made by : kaonekidizajn.blog.hrImage and video hosting by TinyPic maci i us5

MOŽDA ZATVARAM BLOG(OBAVEZNO PROČITAJTE)!!!!!

Kao što vidite možda zatvaram blog!!!nemam dovoljno komentara.to je jedan od razloga.ja vam uvek ostavim komentara,a vi meni ništa.i toje jedan od razloga.ljut sam na vas!!!!!!!......burninmadmolio bih vas da mi sada najmanje ostavite 5OO komentara,ili...zatvaram blog!!!!....ali ne može biti samo od 5 osoba komentari...mora i više osoba komentirati...to neka vam bude jasno!!!!mad
pozdravljam irenicu,annu i....najviše koja mi ostavi komentara je....BARBARA!!hvala svima puno....thumbupali to nije dovoljno!!!komentirat ću vam puna pa vi isto meni ostavite punooooo komentara...zubosada gibam ljudovi moji!!!
nemojte me izneveriti!!BYE!!wavemah

- 11:11 - Komentari (213) - Print - #

sretna nova godina i članci o us5-u

Želim vam svima Sretnu Novu 2008. godinu,da vam se sve želje ostvare i da budete svi do jednog zdravi i sretni,a sve ostalo će doći samo...Nadam se da u ovoj godini neće biti toliko suza i tuge kao u drugoj polovini 2007. godine.

Nadam se da će i ova godina biti potpuno US5 godina.I da će izdati punoooo singlova i albuma.;)Sretan NOva Godina momci!;)

Kao najnoviji trač je da Vince napušta band jer mu je sve previše...;))...A drugi trač je da Vince napušta band iz finansijskih razloga i prelazi u Tokio Hotel.Eto po ovom traču možete videti koliko je ovo sve smešno.;)


Najnovija akcija US5 fanova jeste akcija pod nazivom "akcija za Izzy-a".Riječ je zapravo o akciji fanova koja je pokrenuta sa ciljem kako bi Izzy bar u nekoliko pesama dobio svoju strofu.Svi se slažemo da Izzy ima super glas,ali da nemamo šansu da ga čujemo.Šta možete učiniti?!Pa,možete dodati ovu adresu na msn aktion.izzy@hotmail.de,ili dodati ovaj myspace na svoj myspace:www.myspace.com/aktionizzy .
Najnoviji interview od Us5 bi bio ovaj:


Novi početak kod US5

Vince kako ti se sviđa u Njemačkoj?
Vince:Super je samo je dostaaa hladnije nego kod nas u Californiji.Na to se trebam još naviknuti.

I šta ti nedostaje kod kuće?
Vince:Surfanje mi nedostaje....
Richie:Ti surfaš?!
Jay:Ma daj,ti da jedva možeš plivati,a kamoli surfati...(smijeh)

I kako je sa novim članom.Čini se da ste se već dobro uklopili...
Jay:On je super!On je kao naša mala maskota.
Izzy:Volimo ga puno.

Ima li Vince neke loše navike?
Chris:Ponekad ne može da prestane da priča.Ali to je i dobro jer tako nas održava u raspoloženju.
Richie:On je naš zabavljač.

Jeste li imali prliku da izađete zajedno da se bolje upoznate?
Vince:Za sada ne,jer turneja i sve ovo nam zadaje dosta rada.
Jay:Da,nismo.Ali planirano date za 2010 godinu.

Turneja

Radujete li se turneji?
Richie:I to kako!Dobili smo super hale i super efekte!
Jay:Juče sam baš bio na koncertu Take Thata i samo mogu reći da će i naš show biti tako dobar!
Richie:Da...kome se sviđaju Robbie Wililams ili Take That,nisu pogriješili sa US5!

Pritisak od Azije

Bili ste prilično dugo u Aziji.Je li imate još neke navike koje ste pokupili tamo?
Chris:U našoj posljednjoj noći u Tokiu smo probali JEZIKE OD KRAVE.
Izzy:Bilo je stvarno super!

Planovi

Je li znate već šta ćete za NOVU GODINU?
Izzy:Nadam se da ću biti u Americi!
Richie:Uglavnom tamo gdje je moja porodica!
Vince:Nadam se da ću moći malo vremena provesti sa mojom porodicom i prijateljima,nakon im ponovo budem morao reći zbogom na dugo vremena.
Jay:Biću u Berlinu za novu,a Božić ću biti kod kuće.

Zašto je Jimi Blue ljubomoran na Jay-a?
Jimi:"Blago se Jay-u,on ima Lenu Gercke.Moju zenu iz snova."


Nove pjesme od US5 su potpuno cool....Naime,US5 su u ponedeljak bili na VIVA Live!Ja nisam mogka gledati jer sam druga smjena u školi tako da sam za vrijeme njihova nastupa radila kontrolni iz bosanskog...:P....Ali sam uspjela vidjeti nastup ne sa očekivanom pjesmom „Too much heaven“,nego sa novom pjesmom „Why“...pjesma je super cool,i potpuno je drugačija od dosadašnjih njihovih pjesama...nema toliko elektronskih zvukova,ima zvukova el.gitare i djeluje mi prirodnije u odnosu na ostale...Da li je ovo noi njihov single?Pa,ne bih baš reklajer je oni ne bi odmah predstavljali...ali inače nadam se da je ostalih nekoliko tih novih pjesama cool,i da će biti pravo iznaneđenje kada ih prvi put čujem...baš kao i ova...taj prvi put će možda morati da čeka,jer kod nas u Bosni nema i izgleda neće ni biti novog cd-a „In control reloaded“...nažalost...nekoliko slika...;)

- 17:15 - Komentari (301) - Print - #

ey.....nema me na neko vreme!!!!!

ljudovi!!!!!!!!ćaossssssssss!!!!mah
neće me biti na neko vreme!!!idem na zimovanje......
nema me na 8 dana!!!!slušaj te sada:oću kada dođem da vidim 300 komentara!!!!!!!!!!!!......jel vam to jasno??....kada dođem sa zimovanja a nevidim 300 komentara jao si ga vama!!!neću napravit ni jedan više post
niti ću vam komentirati!!!to neka vam bude jako jasno!!......burninmad
a ako vidim pisat ću vam puno postova i puno ću vam komentirati!!!.....
sada gibam!!!!!ćaossssssss ljudoviiiii!!!!
adio amigo!!!oću da vidim kada dođem punoooooooo komentara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kk
i
s
s
cerek

- 12:55 - Komentari (176) - Print - #

ko sam ja???

ja sam stari na blogu..zovem se Stefan..prezime haha..!!!da nebi možda reko..!živim nažalost u Vukovaru(Borovo Naselje)..imam starce,i tri sestre..dve žive u Kanadi..volim svoju obitelj,naravno us5,životinje posebito pauka!..ne volim:školumad!!!,učit,devojčice iz razreda,a posebito...neću reć!moj idolthumbup je Richie!!malo o meni:lep haha,šaljiv,lud,dobar,cool...ne mogu pisati puno još stvari o meni,ne da mi se..najprijatelj:ima ih više..hehe!!najprijateljica:danica bananica..haha..mala šala!!sad gibam!!!
bye..bye...ćaosssssss!!!

- 11:07 - Komentari (132) - Print - #

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se