madamvalentina

petak, 26.09.2008.

1945 Ratnik


Koliko se sjećam, bila sam jako ratoborna od malih nogu. Znam da sam uvijek voljela zapovijedati drugoj djeci i da sam po svaku cijenu željela i uspijevala nametnuti svoju volju ostalima .

Zapamtila sam prvi događaj na tu temu, a zbio se kad sam imala malo više od pet godina...

Dok smo se igrali ispred kućica u izbjegličkom kampu, sa zemljom ili pijeskom, sjećam se da sam srušila sve tuđje kućice i nametnula što ćemo se igrati toga dana. Neka djeca su se pobunila, a ja sam ih sve izgurala i srušila na pod . Kad su čule plač, došle su neke mame, a ja sam ih uvjerila da su druga djeca sama porušila sve kućice, dok sam ostalu djecu ušutkala, obećavajući da ću im svima napraviti nove kućice za lutke. Mame sam vješto potjerala i rekla da se ne miješaju u dječje igre, jer ćemo se mi sami igrati.

Na moje i njihovo iznenađenje svi su odmah ušutjeli, mame su otišle kućama, a ja sam ostala naređivati tko će što raditi.
Od onda sam uvijek vodila sve igre i nametala što ćemo raditi ili čega ćemo se igrati tog dana. Moja omiljena metoda kaznjavanja neposlusnih je bila da ih srusim na pod i da im sjednem na grudi ili lice , a ostalim koji su gledali sam uzivala pricati da sad kaznjenik mora mirisati moju guzu za kaznu

Kasnije sam uvijek bila policajac kad smo se igrali lopova i policije,
i kazna za sve je bila opet ista , sjela bi im na glavu.
Oduvijek sam organizirala sve dječje igre, donosila sve rekvizite kao što su bile lopte ili reketi za stolni tenis, badminton ili slične igre, a za uzvrat svi su me morali slusati , inace nista od igranja .

Uvijek sam ja bila ta koja je dijelila pravdu i izvršavala kazne, a kazne su bile uvijek vezane za potcinjavanje, omalovazavane i ponizavanje neprijatelja.

Vođa sam bila i u školi, gdje sam bila predsjednik razreda i uvijek sam prva komunicirala s profesorima i roditeljima, zbog čega sam stekla ili simpatije ili mržnju okoline .

Sad razmisljajuci o tome potvrdila sam naucne stavove i shvatila sam da je istina da nase ponasanje iz djetinjstva uzrokuje razvoj naseg karaktera i ponasanje u zreloj dobi.

26.09.2008. u 22:44 • 1 KomentaraPrint#

Sex i Zubi -1996


Pitate se kakve veze imaju zubi i sex
Skoro nikakve, osim u mom slučaju.
Priča počinje kad sam prvi put ostala u drugom stanju.

Bili smo s društvom mog prvog muža na večeri. Trbuh mi je već bio vidljiv i u pomalo nametljivom razgovoru svi su mi davali savjete što je dobro, a što nije za moju trudnoću. Medju stotinu savjeta koje sam dobila bio je i taj da je dobro jesti škampe, jer obiluju kalcijem koji je potreban za formiranje kostiju djeteta, a ukoliko se isti ne uzima u prehrani, beba ga uzima iz tijela majke.

Kako smo na večeri bili u ribljem restoranu, a i inače volim ribu i morske plodove, odlučila sam se za škampe. Ali, uvijek postoji ono "ali".
Savjet je bio da se oklop škampa zgrize zajedno s mesom škampa i tako pojede.
To mi nije bio nikakav problem jer sam i inače voljela svašta grickati, a i baš me mamilo da zagrizem nešto tvrdo.

Polako sam počela grickati cijele škampe i bilo je ukusno bez obzira na kosti, kako ih neki zovu. Pojela sam skoro sve, a za kraj sam ostavila najvećeg. Iz zabave sam mu počela gristi i kliješta, koja su inače najtvrđa i odjednom - KVRC!

Pukao mi je jedan zub. Znači, beba mi je već pojela dio kalcija iz zubiju, koji su zbog toga postali krti. Kao prava dama sam se pravila da mi nije ništa i kad su se svi razišli, umjesto kući otišla sam kod zubara. Zubar mi je izvadio taj zub, jer je pukao napola i ostatak mu je bio oštar, a tad nije bio običaj krpanje zuba.

Kad sam nosila drugu bebu zubi su mi se počeli kvariti jos većom brzinom i na kraju trudnoće mi je falio još jedan zub, a par ih je bilo pokvarenih . Kad sam rodila počela sam popravljati zube.

Zubi su mi svake godine bili sve gori. Svake godine sam izgubila u prosjeku po jedan, a to se nastavilo i kad sam rodila treće i četvrto dijete. Dakle, ovaj put me to koštalo po dva zuba po djetetu.
Svake godine sam pravila po neki most, pa brušenje, pa bi se pokvario još jedan, pa bi pukao još jedan zub i tako iz godine u godinu.
Zube sam popravljala svake godine i na njih utrošila vrijednost jednog luksuznijeg auta.

Kad sam bila u negdje u 56 godini pukla mi je djelomična fiksna gornja proteza, a donja mi se vilica upalila.
Moj zubar mi je skinuo sve te silne mostove i proteze i kad sam se pogledala u ogledalo zamalo da nisam pala u nesvijest, izgledala sam sama sebi kao baba od sto godina iz dječjih priča i crtanih filmova.

Na svu sreću, Pier je tada bio negdje na poslovnom putu, a ja sam uzela nekoliko dana odmora. Moram napomenuti da me Pier nikad nije vidio bez zuba, niti u bilo kojem sličnom neurednom stanju, na primjer bez frizure ili šminke .

Sutra rano ujutro sam opet otišla k mom zubaru i rekla mu da ne izlazim iz ordinacije dok ne budem imala sve zube, te neka otkaže sve pacijente tog dana. Zubar je najprije negodovao, ali kad sam ga pritisnula drugim metodama koje sam imala na raspolaganju kao direktorica bolnice, morao je pristati na moje uvjete.

Sjela sam u zubarsku sjedalicu i rekla zubaru da vadi sve što je ostalo.
Zubar me je najprije uvjeravao da to nije običaj niti je moguće, te da on to neće napraviti.
No, zbog mog tvrdog stava i nakon dužeg uvjeravanja, a posebno kad sam mupokazala medicinske clanke naprednijih metoda iz svijetskih bolnica, pristao je izvaditi preostalih 5 zuba koji su stršili iz moje vilice.
Prije vađenja sam ga nagovorila da mi uzme otiske vilice prije i poslije vađenja zuba.

Nakon vađenja zubar je rekao da će mi napraviti nove privremene proteze tek sutra, ali sam zatražila da ih uz pomoć tehničara napravi odmah, jer sam kod tehničara već ranije raspitala o svim detaljima i pokazala sam strucne casopise koji kazuju da je to moguce napraviti u istom danu.

Napokon se zubar u potpunosti predao i pristao je napraviti prvu privremenu protezu odmah. Već tada je to bilo moguće jer su već postojali zubi koji se lijepe na protezu trenutno, i proteza može biti gotova isti dan, a zarastanje vilice je moguce i ispod proteze uz pravilnu njegu.

Dok su se zubar i tehničar vrtili po mojim ustima, a kako bih odagnala bol i neugodnost, zamišljala sam da su oni mužjaci koji žele zadovoljiti moje nastrane seksualne strasti i da mi se izvor zadovoljstva nalazi duboko u ustima ili grlu.
Uz takva maštanja taj cijeli, u stvari bolan i težak dan, mi je nekako prošao.
Uglavnom navečer sam izašla iz ordinacije bolne vilice, ali sa obje proteze.

Za mjesec dana sam dobila novu trajnu protezu.

I kakve veze sad imaju zubi i seks?
Dok sam se tako navikavala na proteze i novi nacin njege zuba i usta, a to je zahtijevalo posebna ispiranja zubnog mesa i vilica . Jos sam i sam aproucavajuci strucnu literaturu vidila da je dobro cetkati vilice bez obzira sto nema zuba , da bi ojacale i sto sto brze se navikla na proteze.

Idućih dana sam počela jednu neobičnu vježbu - vježbala sam uvlačenje prsta u usta i jos dublje do grla. Mislit ćete da sam prolupala, ali to je sve bio dio mog novog plana.

Kad mi je vilica zarasla nakon 20 tak dana ....

Kao i obično, Piera sam za svaku njegovu zaslugu, bilo poslovnu ili obiteljsku, nagrađivala s posebnom seansom sexa. Nije važno koji je bio povod, ali te sam večeri odlučila Piera nagraditi na spektakularan nacin , jer je bilo velikih razloga za to, pa je i moja igra trebala biti velika.
Smislila sam nešto novo.

Nakon obaveznog posjeta kupaoni svaku večer prije ljubavnog spoja, obučena u izazovno sexy rublje pojavila sam se u Pierovoj sobi.

- "Pier, večeras imam nešto posebno za tebe, ali da bi to bilo točno kako želim, a ne želim da me nešto omete u tome, sad ću te zavezati."

Zavezala sam Piera konopima koji su inace satalna posatva njegovog kreveta.
Prigušila sam svjetlo, ali ono je ionako bilo samo za mene, jer sam Pieru zavezala prekrivač preko očiju, pustila sam tihu glazbu, koja je večeras ipak bila za nijansu glasnija i onda sam otišla u svoju sobu, skinula zubne proteze i vratila se k Pieru.

Najprije sam nalegla sa tijelom u neku vrstu 69, ali sam mu samo malo dodirivala nježnik, a najveći dio moje aktivnosti se svodio na to da što bolje nalegnem svojom macom na Pierovo lice i da dobijem što bolje lizanje i gnječenje moje mace njegovim jezikom i licem

Kad sam dobila svoj orgazam i dalje sam ostala s raširenim nogama na Pierovom licu, ali sam počela s ljubljenjem njegovog nježnika - od sitnih dodirnih poljubaca pa sve više vlažnih, sve dok na kraju nisam počela stavljati njegov nježnik sve dublje u usta. Nakon nekoliko minuta sam ga uspjela cijelog ugurati usta bez da mi grlo reagira refleksom izbacivanja.

Novi osijecaj i mogucnosti dodira bez bojazni da cu njeznik ogrebati zubima su me uzbudjivale a vijerujem i Pieru nanosile neopisiv uzitak , jer sam mogla stisnuti vilicu bez bojazni da ga ugrizem.

Željela sam još i polako sam išla dalje i malo-pomalo, u jednom trenutku sam uspjela staviti i oba jaja u usta, a tad mi je nježnik bio duboko u grlu.
Sve skupa je moglo trajati kojih desetak sekundi, jer sam morala uzeti zraka.

Tako sam nekoliko puta ponavljala papanje, a na kraju, prilikom zadnjeg gutanja, Pier je svršio ravno meni u grlo. Nisam znala što bih, izvući ga ili ostaviti u ustima, jer je osjećaj špricanja po grlu bio novi i morala sam njeznik i pretvoriti ga u sladoled jer bih se inače ugušila.

Tek tad sam začula kako Pier skoro urla od zadovoljstva. Još neko vrijeme sam ga lickala dok se nije potpuno umirio.

Sjašila sam s Piera, brzo otišla u svoju sobu , stavila zubenatrag na mjesto i vratila se nazad k njemu, skinula mu povez sa očiju i odvezala ga.
Pier je bio crven kao jabuka, ali jako sretan i zadovoljan .

Idućih me dana molio da ponovimo ovu igru, ali to je već druga priča .

26.09.2008. u 22:15 • 1 KomentaraPrint#

60 Potpuno glatka



Gabriela je dolazila svaka 3 do 4 tjedna k meni i moje dlake su sve više slabile, a koža bila sve ljepša.
S Gabrielom sam se gotovo sprijateljila jer smo tijekom depilacije pricale o svemu i svacemu i nekako se zbližile.
Jednom prilikom dok smo pricale, a vosak se grijao, pitala sam je je li ikad radila skidanje svih dlaka.
Gabriela mi je odgovorila:

- "Pa nikad do sad na nijednoj klijentici ... Samo na sebi sam probala ."

- "I kako to izgleda, je li fino?"

- "Moram vam priznati da je fantastic(no; potpuno novi osjec'aj i delikatan izgled!"

- "Mislite li da bi to i meni dobro stajalo?"

- "Mislim da bi." - rekla je tiho.

- "A da li boli više nego onaj dio prepona koji sam dosad radila?"

- "Da, malo više boli. Jako je zahtjevno sve pozicije napraviti , ali se isplati."

- "Još sam malo neodlucna. Kad bih bar mogla vidjeti kako to izgleda..."

- "Paaa... Mogu vam pokazati..."

Ustala je sa sjedalice, polako otkopcala bijeli kozmeticarski mantil, spustila gac'ice i okrenula se prema meni.
Ja sam se zagledala kao da nikad dotad nisam vidjela macu. I nisam, to mi je bila prva maca druge žene, ispred mene nadohvat ruke.

Nesvjesno sam pružila ruku prema njenoj intimi i upitala :

- "Mogu li je dodirnuti?"

Gabriela je tiho rekla - "Da..." i nasmiješila se .

Kao zacarana sam približila ruku i dodirnula dio iznad usmina. Bila je nevjerojatno glatka i topla.
Ne znam koliko dugo sam je još dirala, kad me Gabrielin glas probudio iz tog stanja opijenosti:

"Onda, svidja li Vam se?".

- "Da, upravo to hoc'u!"

Svukla sam tange i pokazala svoju nagost Gabrieli.
Dlake su mi bile skoro centimetar duge jer sam ih uvijek ostavljala neobrijane, želec'i da me Gabriela depilira svaki put sve više prema sredini.
Namazala je vosak od vrha pubisa prema dolje i zalijepila traku. Nakon njenog osmijeha i mog znaka glavom povukla je, a ja sam poskocila sa stola.

Bilo je dosta bolno, ali sam pretrpjela i rekla joj da nastavi.
Kad je cijeli mons veneris bio bez dlaka lagano me dodirnula po bedru i ja sam znala da je to znak da raširim noge .
Uhvatila sam koljena sa rukama i otvorila svoju stidnicu kao na izložbi. Gabriela je namazala usminu i pogledala me, onda pritisnula drugom rukom kraj anusa i povukla .

Suze su mi krenule, ali sam se nasmiješila i rekla da nastavi.
Nekoliko puta je ponavljala svaku usminu, sve dok nije postigla skoro potpunu glatkoc'u.

- "Malo je ostalo za iduc'i put, nadam se da vam nec'e smetati. Nemojte se brijati. "

Podigla je ogledalo i pokazala mi. Vulva mi je bila crvena , ali je nestala ona tamna boja dlaka koja se uvijek nazirala poslije brijanja.
Malo ošamuc'ena sam ustala sa stola i obukla se. Pitala sam Gabrielu koliko košta današnja seansa, ali ona je rekla:

- "Neka ova bude gratis, kao poklon...", i nasmiješila se.

Bez obzira na te njene rijeci uzela sam povec'u novcanicu i stavila joj u torbicu rekavši:

"Neka ovo bude moj doprinos za tvoju vjencanicu!"

Naime, pricala mi je kako se udaje za koji mjesec.

Prošlo je nekoliko dana i Pier se vratio sa puta, a moja maca više nije bila crvena kao pomidor, te je dobila meni do tad nezamislivu glatkoc'u i svijetlu boju. Pieru sam te veceri priredila ples u orijentalnom stilu s odgovarajuc'om muzikom. Znao je da sam skuhala nešto novo, i s nestrpljenjem je cekao da vidi što c'e to biti .

Kad sam se razgolitila sjela sam mu na lice i trljala macu po njegovovim ustima i nosu, a on je pokušavao polizati me. Ja sam mu u pocetku bježala, da bih se konacno primirila i jako mu nasjela na usta tako da je jedva dolazio do daha. Ja sam pocela uspon prema vrtoglavom orgazmu koji je bio poprac'en štrcanjem iz moje vagine - ni sama ne znam je li to bio urin ili sok strasti iz moje G tocke.

Nakon što sam se umirila i kad me prošla vrtoglavica podudala sam Piera do kraja, ni kapi sperme nisam propustila, sve sam fino progutala. Sperma je bila je jako ukusna jer Pier i ja nismo nikad imali jake zacine u prehrani, pogotovo ne papar.


Tad mi je palo na pamet da bih mogla nesto pitati Gabrijelu ....




26.09.2008. u 02:09 • 0 KomentaraPrint#

59 Topli vosak




Kad se pojavila depilacija voskom u salonima ljepote koji su nicali kao gljive poslije kiše ja sam bila jedna od prvih klijentica.
S vremenom mi je dosadilo brijanje, jer iako je uzimalo relativno malo vremena nakon što sam se izvježbala, ali kad se zbroji svaki dan po 10 minuta, skupi se tijekom godina.

Kad sam došla prvi put nisam još ništa znala o tome i dlacice su mi bile dužine nekoliko milimetara, što je bilo nedovoljno za skidanje pomoc'u voska. Iz salona sam se vratila razocarana, a posebno time što sam doznala da moram cekati dva do tri tjedna da dlake dovoljno narastu, buduc'i da su bile jako debele i jake. Što uciniti u medjuvremenu, bilo je pravo pitanje!

Dosjetila sam se i prešla na nošenje hlaca .
Kad je došlo vrijeme za depilaciju veselo sam pohitala u salon na vec' dogovoreni termin - prvi put je svaka stvar nekakav novi izazov i doživljaj.
Skinula sam suknju i legla na krevetic' .
Kozmeticarka se zvala Gabriela i bila je jako draga djevojka.
Sve mi je jos jedanput objasnila i upozorila me da je prvi put malo bolnije nego inace.

Namazala mi je dio lista noge toplim voskom, zalijepila traku, upozorila me, i onda povukla. Ne znam što mi je krenulo prije - bol, uzvik, uzdah ili suze na oci.
To prvo cupanje dlaka mi je ostalo zapamc'eno kao jako bolno i negativno iskustvo. Rekla sam kozmeticarki da malo priceka i tek kad sam se pribrala ona je nastavila.

Tog dana mi je uspjela depilirati obje noge samo do koljena. Kad je pokušala prijeci na bedro, odustala sam.
Dogovorila sam se s njom da dodjem za tjedan dana, kad je imala sljedec'i slobodni termin.
Kad sam došla kuc'i noge su mi bile crvene i mjestimice se pojavilo par kapljica krvi. Noge sam namazala kremom.

Prije sljedec'eg posjeta salonu popila sam par tableta protiv glavobolje, a kako ne bih zaspala, Pier me dovezao autom i cekao.
Kozmeticarka je opet bila Gabriela, jer smo se tako dogovorile.
Procedura je bila ista - topli vosak, trakica, i hop!, dlake su nestajale.
Sad vec' mirnija i opuštenija, preživjela sam depilaciju puno lakše .
Zahvalila sam Gabrijeli na pažnji, dala joj napojnicu i dogovorila s njom i šeficom iduc'i termin.

Prošlo je nekoliko mjeseci i došlo je ljeto, a ja sam redovito odlazila u salon.
Prilikom jednog od posjeta, dok me Gabriela depilirala, upitala sam je bi li mi mogla napraviti i dio koji ide od bedra prema kupac'em kostimu i još malo ispod - to se danas zove bikini zona, ali ne znam kako se zvalo tada, ako je uopc'e imao ime.

Gabrijela mi je rekla da to još ne rade, ali da je ona probala na sebi, i da je baš dobro. Pitala sam je kako bih ja to mogla, a ona mi je rekla da u salonu nec'e moc'i... jedino privatno.
Pokazala sam joj dio koji sam željela depilirati, malo pomaknuvši gac'ice prema sredini. Gabriela je uzela pincetu, uhvatila jednu dlaku za probu i povukla.
Rekla mi je da može, ali obzirom na debljinu i gustoc'u mojih dlaka trebalo bi pricekati da narastu na 1 centimetar.

Tad su mi bile duge par milimetara jer sam ih namjerno ostavila da rastu tjedan dana, mislec'i da c'e me moc'i depilirati u tom terminu. Dogovorile smo se za 20 dana. Tog dana Gabriela me nazvala telefonom i pitala može li doc'i kako smo se dogovorile. Rekla sam da sam spremna, i dogovorila se sa njom da dodje k meni popodne.
Pobrinula sam se da mi ne dolazi kuc'i nego u jedan stan koji smo imali, namješten ali neuseljen. Pier me odvezao i cekao u autu citajuci novine i njegove dokumnete sa posla .

Gabriela je došla tocno u 18h, kako je bilo dogovoreno.
Najprije smo malo pricekale, popile kavu i kako vec' to ide sa ženskim razgovorima, a za to se vrijeme se vosak topio.

Onda me je upitala možemo li poceti. Ja sam rekla da možemo.
Skinula sam haljinu i ostala samo u minijaturnim gac'icama, koje se danas zovu tange.

