counter hit make
uzgoj i odgoj lutaka

23.07.2009., četvrtak

sanax



šmrc. cat power iz 95.
vruće je. koža mi se isparava do unutrašnjih organa. kad izađeš u 3 popodne svijet je pun rorschachovih mrlja pa mi se učinilo da su čempresi dildači za anđele. silaze noću razoružanih krila. moj mozak treba domestos. protiv mrlja :(
- 10:03 - °°° (5) - °° - °

17.07.2009., petak

haj, i'm kirk!

reko brkonja bradonja u vlaku, s teškim juesej naglaskom. odmah sam se sjetila luckastog krka iz gilomorica pa mi on i njegova djevojka iznimno obilkovanjih listova nisu mogli ići na živce svojim juesej entuzijaznom. sitna duša i tijelo :(
zahrđale su mi sinapse. antidepresivna sredstva su im skresala oštrinu pa ih sad možemo zamisliti kao gnjecavu mrežu gigantskih trakavica koje se naočigled ŽVALE. neki ljudi su odlučili boriti se svojom prpošnom i dobrohotnom osobnošću koja ucjenjuje karmu, drugi parazitiraju u svijetu mašte na tašte.

računa li se ovo kao standardizirani post ili više ko post od postova? to zbilja je ko upravljanje ubojitim sredstvom AUTOMOBILOM. jednostavno više ne možeš stisnut gas, gas, na vas. zaboravila sam što sam htjela reći. aha, sad kad sam sajkolog koji uskoro ide privređivat vikendicu na otoku na sajkijatriju, moram biti bolja i praznija od svega što mi se više sviđa od ovog što sad predstavljam. ploču mogu mijenjati u tridesetima, iako s naboranim čelom i još prozračnijom glavom. u starosti se glava prazni na račun kože. pazite što mislite.

malo sam pobjegla od doma. dovoljna je bila jedna piva učast odbijanju da se spava sam da me usreći i osposobi za komuniciranje. ne mogu komunicirati i skroz sam kriva za to :( jučer sam progutala tabletu i vrpoljila se do 4. sad mi glava klopoće po prsnom košu od jednog extra strenght dutcht lagera.

alkohol me čini romantičnom odnosno usmjeruje (objektivizira, banalizira) prazninu.
- 02:31 - °°° (5) - °° - °