli.


Nitko nije toliko lijep a da nekome nije ružan,
niti je itko toliko ružan a da nekome nije lijep.


Sto je zena ljepse obucena.....
To prije zeli biti svucena.

Dobar muz ima nekoiko mana,
los samo jednu, Nevalja.

Perverzno je ono sto nam moralno nije prihvatljivo,
ili tome nismo dorasli.

Obicno se cudimo onom sto nikad nismo vidijeli.Rjeci
Rijeci koje slijede u livom stupcu,
vijerojatno nikad necete procitati u mojim pricama,
one imaju isto znacenje kao ove rjeci desno,
a koje mi se puno vise svidjaju.

Domina - Zena koja je gazda u kuci
drkanje - samozadovoljavanje
jebanje - sex
jebacina - uzivanje
jebo - imao odnos
jebac - ljubavnik
Kurac - njeznik
Imam kurac - nemam nista
kita - penis
kara - ud
kurcina - spolni organ
Picka - maca
Pizda - glupa osoba
Pickica - ljepa djevojka
Pickica - poslusan muz
Picketina - iskusna zena
Mindja - vagina
peverzno - nedorastao
perverzije - igrice
Supak - guza
Cmar - analni otvor
prkno - anus
sise - dojke
sisetine - grudi
dude - cice
kuja - zena sa kojom ne moze vladati
Domina - zena koja zna bolje od njega
Submisivan - muskarac koji je svijesan da zena bolje vodi brak
Dominantna - ona sto zna sto hoce
Kucka - Gospodarica
Kuja - Gazdarica

Listu cu jos nadopuniti .
Sve ove rici livo sam nasla u pricama na netu.

Brojilo posijeta i Obavijesti


border="0" alt="Free Web Counter">


Free Web CounterUkoliko vam se moj blog i moje price svidjaju,
napisite mi zasto.

Ukoliko vam se moj blog i moje price NE svidjaju,
napisite mi zasto.

Navedite broj price i sto vam se cini :
dobro, ne valja, nelogicno, pogresno,
krivo, netocno, slabo opisano, vulgarno, ....

Popravicu pogreske ako smatram vasu primjedbu
opravdanom i zahvaljujem vam se na pazljivom citanju.

free counters


Imate pricu ?
Imate ideju?
Nesto vam se dogodilo a neznate kako to ispricati?
Neznate kako je napisati ?
Mislite da mozete bolje ?
Nasli ste dobre price na netu ?
Zelite mi pomoci oko lektoriranja ?
Kako napisati erotsku pricu?

Javite i meni, mozda vam mogu pomoci, ili vi meni.
Hvala na suradnji.
Valentina

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se