Popela sam se na veliki stol u blagovaoni, na koji sam stavila deku i plahtu.
Gabrijela me pitala koliko c'emo i ja sam joj pokazala do ruba tangi.
Taj dio bedara i dio do tangi je kod mene bio prekriven dosta gustim slojem dlaka, i poprilicno je velik. Dlaka je bilo i prema pupku. Gabriela je najprije voskom namazala taj dio, pokrila ga trakom i povukla.

Bilo je poprilicno bolno, iako sam popila dvije tablete protiv bolova. Nastavila je s još nekoliko trakica sve dok mi nije pocupala cijelu prednju stranu.
Tad sam se okrenula na trbuh da bi mogla depilirati stražnji dio. Gabriela se malo iznenadila kad je vidjela da mi je sve obraslo dlakama skoro do struka, osim samih guzova .

Depilirala me dosta dugo i ja sam joj naglasila da bih voljela da mi skine najviše što može izmedju guzova, pa je ona to i napravila, odmicuc'i traku od tangi.
Kad je sve bilo gotovo, pokazala mi je na ogledalu stražnji i prednji dio izmedju nogu .

Bila sam oduševljena!
Platila sam joj dvostruko više nego u salonu i dogovorile smo se za iduc'i posjet, ali da mi ovdje u stanu napravi i noge i bikini zonu, tako da ne moram ic'i u salon.
Pier me cijelo vrijeme cekao i pitao me kako je bilo
Odgovorila sam mu vidijet ces.

Kad sam došla kuc'i obrijala sam ostatak mace koji Gabriela nije depilirala. Te veceri sam se obukla posebno oskudno i izazovno i pokazala Pieru novu frizuru.
Pier se uhvatio lizanja, a ja sam dizala noge visoko u zrak tako da me Pier mogao cijelu oblizati, ukljucujuc'i i anus, što je ovako bez dlaka bilo jako ugodno osjetiti. Te veceri mi je pružio dva orgazma
Zauzvrat je dobio extra dudanje, pa poslije guzu, po obicaju.

26.09.2008. u 01:34 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 21.09.2008.

1958 Matura

Mala napomena:
Dobila sam vise meilova u kojima pise da su se mojim citateljima svidijele price sa brijanjem i depilacijom , zato cu vam napisati jos nekoliko prica na ovu temu.


Matura

Na završetku srednje škole imali smo maturalnu večer.
Sve cure su odlučile odjenuti haljine iste boje i kroja kako bi istaknule naše zajedništvo, i kako bi se razlikovale od gostiju, roditelja i rodbine na zabavi.
Ništa neobično, osim što su haljine bile izabrane prema jednoj glumici koja se te godine pojavila u zanosnoj pozi na naslovnici jednog modnog magazina u takvoj haljini.

Haljina je bila bez rukava i vidio se jedan njen pazuh koji je bio bez dlaka. To je za ono vrijeme bilo neuobičajeno, te je ta činjenica je kod mnogih cura pobudila želju da postanu glumice. Svjesno ili ne, počele smo je oponašati, a prvo što su cure željele bilo je da sliče na glumicu obrijanih pazuha.

Glavna tema tih dana je bila "obrijati ili ne?", po uzoru na onu "biti ili ne biti?". Neke su bile za, a neke protiv. Za mene je to bio novi izazov. Najprije sam mislila sve nagovoriti da ostanu dlakave, ali sam osjetila da bih time mogla zaraditi reputaciju zaostale kokoške, pa sam se u zadnji čas predomislila i organizirala zajedničko brijanje kod Ane koja je imala veliku kuću, a bila je u tom trenu raspoloziva.

Njenih roditelja taj vikend nije bilo kod kuće, pa smo se zbog toga i odlučile na to. Ana je jedina znala kako se to radi jer je prije mjesec dana bila na svadbi na kojoj je prvi puta obukla haljinu bez rukava. Tamo na svadbi je puno djevojaka bilo tako obučeno, i sve su one imale depilirana pazuhe. O cijeloj svadbi nam je potanko pričala, pa tako i o svojim pripremama da se prvi put depilira. Njoj je to pokazala njena starija sestra, a ona će nama pokazati kako se to radi.

Za sve nas je to bio spektakl i zabava koja se može doživjeti samo među djevojkama. Jedna je bila zadužena da stavlja najnovije ploče na gramofon, pa se sobom pronijela muzika i glasovi naših omiljenih pjevača i pjevačica. .
Kod Ane je bilo vina; dala nam je i skoro sve smo probale po malo. Neke je vino odmah uhvatilo, pa je atmosfera postala razdragana i veselje je pocelo..

Mnoge su cure donijele svoje nove žilete i mašinice, kako su ih onda zvali.
Sve smo se najprije skinule tako da su nam pazusi bili goli . Najprije smo izabrale najdlakaviju i najmanje dlakavu . Nepotrebno je naglasiti koja je bila najdlakavija - ja!

Zato su mi za partnericu dodijelili najmanje dlakavu , tobože da ukupni posao bude podjednak po svim parovima. Ime joj je bilo Anita i bila je jedna sramežljiva mala cura. Imala je samo nekoliko dugačkih dlaka svijetle boje jer je bila plavuša, a za razliku od nje ja sam imala pravo žbunje.

Gledala sam te njene dlačice i pomalo joj zavidjela, ali samo na tom detalju jer je po ostalim karakteristikama bila jos skoro dijete - imala je izrazito male grudi i uske bokove.
Odjednom se u meni javio onaj mali vrag i uhvatila sam joj taj čuperak i naglo povukla najprije jednu stranu, a dok se ona nije ni snašla odmah i drugu, te uzviknula:

- "Ja sam gotova!"

Sve su se cure smijale, a Anita je ljutito pognula glavu i otišla sjesti u kut.
Poslije nagovaranja od strane prijateljica se vratila.
Anita je jedva dosegnula do mojih pazuha i polako me šišala škarama, a ja sam dlake skupljala u šaku.

Svim curama sam doviknula da skupe svoje dlačice i da ćemo ih staviti u jednu posudu nasred sobe . Kako je Anita meni šišala pazuhe tako su i sve ostale cure škaricama jedna drugoj pošišale dugačke dlake na najkraću moguću duljinu.
Na sredinu dnevne sobe smo stavile nekoliko posuda s vodom i po nekoliko nas je najprije namočilo pazuhe, pa smo počele jedna drugoj u parovima utrljavati sapun.

Sve je to bilo prilično zabavno i komično istovremeno. Neke su plesale s podignutim rukama i pjevale tadašnje hitove . Kad su se dlake namočile i omekšale počele smo sa pripremama za prvo pravo brijanje. Ja sam davala upute kako staviti žilet u mašinicu i koliko ga stisnuti, a Ana je pokazivala kako treba početi odozgo i kako pridržati kožu da bude napeta. U parovima je to bilo puno lakše napraviti nego sam.

Ja sam morala sjesti na sjedalicu kako bi Anita mogla obrijati moje pazuhe bez stajanja na prstima.
Moje brijanje je trajalo najduže jer se aparatić neprestano punio dlakama, pa se njime više nije moglo brijati. Anita ga je stalno rastavljala i prala.
Kad je napokon sve bilo gotovo, a naši pazusi oprani, glatki i bijeli, bez tamnog žbunja, pocela je zabava. Onako polugole smo plesale u parovima i glumile velike zvijezde .

U pauzi sam povikala:

- "Sad idemo van na proglašenje punoljetnosti!"

Uzela sam onu posudu s dlakama i odnijela je na dvorište. Stavila sam malo novina i nase dlake na njih.
Povikala sam:

"Djevojke, recite zbogom dlakama! Sad ste prave odrasle gospođice i uskoro ćete postati žene."

Simbolično sam zapalila naše dlake koje su u trenu izgorile i simbolično je naše djetinjstvo prestalo, a postale smo zrele, ili kako smo tad rekle "Mature", što na talijanskom znači "zrele".

Odatle i naziv maturita, matura i sl.

Na maturalnoj zabavi sve smo blistale od sreće. a poneka od nas je dovela i mladića.
Zabava se otegla do dugo u noć, a neke su se tad i prvi put poljubile .
U nedostatku mladića, kad bi jedna bila poljubljena ostale bi je odvlačile po nešto, a druga cura bi odmah preuzimala mladića i molila da i njoj pokaže kako se ljubi.






21.09.2008. u 00:23 • 2 KomentaraPrint#

četvrtak, 18.09.2008.

1956 Rat dug 50 godina

Mala napomena :
Mnogi me citatelji pitaju kad se sto dogodilo?
Da bi vam olaksala pracenje prica od sad cu stavljati godinu, , nemojte zamijeriti ako ne bude bas precizno.


Da vise od 50 godina ratujem sa dlakama.

Ni sama se ne sijecam kako je sve pocelo.
Sjecam se da je to bilo negdje kad sam imala 14 godina , jednog dana dok sam se kupala sam vidijela da mi je izrasla jedna duga crna dlaka na desnoj strani stidnice , negdje 5 centimetara iznad procijepa. Sa tom dlakom sam se igrala i vrtila je oko kaziprsta , htijela sam je iscupati ali je bila toliko bolna da bi uvijek odustala.

Slijedece cega se sijecam je da su natom mijestu nekoliko mijeseci kasnije izasle na stotine malih i tankih dlacica koje su prekrivale moje medjunozje, i ne samo tu , nego su pocele izrastati i na mojim nogama , najprije su bile tanke, tako da me to u pocetku i nije zabrinjavalo.

Nisam znala sto bi sa njima , nisam ih nikom htijela pokazati , bila sam uvijerena da se to dogadja samo meni , jer sve ostale zene koje sam vidijela nisu imale dlake, naravno po onim dijelovima tijela koje sam ja vidila. Bila sam uvijerena da se pretvaram u muskarca, jer su jedino oni imali dlake po tijelu slicne onima koje su meni poocele nicati.

Sa 15 godina su mi se i noge pocele od onih finih tankih dlacica pretvarati u dlakave, obrasle sa sve guscim i debljim dlakama. Definitivno sam bila uvijerena da postajem musko, jedino nisam tocno znala kad ce mi izrasti piso, za kojeg sam znala da postoji , jer sam vidijela male djecake dok su pisali.

Sa 16 godina sam krenula u srednju skolu i prvi dodir sa mladicima ili djecacima kojeg se sijecam je da su me odma poceli zafrkavati na racun mojih dlakavih nogu .
Brzo sam se snasla i kad me je jedan nasamo uhvatio u djir okrenula sam se i izudarala ga tako da je ostao lezati na putu iz skole. Kad ih je bilo vise u grupi poceli bi me zezati da sam dlakava kao musko , a govorili bi vidi onog djecaka.

Rijecita kako sam bila, odgovorila sam im da su oni golonoge djevojcice i da cu ih sve prebiti.
Nakon ovakvih mojih reakcija i jos par djecaka koje sam istukla, uglavnom su potiho komentirali hodajuci zamnom iz skole.

Kad sam jednom prilikom sa mojima bila u posijet kod moje tete Marie bila sam vidno neraspolozena jer sam upravo dozivijela jos jedno maltretiranje od strane mojih kolega iz skole. Teta me upitala sto mi je , a dok niko od prisutnih nije slusao , ja sam joj odgovorila da me djecaci zezaju radi mojih nogu.

Teta koja je inace bila jako drustvena i prema kojoj sam gajila posebne simpatije, jer smo bille nekako bliske , uvijek bi me saslusala i cesto poklonila neku sitnicu, pa tako mi je i ovaj put pomogla.

Nakon sto su moji otisli, teta me zadrzala jer je rekla da mi ima nesto vazno za reci, a mojima je rekla da cu joj nesto pomoci i da cu doci kasnije.
Kad smo ostale same pozvala me je da dodjem u kupaonu .
U kupaoni mi je rekla da se svucem i da ce se pobrinuti za moje dlake.

Imala sam puno povijerenje u tetu i poslusala sam je, skinula sam sve osim gacica i majce.
Stala sam na rucnik na sredini kupaone i teta mi je sa rucnom sjajnom masinicom za sisanje kakve su imali frizeri za sisanje zadnjeg dijela glave muskih frizura, pocela od gleznja, stiskajuci cijelo vrijeme masinicu kao skare i polako mi je sisala noge put gore.

Na pod su padale tamne dlake duge nekoliko,centimetara a ostajale su samo kratke tvrde dlacice koje su ostale strsiti sa mojih nogu. Teta mi je objasnila da se ovo radi samo prvi put i da mi ova masinica nece trebati , jer nikad ne smijem dozvoliti da mi dlake narastu do te mijere da se nece moci obrijati.

Kad je zavrsila skoro do mojih gacica a tu je dlaka bilo skoro najvise , rekla mi je da za sad ne treba ici dalje, onda mi nije bilo jasno sto to znaci, a ja sam samo cijelo vrijeme sutila i slusla sto mi je teta govorila.

Zatim mi je rekla da stanem u kadu i pocela mi prati noge sa mlazom tople vode iz tusa, pricajuci da i ona ima isti problem sa dlakama kao i skoro sve zene iz obitelji, ali da to nije veliki problem i da ce mi ona sad pokazati kako se to rijesava.

Sijela sam na rub kade sa nogama prema vani, a teta mi je pocela mazati noge sa sapunom za brijanje pomocu okruglog muskog kista posebno napravljenog za tu namijenu. Kist je umakala u sapun i trljala po mojim nogama sa svih strana , a ja sam se okretala kako mi je govorila.

Teta: - Tako sad smo napravili prvi dio, sad cu uzeti jednu novu masinicu za brijanje koju imam u rezevi i koju cu tebi pokloniti i pokazacu ti kako se stavlja zilet .

Teta je stavila novi zilet u masinicu i zavila vijak tako da se zilet umijereno nakrivi prema ivici masinice.

- Sad krecemo odozgora.

Naslonila je brijac na moju bedru malo dalje od mojih gacica ali relativno blizu moje stidnice , koju su samo gacice dijelile od pogleda.
Polako je vukla brijac prema dole i govorila cijelo vrijeme kako se to radi.
Meni se cinilo da ovo brijanje traje cijleu vjecnost , a trajalo je mozda sve skupa sa pripremama jedan sat.

Kad je zavrsila jednu nogu presla je na drugu i rekla da sad probam ja sama.
Sa nespretnim pokretima sam pocela i uskoro shvatila uz tetinu pomoc kako se to radi.

Kad sam zavrsila teta mi je otusirala noge u kadi , slucajno ili namijerno mi je poprskala i gacice i rekla da se mogu skinuti skroz jer je najbolje da se cijela okupam kad sam vec tu ,a ona je stavila kadu puniti i izasla.

Kad sam se svukla legla sam u kadu, gladila sam svoje noge , bio je to nezaboravan osijecaj nakon onih dlaka koje sam imala.
Dok sam se ja kupala teta je odjednom usla u kupaonu i donijela mi jedne nove gacice jer su moje bile mokre i jedan njen stari grudnjak iz maladjih dana .

Rekla mi je da ce mi pokazati kako se oblaci i ostala u kupaoni pricajuci.
Ja sam se uzasno sramila i pokrivala sam grudi i dlakavu stidnicu sa rukama.
Teta je to primijetila i rekla da se ne moram sramiti jer sve sto imam ja ima i ona i da se opustim.

- Sad cu ti malo oprati ledja i izmasirati vrat .

Naspunala je spuzvu i pocela mi prati ledja , pored ostalih prica koje mi je pricala duboko u sijecanju su mi ostale rijeci:

- Kad si nervozna kao sada, ljepo uzmes spuzvu i protrljas je uvuda i zavukla je ruku u moje medjunozje i samo me malo protrljala izmedju nogu. Kad si sama , to ce te opustiti i umiriti , vidijeces .

Tad mi nije uopce bilo jasno kako ce me jedna spuzva umiriti , ali sam taj detalj ipak zapamtila , iako sam ga nekako gurnula sa strane kako nevaznu ili nejasnu informaciju, recimo da sam taj detalj potisnula iz moje svijesti ili nekako zaboravila.

Kad je kupanje bilo gotovo teta me je zamotala u veliki rucnik i obrisala , nije bilo niceg sexualnog u tome sveme , vise je to bila neka majcinska ljubav i savijeti.

Kad sam bila suha pokazala mi je kako se stavlja grudnjak i ostavila ga je na meni, a obecala je da ce mi donijeti jos njenih koji su joj premali.
Zatim je uzela jednu bocicu i iz nje izlila malu kolicinu na vatu i pocela mi mazati obrijane noge , sa obralozenjem zasto .

- Moras ih dezinficirati , da ti se ne upale , sad to pece prvih par puta , ali ces se s vremenom naviknuti , to je spirit , a mozes i sa rakijom .

Pecenje je bilo jako i neugodno a teta je puhala u moje noge , kako bi se neugodnost smanjila. Napokon mi je dala i gacice da pokrijem moju cupavicu.

Zilete i masinicu i ostalo sto mi je bilo potrebno je spakirala i rekla da ako bude pitanja, da dodjem kad zelim.
Jos smo malo pricale i vratila sam se doma .
Mama pe pitala sto sam dosad radila , a ja sam joj odgovorila.

-Zenski razgovori.

Noge sam od tad brijala svako par dana , a djecaci su me uskoro prestali zezati , narocito kad je dosla jesen i kad sam moje muske noge, kako sam ih dotad zvala obukla u neprozirne debele carape kakve su se tad nosile.
Niko me nikad vise nije vidio dlakavih nogu.

18.09.2008. u 00:06 • 0 KomentaraPrint#

petak, 12.09.2008.

56 Kraj?

56
Skandal
Moje avanture su se nastavljale , donijela sam neko svoje interno pravilo da nijedan mladi lijecnik ili drugi zaposlenik moje bolnice nec'e doc'i raditi ako ga ja osobno ne testiram. Sve je bilo dobro dok se za ovo nije pomalo proculo.

Prica ide ovako:

Trebalo je zaposliti jednog radnika na odijelu koji je primao i otpuštao bolesnike, taj netko je trebao biti komunikativna osoba koja bi povremeno davala izjave za javnost kad bi se doga?ale prometne nesrec'e ili slic(ne situacije i kad je trebalo dati izjavu za javnost i novine. Bilo je potrebno još i da bude redaktor za naše lokalne bolnic(ke informativne novine.

Na našem konziliju smo odlucili da to bude novinar. Objavili smo u medijima da trazimo mladog novinara, ono mladog sam ja dodala .
Primili smo 10 -tak molbi koje je zaprimila personalna sluzba i kad su ih proc(istili, molbe su došle iz personalne sluzbe po obicaju kod mene da ja dam zadnju rijec.

Ja sam ih rješavala po mom sistemu, a to je da sam zeljela vidjeti svakog kandidata. Medju ostalim došao je i jedan markantni mladi novinar N., a ja sam ga vec' po isprobanoj metodi upitala:

- Sto mladi gospodin N. moze pruziti više od ostalih i tako skrenuti paznju na sebe?

Mladi N. je odgovorio.:

- Osim sto sam jako vješt u pisanju , vješt sam i u komuniciranju, posebno sa zenama, a to mislim da je prednost jer vec'inom se zene dolaze zanimati za pacijente. S medijima sam posebno snalazljiv.

- Da, imate pravo, ali obzirom da je sad kraj radnog vremena, a sutra je vrijeme za izbor komunikatora sa javnošc'u, ako se zelite predstaviti u najboljem svijetlu , dat c'u vam priliku da to napravite recimo vec(eras u restoranu RR.

Mladi N. je nevjerojatnom brzinom ovo prihvatio.
Navecer sam se po obicaju dotjerala , stavila tamne naocale i došla u RR.
Tamo je cekao mladi N.

Narucili smo nekoliko delicija, medju njima i kamenice jer sluze kao afrodizijak.
Zapoceli smo pricu i N. je razvezao, nije prestajao govoriti, bio je zaista rodjena osoba za to mjesto.

Jos sam ga samo trebala odvesti u krevet, da se uvjerim da govori istinu da je komunikativan sa zenama.

- A tako šarmantan mladic' , je li sa zenama uspješan kao i u govoranciji ?

Upitala sam ga primivši ga za ruku, dodirnuvši ga koljenom, i pritom sam ga u oci. Nije se dao zbuniti ,

- Da, posebno sa tako privlacnom damom kao što ste vi.

Stisnuo mi je ruku.

- Hoc'emo li prošetati?.....

Izašli smo u vrt restorana i sa jednog balkona gledali prema obliznjem jezeru. Polako su nam se pogledi poceli priblizavati, ruke stiskati, a usne blago otvarati. Uslijedio je poljubac iz bajke.
Ljubili smo se još neko vrijeme u parku i onda sam mu predlozila da odemo u hotel . Odmah je pristao.

Po vec' uhodanom nacinu, recepcija , izlazak , ulazak , i zavaravanje recepcionera, došli smo u sobu.

Uslijedilo je obostrano strasno zavodjenje i skoro razvratni sex.
Isprobali smo sve što nam je palo na pamet. N. je preuzeo inicijativu i predlagao sve moguc'e poze, a došao je red i na obostrano oralno zadovoljavanje, a poslije toga i analni sex jer je imao organ umjerene velicine, nekih 14 cm, po mojoj procijeni što je relativno malo, ali ovaj mladic' je bio izuzetno aktivan i pun maste.

