La_LuNa'S bLoG


26.03.2005., subota


Is this so long..?


Čovjek nekako s vremenom izgubi volju, inspiraciju, vrijeme, želju.. Izgubi ono nešto što ga tjera da piše, da se vraća... Mislim da sam ja izgubila to nešto, jer nemam više ni volje ni vremena navraćati na blog, pisati... Ne znam, možda je to samo faza, mozda to prođe pa se vratim. ali do tada, eto, osjećam se nekako dužna da vam se javim, svima vama koji ste me čitali i komentirali, da vam još jednom pošaljem pusu... Za rastanak, stalni ili privrenmeni... Tko to zna... Ne mogu reći da mi nije žao, ali više stvarno ne vidim smisao u svemu ovome.. Ako ga pronađem, svakako ću vam se javiti ;)

A do tada, svi kojima ću baš tako jako nedostajati, slobodno mi pišete na mail la_luna_hr@hotmail.com ili na icq 176745731 La_LuNa

Eto, to bi za sada bilo sve od mene...

Pa - pa...

Budite mi dobri...

Voli vas Luna :*
- 13:27 -
SaY sOmEtHiNg! (24) - Pikni Na Papir - #

03.03.2005., četvrtak


Krastavci i sve ostalo što me trenutno muči


Mood: u potrazi za analgeticima (boli me trbuh,grrrr)
Muzik: Bryan Adams – I Can’t Stop Loving You...

Pročitala sam u nekom žurnalu da svaka žena iznad 25-e mora u kući imati krastavac! I sad mi nije jasno, čemu taj krastavac zapravo služi? Sumnjam da je za salatu.. Jel možda za oči, ono što žene stavljaju kao zbog podočnjaka? Ili taj krastavac ima neku drugu namjenu? Mislim, u svakom slučaju jeftinije je iskeširat se na placu za krastavac, nego u seksšopu za vibrator ;)))))

Eto, jedan sasvim glupav uvod u današnji post.. A hebi ga, nemam inspiracije.. Šta da vam pišem.. One moje drage lutke su se, za divno čudo, svidjele profesorici, tako da idući tjedan idem na ispit. I opet moram učiti. Ovaj mjesec idem na dva ispita. Puno učenja, jupiii :((( Vrijeme mi užasno brzo prolazi, pa već je 3. mjesec!!!!! Još malo pa će ljeto, iako pogled kroz prozor govori sasvim suprotno. Osjećam se kao da živim na Aljasci, ili kao da u Zagrebu snimaju onaj film o ledenom dobu! Snijeg nikako da prestane padati, a temperatura (kao i moje novčano stanje na bankovnom računu) nikako da pređe u pozitivu. Kad smo već kod ljeta i mog novčanog statusa, moram si pod hitno pronaći neki poslić.. Ekipa već počela kovati planove za ljeto, spominjalo se nekakvo obilaženje kompletne obale, a za to treba para! I moje premilo sunašce je već puno planova, ići ćemo vamo na more, pa tamo na more, pa kod ovoga, pa kod onoga... Je, a otkud mi pare?!?!! Osim toga, sve pare od svojih plaća sam spizdila na zimsku obleku, sad mi treba još par somova da obnovim ljetnu garderobu! Hmmm... Već mi je sinula ideja da unovčim jedan od svoja dva bubrega, ali i to se izjalovilo, s obzirom na to da moji bubrezi baš i nisu zdravi. Ni jetru ne mogu prodati, jest da je povećana pa je ima i previše, ali je isto tako u nezdravom stanju zbog intoksiniranosti. I kako da ja dođem do para u kratkom vremenskom razdoblju? Znam!!! Počet ću izvoziti snijeg u južnoafričku republiku!! Ako ima zainteresiranih suradnika, slobodno se javite. Isto tako, javite se sa svojim pametnim prijedlozima na temu: Kako postati multimilijarder u par dana ;)

Pusa od Lune :*

- 17:00 -
SaY sOmEtHiNg! (11) - Pikni Na Papir - #

<< Arhiva >>

< ožujak, 2005  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O meni :

Pikni pa vidi: