eXTReMe Tracker

petak, 06.07.2007.

Čestitam! Nasamarit ćemo vas!

My name is Mrs. Linda Marcus, on behalf of UK-Millions Lottery/Lotto Promotion London, United Kingdom; I wish to announce you as one of the 3 lucky winners in the Lotto draw held on FRIDAY 29 JUNE 2007...

After this automated computer ballot, your e-mail address emerged as one of three winnersin the category "A" with the following winning Information:........ You as well as the other winners are therefore to receive a cash prize of ÂŁ1,000,000 (One Million Britain Pounds Sterlings) each from the total payout...

You have have been awarded €750,000 Euros in the SWISS-LOTTO Satellite software email lottery in which e-mail addresses are picked Randomly by software powered by the Internet through the worldwide website...

Now i have the intent to contact you over this financialtransaction worth the sum of NINTEEN MILLION, THREE HUNDRED THOUSAND UNITED STATES DOLLARS ($19,300,000.00 ) for our future success.
This is and abandoned sum that belongs to one of our bank foreign customers who died along with his entire family through plane crash disaster since few years ago...

... i tako dalje, i tako dalje, i tako dalje....

Ljudi, ja sam vam najsretnija osoba na svijetu!
Ste čuli? Bill Gates više nije najbogatiji čovjek. Ne, ne! Pretekla sam ga! Kad se zbroji sav dobitak koji sam "osvojila" u proteklih mjesec dana dobije se suma s kojom bih vjerojatno mogla kupiti cijelu Zemlju. Eto. Kupujem ovaj planet i svi bu'mo bili sretni i zadovoljni jer sam vam ja jako dobra i pazit ću na vas, stanovnike istog.

Gore citirani su tek neki od silnih mailova koje sam dobila, a glupi komp ih je spremio pod "neželjene poruke"!!! Idiot!
Pa tko ne bi želio tu silnu lovu? Tko?

Ok, ima vas (nas!!!) koji ju ne žele - koji briju da u novcima ipak nije sve.
Al bome ima budala koje su pale na te fore. Vrijeđajte se vi koliko god hoćete, al ak ste pali na foru - budale ste.
Što je najtužnije, prevareni ne samo da nisu osvojili ništa, već su izgubili i ono svoje što su imali. Jer da, traže te da uplatiš određeni iznos - platiš transakciju, ili porez na dobitak, ili već nešto... - upravo je prozirno kako se taj iznos jednostavno ne može odbiti od dobitka - i onda nasjedneš misleći kako je to samo sitnica naspram onog što ćeš dobiti, daš svoju teško ušteđenu ušteđevinu ili posudiš od prijatelja i susjeda - pa vratit ćeš im. I to uz dobre kamate.
Ili te traže broj računa, kartice, nečega... ali, umjesto da ti se lova podeblja, ostaneš bez nje.

Fore su im strašno prozirne i ne mogu vjerovati da netko može nasjesti na njih, pogotovo netko ko se zna služiti kompjuterom - prima i šalje mailove - (ne kažem da su glupi oni koji se kompjuterima ne služe. Jednostavno, ovo mi je fora na koju bi mogla nasjest tek sirota neobrazovana bakica koja po cijele dane radi u polju, ne čita novine niti gleda TV, ma znate na koji tip mislim), al eto, ima ih i takvih, inače ja ne bih dobivala po dva takva maila dnevno.

Da se možeš obogatit pukom srećom, možeš, al stvarno moraš imati sreće. I lijepo je vjerovat da ćeš jednog dana osvojiti sumicu koja će te riješiti svih materijalnih briga.
Igrajte igre na sreću ako vas vesele, ali pamet u glavu!
I odčepite nos - sve što zvuči previše bajno, smrdi nadaleko i naširoko. A što je bajnije nego osvojiti u igri u kojoj niste ni znali da sudjelujete?
I, ne, nemate rođaka za kojeg niste znali.



- 12:23 -

Molim, bez stida, srama i ustručavanja (14) - Pali printer! - #

Opis bloga

Pozadina oker boje (mislim), da paše uz pločice. Ono glavno nešto svjetlija... Boja slova crna. Gore lijevo slika neke tete koja izvodi pizdarije sa sapunicom i ima pierce na jeziku. Eto. Sam dobro opisala?



A, o čemu ću ja ovdje?
Prvo mi je bila namjera pisati kritičke osvrte na društvena događanja (ne, ne na fancy evente, derneke i sl. već na situaciju u svijetu, ma znate.... ratovi, politika i to, od tud ovo "ma dajte, molim vas..... kome vi serete?" i "Mo'šmislit....kako u Iraku ne ratuju zbog nafte.... Mo'šmislit kako se Crkva ne mješa u politiku...." )
A onda sam skužila:
prvo; da sam naivac, da nemam pojma i da sam sklona limunadama. Zato neću. Možda jednom kad se napokon probudim pametna.
drugo; da me te stvari previše hebu u RL, a ne mogu puno učiniti da ih promijenim. Zato Hakuna Matata!

Ja se budim oko 6, pol sedam, nahranim Miceka, perem suđe ako mi se da, ako mi se ne da ostavim ga za kasnije (prije ovo drugo jer, ipak, tak jadna nisam da bih prala suđe u 6 u jutro), grijem si vodu za nesicu s hladnim mlijekom, sjedam za komp i, kao prava horoskopska lavica, trkeljam o sebi i svom životu.

Nego, moj spol, godine, bračni status, volim-ne volim... saznat će te ako kliknite na tu (Da! Baš na "tu")
A oni koji mi zamjeraju na pravopisu neka kliknu na cijelu ovu rečenicu.

Moj moto, od uvijek i zauvijek;
Ako tamo gdje ideš nema dovoljno širokih parkirnih mjesta, koristi se ZETom, a auto ostavi doma.

Ova stranica otvorena je cca.

free counters
Overstock.com Coupons

puta, što od mene, što od vas.
A baš u ovu rečenicu upravo vas bulji

online
Online Casino



I am going to die at 89.  When are you? Click here to find out!

Krasno, zar ne?

Možete mi pisati na moshmislit123@gmail.com. Ali i ne morate. Mislim, možete. Ako želite. Ako ne želite, ne morate. Da.

Zahvaljujem vam svima na komentarima.
Komentare tipa "cool blog, svrati do mog i ostavi komentar", lance sreće i sl. prijavljujem i brišem, a blogove njihovih autora ne posjećujem!

I am 45% Evil Genius.
I Want to be Evil!
I want to be evil. I do evil things. But given the opportunity, and a darn good reason I may turn to the good side. Besides I am probably a miserable evil genius.
Take the
Evil Genius Test
@ FualiDotCom

The linkovi



i ostali...
Eurosmijeh
UPM
Svijet u boci
Provala
Tutor

Music Box