Po prvi put sam sa strancem imala odnos u guzu, sa prezervativom, što je ipak bilo prehrabro i od mene i od njega.

Ujutro kad smo izlazili, imala sam osjec'aj da nešto nije uredu, a taj mi se osjec'aj potvrdio kad sam izlazila iz hotela, a jedan je mladic' sa foto aparatom škljocnuo i uslikao me na vratima hotela, brzo sam pobjegla prema autu , a u trenutku kad mi se pridruzio N fotograf nas je uhvatio zajedno u autu kako odlazimo .

Znala sam da se nešto kuha. Sutradan kad sam došla na posao, na mom su stolu osvanule lokalne novine, a na naslovnoj stranici moja slika sa N. ispod je objavljen clanak i jos fotografija sa skandaloznom pricom o direktorici bolnice koja je vjerojatno imala avanturu sa mladim novinarom.

Pokupila sam novine i odletjela kuc'i .
Pier me zvao na telefon i pitao jesam li vidjela novine, briznula sam u histericni plac.

Stala sam pred ogledalo, gledala se i pitala samu sebe je li mi ovo trebalo, razgovarala sam sama sa sobom.
Na kraju sam si rekla:

-Kurvo, sad c'eš platiti za ovo.

Uzela sam škare i pocela rezati svoju dugu i polu kovrcavu kosu kojoj su se svi muškarci divili . Cijelu sam je ošišala, ostali su samo kratki neravni pramenovi . Legla sam na krevet i nastavila plakati. Popodne je došao Pier sa posla, a kad me vidio nije znao sto bi mi rekao .

Tješili smo se cijeli dan .
Ujutro sam javila sekretarici da uzimam vanredni godišnji odmor.
Nalokala sam se sedativima i po cijele dane spavala.
Kasnije sam doznala da su mi sve podmetnuli kako bi mi se osvetili za moju dugogodišnju karijeru na mjestu uspješne direktorice.

Mjesec dana poslije , kad sam dosla sebi i stekla ponvno samopouzdanje, umijesto da sam krenula raditi odlucila sam otici u mirovinu.


U zadnjih 5 godina prije skandala sam promijenila recimo 50 partnera , to se nekome moze uciniti puno, nekome malo, a meni taman. Mozda je bilo još njih par, koje sam pozeljela a nisam ih uspjela dobiti.

Prije 4 godina sam otišla u penziju , i sad zivim u Hrvatskoj .
Pier još uvijek radi u Italiji i to jako uspješno, povremeno dolazi ovamo ili ja kod njega.

Ovdje sam pronašla nove prijatelje, posebno jednog, ali sam jako diskretna i ne zelim da se procuje za moju povec'anu seksualnu strast.

Cesto sam razmišljala jesam li nimfomanka, ali sam objektivno zakljucila da nisam, samo zelim kao i svi ostali imati svoje zadovoljstvo i svoj seksualni zivot.
Zelim uzivati u svakoj sekundi svog zivota.

U Hrvatskoj sam imala samo nekoliko partnera, a sad znam , odkad sam upoznala zadnjeg prijatelja, da je vrijeme da se zaustavim u promijeni partnera.

Uglavnom sam do sad skoro sve meni prihvatljivo isprobala .
Ima jos puno stavri koje nisam isprobala, ali mi nisu bliske, bar ne za sad, recimo sex u troje ili grupni.
Teski bdsm, mi je jos uvijek dalek ali me privlaci u prici.

Ima jos toga sto mota po glavi, a sto je još ostalo neisprobano, a bilo bi mi prihvatljivo je jos jednom seks sa zenom, hoc'u li to ostvariti?
Ne znam, vjerojatno nec'u, ali c'u bar pokušati to izvesti virtualno, mozda preko ovog medija, Interneta.

Kraj.

PS. ovo je kraj moje skrac'ene biografije, ali nije kraj mojih prica ni bloga .
Prica c'e još biti iz onih tema i mojih dozivljaja o kojima nisam pisala .
Tek sad kad ste me upoznali mozete mi davati kritike i sugestije, što bi zeljeli cuti, što vas zanima, sto bi vi napravili u mojoj situaciji, što da napravite sad, u svojoj situaciji, svima c'u vam pokušati odgovoriti.

Mozete me pronaci i na
www.forum.hr
kao

MadamValentina
Vrtim se na forumima o seksu i na zenskim temama.

Mnogo lijepih zelja od Valentine
Carpe Diem

Ukoliko dobijem poticajne kritike i ako vam se moje price svidjaju napisati cu ih jos, ako ne dobijem dovoljno podrske na meil, mislim da cu prestati.

Sve je u vasim rukama .

Vasa Valentina








12.09.2008. u 22:47 • 6 KomentaraPrint#

četvrtak, 11.09.2008.

55 Skandal


55 Dobavljaci


Moje avanture su se nastavljale , donijela sam neko svoje interno pravilo da nijedan dobavljac moje bolnice nec'e moci raditi za moju bolnicu , ako me osobno ne zadovolji .
Sve je bilo dobro dok se za ovo nije pomalo proculo.

Prica ide ovako:
Kad bi se pojavio neki novi dobavljac ili stari, morao mi se udvarati na sve moguc'e nacine . Izvolijevala sam sve i svašta. Naomiljeniji su mi bili poslovi koji su se zakljuc(ivali na Jezerima, poznavaoci Italije c'e znati o kojim je jezerima rijec.

Tamo je veliki broj luksuznih hotela i restorana, prelijepa priroda i daleko je od ociju javnosti, dakle svi uvjeti koji su mi bili potrebni.
Na jezerima su se odrzavali i mnogobrojni kongresi struke, a nijedan nisam propustila. Znalo se zašto se tamo išlo osim za ugovaranja poslova.
Vec'ina direktora je tamo vodila svoje ljubavnice, a vec'ina poslova se ugovarala u cetiri oka i uz bogate vecere.

Proceduru sam vec' usavršila .
Na svaki izlet na jezera bi napravila novu frizuru i odjenula novu odjecu i postala neko drugi, onima koji su me poznavali iz bolnice rekla bi da sam promijenila image ( imidj), ali za vec'inu njih koje sam tek upoznala ja sam bila nova Valentina sa novim izgledom.

Za vrijeme vecere bih postavljala svoje uvijete, a najc(šc'i bi bio:

«Ako zelite sklopiti ugovor, morate zadovoljiti moje posebne prohtjeve».

A moj prohtjev broj jedan je bio moje zadovoljstvo . Bilo je samo pitanje na koji c'e me nacin doticni muškarac dovesti u krevet i koji mu je seksualni repertoar.

A nemojte misliti da sam prihvac'ala bilo kojeg pregovaraca, doticnoj firmi bih javila sa kime c'u pregovarati, i onaj koji bi mi se svidio taj je morao doc'i jer inace od posla ništa.

Birala sam samo mlade i zgodne muzjake, tocno onakve kakve sam zacrtala.
Nakon par dana udvaranja bi toboze popuštala njihovom sarmu i upornosti.


Tad je izbio prvi skandal , ali to je druga prica.

Poslije prvog skandala morala sam nesto promijeniti , pa sam se okrenula prema mojim zaposlenicima.

Bila sam bahata kuja, koja je samo cekala kad c'e nekoga srediti za njegove greškei grijehe koje je svako imao, svi su mi bili krivi za svaku sitnicu koju su zgriješili.








11.09.2008. u 23:28 • 1 KomentaraPrint#

srijeda, 10.09.2008.

54 Sexi noge

Ima još jedna zanimljivost u vezi depilacije u našoj vezi . Prvi put se zbilo prije nego je Pier imao deformirani ud od Peironjeve bolesti, a tu vrstu zabave smo nastavili i nakon nakon njegove bolesti. Tad sam prvi put na taj nacin pocela sa tom vrstom zabave
.
Pier je bio dlakav kao prosječan muškarac. Pierove noge su nekada bile jako dlakave kao i cijelo njegovo tijelo ali stvari su se sa starenjem promijenile .

Dok smo se igrali jedne večeri, primjetila sam da su sa djelova njegovih nogu dlake otpale i to vise od pola. Na listovima nogu i na gornjoj strani bedara vjerojatno od trenja hlačama, sve su mu dlake nestale.
Kad sam malo bolje pogledala, vidjela sam da to izgleda smiješno i nekako na fleke.

- Pier, dođi u kupaonu, imam jednu ideju. Dlake su ti smijesne, na nogama malo ih ima malo nema, ja bi ti ih obrijala, bar neka budu jednake, sigurna sam da će ti to bolje stajati nego ovo sad. Uostalom, ionako si ti sportski tip, a vidio si da biciklisti briju noge. (nikad mi nje bilo jasno zašto.)

Pier je šutke slegnuo ramenima .

Stavila sam jedan ručnik na pod, uzela sam moj Lady aparat i trenu sam pošišala sve dlake sa Pierovih nogu, nevjerojatnom lakoćom, puno brze nego što je trebalo za moje noge. Uzela sam sprej sa pjenom za brijanje, tada ih je već bilo na trzištu i namazala Pierove noge po cijeloj duzini. Pier je bio bas simpatičan sa bijelim nogama od pjene.

Sa roza jednokratnim aparatićem za brijanje počela sam od noznog palca na kojem je bilo nekoliko dlaka, pa onda od gleznja i vukla sam na gore, poslije brijača je ostajala njezna, fina baršunasta koza. Kad sam završila sa jednom nogom , prešla sam na drugu, a Pier se okretao cijeli krug. Kad je sve bilo obrijano, poslala sam ga u kadu da se još jednom cijeli otušira.

Kad sam ga obrisala , namazala sam mu noge sa svojom kremom za kozu.
Pierove noge su izgledale meko i glatko kao u najljepše manekenke, cudila sam se kako se toga prije nisam sjetila. Pier je izgledao prekrasno, pohvalila sam ga i još mazila po toj lijepoj i mekoj kozi .

- Dođi Pier idemo u sobu .

Iz svog ormara sam izvadila fine čarape sa čipkom i dala ih Pieru da obuče. Kada ih je obukao, dala sam mu i haltere, potom i gaćice, i na kraju i grudnjak, u koji sam stavila nešto smotanih krpica.

Pier je izgledao kao najljepša dama.
Ovo me toliko uzbudilo, da sam mu odma skinula gaćice, legla ga na krevet i pocela sa mazenjem . Po obicaju nas odnos je uvijekzapocinjao sa Pierom na leđima i mojim jasenjem po njegovom licu, dok je Pier savijesno lizao moju macu, a ja sam dozivjela jedan od snaznijih orgazama u zadnje vrijeme.

Tako ga jašući, gledala sam Pierovo tijelo obučeno u seksi zensku odjeću , a njegov njeznik mi je bio pred nosom i rukama, zeljela sam mu pruziti nekakvo zadovoljstvo pa sam mu njeznik trljala rukama i svojim stopalima u krug te je on uspio svršiti sa dozom sperme koja je ostala na njegovom trbuhu.

Kasnije kad se Perov njeznik deformirao od Peironijeve bolesti ovu praksu masaze sa rukama i stoplaima smo nastavili jer je to bio jedini djelotvorni nacin da Pier orgazmira, jer je njegov njeznik bio previse deformiran za bilo koji drugi oblik sexa.





10.09.2008. u 23:01 • 1 KomentaraPrint#

utorak, 09.09.2008.

53 Sexualna sloboda - Prva avantura

Godinu kasnije, uz pomoć Piera podmetnula sam onoj dvojici liječnika primanje mita, a oni su ga i inače primali za operacije, i tako sam ih uspjela izbaciti sa posla.

To mi nije donijelo nikakvo zadovoljstvo, nego samo dio psihičke satisfakcije da ih vise ne gledam kako se podmuklo smiju meni iza leđa .
Na mom seksualnom planu sam bila potpuno nezadovoljna i skoro poludjela.

Nakon jedne večere, ja i Pier smo se povukli i ja sam počela razgovor o našem spolnom zivotu. Nakon sto sam objasnila Pieru da ja vise ovako ne mogu , Pier mi je rekao:

- Jedino sto ja mogu napraviti je da ti dam seksualnu slobodu, samo molim te budi diskretna, jer smo oboje na visokim polozajima i izbit će skandal ako se nešto otkrije.

Prihvatila sam ovo rješenje, poljubila Piera, zahvalila mu na razumijevanju i...

Sutradan sam odmah počela nešto traziti, mislila sam da je lako pronaći avanturu, da, ali kako ili sto, to je tek bio nadolazeći problem. Shvatila sam da je na mom polozaju GD -a bilo nemoguće diskretno pronaći partnera.

Sve su oči bile uprte u mene i nikako nisam mogla pronaći potencijalnog partnera mojih godina ili meni fizički odgovarajućeg. Sve do jednog dana....

Bolnica je trebala primiti nove mlade liječnike, ali ih se javilo duplo vise nego smo trazili, tako da je problem došao do mene.
Obećala sam personalnoj sluzbi da ću ja to riješiti.
Kao odabrati među 50 mladih liječnika 20 pravih, bilo je teško odlučiti. Jedini način da ja izaberem nekoga je bio da sve liječnike primim na razgovor.

Sekretarica mi je organizirala da svi mladi liječnici dolaze svakih pola sata svaki dan njih 10 -tak.
Mladi liječnici su se izmijenjivali, neki od njih su bili jako simpatični, ali premladi za potencijalnog ljubavnika.

Popodne sam po običaju, bar jednom tjedno navratila do mame i popričala o svemu, ovaj put i o mom novom problemu, jer je mama bila upoznata sa Pierovom bolešću, a ja sam joj rekla i za moj dogovor sa Pierom, tj da sam dobila seksualnu slobodu .

Nakon razgovora sa mamom, ona mi je preporučila da su mladi liječnici najbolji za avanturu ili kratkotrajnog ljubavnika jer je neka dublja veza nemoguća.

Meni je bila potrebna kratkotrajna seks avantura , koja bi mi malo podigla moral i frustracije koje su se nakupile u zadnje dvije godine.
Sutradan sam mlade liječnike počela gledati drugim očima.
Omiljeno pitanje mi je bilo :

A sto mladi gospodin nudi vise od ostalih liječnika da bi dobio moju naklonost da bas vas primim ?

Nakon ovog pitanja slijedili su najraznolikiji odgovori , neki od njih su bili smiješni a neki potpuno neočekivani .
Ja sam samo čekala onaj pravi i dobila sam ga odmah slijedeći dan.

Jedan šarmantni mladić mi je ponudio:

- Osim stručnosti koju ja nudim i savjesnosti u mom poslu, vama kao direktorici nudim svaku uslugu koju pozelite i stojim vam na raspolaganju 24 sata.

E upravo sam to zeljela čuti.
Zakazala sam mu zajedničku večeru u obliznjem hotelu za navečer.
Mladi doktor je došao u odijelu kako i pristoji za takve prilike, odmah mi je dao buket cvijeća kao znak paznje.

Večerali smo i ugodno pričali .
Odmah sam mu dala do znanja da me šarmirao njegov izgled i on kao osoba.

- Mladi doktore , priznajem da ste od svih liječnika najbolji u komunikaciji i sigurna sam da ću dati sve od sebe da vas primimo.

Primila sam ga kao slučajno za ruku dok je pričao i rekla:

- Vas šarm me toliko dojmio da budite u meni neke odavno zaboravljene osjećaje....

- Mogu vam probuditi sve osjećaje koje vi zelite ako mi date priliku.....

Polako je uzeo moju ruku i prinio je ustima, pogledao me u oči i njezno mi poljubio gornji dio ruke.

Ja -Mislim da bi o ovome mogli porazgovarati negdje u miru

- Da, mislim da bi mogli.

Ustala sam se i rekla da izađe ispred hotela na parkiralište i tamo me sačeka.
Otišla sam do recepcije i rekla da sam malo vise popila vina i da bih se zeljela odmoriti u sobi.
Odmah sam dobila ključeve.

- Još idem samo uzeti torbicu.

Rekla sam nemarno recepcionaru.
Izašla sam van do auta, a tamo je bio mladić, dala sam mu ključ od sobe i rekla da ide, neka ostavi odškrinuta vrata, a ja ću doći za koju minutu.
Uzela sam malu torbicu iz auta i prošla pokraj recepcije, otišla na kat, ušla u sobu i zaključala vrata.

U sobi je bio mladi liječnik i sa neizvjesnošću čekao moj slijedeći korak .

- Idemo oprati ruke, slazete se ?

U kupaoni smo se smiješili i gledali jedan drugog .

- Pravi ste muškarac i toliko me uzbuđujete da ne mogu izdrzati u vašem prisustvu.... rekla sam njezno.

Nije bilo vremena za gubljenje i odmah sam ga poljubila strastveno.
Mladić je ostao malo zatečen , ali je odmah prihvatio igru.
Otišli smo u sobu i počela sam ga svlačiti . Kad je ostao samo u gaćicama , dala sam mu znak da i on mene svuče .

Mladić je prihvatio igru i počeo od haljine tako da je otkopčao patent na leđima i pustio da haljina sama padne na pod da bi je zatim odmah uzeo i bacio na fotelju. Ostala sam u stezniku, čarapama i gaćicama .
Otkopčala sam haltere, sama spustila gaćice, bacila ih na fotelju, opet zakopcala haltere i legla na krevet.
Mladić me gledao .

- Ajde, dođi , što čekaš ....

Polako se spustio kraj mene gledajući u moje depilirano međunozje.

- Sviđa ti se ?

- O da , nisam očekivao od jedne dame da bude tako moderna ....

Nakon još malo poljubaca poslala sam ga glavom prema mom međunozju .
Najprije nije znao sto bi , pa je samo gledao , a kad sam mu glavu prislonila na macu , počeo me ljubiti , dala sam mu još par uputa da slobodno polize cijelom duzinom , a on je sve slijedio po mojim uputama.

Kad sam počela uzdisati, malo je prestao, a ja sam mu naslonila glavu i brzo rekla da samo nastavi...
Nakon par minuta orgazam me protresao , a ja sam mladićevu glavu počela polako udaljavati od moje mace i usporavati njegove pokrete.

Kad sam se umirila, pohvalila sam njegovu spretnost u lizanju i počela ga strasno ljubiti usta. Provjerila sam njegovu napetost u gaćicama i rekla da to odmah skine te pregledala njegov ud, bio je prosječne veličine ali jako tvrd. Tad sam namjestila ispod guze ručnik , jer sam znala da će to biti seansa puna sokova.

Ajde, dođi , uzjaši ...
Mladić se popeo na mene i zavukao ga u moju, već prilično mokru macu i odmah počeo napumpavati.
Svršio je prije mene pa nisam bila zadovoljna s tim. Malim ručnikom sam obrisala macu.

Kad se malo umirio i odmorio, odmah sam ga uhvatila za njeznik i promasirala da se probudi, potom sam mu pokazala put, opet do moje mace da odmah nastavi gdje je prije stao.

Ovaj put me uspio dovesti do orgazma i nakon toga je i on u grču svršio .
Malo smo se mazili i pričali nevazne stvari, a onda sam ga opet primila za njeznik i promasirala , kad se uspravio kleknula sam na krevet i rekla mu da uzjaši .

Nije mu trebalo dva puta reci , odmah je skočio na mene i počeo me ritmički pumpati zguza.
Oznojeni do zadnjeg centimetra tijela smo svršili i napokon se umirili. Zaspali smo skupa.

Ujutro smo se probudili, na brzinu sam se otuširala, rekla mu da me čeka kod auta i on se izgubio .
Kad sam se obukla i provjerila sve , otisla sam dio recepcije i platila sobu .
recepcionar me pitao:

- Dali se gospodja odmorila?

-Da, imate odlične krevete , bilo je jako ugodno .

-Preporučamo se i za idući put , doviđenja .

Na parkiralištu me čekao mladić, odvezla sam ga do grada , a ja sam taman stigla doma da se presvučem i odem na posao.
Piera sam srela u blagovaoni, poljubila ga i otišla raditi, sve je bilo normalno kao i sve ostale dane osim moje mace koja je bila malo vise crvena i iritirana nego inače.

Pouka :
Htjela sam u jednom danu nadoknaditi sve propušteno u zadnje dvije godine, iako sam već saznala da se ono sto je prošlo, nikad vise ne moze nadoknaditi.




09.09.2008. u 22:46 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 08.09.2008.

52 Gospodin Peroni nas je posjetio


Par mijeseci nakon Pierovog pada sa bicikla , jedne veceri dok sam ga rucno obradjivala primijetila sam da je Pierov ud malo nakrivljen prema gore, prema trbuhu . Nisam posebno obracala paznju, mislila sam da je to neka prolazna pojava, ili da sam krivo vidijela .
Nakon jos mijesec dana Pierov ud je bio vidljivo kriv prema desno i prema gore , recimo nekih 10 stupnjeva .

Vidijevsi da se to povecava poslala sam Piera kod urologa u nasoj bolnici .
Nisam ga ni mogla poslati kod mame, jer ona nije bila tu na duze vrijeme, a i nije dugo radila sa muskarcima.

Piera je pregledao jedan od uglednih ljecnika nase bolnice i postavio mu diagnozu Peironijeva bolest. nedje se kaze i Peroni disese, ili Peyronie.
Nisam ni ja znala tocno sto je to , ali sam vidijela kako izgleda. u mom slucaju.
Nakon malo konzultiranja, enciklopedija,kniga u kuci, strucnih knjiga na poslu sam doznala da je to okostavanje tkiva najcece uslijed traume , udarca ili iz nepoznatih razloga.

. Ali stvari su bile mnogo gore , jer je bolest tek bila u pocetku, a obicno to traje oko godinu dana za koje vrime se ud ili skrivi jos vise ili se mora ljeciti .
Ljecenje se sastojalo od inekcija ljeka u samo tijelo penisa na mijestu gdje je doslo do okostavanja.

Pier je jako tesko podnosio te inekcije , iako su ljecnici tvrdili da su samo umijereno bolne za vrijeme injektiranja.
Pier nakon tih inekcija, otprilike dva puta tijedno, nije moga ni voziti , nego sam ga ja morala odvesti kuci , a na krevetu bi lezao cijeli dan dok bol ne popusti .

Od sexa nije bilo nista , nije imao volje ni poigrati se sa mnom, a meni je bilo jasno zasto , jer osim boli postojao je i psiholoski moment , ato se moglo usporediti, kao da imas dobru veceru pred nosom , a ne mozes je pojesti, jer nemas zube , ili ne mozes dohvatiti tanjur.

Zadovoljstvo sam morala potraziti sama sa sobom , ali mi nije islo od ruke , nekako je sve bilo usiljeno i nisam imala onaj pravi osijecaj opustenosti i slobode dozivljaja vrhunca i strasti orgazma kako sto je to bilo kad bi imali zajednickii sex.

Nakon prvog tretmana od 2 mijeseca , slijedila je pauza i za to vrijeme smo pokusali odnos , a li na moje veliko iznenadjenje kad sam Pierov ud uspijela podignuti bio je jos krivlji nego prije i to visestruko , sad je gledao prema Pierovom trbuhu , skoro 90 stupnjeva , tako da sex nije bio moguc .
Od jada nisam znala sto bi sa sobom , htijela sam plakati , ali sam se suzdrzala u Pirovom prisustvu, plakala sam sama u svojoj sobi.

Poslala sam odma sutradan Piera kod onog istog specijaliste , i on je konstatirao da mu je tretman samo pogorsao stanje i da neka pokusaju jos sa jednom turom inekcija , ja sam to odbila.

Nikad necu doznati jeli to napredovanje bolesti bila slucajnost , koja se opisuje u nekim medicinskim knjigama ili je bila osveta specijalista sto nije on postao generalni direktor bolnice.

Konzultirali smo jos nekoliko ljecnika u drugim gradovima i svaki je dao svoju varijantu razvoja bolesti i ljecenja .
Jedan je predlozio operaciju , ali kad je vidio o kojoj velicini penisa se radi , odustao ,je , jer se operacija vrsi tako da se izrezuje dio penisa sa suprotne strane , kako bi se on ispravio , sto je za Piera bilo skoro neizvedivo , jer nista nebi ni ostalo, a i to je bilo pitanje sa kakvim uspijehom.

Oboje smo bili u sve vecem psihickom, sexualnom i fizickom soku . Nismo znali za izlaz.

Nakon godine dana bolest se stabilizirala, Pierov ud je ostao skrivljen prema njgovom trbuhu kao upitnik i svaka penetracija je bila nemoguca.
Ne samo da je bilo nemoguce staviti ga u moju vaginu , ili anus , nego ga je skoro nemoguce bilo masirati ili rucno zadovoljiti , jer je jako tesko to raditi u nekom polukrugu.

Neko vrijeme sam ga zadovoljavala sa stopalima i carapama , tako da bi mu mazila penis i jaja sa nogama preko svega i on bi svrsio , to je postao nekakva fetis nogu , i to je bilo zadovoljavajuce za Piera neko vrijeme , kako je gubio osijecaj u njezniku , tako mu je bila potrebna sve jaca stimulacija .
Neko vrijeme sam to uspijevala na nacin da sam oblacila mrezaste carape koje su jace trljale i derale po udu.
Vremenom mu je penis izgubio jos vise osijetljivost , pa sam ga morala stimulirati na neobicno grube nacine.
Naprimjer lagano bi ga tukla sa malim kaisem ili smotuljkom krpa , tako sam ga jos neko vrijeme uspijevala dovesti do orgazma.

Kad mu je ud u potpunosti izgubio osijetljivost , svaka masaza je svakim danom bila sve manje efikasna i na kraju nismo mogli nikako postici orgazam za Piera.

Pier je bio uzasno frustriran
Ponovo smo posijetili jednog ljecnika u nasoj bolnici i ovaj mu je dao nekakve tablete za umirenje .

Kad se moja mama vratila sa puta ,sve sam joj ispricala i pitala sam je za savijet .
Kad je ona vidijela o kakvim se tabletama radi pocela je vikati na mene

- Jeli ti jasno da su vam dali tablete za smnajivanje spolne zelje , sad se mozes pozdraviti sa sexom i sa Pierom....

Kad sam malo bolje procitala upute tablleta , shvatila sam da je sve skupa bila prevara i osveta mojih ljecnika prma meni , a preko Piera.
Nisam mogla nista dokazati , jer se to smatralo kao jedan od nacina ljecenja koji je bio sluzbeno medicinski priznat.

Pier nije vise imao nikakve spolne zelje, ni moci, ni fizicke mogucnosti da ostvari sex. Pier se predao u potpunosti radu i hobijima , a ja sam postala totalno isfrustrirana direktorica , koja je mrzila sve oko sebe.

08.09.2008. u 23:46 • 0 KomentaraPrint#

51 Bicikla

Kao ni nim druge stvari u zivotu tako ni idila ne traje vijecno.

Jednog jesenskog vikenda smo isli svi skupa na voznju biciklom.
Pier i djeca su jako volili voziti bicikl kroz prirodu .
Ja sam bila malo skromnija i vozila sam uglavnom po mirnijim stazama bez nekih posebnih prepreka .
Pier je sa djecom volio divljati po sumskim i brdovitim stazama.

Dok se moja ekipa biciklista spustala sa jednog brezuljka ja sam ih cekala u podnozju. Brijeg je biodugacak i ljepo sam ih vidijela kako se spustaju niz strminu. Dok su se spustali u najuzem i njstrmijem dijelu gledala sam ih i odjedanput sam vidijela da nesto nije u redu.

Pierov bicikl je jurio niz brdo velikom brzinom , dok Pier nije naletio na neke korijene stabala koja su ga odbacila u zrak , pao je na bicikl odbacio se od njega i konacno u velikoj brzini je pao na tlo.
Poceo je jaukati , svi smo mu prisli , a on se drzao za medjunozje i dalje jaukao.
Poslije nam je ispricao da mu je otkazala kocnica i velikom se brzinom sjurio nizbrdo, noga mu je sklizla sa pedale, izgubio je ravnotezu i pao na sijedalo i to ravno sa genitalnim dijelom. Poslije 15 minuta smo ga uspijeli podici sa tla i dovesti do auta.

Najprije smo htijeli ici u bolnicu , ali je bol popustila pa smo isli kuci.
Kad smo dosli , Pier je otisao odma na krevet, a ja sam mu pomogla da se svuce, i pregledala ga.

Nije bilo puno za vidijeti , jedno jaje mu je bilo nateceno vise, a drugo manje , a on se zalio na bol u penisu.
Pier je ostao na krevetu a ja sam otisla spavati.

Odijednom u snu mi se ucinilo da Pier jauce , osluhnula sam , ali nista nisam cula , opet sam zaspala.

...............
Ponovo je jaukao i govorio vodi me na hitnu pomoc , Otisli smo i na hitnoj pomoci nasli moju doktoricu ginekolog i onu njenu pomocnicu , tog trenutka mi to nije bilo cudno , samo sam zelila da sto prije pomognem Pieru .

Pier je legao na stol u odinaciji, a one dvije su ga svukle sa nekim neobicnim zarom . Pogledale su mu obrijane genitalije i smijeskale se kao da su vidijele rodjendasku tortu iz komicnih filmova , sve je nekako izgledalo cudno i neobicno.

Pocele su stiskati Pierova jaja a on je cvilio . Sad ovako natecena imala su velicinu kao kod bolje obdarenog muskarca.
Pitale su me kolika su mu inace , a ja sam odgovorila kao orah , ... ali oba dva kao jedan orah , rekla sam tiho.

- Moramo ga operirati , vidite kako su mu jaja natekla , jedno je puklo a drugo neznamo tocno .

- Pristajete li ?
- Da , rekla sam tiho.

Jedna je uzela malu spricu i pocela davati lokalnu anesteziju oko korijena uda. Kad je proslo neko vrijeme sa iglicom je par puta ubola po kesici i kad je vidila da je sve utrnuto , uzela je skalpel .

- Gdje rezemo , pitala je ovu drugu.

Druga doktorica je rekla:
-Najbolje po sredini , ako bude trebalo i ovo drugo vaditi .

Zarezala je po sredini samo malo , onda je sa skarama prorezala vrecicu par centimetara. Uvukla je prst unutra i izvukla jedno jaje.

- Ovo moramo skinuti.

Rekla je prema meni smijeseci se na na vragolasti nacin.

- Slazete se ?

A sto sam mogla odgovoriti.

Uzela je skalpel i samo ga odrezala i stavila u neku posudu.
Onda je uvukla prste unutra i izvukla i drugo jaje , pogledala ga je i rekla ,

-Ovo je jos dobro , ali mi je malo sumnjivo , najbolje bi bilo da i njega odstranimo, i gledala put mene ...

- Imate dijece ? pretpostavljam da necete vise radjati , a iako budete htijela , lalo cemo , nabavicemo spermu za vas , onda ? da skinemo ili se stvar moze zakomlicirati...

Nisam nista odgovorila , nisam mogla govoriti .
Ona je sa lakocom kao da se radi o rajcici odrezala i drugo jaje i smijesila se kao i ona druga doktorica.
I ovo drugo jaje je stavila u onu posudu i rekla kolegici:

- Vidi ove je jos bilo dobro , nije nigdje zgnjeceno , mogli smo ga ostaviti...
- Ma sto mu , ovako je ljepsi bez nista.

Uzele su konac i iglu i zakrpale Pierovu kesicu kao da se radi o komadu krpe.

- Sad mozete ici , evo vam jaja za uspomenu.

Pruzile su mi posudu kao da je od kiselih paprika.

Odjednom sam osijetila stiskanje i bol u grlu i pocela vikati i ....
NEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Probudila sam se na krevetu , pogledala oko sebe , bila sam u svojoj sobi , digla sam se i otrcala u Pierovu sobu , Pier je lezao na krevetu , podigla sam pokrivac , Pier je imao oblog sa ledom na donjem dijelu trbuha , pomakla sam ga , i pogledala , sve je bilo na broju , Pier je imao oba jaja i njeznik , ...
Pier se probudio i pitao me:

- Sto je ...

Ja sam mu rekla:
- Ljubavi dosla sam viditi jesi li dobro.

- Je dobro mi je ne boli me visse , ne brini.

Znaci to je bio samo san , san u strahu da nesto ne izgubim .

Pier je sutra isao raditi kako da se nista nije dogodilo , malo ga je bolilo sve skupa dole , ali su bolovi prosli za par dana .
Par mjeseci kasnije ....

08.09.2008. u 23:14 • 0 KomentaraPrint#

50 Zlatni tus

S dolaskom godina, ili ako hocete starenjem , neki nam organi oslabe , kod mene je to bio mjehur. Kad sam bila mlada mogla sam po cijeli dan stajati bez da idem piskiti , vremenom se i to mijenjalo , pa mi je u pedesetim godinama zivota taj misic, koji kontrolira uretru malo popustio. Kad bi se nakasljala ili jace nasmijala povremeno bi mi malo pobjeglo , to sam rjesavala na nekoliko nacina.

Jedan je bio da sto cesce idem na WC kako bi kolicina urina bila sto manja i tako pritisak na uretru sto manji.
Drugi je bio da sam nosila ulozak ponekad stalno ili samo kad bi isla van.
Treci je bio to da sam uvijek imala rezervne gacice u torbici .

Da, to je bila smetnja , ali i to se moze pretvoriti u zadovoljstvo .
Pitate se kako ....

Dok sam jasila na Pieru jedne veceri , ne znam tocno kad je to bilo prvi put, u trenutku orgazma sam nehotice ispustila malo mokrace po Pierovom trbuhu. Kako je Pier uvijek bio depiliran , on je to osjetio, a ta topla tekucina ga je jako uzbudila , tako da je poslije tople mokre kupke svrsio za nekoliko sekundi .

Mislio je da sam to napravila namjerno i taman kad sam mu se htjela ispricati , on je rekao da je bilo perfektno .
Ja sam malo zasutila i rekla mu :

Sve za tvoje zadovoljstvo, Pier.

Iduci put sam htjela vidjeti hoce li mu se svidjeti opet , pa dok sam jasila priupitala sam ga :

- Hoces malo da te poprskam ?

- Molim te ajde .

Ja sam se opustila, a urin je sam poceo u ritmu mog jahanja izlaziti. Nemojte misliti da su to bile neke litre , to je bilo samo par spriceva , koliko se moglo nakupiti od kad sam bila na WC-u prije sexa , pa do tad.

Pieru se jako svidjelo i rekao je da bi to mogli opet ponoviti .
Iduce veceri smo i ponovili , samo sto sam ja na WC isla piskiti predvecer , pa se ovaj put do veceri skupilo malo vise .

Kad sam se opustila u trenutku orgazama pocela sam spricati , Pier je skoro vikao od zadovoljstva , to je bilo nesto novo i toplo u nasem odnosu , prava mala promjena na bolje.
Ovu tehniku smo koristili dosta dugo .

Danas se to zove Piss ili vodeni sportovi .
Sad cete misliti da sam i taj fetis upraznjavala i to onako spektakularno kao u porno filmovima , NE, nisam, nego je bilo tocno kako sam i opisala.
Pier nije nikad mene smocio , taj sport je bio rezerviran samo za mene .

08.09.2008. u 23:08 • 1 KomentaraPrint#

nedjelja, 07.09.2008.

49 Prljave ruke.


Davno , neznam tocno kad, jednog jesenskog vikenda smo se vozali po nekim seoskim putevima, a prenocili smo u jednoj kucici, nasih prijatelja pokraj rijeke.
Kad smo dolazili pocetkom vikenda cesta je bila suha, u medjuvremenu je pala velika kisa, pa kad smo se vracali kuci svi su se puteljci pretvorili u blatne potoke. Trebalo se vratiti u grad , a to je postala avantura .

Auto nam se zaglaviio u blatu i ostali smo tako, ni naprid ni nazad . Svi smo izasli van i smisljli kako izvuci auto . Pier je pronasao rijesenje , sa obliznjih je stabala iskidao grane i polozio ih kao tepih na blatnjavi put, onda sam ja sijela za volan , a dijeca i Pier su gurali auto , poslije nekoliko pokusaja i dodavanja jos grana, uspijeli smo auto izvesti iz blata i dovesti na malo bolji dio ceste.
Svi osim mene su bili prljavi ko prasci od blata, zato su se oprali sa vodom koju smo imali u autu i ukrcali se da bi nastavili put.

Kad smo sijeli i krenuli , nesto je pocelo strugati ispod auta , Pier je izasao i vidio da se nekoliko grana uhvatilo oko kotaca i ispod auta . Nakon dosta muke i voznje naprijed nazad uspio je izvaditi grane .
Ali se je cijeli ponovo izamzao od blata , a vode vise nije bilo. Pier je stavio ruke u zrak i sjeo pokraj mene a ja sam vozila .

Vozila sam neko vrijeme u nadi da cemo naici na neki izvor vode ili tratoriu i da ce se tamo oprati , ali bila je nedilja i sve je bilo zatvoreno, a do glavne ceste je bilo jos dosta puta, a krajolik je bio nenaseljen .

Pier:
- I sto sad mislite da cu ja ovako stati do kuce ?

- Ne Pier , sad cu smisliti nesto.

Vozila sam jos malo i gledala negdje nekakvu lokvu ili bilo sto , ali bas niceg nije bilo. naposlijetku sam stala na prosirenju pokraj puta i gledala okolo , niceg nigdje nije bilo osim sume. Malo sam prosetala i vidijela da iza nekih stabala ima jedan veliki drveni pan . Pomislila sam tad , Pa bar da se popiskim kad sam tu .... I u tom trenu mi je sinula ideja .

Vratila sam se do auta , djeci sam rekla da ne izlaze, da nebi opet bilo problema sa izmazanim rukama i nogama pa su ona ostala u autu . Piera sam pozvala van , otisli smo iza stabala , popela sam se na onaj panj, podigla haljinu , spustla gacice , i cucnula.

- Ajde Pier dodji .

Pier je sa cudjenjem gledao sto sad , i nije mu bilo jasno sto je trebao raditi .
Kad sam mu obijasnila , osmijeh mu je dosao na lice .
Sagnuo se i stavio ruke medju moje noge , polako sam ispustala mlazeve stedeci dargocijenu tekucinu, a Pier je pazeci da nijedan mlaz ne propusti uspio oprati ruke.

Kad je bilo gotovo , podigla sam gacice , spustila haljinu , sisla sa panja i poljubila Piera.

- Jesi li vidio da ima rijsenje za sve...

Polubili smo se usred sume , .
Kad smo se vratili djeca su pitala sto smo radili tako dugo? .
Odgovorila sam im da smo dugo trazili malo dragocijene tekucine da Pier opere ruke.

07.09.2008. u 23:08 • 0 KomentaraPrint#

subota, 06.09.2008.

48 Neocekivano slatko


Stvari nisu nikad onakve kakvima nam se cine na prvi pogled.

Ako ste poceli citati ovu pricu, onda je obavezno procitajte do kraja, jer cete inace ostati u velikoj zabludi.
Ako ste do sad voljeli moje price , i procitali manje vise sve , i svidjele su vam se bar 50 % onda ce vam se svidjeti i ova , ma koliko na prvi pogled izgledala odvratno , ona je u stvari prica sa slatkim krajem.
Valentina vas do sad nikad nije razocarala , pa nece ni sad , imajte povjerenja.

Kako mi se uvijek po glavi mota nesto novo , nesto neistrazeno , nesto neisprobano , a htjela sam i provjeriti dokle seze povjerenje mog Piera u mene, smislila sam nesto da to ispitam.

Bilo je to za jedan Uskrs, tad sam smislila moj novi sexi pakleni plan.

Sve je pocelo od banalnog darivanja , ali vam sad necu napomenuti o cemu se radi. Dosla je vecer , i vrijeme za nasu novu seansu u sexu .

Otisla sam u kupaonu , po obicaju sam se okupala ali jos temeljitije nego inace , da, napravila sam i klistir , kao i svaku vecer ,sto je uvijek umirivalo moj trbuh, ali ovaj put posebno temeljito.

Dotjerala sam se, jer je jako vazno da lijepo izgledate svom partneru. Uvecer naravno necete staviti tesku sminku , nego samo malo ruza za usne , ali provokativne boje. I nesto sexi za odjenuti , neko erotsko rublje.

Usla sam u sobu kod Piera. On je vec bio na krevetu odjeven u svoju sexi spavacicu.

- Pier , veceras imalm iznenadjenje za tebe , ako se ti slazes , ali da znas da se radi o malo ekstremnijem sexu , i zelim provjeriti jeli imas povijerenja u mene i koliko bi daleko isao da mi udovoljis, mozes odustati sad ili kasnije ako mislis da sam pretjerala.

- Jesi li za?

- Da gospodjo.

- Dobro , svuci se potpuno , da ne zamazemo spavacice i onda me sacekaj malo .

Otisla sam nazad u kupaonu i sjela na bide , rasirila noge do kraja i na ogledalo pogledala na moju guzu , bila je cista i spremna, uzela malo maslaca i namazala je , i pocela stavljati ......brojala sam prvi , eh , drugi , uh , treci ah , cetvrti , uh uh peti dosta , guza je bila skoro bolno puna .
Vratila sam se u sobu

- Pier volila bi da mi polizes guzu, sijecas se da sam je ja i tebi lizala , sad je red na tebe , ali ne onako malo nego malo vise , jesi za?

- Da gospodjo ,

Popela sam sa guzom iznad Pierovog lica i polako spustala rupicu svoje guze prema Pierovim ustima.

- Pocni Pier...

Pier je polako dosta suzdrazano poceo lizati jezikom moj analni otvor , najprije je samo kruzio okolo , a kad sam ga upozorila da hocu temeljito, onda je poceo i jeziik zabadati unutra.

- Jos vise Pier to mi se svidja . ...

Osijetila sam da mi se iz guze pocelo nesto slivati , ...
Pieru sam rekla da uspori i neka otvori usta sirom i neka gleda.
Napela sam guzu i osijetila da nesto izlazi iz nje , plop , plop i slijevalo se u Pierova usta .

- Jeli dobro Pier ?

Pier je sutio i lizao , ne samo da je lizao nego se i obllizivao.
Nastavio je lizati moju guzu jos strasnije, a ja sam jos malo stisla dok sve nije izaslo van .

Kad vise nije bilo niceg za polizati nastavio je lizati moju macu sve dok nisam orgazmicki svrsila i jos jace se natakla na Pierova usta , tako da nije mogao ni disati. . Kad sam se umirila sjasila sam sa njegovog lica i okrenula se prema njemu i pocela ga ljubiti u usta i po cijlom licu .

Pier je jos uvijek imao okus najfinije svicarske cokolade.

- Jeli ti se svidijelo?

- Da odlicno , bas ona koju volim najvise , hvala ti , uvijek me iznenadis .

Pier je bio odusevljen mojiom prevarom.
Imao je potpuno povijernje u mene , ni u trnutku nije htio odustati , cak ni onda kad je vidio da smedja krema izlazi iz moje guze , kako mi je kasnije pricao , htio je probati do kraja sve , ma sto to bilo .

A bila je najbolja Svicarska cokolada u obliku jaja , koja se inace daruje za Uskrs , onima koje najvise volite, otopljena dobiva puni okus koji se dugo pamti.

Povijerenje je osnov vase veze sa partnerom , zato ga nemojte nikad izigrati .



Zahvaljujem M na lektoriranju

06.09.2008. u 23:46 • 0 KomentaraPrint#

47 Ciscenje protiv monotonije


U braku ili vezi nikad ne smijete upasti u monotoniju.
Potrebno je uvijek smisljati nesto novo.
Jedne veceri sam opet smislila nesto novo, uostalom svaki put sam uvijek dodavala bar po nesto u nas spolni zivot. Promijene su potrebne uvijek ,isto kao i dodati novi zacin , da ne udjete u sexualnu letargiju.

Veceras sam htjela Piera posebno nagraditi , jer je napravio jedan veliki poslovni uspjeh, a za to sam ga uvijek nagradjivala necim posebnim.

- Pier ne izlazi iz kupaone , imam novu ideju , trebam te malo bolje okupati , sad dolazim.

Pier se vec bio otusirao , ali me sacekao .

- Sjedni na WC da te malo jos operem .

Pier je sutke poslusao. Rasirila sam mu noge , malo ga nagnula unazad i sa malo vazelina mu namazala guzu, jos sam jedan prst malo uvukla unutra .
Stavila sam nastavak , umijesto tusa , koji koristim za klizmu ,otvorila sam vodu na vec pripremljenu temperaturu i pustila da tece . Kad se temperatura vode stabilizirala , uvukla sam nastavak po prvi put u Pierovu guzu .

Voda je polako ispunjavala Pierovu guzu, i debelo crijevo.
Pier je sutio, uzdisao i gledao me .

- Ne mogu vise .... poceo je govoriti piskutavim glasom .

- Ne brini Pier , samo se opusti , kao da se nista ne desava. zamisli da guza nije tvoja , nego moja .

U sebi sam brojila do deset.
Kad je voda pocela izlaziti pokraj nastavka , znala sam da je Pier pun , izvukla sam nastavak i Pier se ispraznio , odmah sam povukla vodu u WC .
Opet sam ga namazala sa jos malo vazelina i stavila mu prstu u guzu jos malo dublje, prislonila nastavak , voda je neprestano tekla i ne treba je zatvarati do kraja postupka.

Pier se punio , ja sam u sebi brojala do deset , nisam htjela pretjerati , znam tocno po sebi koliko je potrebno da se napuni debelo crijevo , a da ne predje voda dalje , jer onda nije bas ugodno.
Sve sam ovo ponovila 4 puta, to je neka moja mjera , koja je optimalna da bi se postigao najveci stupanj cistoce i najmanja iritacija analnog otvora.
Inace se na ovaj postupak brzo navikne i isto je kao da operes ruke , sve je to stvar samo navike.

Ostavila sam Piera da sjedi jos 10 minuta , jer jos nije bio naviknut na ovo , pa mu je vjerojatno trebalo vise vremena da se ocijedi.
Sa toalet papirom sam mu obrisala guzu i pogledala je li papir imalo prljav, da je bio , cijeli bi postupak ponovila.

Kad je papir bio cist i suh , pozvala sam Piera u sobu .
Legao je sutke na krevet i cekao moje naredbe.

- Hoces li mene najprije malo zadovoljiti ? pitala sam ga.

- Da svakako samo reci.

Rasirila sam noge i dalje nije bilo potrebno nista reci , Pier je znao sto treba raditi . Kad sam orgazmirala i malo se umirila , jos smo neko vrijeme lezali u zagrljaju. Onda sam se kao probudila i pocela ga ljubiti od cela pa na nize , usta , vrat i grudi , Sto sam bila blize njezniku to sam usporavala napredovanje , i pojacala intenzitet lizanja .

Uzela sam njeznik usta i sisala ga malo , ali nisam htjela da svrsi odmah , nego sam imala jos jedan plan.

-Tako Pier, sad podigni noge i uhvati se za koljena .

Sad sam presla na lizanje oko jaja i spustila se jos nize , potom sam rekla Pieru da jos podigne noge i njegova mi je guza bila ravno ispred usta , polizala sam je i nastavila lickati , a Pier je uzdisao , znala sam da mu se to svidja .

Sa ormarica sam uzela samo malo kreme, namazala prst i uvukla ga u Pierovu guzu , znala sam tocno sto trazim , to je jedna mala zljezda koja se nalazi prema gore , kao i G tocka , a nadrazi je se tako da se sa prstom napravi pokret kao da nekog zoves da dodje ovamo.

Lagano sam ga milovala i sa drugom rukom masirala njeznik , a glavic i je bio ustima . Sva sam bila zauzeta , a i Pier , iako nista nije radio , uzdisao je kao beba kad hoce zaplakati .

Nakon malo njeznih pokreta prstom i nekoliko uobicajenih pokreta rukom po njezniku , grlo mi se napunilo Pierovim sokovima.
Pier je bio na sedmom nebu , a i ja sam bila zadovoljna svojim uspjehom u tome kako sam ga nagradiila.

06.09.2008. u 22:50 • 0 KomentaraPrint#

petak, 05.09.2008.

46 Puz u kavezu

Dok smo setali plazom jednog ljeta vidjeli smo grupu djevojaka u toplesu , točnije bez gornjeg dijela kostima , kasnije dok smo se presvlacili drzala sam Pieru onu nasu haljinu za presvlacenje na plazi i vidijela da Pier ima erekciju.
Kako to da ti je njeznik spreman?

-Pa ....

Pitala sam Piera:

-Dali te uzbudjuju zene koje vidjas po plazi?

-Priznajem uzbude me i ponekad dobijem erekciju na pomisao na njih .

-A na poslu ?

-Ponekad , ali rijetko , kad neka zena zadigne haljinu , pa joj se vide bedra ili grudi , ili u slicnim prelaznim situacijama , recimo na stepenicama , kad sam iza njih , onda im ponekad ugledam carape i rublje .

-I jeli tad dobijes erekciju. ? Odgovori mi iskreno.

-Da ponekad, pa ponekad prodje , a nekad ostane dugo.

Kad smo dosli kuci , i legli u krevet za nasu vecernju seansu sexa nastavila sam onaj nezavrseni razgovor.

-A kako se rijesis erekcije Pier , kad si na poslu?

-Pa , kako da ti kazem , ....

-Pier odgovori , ili nista od sexa.

-Neces se ljutiti na mene?

-Ne Pier , kad mi kazes istinu , nikad se ne naljutim na tebe , ali ako mi nesto pokusas sakriti , znas da bi mogao dobiti kaznu , recimo tjedan dana zadovoljstvo meni , ali ne i tebi.

-Pa dogodilo mi se da sam morao ici u WC i tamo ga opustiti .

-Kako , mislis samozadovoljavao bi se iako imas lokot ?

-Da ....

-Oh Pier , ljepo od tebe da si mi to rekao , za to cu te sad odma nagraditi , hoces jedno dudanje?

-Moze... znas da to jako volim....

Podudala sam Piera tako da je bio na sedmom nebu.
Razlikovali smo nacine na koje bi ga dovela do vrhunca , rucno je samo sa rukom .
Dudanje je kad mu ga povremeno stavim usta i masiram ga sa rukom , a svrsi po svom ili mom tijelu.
Oralno 100% je kad ga ne ispustam iz usta , i svrsi u mojim ustima i ja sve progutam.

Inace mu nisam davala dudanje cesto , to bi dobijao kako povremneo jedno vrijeme jedan put mjesecno recimo , a svrsavanje u usta bi dobio samo jedanput ili dvaput godisnje , kad bi mu bio rodjendan ili za neki veliki poslovni uspjeh.

-Ja : Tvoja gospodja ce se pobrinuti da ti se vise takve neugodne erekcije ne dogadjaju na poslu ili kad nisi kod kuce.

Nisam znala kako to rijesiti , tad sam to rekla vise onako kao patrona koja sve rjesava , pa cu i to .
Nekoliko tjedana poslije , dok sam bila u garazi i nesto trazila ugledala sam punu kutiju raznih vijaka, cijevcica i slicnih stvari.
Sve te stvari koje bi Pier donosio kuci nakon montaza, kad su bili na terenu , nije nikad dozvolio da se stvari bacaju, uvijek bi svakom i najmanjem komadicu kad bi bilo potrebno pronasao namjenu i svrhu , rijesio bi svaki problem u nasoj kuci uz pomoc tog metalnog i nemetalnog otpada.

Malo sam pogledala i vidijela da ima ljepih komada inox cijevi , koje su koristili kad bi montirali razne laboratorijske uredjaje , ti bi komadici ostali kao visak.
Pronasla sam jednu krivu i jednu ravnu cijev , bila su lijepo ispolirane, stavila sam prst u jednu , pa u drugu i ucinile su mi se prave mjere .
Stavila sam ih u dzep .

Popodne dok smo pricali , pitala sam Piera bili mi mogao sutra na poslu na ovim cijevima probusiti po dvije rupe ovako tu i tu i nacrtala sam , a da bude rupa recimo 6 mm .

-Moze, to nije nikakav problem .

-I voljela bi da ispoliras cijev i iznutra , ne smije imati nista ostro.

-Svakako gospodjo.

Pier mozda nije ni bio svjestan cemu ce ta mala stvar sluziti.
Sutradan je Pier donio cijevi, dao mi ih , bile su jos lijepse , jer su se sjajile i iznutra i izvana i bile su fino zaobljene sa svih strana.

U kupaoni sam cijevi oprala i nesto probala , da savrseno je bilo za ono sto sam smjerala.




-Pier veceras je posebna vecer za tebe , jer od sutra imam novo iznenadjenje.
Rekla sam mu prije sexa , i nastavili smo sa nasim sex igricama , s tim da sam mu pruzila nezaboravno svrsavanje po mojom grudima , a spermu sam razmazala po cijelom tijelu, koliko sam mogla .

Ujutro je Pier dosao sam u kupaonu da mu stavim lokot , kao sto je to bilo uobicajeno. Nije mu se nikad dogodilo da zaboravi , jer sam mu zaprijetila da ako zaboravi nema od sexa nista tog dana , a mozda i cijeli tjedan.

Najprije sam nataknula cijev na Pierov njeznik a onda sam provukla lokot kroz jednu rupu pa onda kroz rupu na frenulumu i opet kroz drugu rupu na cijevi.
Ovo za prvi put nije bilo nimalo lako i trebalo mi je skoro 10 minuta , kasnije smo se izvjezbali i ja i Pier , pa je bilo moguce staviti u par sekundi, kao i bilo sto drugo sto radis svaki dan.

Sad je Pierov njeznik bio u sigurnosnoj cijevi i nije ga mogao skoro ni dodirnuti , osim malo po glavicu i malo po korijenu.
Vidis Pier kako vodim racuna o tebi , nece ti se vise dogoditi da dobijes erekciju , a ni da prosipas spermu bez veze okolo , sve ide meni.
Ponosna sam na tebe i poljubila sam ga u celo.
Pier je ostao malo zbunjen i sa nevijericom je gledao dole prema svom medjunozju.

-Samo mi nemoj reci da ti se ne svidja ....

-Pogledaj kako je lijep i siguran , bas ti lijepo stoji.

-Veceras ces za nagradu dobiti nesto posebno , slazes se ?

-Da ...

Popodne je Pier jedva docekao da dodje kuci, cijeli ud mu je bio pomalo crven , ne znam tocno od cega.
Odmah sam mu skinula krletku i on se otisao oprati , ja sam isla za njim i namazala sam mu ud sa nekom kremom. , za par sati sve je proslo.

Navecer mi je pricao kako je bilo i da je cijelo vrijeme osijecao kako mu ta stvar zvoni medju nogama i bojao se da to neko ne primijeti .

-A moze li i sutra u kavezu, ako moze, dobit ces nesto posebno , ako ne nista neces dobiti. , pitala sam ga ,

Moze li nesto veceras opdma ? , osjecam se jako uzbudjeno posle ovog kaveza.

Nakon sto me lijepo polizao i nakon sto sam svrsila , tocno po narudzbi , kako sam ja to ponekad zvala , jer sam Pierovu glavu namjestala da me njegov jezik dira tocno gdje i kako sam zeljela.

Pieru sam pruzila najprije malo masaze , pa onda dudanje, a spermu sam razmazala po njemu i onda se i sama na njega naslonila i sve smo skupa razmazali nasim tijelima.

Pier je nosio svoju napravu koja mu je onemogucavala bilo odnos sa nekom zenom ili cak i da se sam zadovolji , zato je bio jos vatreniji kad je trebalo meni ugoditi u bilo kom pogledu , bilo sexualnom ili onom obicnom svakodnevnom zivotu.

Problem je nastao kad je jednom prilikom otisao na aerodrom i kad su se po prvi put uveli metal detektori na ulascima u avione . Kako mi je kasnije pricao , kad je prosao kroz ona vrata , pocelo je zvoniti , pa su ga vratili , onda je jos jednom izvadio sve stvari iz zepova , pa je opet zvonilo , onda im je rekao da ima protezu na jednom mjestu , ali mu nisu vjerovali pa su ga odveli u kabinu i morao im je pokazati, ali je lokot koji je virio ispod stavio medju prste i pokazao samo metalni dio njeznika i rekao da su jako bezobrazni prema invalidima

Navodno nisu vidjeli njegove cipkaste gacice..
Potom su ga pustili. , kaze da mu je bilo jako neugodno.
Ja sam ga pohvalila da se dobro snasao i da cu ja vec nesto smisliti , a do tad na put nece nositi nista metalnog u gacicama.

Pier je po gradu nosio svoj kavez , a ja sam non stop mislila sto bi mogla napraviti da moze stalno nositi zastitu od preljuba.
Setajuci kroz bolnicu , jer kad se posao ustalio , nisam imala nekih posebnih obaveza, ugledala sam hrpu cjevcica od plastike koje su sluzile kod raznih operacija i nekih ispumpavanja zeluca i slicno.

Odmah mi je pala na pamet ideja .
Uzela sam par komada kao uzorak , na sto nije nitko ni obracao paznju, jer se to onda trosilo u tonama .
Dosla sam u svoju kancelariju i uzela skalpel , imala sam ih nekoliko kako uzorke, pocela sam rezuckati cijevcice sa svih strana , dok nisam dosla do konacnog oblika.

Postigla sam ist i oblik cijevi od prozirne plastike kao onaj od Pierovog kaveza od inoxa. Jedino je jos trebalo probusiti rupicu, a to cu ostaviti Pieru.
Spremila sam to u torbicu i kad sam dosla doma dala sam cjevcicu Pieru da probusi, Pier je odmah znao cemu ce sluziti i nasmijesio se .

Nismo imali vremena cekati do veceri , Pier me pozvao u kupaonu i odmah probao novu krletku, bila je savrsena , sve se vidjelo kroz prozirnu plastiku , a plastika je bila jako mekana i bila je bas za medicinsku namjenu.
Stavili smo lokot za probu i sve je stimalo.

Da osim sto je lokot bio metalni, ali sam obecala Pieru da cu i to srediti i poljubila sam ga u celo .

Iducih dana sam tragala za plasticnim lokotom i pitala svoje dobavljace , niko nije imao takvo sto , i svi su me pitali cemu to sluzi , a ja sam im odgovarala da moramo zatvoriti neke uzorke i prati ih , da ne znam tocno , ali da su moji ljudi iz bolnice nesposobni to nabaviti , pa sam zato ja htjela pokusati.

Svi su mi se malo cudili a ja nisam uspjela nabaviti plasticni lokot i stvar je uskoro zaboravljena .
Ali ja sam i dalje tragala za rjesenjem , a rjesenje je bilo tu, ispod nosa, samo ga je trebalo vidjeti.

Kutije sa uzorcima iz drugih podrucnih ambulanti koji su nam dolazile u nas centralni laboratorij smo nekad zatvarali sa lokotima , ali kako su se kljucevi mijesali i gubili sa vremenom smo prosli na jednostavnie rijesenje , to su bile one male trakice , strip ili vezica koje se mogu stisnuti , ali ne i otvoriti , nego,samo presijeci.

Danas se te trakice upotrebljavaju na svim ambalazama i svugdje , ali prije 20 godina su jos uvijek bile rijetkost i bilo ih je tesko nabaviti posebo ako su trebale imati oznake na sebi .
A upravo te vezice su imale na sebi utisnut serijski broj , koji nije nista posebno znacio za nas u bolnici , jednino se razlikovao po tome sto nije neko sa strane mogao ga zamijeniti sa obicnom vezicom, jer bi nase vezice imale broj, a ostale nisu.

Cijelu vrecicu trakica sam donijela doma , bile su od broja 001, pa do broja 1000, oznacene i pakirane po sto komada.i svaka slijedeca je bila broj vise .

Pieru sam ujutro stavila plasticni kavez i umijesto lokota provukla vezicu .
Naizgleda je sve bilo uredu , ali dva sata kasnije mi mje zazvonijo telefon ,
Pier je bio na telefonu i rekao da ga je ona plasticna vezica toliko iziritirala i da nemoze vise . rekla sam mu da je prerezei izvadi .

Popodne kad je dosao doma pregledala sam mu njeznik , frenulum mu je bio crven i skoro je isla krv.

-Ne brini Pier , smislit cu nesto.

Ali ovaj put nisam ja smislila , nego Pier.
Pier je od komada zlatne zice , koje smo imali u raznim velicinama napravio klin , koji je na jednoj strani imao glavu a na drugoj kroz tijelo klina je bio prorez , kroz koji se mogla provuci vezica .
Tako smo i to zajednickim snagama rijesili Zlatni klin je bio toliko mali da ga metal detektori nisu registrirali na aerodromima , a Pier je za svaki slucaj naopravio isti takav klin od nailona , to je isto jedna vrsta plastike koja se upotrebljava u medicini.

Svako jutro bi Pier sam sebi namontirao zastitu od nevijere na njeznik , a ja bi mu dala novi broj , koji bi predamnom stavljao , kad bi dosao sa posla ja bi sa skarama prerezala vezicu i on bi se isao oprati .

Pier vise nije nrekontrolirano masturbirao , nego bi to napravio samo ponekad za mene , kad bi ja pozelila vidieti kako to radi i kad bi mi njegovi sokovi bili potrebni za masku na licu , jer sam doznala da imaju najvise proteina i da su jako dobri za ten i za pomladjuvanje koze .

Uvecer bi Pier tako masirao svoj njeznik , a ja bi ga gledala , kad bi doslo vrime za ejakulaciju , ja bi stavila ruke kao kad se umivam i skupila spermu u ruke , i onda je namazala po licu , osijecaj je u pocetku bio zaisata poseban , ujutro bi se umila na uobicajeni nacin
Ovu praksu smo drzali nekolio godina , dok nije valda izasla iz mode , a meni dosadila.





Zahvaljujem M na lektoriranju

05.09.2008. u 23:13 • 1 KomentaraPrint#

45 Ljubomora ili zabluda

Piera sam svako jutro zaključala i pustila na posao ,ali crv sumnje mi se počeo provlačiti kroz misli , vara li me Pier mozda?
Je li moguće da je imao nešto vise od obične masaze sa mojom mamom , pa sto onda , ne smijem biti sebična , uostalom sama sam mu rekla da sve udovolji mami , hm, poznavajući mamu, a znala sam da je jedno vrijeme imala ljubavnika kad je tata ostario, pa sto , to je ionako njena stvar .
Nisam smjela biti toliko bezobrazna i uskratiti joj i to malo zadovoljstva , ako ga je i postojalo .

Ali Pier , jeli to uredu , što ću napraviti kad ode kod mame, ako su imali nešto, da li da to mami sad uskratim ?
Ma ne to je bila samo moja bujna mašta i moj klimakterij, ne, to nije bila istina.

Kad je Pier došao u petak sa posla , skinula sam mu lokotić i odmah je otišao oprati se. Ipak, nisam ga stavila na Pierov njeznik kad je išao u nedjelju kod moje mame , jer sama sam donijela pravilo da će ga nositi samo na poslu , ili na putu , nisam smjela biti toliko sumnjičava i rigorozna prema Pieru.

Svakakve su mi se misli motale po glavi. Pier je po običaju od mame došao kasno u nedjelju navečer , jer joj je već godinama pravio društvo nedjeljom , a ponekad i preko tjedna, u zadnje vrijeme samo nedjeljom .

Ja i Pier po običaju nedjeljom nismo imalo zajednički sex , jer bi ja već zaspala a zadovoljila bi se sama rukom ili nekom od svojih igračaka koje su se tad već pojavile po sexy shopovima.

Zahvaljujem M. na korekcijjama

05.09.2008. u 01:20 • 1 KomentaraPrint#

44 Nevjera ?


Pier se vratio sa jednog od svojih putovanja i raspakirao se u dnevnoj sobi, jer je vadio poklone koje nam je podijelio svima , obično bi ja dobila neki dio nakita , neku umjetninu ili nešto vrijedno . Nakon što je odnio kofere u svoju sobu , na podu je ostala neobična vizit karta.

Sagnula sam se i pogledala je , na njoj je pisalo Diana, broj telefona i veliko srce od zlata koje bilo otisnuto preko cijele vizit karte.
Uzela sam to i odjurila kod Piera u sobu .

Kako sam tih dana bila u nekom PMS ili mozda već u klimakteričnim smetnjama , odmah sam počela vikati i oštrim tonom sam upitala :

-Tko ti je to ?

Pier je počeo nešto odgovarati , a ja ga nisam ni slušala nego sam nastavila svoju paljbu.

-To ti je ljubavnica , ili je tek zavodiš , koliko ste u vezi ....

Pier je htio nešto reci , ali nije uspio , ja sam i dalje vikala i prijetila mu

-Ajde priznaj , jesi li dirao još neku zenu u svom zivotu , ako ne priznaš sad, mozeš odmah otići, biraj , na koljena i ni jedne rijeci , hoću samo znati koga si još dirao .

Nakon minute šutnje , Pier je u suzama rekao:

-Nikog , osim tvoje mame , ali ti si mi rekla da joj sve udovoljim , i ja sam je masirao i ...

-Sto , dosta..... Ne zelim čuti vise ni rijeci .....

Tek tad sam shvatila sto je Pier mislio reci , ili je to ipak bila samo masaza i dalje od toga nisu išli , ne to nisam smjela ni pomisliti ni saznati , nije to sto sam htjela , ali bilo je kasno , ili nije ....

-Nisam te to pitala, ako si masirao mamina leđa to je u redu , sve sto je u obitelji je u redu , sve sto si poslušao mene ili mamu je u redu ...
Pitam te jesi li lovio okolo, ili jesi li bio ulovljen ?
Tko ti je tvoja Diana ?
Sad mi je dosta , došao je kraj tvojoj slobodi , odlazi u kupaonu.
Skidaj se do gola .

Pier se svukao .

-Okreći se da te vidim , imaš li ljubavnih tragova .

Pogledala sam mu njeznik , bio je pun soka i crvenog glavića, imao je prsten na prepuciju . ...
Onda mi je sinula ideja .
Ostani tu , ne miči se , u stvari otuširaj se i čekaj me na krevetu.

Otišla sam u svoju sobu i pronašla mali lokotić , koji se nalazio na jednoj kutiji za nakit koju mi je Pier poklonio prije par godina . Lokotić je bio zlatan , pravi i nije bio igračka koje se inače stavlja na raznorazne kutijice.

Uzela sam ga, stavila u šaku i otišla u Pierovu sobu.
Skinula sam se do gola i onako neotuširana sjela na Pierova usta , lizi i ništa ne govori , ...
Nije ni mogao , jer sam mu sjela preko cijelog lica .
Lizao je i pokušavao me zadovoljiti , ali sam bila toliko gruba , da mu nisam skoro dozvolila ni da diše , ni da se pomiče

Kad sam orgazmirala, Pier je imao njeznik u uspravnom stanju , jer je mislio kao sto je oduvijek bio običaj da je sad red na njega , ali ja sam iznenada promijenila pravilo i odlučila ga kazniti umjesto nagraditi .

Skinula sam Pieru prsten sa njeznika i na njegovo mjesto stavila lokotić , uz tešku muku , jer je lokotić bio malo veći od rupice na prepuciju, pa je Pier cvilio dok ga nisam provukla .

-Od sad ću te otključavati samo kad si kod kuće , to znaci kad dođeš sa posla biti ćeš otključan, a kad ideš na posao sam moraš donijeti lokot da te zaključam, i da, kluc lokota će visiti na mom lančiću oko vrata .

Ujutro mi je Pier donio cijelo pakiranje vizit karti na kojima je bilo otisnuto zlatno srce , i rekao :

-Pa znaš , Diana je naša buduća poslovna partnerica i kako nije imala svoju vizit kartu ja sam uzeo jednu od ovih da zapišem njen broj .

-Ah , tako...., pokajnicki tiho sam progovorila.

-Tebi sam htio donijeti nešto originalno , pa sam ti dao otisnuti ove vizit karte, a na neke od njih sam već ispisao ljubavne poruke koje sam ti zelio svaku večer staviti na jastuk.

-Nadajmo se da je ovo istina , ali za svaki slučaj ćeš biti zaključan , ako nisi imao ljubavnicu , neće ti ni smetati , cijeli dan ćeš misliti na mene. Ako si je imao vise je nećeš moći imati , bar ne sa njeznikom , a tvoje vrijeme ću kontrolirati , ako me voliš ovo ti neće smetati , samo zelim da budeš samo moj, zato sto te volim .

Pier me pomno slusao.


Zahvaljujem M. na korekcijjama

05.09.2008. u 00:51 • 0 KomentaraPrint#

43 Najmiliji nam odlaze...

Život se sastoji od rođenja i smrti.
Cijeli život je ustvari umjetnost preživljavanja.
Neću ulaziti u detalje, ali kako se svima dogodi, tako se dogodilo i nama, tata nas je napustio i otišao na onaj svijet.
Svi smo bili jako tužni .

Mama je bila slomljena srca jer su njih dvoje bili skupa više od 50 godina. Mjesec dana prije toga je iz svojih razloga otišla i njihova sluškinja, koja je kod mame bila jako dugo.
U tom najnezgodnijem trenutku mama je ostala sama.

Nakon pogreba kod nje je ostala spavati njena sestra Maria, moja teta, a da ne bi bili sami ostao je i Pier.
Ja sam išla kući jer sam imala četvero djece za koje sam se morala brinuti, iako su ona starija već bila sposobna i sama se brinuti o sebi, ali u tim trenutcima je važno da je obitelj skupa ili da je bar jedno od roditelja prisutno.
Idući dan Pier nije morao raditi pa su on i Maria ostali praviti društvo mami.
Slijedeći dan je teta ostala sama sa mamom i tako je bilo još nekih mjesec dana.Teta je bila neudata, ali je imala svoje prijatelje i svoj život, pa je došao dan kad je morala otići.

Mama je u međuvremenu našla sluškinju, pa joj nije više bilo tako tekšo biti sama. Jedini problem je bio taj što je sluškinja jednom tjedno odlazila u posjet svojoj obitelji, najčešće nedjeljom ujutro, a vraćala bi se u ponedjeljak ujutro.

Mama me nazvala i pitala me bili ja i Pier ili cijela nasa obitelj mogli biti bar dio subotnje večeri sa njom.

-Svakako Mama .

Svi bi otišli popodne, pravili joj društvo i odlazili bi kasno navečer.
S vremenom je to našoj djeci dosadilo i onda smo njih ostavljali doma, a ja i Pier bi mami radili društvo popodne i navečer.

Pričali smo sa njom, igrali kartali ili igrali neku sličnu društvenu igru, sto je bilo zanimljivo dok su djeca dolazila.
Vremenom, negdje poslije godinu dana, ne znam točno kad, i meni dosadilo, a i imala sam obveze u obitelji, pa bi ja bila sat, ili dva i onda otišla, a Pier bi ostao.
Jednog od tih dana na odlasku me Mama upitala:

-Dali me Pier može izmasirati jer me bole ledjja .

Mama je imala bolove u ledjima jer je imala grudi jos vece od moijih, i zatezale su je prema napred , pa je volila najvise sijediti u fotelji.

- "Svakako mama, Pier, napravi sve sto Mama traži od tebe i pazi da to bude dobro napravljeno"

Rekla sam to više u šali, malo povišenim tonom.
Pier je inače popravljao razne stvari po kuci kod Mame, tako mu nije bilo dosadno, jer je on inače u životu jako dinamičan, jedino je u seksu bio u potpunosti bez ikakve inicijative.

Vremenom sam ja prestala odlaziti svake nedjelje kod mame, jer sm dolazila povremno radnim danom poslije posla , ali je Pier odlazio redovno nediljom , a ja bi ga priupitala je li pomogao Mami sve sto je trebala, a on bi uvijek potvrdno odgovorio.

Uobičajeno je bilo da smo ja i Pier obzirom da se on nedjeljom vraćao kasno od moje mame, nas nedjeljni seks prebacili ujutro, a ponekad bi ga i preskočili, ovisno gdje smo bili, jer smo išli na vikende, nekad petkom, nekad subotom, kako kad.
Većinom nedjelja ja bi već zaspala oko 22 ili 23 h a poslije toga bi Pier dolazio i nije me budio.
Ova praksa se ustalila godinama i to nam je postala normalna obiteljska procedura ili običaj.


Zahvaljujem A. na korekcijjama

05.09.2008. u 00:20 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 04.09.2008.

42 Zlato za Piera



Par mjeseci poslije nego sto sam ja sama sebi stavila pirsing , a jos jedanput pregledavajuci dokumentaciju o pirsingu koju sam imala na poslu, a koji je sve vise uzimao maha u gradu , gledala sam slike sa odijela , na kojem su se vodile te vrste intervencija u zaljecivanju komplikacija uslijed pirsanja.

Bilo je naredjeno svakom ljecniku da fotografira komplikacije i ljecenje, kao i izljecenog pacijenta . Tako sam pregledavala po ko zna koji put staru i novu dokumentaciju i u tome sam, osim profesionalnog, vidijela i neku erotsku dimenziju , koja me pomalo uzbudijvala. Narocito su me u zadnje vrijeme okupirale slike muskih udova sa raznim pirsevima , pa sam dosla na ideju da bi nesto slicno mogla napraviti Pieru .

Trebalo je nesto jednostavno i lijepo, a nikako nisam mogla zamisliti sto .
Jedne veceri sam polegla Piera na krevet i onako kroz igru sam mu pregledavala ud , nije se tu mogao izvesti neki veliki i spektakularni pirs , a koji nebi bio previse radikalan ili tezak za kucni rucni rad .

Jedino mi je palo na pamet staviti nausnicu kroz prepucij ili kroz frenulum , koji kod Piera nije bio dovoljno debel i cinio mi se kao dobra opcija.
Pieru nisam nista govorila nego sam ga zadovoljila rucno i on je svrsio sam sebi po trbuhu , a ja sam ga tako ostavila na krevetu , da se sam obrise i otisla u svoju sobu spavati.

Iducih dana sam pripremila sve sto mi je bilo potrebno i spremila to u svoju sobu, u jednu ladicu koja je imala dvostruko dno , za svaki slucaj.
Bilo je potrebno jos pronaci pravi trenutak .

Kad je Pier najavio da odlazi za koji dan na jos jedno od njegovoh cestih putovanja , a na koja sam vec bila ljubomorna , uvijek mi se motala po glavi misao da ce ga neka zena zavesti i da on nece imati hrabrosti reci ne. Tad sam odlucila da cevecer negovog pircanja biti vecer prije njegovog odlaska .

Nakon sto je dosao u sobu, pregledala sam jeli dobro obrijan i , naredila sam mu da se skine potpuno gol, uobicajena mu je bila cipkasta spavacica , jer je to bilo najprakticnije za sex.

Onda me zadovoljio lizanjem i dosla sam do vrhunca jako brzo. Uobicajeno, legao je na krevet na ledja i ja sam ga zavezala , ovaj put malo jace, sa duplim cvorovima , a ne samo onako blago sa jednim cvorom kao inace.

Pruzila sam mu rucnu obradu i to jako brzu i efiikasnu kako mu nebi ostetila kozicu. Iz kupaone sam donijela maliu kadicu sa vodom, oprala ga i dezinficirala alkoholom .

Pier je osijetio da je postupak nesto razlicit i bio je vec uzbudjen. Pitala sam ga:

-Jeli ti se svidja moja maca sa pirsingom ?

On je dodgovorio:

-Da, jako me uzbudjuje.

-Znaci red je na tebi; i meni bi se svidio tvoj ud sa pirsingom .
Nadam se da se slazes , jer smo ravnopravni i dijelimo sve .

Pier se slozio .
Jos jedan put sam ga pregledala i zacrtala flomasterom mjesto buduceg pirsa .
Problem je bio sto se Pierov ud podigao i to je bilo dobro dok je bio na pola ukrucen , ali kad se potpuno ukrutio nisam vise mogla nista sa njim , trebalo ga je nekako spustiti , jos jedna obrada nije dolazila u obzir , jer bi mu mogla nadraziti sluznicu i tako bi postao preosijetljiv.

Otkljucala sam sobu i pazljivo otisla do kuhinje , da nikog ne probudim.
Iz frizidera sam uzela nekoliko kockica leda , stavila ih u cistu kuhinjsku krpu i vratila se u sobu.

Pier je lezao nasred kreveta vezan i jos uvijek sa tvrdim udom.

-Sad cu te ja opustiti Pier , nista ne brini.

Prislonila sam mu krpu na ud , a on se trenutno poceo smanjivati brze nego se led topi. Pospricala sam ga sa onim mojim sprejoem i pocela pripremati ostale alate .Kad je malo utrnuo , probala sam noktima i pocela proceduru.

Nikako nisam mogla namijestiti one skare sa kopcom , frenulum bi uvijek iskliznuo. Na kraju sam odustala od skara i uzela sam pluteni cep od vina , prislonila sam ga na jednu stranu, a na drugu stavila iglu , i pritisnula . Pier se malo zatresao , a ja sam ostavila iglu, a cep izvukla , ud mu je izgledao smijesno sa iglom provucenom ispod glavica.

Uzela sam jedan od mojih prstenja kojeg sam morala prerezati dok sam bila u drugom stanju , isti sam prsten jos prije par dana pobrusila sa finim brusnim papirom i tako poravnala da bude pogodan za ovu namijenu.
Prsten sam stavila na vrh igle i poslije par pokusaja prsten je prosao nazad skuioa sa iglom kroz rupicu na frenulumu .

Uzela sam specijalna kljesta koja mi je pier pobrusio za stiskanje alkica na ogrlicama i stisnula prsten , ovo nije islo po planu jer se prsten uvijek malo otvarao . Onda sam ga malo jace pritisla da se savije sa strane i vratila ga sa jos jednim kljestima u ravan polozaj.

Krvi je bilo samo malo kad mi je ispala igla nekoliko puta dok sam provlacila prsten kroz vec probusenu rupicu, iako mi se ovo cinilo jednostavnim , nije bilo jednostavno kako se cinilo.

Pier je cijelo vrime sutio. .
Uzela sam ogledalo i pokazala Pieru kako sve skupa izgleda ,
Malo je bilo smijesno vidijeti zenski prsten sa dragim kamenjem na muskom udu. Nasmijesila sam se i rekla da mu bas dobro stoji. Pier se nasmijesio ali mi se ucinilo da nije bio bas odusevljen.

Uglavnom ja sam nakon nesto vise od sata uspjela sve napraviti, zamotala Pierov ud u specijalnu navlaku i zavezala ga malim remenicem od sata, sve skupa, iznad i ispod jaja.Uputila sam ga kako sve mora prati i dezinficirati i pozelila mu laku noc .

Pier je ujutro otisao na put. Javio se uvecer kad je stigao. Pitala sam ga jeli sve u redu , rekao je da je, osim sto je malo komplicirano savki put skidati onu navlaku koju je on nazvao brnjicu prije pisanja. Samo pisanje je bilo pakleno jer je urin pekao ko sam vrag , kako je on govorio.
Rekla sam mu da ce se navici i da ga jako volim .

Pier je ostao na putu 15 dana , kad se vratio , ranica je vec zarasla , sto nebi bio slucaj da sam mu probusila prepucij .
Prvih dana poslije toga nismo prakticirali analni sex , nego sam ga praznila uglavom rucno, a on je mene lizao.

Nakon mjesec dana promijenila sam mu prsten za jedan broj veci.
Lako se dao skinuti, jer je imao kopcu , tako da smo ga mogli svaku vecer skidati i vracati.

Moja guza je krenula opet u upotrebu , sto je meni, a narocito Pieru, predstavljalo veliko zadovoljstvo.
Mijenjali smo svakakav nakit na nasim genitalijama i pripremali jedan drugom, obicno za vikend, nekakvu predstavu , koja bi prethodila sexualnoj seansi.

Na Pierov prsten smo ispocetka, radi igre, stavljali utege , tako da mu se njeznik istezao ili produzavao prema dole a istovremeno se rupica sirila .
Kad smo vidili da se rupica moze prosiriti takoreci sam od sebe , umetanjem sve debljih prstenja koje je Pier napravio od zlata kojeg sam donijela od mog zlatara koji mi je inace nabavljao i popravljao nakit.

To su ustvari bile zlatne zice od kojih su zlatari savijali vijencano prstenje i slicne stvari. Takve zice sam nabavila u razim debljinama od 1 do 5 milimetara.
Poslije nekih godinu dana ja i Pier smo uspijeli uvuci kroz njegov frenulum i ovaj najdeblji prstenod 5 milimetara

Pier je imao tehnicku podrsku u firmi u kojoj je mogao napraviti bilo koji dio , tako da je na krajevima ovih zica koje su, kako on kaze, po DIN normi, uspio narezati navoj , na koji se poslije mogla zaviti matica sa odgovarajucom kuglicom. Ovo je odlično izgledalo.


Zhvaljujem AMI. , za dijelomicne ispravke.

04.09.2008. u 23:50 • 1 KomentaraPrint#

41 To se danas zove spricanje



Kad su se svi povukli u svoje odaje isto smo napravili ja i Pier , nestrpljivo smo očekivali susret poslije skoro mjesec dana njegove odsutnosti.
Pripremila sam mu novo erotsko rublje i ostavila u kupaoni , Pier je znao da je to za njega i da to mora obuci.

Ovaj put sam mu stavila i novu, u potpunosti čipkastu spavaćicu , naravno zensku što je i mene i njega izuzetno uzbuđivalo , naročito poslije duzeg odsustva nekoga od nas ili kad bi kupila neki novi detalj erotskog rublja .
Pier , jesi li oprao zube ? Obrijao se ?
Da, jesam, kao i uvijek .
Dobro sad lezi na krevet i gledaj me .

Upalila sam reflektor i stavila muziku, već pripremljenu za ovu priliku , i počela plesati lagano neku vrstu trbušnog plesa , kojeg sam sama smislila na osnovu neke video trake jednog filma .
Nakon zavodljivog plesa , počela sam skidati dijelove odjeće koji su me postepeno otkrivali , a bilo je puno komada odjece koje sam trebala skinuti , ali nikad baš sve , uvijek bi ostavila neki dio , kao na primjer čarape, steznik, haltere ili grudnjak, veo ili bilo sto drugo.

Kad sam poskidala skoro sve osim čarapa , cipela i polu otvorenog grudnjaka počela sam kao slučajno otvarati noge da se počne nazirati moj piercing .
Pier je počeo zagledati u snopu reflektora u moje međunoľje i odjednom je otvorio usta kao da će mu neka ptica uletjeti il iizletiti iz usta.

Još sam se malo vrtjela i na kraju legla na krevet i najprije stisnula , a potom počela otvarati noge.

Sto čekaš, Pier? znaš gdje ti je mjesto , ... u mom međunozju .
Pier je znao sto je po redu , lizanje kao i uvijek , dok ne dobijem svoj orgazam , poslije bi mogli nastaviti dalje , sa programom za njega.

Pier je zauzeo polozaj između mojih nogu , koje sam ja sve vise sirila i na indirektnom svijetlu se zagledao u sjajne privjeske koji su visili sa mojih usnica.
Nakon nekoliko minuta gledanja , kako da je hipnotiziran , upitao je

- Mogu li ....

i pruzio ruku na pola puta prema mojoj maci.

Svakako Pier , to je samo za tebe .

Pier je polako uhvatio naušnicu i nije mogao vjerovati da prolaze kroz moje usnice , povlacio je prstima i gledao sa jedne i druge strane. Kad se uvjerio da je sve bilo pravo , tihu me upitao :

Kad si to napravila ?.

Odmah kad si ti otišao na put , Hhtjela sam sebi i tebi napraviti najveći osobni, najintimniji i najoriginalniji poklon kojeg sam mogla smisliti, a sve sam sama napravila .

Oh , Oh ,

Pier je počeo uzdisati , skoro su mu suze potekle od uzbuđenja , Hvalio je moju inicijativu , ljepotu , hrabrost, ideju , izgled , priznao je da ga takvo sto nije odavno uzbudilo .

Pa onda Pier , hoćeš li početi? moze od noznog prsta....ali prije mi pokazi jesi li uzbuđen ?

Pier je odmah podigao spavaćicu i pokazao svoj njeznik , koji je stajao uspravan i napet kao koplje , doduše malo koplje , ali su mu se poznavale sve venice na njemu i samo sto nije eksplodirao .

Dobro , sad kad znam da sam te uzbudila kreni , ali ne smiješ doći do mace najmanje 15 minuta , dobro, neću baš gledati na sat , ali i sam znaš da moje noge zasluzuju najmanje toliko vremena i paznje .

Pier je polako skinuo jednu cipelu i preko čarapa počeo najprije njeznim dodirom usana , a kasnije sve vise jezikom dodirivati moja stopalo poslije je dosao na red glezanj , pa list noge sve do koljena.

Tad sam ga zaustavila i rekla neka krene sa drugom nogom.
Pier je skinuo i drugu cipelu i počeo isti temeljiti postupak sa drugim stopalom. Kad je došao do koljena , upitao me :

Smijem li nastaviti dalje?

Da pier , ali polako , ne smije ni jedan centimetar ostati nepoljubljen , zamisli sto sam ja samo napravila za tvoje zadovoljstvo. Moraš mi sad pokazati koliko to cijeniš.

Pier je počeo ljubiti moja koljena , pa bedra , a kad bi krenuo prema gore , onda bi se ja okrenula , tako da ljubi i bedra sa straznje strane. Kad sam se dovoljno uzbudila rekla sam mu tiho:

Malo gore ,

i on je prešao na dio čipke od čarapa , kad sam mu opet rekla :

Još malo.

Počeo je ljubiti onaj goli dio bedara od čarapa do zamišljenog bikinija.
Ja sam se cijelo vrijeme vrtila u krug , i legla na trbuh , i rekla :

Ajde još .

Pier je nastavio ljubiti moje guzove , sve do struka , onda sam se ponovo okrenula na leđa i pokazala mu trbuh i rekla:

Sad od pupka na dole.

Pier je ljubio , pa zatim još jednom sve ponovio lizući .
Posebno me uzbuđivalo kad me ljubi po samom pubisu ili mons veneris , koji je inače obrastao dlakama , ali je kod mene uvijek obrijan. Taj dio mi je naročito osjetljiv , posebno kad Pierov jezik polako dodiruje vrške neizraslih dlaka .

Počela sam se vlaziti , i malo vise od toga , bila sam vlazna kad sam još bila u kupaoni , sad su sokovi počeli cijediti iz vulve.

Kad sam rekla:

Kreni ...

Pier je počeo dodirivati usnama moju vulvu , to mu bas i nije uspijevalo jer je odmah morao početi lizati i sakupljati sokove koji su izvirali sve vise .

Ja sam podizala noge sve dok koljena nisam uhvatila rukama i tako sam ostala, a Pier je lizao i lizao , ali mu nije trebalo dugo , kad je počeo dodirivati jezikom usnice i nakit , pa klitoris ,osjetila sam da se orgazam nakuplja kao na velikoj brani , ali sokova je bilo kao poslije velike kise i brana je popustila.

Osjetila sam da mi se vagina, vulva i na kraju cijelo tijelo nezaustavljivo grči, počela sam raditi nekontrolirane pokrete tijela i pošpricala sam Piera svojim sokovima , koje ovaj put nije mogao sve skupiti.

Cijeli su ručnik i područje oko njega bili mokri , sto od sokova , sto od našeg znoja .

Tek mnogo kasnije sam doznala sto je to zenska ejakulacija.
Za G tocku se ne mogu sijetiti kad sam doznala , mozda je to bilo bas tih godina.

Orgazam je bio snazan , skoro bolan i dugotrajan. Sladostrašće je trajalo vjerojatno 15 minuta , dok se nisam umirila .
Pier je stajo malo podalje skroz kraj mojih nogu , kasnije mi je rekao da se morao izvuci jer sam ga lupala sa nogama , toga uopće nisam bila svjesna .

Kad sam se u potpunosti smirila , rekla sam Pieru da je sad na njega red i napravila mu mot rukom da legne na leđa .
Ovaj put sam odlučila da je zasluzio lizanje sa svršavanjem usta .

Počela sam ga najprije gladiti rukom , pa usnama i na kraju ga stavila usta , nije proteklo ni dva minuta a njeznik je počeo špricati , sve sam uredno pokupila i nisam ga puštala iz usta van , polako smanjujući ritam i drzeći ga na toplom sve dok nije omekšao .

Pier je za to vrijeme uzdisao, stenjao i skoro počeo vikati od vrhunca koji sam mu priredila .
Ne znam koliko je sve skupa trajalo , ali sigurno puno duze nego inače. Zaspali smo skupa, u naručju jedno drugome.
Bila je to još jedna noć vrhunskog seksa , još jedan dan koji nije prošao uzalud.

Zahvaljujem M. na korekturi

04.09.2008. u 01:13 • 0 KomentaraPrint#

40 Zlato i to na meni

Obiteljski zivot se sastojao od rješavanja uobičajenih problema koja su djeca imala sa školom i društvom , kinima , izlascima izletima i vikendima , sve je to teklo uobičajenim i već pomalo monotonim tijekom.

Na poslu kao direktorica bolnice isprva je bilo dosta problema , ali nakon sto sam stekla profesionalnu rutinu , nikakvih problema vise nije bilo , dapače, jedva bi pozeljela da se nešto dogodi , pa da ja to uspješno riješim. Jednog dana sam dobila izvješće da se u zadnjih nekoliko dana javilo vise pacijenata koji su imali problema sa piercingom i to na neuobičajenim mjestima , kao sto su genitalije i bradavice , naročito kod mladih djevojaka .
Nakon istrazivanja i u suradnji sa drugim sluzbenim institucijama uspjeli smo donekle suzbiti ovu pojavu.

Počelo je tako da se u nas grad doselio iz Amerike neki piercer i otvorio studio za piercanje , sto je tih osamdeset i nekih godina još bila relativna rijetkost po Europi. Piercing je uhvatio maha kao neka moda i trend kod mladih .Problemi su nastali radi nepoštivanja osnovnih medicinskih pravila , a to su bili sterilni uvjeti piercanja i higijena korisnika .

Ovu temu sam morala dobro proučiti i donijeti nekakav program koji će to sve skupa riješiti . Najprije smo u dogovoru sa ostalim vlastima dotičnom pierceru zatvorili radnju , dok se ne obuči i polozi stručni ispit , a potom su naši stručnjaci iz bolnice napisali i malu medicinsku uputu o odrzavanju osnovnih higijenskih pravila i normi kod piercanja , a nas lokalni piercer je morao taj papir podijeliti svakom svom korisniku.

Radeći na tom planu sam i ja mnogo toga saznala i naučila , čak sam dobila i medicinske fotografije upaljenih i zatim izliječenih piercinga .
Tako sam doznala za sve moguće vrste piercinga po cijelom tijelu, a najneuobičajenijih je bilo na genitalijama , kako muškim , a još više zenskim.
Imala sam i statistike o dobi piercanih pacijenata pa sam naišla i na zene mojih godina .

S vremenom mi se pocela motati vizija mojih usmina koje bi bile piercane , ili mozda klitorisa.
Jedne večeri sam probala svoj nakit koji sam imala u kuci staviti na moju macu , onako odozgora , samo da vidim kako bi to izgledalo. Izgledalo je ocaravajuce privlacno.

Cijela zamisao me počela sve vise okupirati , ali nije dolazilo u obzir da idem u taj ili bilo koji drugi piercing studio u Italiji , što bi pomislili kad bi vidjeli uglađenu gospođu od 55 godina , a kad bi se kojim slučajem doznalo tko sam , izbio bi skandal iz kojeg se ne bi oprala nikad.

Pier je otputovao početkom mjeseca, a krajem tog mjeseca, je meni bio rođendan, pa sam odlučila napraviti sama sebi jedan pirs. To bi nekako bilo proslavljanje kraja mog plodnog ciklusa i poklon meni za rođendan a i Pieru jedan novi poticaj da se vise zaljubi u moju vulvu i vise joj posv eti paznje od onog mog zahtijeva da radi točno ono sto ja pozelim.

Nisam još uvijek imala ideju sto bi to bilo, jer gledajući na moje punašne usmine učinilo mi se jako teško probiti ih, a koja bi to bol bila… Ne, to nije dolazilo u obzir .
Klitoris, a ne. Čitala sam u jednom stručnom časopisu da moze doći do oštećenja zivca i nikad vise ne dozivjeti orgazam. Ni to nije dolazilo u obzir .
Tako su jedino ostale male usmine ili usnice , kako sam još negdje nasla naziv , na latinskom labia minora.


Moje male usnice su mi se činile taman za taj pothvat, one su ni male ni velike kad stisnem noge pokrivene su sa velikim usminama i moj pubes izgleda savršeno.
Trebalo je to još samo napraviti .

U jednoj zlatarni sam kupila nekoliko modela naušnica za usi , a među njima su bile i neke koje su bile bas za piercanje ili su sličile , na sto me upozoravao zlatar , a ja sam mu nemarno odgovorila da mi se bas te sviđaju i iz vica ih prislonila na moje usi .

Na poslu sam pretrazila sve ormare i od uzoraka igala za injekcije , koje sam redovno dobivala od dobavljača, a koji su se godinama skupile po mojim ladicama sam uzela najnovije svjeze i to u svim veličinama.

Šetajući kroz bolnicu sam bila i na odijelu na kojem se vrši snimanje jednjaka i zeluca , a tamo su upotrebljavali jedan sprej kojim se lokalno anestezira sluznica grla dok se uvlaci sonda sa kamerom. Pitala sam liječnika mogu li dobiti jedan uzorak , da sad ne idem u skladište radi usporedbe, i on mi je to bez problema dao .

Uzela sam i par specijalnih kliješta, i škara za hvatanje gaza i škare kojima se stisnu krvne zile kod operacija i još sličnog pribora kojeg sam imala na pretek kao uzorke a koje sam ne znam ni sama iz kojih razloga čuvala po ormarima u kancelariji.

Navečer sam se okupala, po običaju obrijala, ali još malo bolje i temeljitije te oprala svoje međunoľje .

Stavila sam na bide ručnik da mi bude mekano za sjesti , upalila dodatno svijetlo i pripremila ogledalo koje povećava .
Počela sam razgledati optimalno mjesto za probušiti moju malu usminu i odlučila. Flomasterom sam obiljezila male točkice okolo i u sredinu je trebala doći rupica .

Poprskala sam usmine onim sprejem i čekala par minuta , Cijelo vrijeme sam ih dodirivala iglicom da vidim kad će izgubiti osjetljivost. Tad sam jednu uhvatila sa najpodobnijim škarama koje su na sebi imale kopcu za zakvačiti , pogledala sam u smjeru svijetla i vidjela da nema ni jedne krvne zile na mjestu probadanja .

Tad sam uzela iglu koja je odgovarala debljini naušnice i na nju stavila malo vazelina. Usmine sam namazala sa alkoholom i udahnula , izdahnula i stisnula zube , prislonila iglu , okrenula glavu na drugu stranu i pritisnula. Igla je prošla kao kroz sir , a bol je bila relativno mala .

Kad sam izvukla iglu, pojavila se krv koju nisam mogla nikako zaustaviti. Sad je puno je veći problem bio provuci naušnicu kroz rupicu, ali sam i to uspjela .
Red je bio na drugu stranu . Sve sam slično ponovila ,osim sto sam sad naslonila naušnicu na iglu koja inače ima rupicu u sebi i tako sve skupa vratila nazad , to jest provukla naušnicu. Sad je sve bilo puno lakše i nije vilo, krvi kao prije
.
Sad sam doznala na vlastitoj kozi kako se to radi.
Još sam dugo gledala moje naušnice. Krv je odmah stala , te sam to očistila vatom.
Stavila sam ulozak i pritisnula ga gaćicama za menzes , imala sam jedan poseban tip za tu namjenu.

Otišla sam spavati.
Ujutro sam se probudila i nije bilo ni krvi ni boli , ali su mi usmine malo natekle i pocrvenile.
Oprala sam sve sa antiseptičnim sapunom , obukla cisto rublje i nastavila dan kao da se ništa nije dogodilo. Povremeno sam osijecala svrab i neku nelagodu , ali nikakvih problema nije bilo.

Navečer sam poslije kupanja još prema uputama prala macu u slanoj vodi , sto mi se i nije bas svidjelo pa sam to napustila za par dana .
Nakon 20 dana ranice su zarasle , bar onaj vidljivi dio , i nisam vise osijecala nikakvu bol na dodir. jedini je problem bilo se obrijati oko piercinga , jer ga nisam smjela još izvaditi , ali sam i to naučila .

Pier se vratio točno na moj rođendan . Dočekali smo ga svi za sa svečanim stolom i puno raznovrsnih specijaliteta , kao da je njemu bio rođendan a ne meni .

Pier mi je donio prekrasnu skupu ogrlicu i par naušnica koje su odgovarale . Od djece sam isto dobila lijepe darove i od moje mame sam dobila nešto posebno.
Foto aparati su škljocali i večera je protekla glamurozno kao da sam neka filmska diva .
Pier nije ni slutio da iznenađenje za njega tek dolazi.

Zahvaljujem M na lektoriranju.

04.09.2008. u 00:52 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 03.09.2008.

39 Kako podojiti ministra

.39
GD je zahvaljujući novoj američkoj opremi postao jako popularan u cijeloj Italiji, ljudi su sve više dolazili u našu bolnicu na preglede. Sve to je na neki način uvjetovalo da GD postane savjetnik ministra zdravstva, pa je boravio u Rimu više nego u našem gradu.

Nekako u isto vrijeme mi je savjetovao da, ako ikako mogu, dođem raditi, jer njega često nema tu, a mijenja ga šef kirurgije koji je imao svoje viđenje o vođenu bolnice, pa bi lako mogla izgubiti mjesto direktorice. Poslušala sam ga o došla raditi iako sam dojila bebu. Problem je bio kako podojiti bebu kad sam ja na poslu. Najprije je Pier uzeo godišnji odmor i donosio mi bebu dva puta dnevno, a nakon mjesec dana samo jednom za vrijeme pauze za ručak.

S obzirom da sam imala svoju kancelariju, zaključali bismo se unutra i ja bi na miru podojila bebu, a potom i Piera, jer je višak mlijeka uvijek bio problem. Pier je mogao izostajati s posla i raditi slobodnim ritmom jer je postao šef i nitko mu nije kontrolirao radno vrijeme, kao ni što i kada radi.

Tako sam ja radila i dojila, te sačuvala radno mjesto.
Pošlo je još par mjeseci i GD je sa mjesta savjetnika ministra zdravstva unaprijeđen na mjesto zamjenika ministra zdravstva za našu regiju (ZM). Radno mjesto generalnog direktora je na neki način ostalo prazno, ali ga je, kao zamjenik GD-a čvrsto držao šef kirurgije.

Prilikom napuštanja kancelarije, GD ju je morao isprazniti kako bi slijedećem GD omogućio smještanje u tu kancelariju kada bude izabran. Bila sam prisutna dok je pregledavao papire i odvajao privatne stvari od službenih i poluslužbenih. Između ostalog u sefu su bile i one naše slike iz Amerike. Spremila sam ih u torbicu, a da GD, tj sada već ZM-u nisam rekla ništa.

Kada su stvari bile sortirane, a privatne iznesene, došla je tajnica i još dvoje povjerenika koji su trebali preuzeti ključeve sefa, ormara i kancelarije. ZM im je sve to uredno predao. Nakon mjesec dana raspisan je natječaj za novog GD-a bolnice. Među ostalima, javila sam se i ja. Imala sam sve uvijete, osim dužine prakse na direktorskom mjestu. Svi su vjerovali da će novi GD postati direktor kirurgije. Bio je najstariji i za njega bi svi glasali jer je već bio star i bližila mu se mirovina, pa bi prije bila šansa za izbore za novog GD-a.

Dok je ZM bio u Rimu, nazvala sam ga telefonom:

Ja: "imam vam nešto važno za reći."

ZM: "Pa reci."

Ja: "ne mogu preko telefona, moram u 4 oka"

ZM: "Ali ja ne znam kad će to biti, jer ne znam kad ću dolaziti idući put."

Ja: "nema veze, doći ću ja u Rim."

ZN: "zar je toliko važno?"

Ja: "da, jako je važno."

Spakirala sam samo najosnovnije stvari , iako sam dojila, otišla sam u Rim, sa pumpicom za ispumpavanje mlijeka umjesto sa bebom. Malo bezobrazno prema bebi, priznajem, ali sam željela osigurati bebi i ostatku obitelji ljepšu budućnost, a to je imalo svoju cijenu.

ZM je u Rimu na raspolaganju imao stan od ministarstva, pa sam otišla ravno kod njega. Na poklon sam mu donijela ogromnu čokoladnu bombonjeru, jer sam znala da mu je to omiljeni dar . nakon uvodnog razgovora i pozdrava, počeli smo se doticati teme bolnice.

Između ostalog upitala sam ga je li spremio one naše slike iz Amerike na sigurno, na što je on izjavio da ne zna gdje su i uhvatio se za glavu. Rekla sam da su slike vjerojatno ostale u sefu i da ih po svaku cijenu moramo izvaditi od tamo.

Počela sam pričati i kako bih ja rado postala novi GD, s čim se i on složio, jer drugog izlaza iz ove situacije nije vidio. Jedini izlaz je bio moje unaprjeđenje na mjesto GD-a, čime bi dobila ključeve sefa.

ZM: "moram vam pomoći, s obzirom da imam 5 glasova, kao ZM za tu regiju."

Bolnica ima 20 direktora, dakle 20 glasova, među kojima sam ja 1. znači, ja bih imala maksimalno 6 sigurnih glasova, a za postati GD trebalo je dobiti minimalno 13, što je bilo malo vjerojatno.

ZM: "sada smo u velikoj nevolji."

Ja: "pa, nismo ako bih ja postala GD."

ZM: "da, samo je to teško izvesti."

Ja: "vidjet ćemo, smislit ću nešto."

ZM: "ooh, bit će veliko problem ako se otkrije da smo bili u vezi."

Ja: "da, odmah će biti jasno kako sam postala direktor svih laboratorija."

ZM: "a moglo bi se uzdrmati i moje mjesto ZM.. po svaku cijenu moramo dobiti izbore i slike!"

Pričali smo i polako počeli obnavljati sjećanja na našu avanturu, koju smo po dogovoru bili prekinuli. Dogovorili smo se da je to bila samo avantura i da po povratku u Italiju nećemo imati ništa intimno. Ovo je ipak bila nova situacija.

ZM mi je prišao na kauč i sjeo kraj mene. Počeo me ljubiti i dodirivati. Ponašali smo se kao balavci, a ne kao direktorica i zamjenik ministra. Kad mi je dotakao grudi, spriječila sam ga i rekla da me ne dira jer dojim i da će biti čitava poplava mlijeka ako me dotakne.

ZM nije vjerovao, pa sam mu objasnila da moram ispumpati mlijeko, na što me on upitao može li gledati. Pristala sam i izvadila pumpicu za. Upozorila sam ga da će, čim skinem grudnjak, početi špricati. Ponudila sam mu da, ako hoće. Opere ruke i pomogne.

ZM je bio oduševljen. Kada sam skinula grudnjak uhvatila sam obje bradavice tako da ne špricaju i jednu dala njemu da pridrži. Na drugu bradavicu sam naslonila pumpicu. Ispočetka e pumpica sama punila, a kad je tlak malo pao, počela sam ispumpavati.

ZM je cijelo vrijeme držao drugu bradavicu i oči su mi se zastaklile od uzbuđenja, a ubrzo se počeo namještati i meškoljiti na kauču. U jednom trenu me upitao da li bi mogao pomoći oko druge dojke, a ja sam nasmiješeno kimnula glavom.

ZM je prislonio svoja usta na moju bradavicu i pustio prste. Gutao je kao mala beba. Nisam mogla vjerovati da sam upravo podojila ZM zdravstva Italije. Kada su mi obje dojke bile prazne, ZM je pitao možemo li se poigrati i ja sam pristala.

Još nisam dobila menstruaciju i nije bilo opasnosti da začnem. Svukli smo se do kraja i legli na krevet. ZM-ov ud je bio u punoj erekciji. Onako debeo me uzbuđivao na sam pogled. Lagano sam ga dodirnula i počela se igrati sa njim. S obzirom da ovaj put nije bila potrebna insemenacija, odlučila sam ga malo oblizati.

ZM je bio toliko dlakav da su mu dlake pokrivale polovicu uda do tijela. Nije bio pogodan za lizanje, ali sam mu željela pružiti užitak, željela sam ga očarati i pridobiti i to mi nije teško palo, s obzirom na moju stalnu uspaljenost i potrebu za seksom.

Nikako nije mogao cijeli stati u moja usta, jedva sam mogla staviti i glavić u usta, no ZM je i sa tim bio zadovoljan. Trljala sam ga rukama ne ispuštajući glavić iz usta. Nakon nekoliko minuta i nekoliko mojih vještih pokreta našpricao mi je puna usta sperme. Bila je ugodnog okusa jer je ZM volio jesti čokoladu, što sam osjetila i u okusu njegove spreme.

Progutala sam sve jer je to bila dobra prilika da okusim okus prave sperme, što me mentalno uzbuđivalo. Kada je došao k sebi od orgazma, ZM me položio na leđa i počeo ljubiti od usta preko vrata, trbuha. Najduže se zadržao na mojoj uvijek obrijanoj maci. Bio je jako vješt i lizao me od guze do pupka, a najviše je stiskao polje oko mog klitorisa.
Orgazam me tresao nekoliko minuta, a meni se činilo da traje vječnost.

Navečer smo imali još jednu seksualnu seansu i tad smo ponovno isprobali neke naše poze iz Amerike. Za svaki slucaj nisam mu dala da svrsi u meni , nego bi ga u zadnji cas vadila i dudala ili rucno obradila , tako da je sperma zavrsila na moji grudima ili trbuhu.

Prenoćila sam kod ZM-a. Ujutro me njegov službeni vozač odvezao na aerodrom, a njega na posao. Već oko podne sam se vratila u moj grad u bolnicu
.
Na dan kad se vršio izbor za novog Generalnog Direktora bolnice vrtjela sam se po kancelariji tajnice i vidjela sam na stolu spremne listiće za glasanje sa imenima kandidata.

Pitala sam tajnicu smijem li pogledati i uzela sam jedan listić i tad je zazvonio tajničin telefon, a ja sam uzela listić i otišla u susjednu kancelariju i kopirala listić u 7 primjeraka.
Brzo sam original vratila na tajničin stol i mahnula joj rukom da odlazim na sto mi je ona nemarno odmahnula rukom jer je bila zauzeta telefonom.

Otišla sam brzo natrag u kancelariju i pokupila kopije listića.
Nakon sto sam na 7 listića zaokružila svoje ime, spremila sam ih u kuvertu sličnu onoj kakva je bila na tajničinom stolu.

Na listićima je nedostajao samo potpis ZM -a .
ZM -a sam nasla u susjednoj kancelariji.
Nakon sto je tajnica pokupila papire i glasačke listiće otišla je u salu za sastanke, a ja sam na brzinu dala ZM -u da potpise mojih 7 listića i spremila ih sa kuvertom u ZM ovu torbu. Nakon par minuta svi smo ušli u salu za sastanke.

Na sastanku za izbor GD -a došli su svi direktori odijela bolnice, ZM i ja, kao direktor laboratorija i jedan od kandidata.
Kandidata je bilo 10 tak i trebala je natpolovična većina da bi se izabrao novi GD.

Sijela sam do tajnice a do nje je sjeo ZM koji je imao 5 glasova.
ZM je otvorio torbu i stavio je ispred sebe i počeo govor:

Dragi kolege, poštovani direktori, danas smo se okupili da bi izabrali novog GD-a bolnice, za to je potrebno 13 glasova od 25 listića koje ću sad potpisati.

Molim da prilikom glasanja vodite računa o svim osobinama koje jedan direktor mora imati. Ja osobno preporučujem da budući GD bude mlađi, pun elana i energije, sa dobrim organizacijskim sposobnostima, a moramo uzeti u obzir da i žene sve vise dobivaju rukovodeće fotelje, pa bi u tom trendu trebali biti i mi...

Tajnica u je dodala listiće ZM-a, i on ih je potpisao, a tajnica podijelila svim glasačima, ZM-u je dala 5 komada.
Molimo vas da zaokružite jedno ime i predate listić tajnici u kutiju.

Nakon sto je tajnica pokupila sve listiće, razmotala ih i dala ZM u, da kontrolira ispravnost i valjanost svih glasova .
On ih je počeo pregledavati i brojiti , a prislonio ih je u svoju torbu, koja je stala otvorena na stolu. Vješto je 7 listića na kojima je bilo ime Direktora kirurgije, za kojeg su skoro svi glasali stavio ispod kuverte , a ostatak iznad kuverte .

Tad je uhvatio sve listiće iznad kuverte i izvukao i onih mojih 7 i predao komisiji da prebroji.
Komisija je prebrojala glasove, i zapisala.
ZM je ustao i pročitao izviješće:

" Najviše glasova, njih 14, osvojila je gospođa Valentina. Poslije slijedi , sa 5 glasova, direktor kirurgije itd. Čestitam gospođi Valentini na izboru i želim joj puno uspjeha"
Zagrlio me i poljubio u obraz .
Salom se pronio aplauz, ali i žamor....
Bila sam presretna, kao i ZM, koji je odahnuo sav oznojen. Ali sretan.



Zqahvaljujem A. na lektoriranju

03.09.2008. u 23:29 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 02.09.2008.

38 Iz Amerike nesto novo.

Ujutro sam se probudila malo umorna, ali jako vesela i zadovoljna. Ispod mene je još uvijek bio ručnik natopljen našim sokovima. Jasno da se nisam išla oprati sinoć, jer sam zeljela da sokovi što duze ostanu u meni kako bih začela.
Išla sam u kupaonu i istuširala se, ali nisam prala vaginu iznutra, već samo vulvu izvana.

Obukla sam se i otišla na doručak .
U restoranu je bio GD i čekao me .
Pozelio mi je dobar dan i pitao kako sam spavala, odgovor je bio savršeno.
Poslije doručka smo obišli tvornicu i naše djelatnike, te smo oko 10h bili slobodni.

Na raspolaganju nam je bio vozač i opet smo otišli u park.
Razgledali smo prirodu , vozili se sa malim vlakom i opet gledali razne predstave namijenjene turistima iz zivota starosjedioca i doseljenika.
U vise navrata smo se slikali u doseljeničkoj , kaubojskoj i indijansko j odjeći ili starim vojničkim uniformama, ovismo u kojem dijelu parka smo bili.
Slike sam ja pospremila u svoju torbicu za uspomenu.

Navečer smo se vraćali u hotel, a noći smo provodili zajedno, ponekad u mojoj sobi a ponekad kod GD-a.
Jedino sto se mijenjalo su bili naši izleti u prirodu, muzeje, li šetnje po gradu.
Mijenjali su se i meniji, svaki dan smo izmišljali neku novu hranu sa lokalnim specijalitetima.

Da, još je jedna stvar bila uvijek ista i uvijek različita- SEX.
Promijenili smo nekoliko poza koje su se meni najviše sviđale, koje nisam mogla izvoditi sa mojim Pierom, radi nedostatka centimetara..
Omiljena poza mi je kad lezim na trbuhu sa malo raširenim nogama a GD mi prilazi od nazad i sa lakoćom pronalazi ,moju uspaljenu macu, jer ima dovoljno duzine i debljine da stigne do nje, i da u slasnim pokretima svršimo pojedinačno ili čak sa malom vremenskom razlikom, al i ipak nekako skupa.

Bočna poza nam se isto svidjela i to licem u lice i meni zguza.
Jedino sto nije išlo, to je jahačka poza , gdje sam ja trebala jašiti na GD -u , to je već bilo previše i nisam se mogla spustiti sa cijelom tezinom na njega jer je bol bila jaca od uzitka.

Jedna od meni do tad neisprobanih poza , a na koju me nagovorio GD , je konjic ili koza . To je kad ja klecim na krevetu a GD stoji na nogama i zabija mi ga odnazad , isto se moze izvesti i klečeći na fotelji , bilo je predivno , jer u toj pozi sam mogla dodirnuti svoju macu sa rukom od naprijed i još je malo pomilovati iako bas i nije bilo potrebe za tim, jer sam svršavala uvijek , sto radi uzbuđenja, ali i zato sto sam sa drugim muškarcem, ili zato sto me GD u potpunosti i na knap ispunjavao sa svojim podebljim udom.

Jedini problem je bio sto sam bila toliko napunjena sokovima da sam po cijelo jutro još cijedila spermu koja se slijevala na moje gaćice , tako da sam morala nositi ulozak jer bi inače bila cijela mokra, vjerojatno ne samo od sperme, nego i od mog uzbuđenja koje me cijeli dan drzalo.

Dani su prolazili brzo , strojevi su se kompletirali , još je samo preostalo da se zapakiraju i otpreme brodom za Europu
Obuka i upute za svo osoblje su završili.
Svi skupa vratili smo se skoro istim putem preko Londona u Italiju.

Pier i djeca su me dočekali kao kraljicu .
Pier i ja smo odmah nakon mog dolaska imali uzastopni sex nekoliko dana u moju vaginu i on je bio uvjeren da je zahvaljujući tome sto je pauzirao dvadeset dana imao puno sperme i zato me iz prve oplodio. Naravno da sam ga u tom uvjerenju i ja pomogla .


Nakon mjesec dana oprema je stigla iz Amerike , a moja menstruacija nije, ona je kako izgleda za razliku od opreme ostala negdje u Americi.
GD me unaprijedio na mjesto sefa svih laboratorija , pa sam tako dobila novu kancelariju , sekretaricu i puno veću plaću nego prije.

Od tad sam se cesto sastajali sa svim članovima uprave i direktorima svih odjela bolnice , neki su se čudili kako sam ja tako brzo napredovala , a kokoši iz mog laboratorija su šaptale da sam vjerojatno dala i GD-u , zna se već što .

Priče su brzo prešle u dosadu i zaborav a ja sam ostala direktorica.
Poslije jednog od sastanaka zamolila sam GD-a da slike sa putovanja spremi u njegov sef u kancelariji jer ih nisam zeljela drzati u kući , radi muza i djece, a tako ni on .

Rendgen su Pierovi radnici montirali a osoblje je brzo i efikasno započelo sa snimanjima po novoj metodi, a ovo smo ostvarili prvi u Italiji.
Iz svih blizih i daljih krajeva su nam dolazili pacijenti na pregled a GD-u su rasle usi jer je on mogao rezervirati preglede za poznanike i visoke uglednike koji su se zeljeli liječiti u našoj bolnici.

GD je počeo zbog popularnosti sve vise putovati u Rim i tu pocinje njegova nova priča .
Za mene počinje nova priča kad mi je počeo rasti trbuh i bio je vidljiv nakon 5 ili 6 mjeseci , do tad sam ga uspjesno skrivala .
Pier je bio još pazljiviji prema meni , udovoljavao mi je i najmanju zelju, a cesto me dodirivao i milovao preko trbuha .

Moja spolna zelja je rasla i svaku večer sam jašila Piera , zna se u guzu , jer je to za mene i njega bila idealna kombinacija .
Vulva bi mi ostala relativno cista i suha sto mi je odgovaralo, a guzu sam ionako svako jutro ispirala vodom i time olakšavala moju stolicu , koja se uvijek usporavala ili zaustavljala kad sam bila u drugom stanju.

Prestala sam ići na posao oko mjesec dana prije poroda , a mijenjala me moja kolegica, inače šefica jednog odjela , sa tim nije bilo problema.
U bolnicu sam išla roditi točno na vrijeme , a Pieru nisam puno spominjala datume ni tjedne .

Rodila sam relativno lako i to za sat vremena, sasvim prirodno i bez poteškoća .
Mlijeko mi je kao i zadnji put poteklo idući dan , a grudi su mi narasle za još jedan broj vise nego u prošloj trudnoći.
Po našem obiteljskom običaju, ispred bolnice me dočekala cijela rodbina , a ovaj put je Pier organizirao i klapu pjevača koja nam je otpjevala dobrodošlicu.

Pjevači su pjevali u otvorenom kombiju cijelo vrijeme voznje od bolnice, po gradu, pa sve do kuće i tu nastavili na proslavi.
Pier i moja rodbina su organizirali koktel - zakusku i bilo je vise od sto uzvanika.

Pierove spolne potrebe sam redovno ispunjavala sa nekoliko mojih uhodanih metoda , jer je jako vazno da se muškarac ne osjeti zapostavljenim kad dođe beba u kuću.
Svako večer je Pier dobio tretman bilo ručni rad sa svršavanjem po njegovom trbuhu , jer je obično lezao na leđima, ili otprilike jednom tjedno sam mu lizala sladoled , a jedanput mjesečno je dobio pravo dudanje.

Zahvaljujem M na korekciji.

02.09.2008. u 23:07 • 2 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< rujan, 2008 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Siječanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (1)
Rujan 2009 (5)
Kolovoz 2009 (12)
Srpanj 2009 (13)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (11)
Travanj 2009 (21)
Ožujak 2009 (14)
Veljača 2009 (4)
Siječanj 2009 (6)
Prosinac 2008 (6)
Studeni 2008 (5)
Listopad 2008 (13)
Rujan 2008 (25)
Kolovoz 2008 (16)
Srpanj 2008 (18)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Upozorenje
Priče nisu za mlađe od 18 godina,
namjenjene su samo punoljetnim čitateljima.
U Hrvatskoj se punoljetnost stiće s navršenih 18 godina.
Ako je u vašoj državi prag punoljetnosti 21, ili 23 godine,
molim da te zakone postivate.



Ovaj Blog ili stranica sadrzi slobodniji pristup sexu i sexualnosti, po nekima i perverzan.
Nije podobna za moraliste i osobe koje imaju konzervativno ili klasicno vidjenje spolnosti.


Moj meil je
ladyvvalentina@gmail.com

Blog je dio mog doma, pa molim da i ponasanje ( komentari ) bude odgovarajuce.
Isto kao kad dodjete kod nekog u kucu.
Uobicajeno je da se postiva obicaje domacina.
Komu se ne svidja, ide i ne vraca se.
Kome se svidja dobro dosao je uvijek.



Preporucam citanje po brojevima.
Od 01 pa dalje, ili po godinama i oznaci A, B itd.



Blog je namijenjen zenama koje dominiraju u braku i vodja su obitelji..
Dominantna zena ili gazdarica moze postati svaka koja ima zelje
da to postane.

Pronadjite svog poslusnog ili potcinjenog muskarca,
on je tu negdje pokraj vas samo ga triba ili otkriti ili pronaci.

Mozda postanete Domina, ili Gospodarica,
ako vam se to svidi,
ali nemojte pretijerivati,
kao sto nije dobro u nicem u zivotu.
Mozda on postne Submisive,
submisivan muskarac,
kako li se kaze na Hrvatskom,
papucar ? mozda mu se svidi .



Kad procitate odredjenu pricu,
jako drago bi mi bilo da vase dojmove sa brojem price,
javite meni, volim procitati vasa iskustva i komentare.
Zato mi vase cijenjeno misljenje mozete poslati na meil,
ili na komentar.
Ja sam se potrudila napisati pricu,
a od vas ocekujem barem 1 redak teksta.
Sto vam se svidja sto ne,
link na neku slicnu pricu ili vasa iskustva.



Moj meil je
ladyvvalentina@gmail.com
Pazite na 2 slova V, ili copy -paste



Blog opisuje :
Moja sjecanja, price, razmisljanja,
upute i savijeti djevojkama i zenama.


Zasto ovo pisem?
Na nagovor mog prijatelja Tonija,
koji mi je uljepsao zivot u Hrvatskoj,
u znak zahvalnosti prema njemu.

Ima nekih tajni,
koje ne smijemo ispricati svojim bliznjima,
ali ih mozemo ispricati na netu.
Onaj ko iza sebe nije ostavio pismeni trag,
taj za povijest nije ni postojao.


Kroz moje price voditi cu vas kroz moj zivot.
Bice rjeci o sljedecim temama:

Kako se samozadovoljiti
Kako se razvesti
Kako upoznati muskarca
Kako zavesti muskarca
kako sacuvati vezu
Kako imati bogati sex
Kako imati orgazam
kako uzivati
Kako voliti
Kako zaceti
Kako rjesiti neplodnost u braku.
Kako dominirati u vezi
Kako dominirati u braku
Kako dominirati u sexu
Kako postati gospodarica
Kako biti gazdarica
Kako pridobiti muskarca
Kako poniziti muskarca
Kako napraviti poslusnog muza
Kako sebi uljepsati zivot

I jos mnogo toga iz zivota jedne sretne ili nesretne zene.
To procijenite sami.

Na ovoj stranici cete pronaci erotske price za svakog,
jer mi je i zivot do sad prolazio kao veliki erotski roman.

Sexi price za sve ljubitelje slobodnog sexa koji nije ogranicen
samo na misionarsku pozu, nego ima malo vise maste.
Ponekad ima i malo perverzije ili perverznog sexa, kako to neki zovu.
Zato pazljivo dozirajte sexualne zacine.
Nemojte pretijerati.
Okusi i ukusi su razliciti.


Znam da u mom pisanju se pojavljuje veliki broj gresaka
iz pravopisa i Hrvatskog jezika.
Obrazlozenje:
Nikad nisam isla u skolu u Hrvatskoj ni ucila Hrvatski jezik.


Zahvala:
Zahvaljujem svima koje su do sada pomogle
u lektoriranju a posebno, Andrei i Zeljki.


Zahvaljujem mojoj prijateljici Rosemarie
na stalnoj pomoci oko korekcije mojih prica.


Zahvala Crnom
Zahvala Grgi
na pomoci oko ispravaka mojih prica.

Linkovi

Izuzetno ljepe opise spolnog cina mozete pronaci na ovom linku nase blogerice :

malena
Sexy price


Pricu o jednoj prosloj ljubavi naci cete ovdje
http://andrejevna.blog.hr
Prohujala ljubav


http://penis.blogger.ba/
Hvalospijev njezniku


Madam Valentina


http://itsjustme87.blog.hr/
Sretna ljubav

http://cloud9.blog.hr/
Zivot jedne umijetnice

Zivot jedne Blogerice
http://sillmarilla.blog.hr/

Zanimljivi komentari i prizori iz zivota
http://usidjelicki.blog.hr
Misli jedne Blogerice

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Moj meil je
ladyvvalentina@gmail.com

Oduvijek sam znala da sam malo drugacija.
Kao dijete, od ostale dijece.
Kao djevojcica, od ostalih djevojcica.
Kao dijevojka, od ostalih djevojaka.
Kao zena, od ostalih zena.
Svaki covjek je jedinstven na svijetu, neki malo vise.


U svakom od nas krije se mali vrag,
Kod nekih od nas je malo veci.
Ponekad izmakne kontroli.


Nitko nije toliko lijep a da nekome nije ružan,
niti je itko toliko ružan a da nekome nije lijep.


Sto je zena ljepse obucena.....
To prije zeli biti svucena.

Dobar muz ima nekoiko mana,
los samo jednu, Nevalja.

Perverzno je ono sto nam moralno nije prihvatljivo,
ili tome nismo dorasli.

Obicno se cudimo onom sto nikad nismo vidijeli.



Rjeci
Rijeci koje slijede u livom stupcu,
vijerojatno nikad necete procitati u mojim pricama,
one imaju isto znacenje kao ove rjeci desno,
a koje mi se puno vise svidjaju.

Domina - Zena koja je gazda u kuci
drkanje - samozadovoljavanje
jebanje - sex
jebacina - uzivanje
jebo - imao odnos
jebac - ljubavnik
Kurac - njeznik
Imam kurac - nemam nista
kita - penis
kara - ud
kurcina - spolni organ
Picka - maca
Pizda - glupa osoba
Pickica - ljepa djevojka
Pickica - poslusan muz
Picketina - iskusna zena
Mindja - vagina
peverzno - nedorastao
perverzije - igrice
Supak - guza
Cmar - analni otvor
prkno - anus
sise - dojke
sisetine - grudi
dude - cice
kuja - zena sa kojom ne moze vladati
Domina - zena koja zna bolje od njega
Submisivan - muskarac koji je svijesan da zena bolje vodi brak
Dominantna - ona sto zna sto hoce
Kucka - Gospodarica
Kuja - Gazdarica

Listu cu jos nadopuniti .
Sve ove rici livo sam nasla u pricama na netu.

Brojilo posijeta i Obavijesti


border="0" alt="Free Web Counter">


Free Web Counter



Ukoliko vam se moj blog i moje price svidjaju,
napisite mi zasto.

Ukoliko vam se moj blog i moje price NE svidjaju,
napisite mi zasto.

Navedite broj price i sto vam se cini :
dobro, ne valja, nelogicno, pogresno,
krivo, netocno, slabo opisano, vulgarno, ....

Popravicu pogreske ako smatram vasu primjedbu
opravdanom i zahvaljujem vam se na pazljivom citanju.

free counters


Imate pricu ?
Imate ideju?
Nesto vam se dogodilo a neznate kako to ispricati?
Neznate kako je napisati ?
Mislite da mozete bolje ?
Nasli ste dobre price na netu ?
Zelite mi pomoci oko lektoriranja ?
Kako napisati erotsku pricu?

Javite i meni, mozda vam mogu pomoci, ili vi meni.
Hvala na suradnji.
Valentina