Čovjek s vilicom u svijetu juhe

ponedjeljak, 08.12.2008.

Pastirska riječ (br. 6), Agramer Blitzkrieg!

*** *** *** ***







*** *** *** ***
Nikad dosta sigurnosti u nesigurna vremena

Panzergrenadiergrupensturmführertotenkopfobersthauptmannrittmeister Pawel Gruber Koeningsberger vrlo je emotivno reagirao na zlobne primjedbe kako gradonačelniku želi nabaviti mali tenk za 4 milijuna novca prireznih obveznika. „Ti primitivci, njih 95%, nisu otišli dalje od Graza i Trsta, što oni znaju o Panzersturmtrupen i zašto nama treba specijalno vozilo! Baš ću ja njima objašnjavati zašto nama treba! Oni ima da plaćaju prirez, ne da nam se tu još rugaju!“
Pastirska riječ svesrdno osuđuje neprosvjećene elemente i još svesrdnije podržava gradsku vlast u nastojanju da osigura svekoliku sigurnost za 5% prosvjećenih u koje se, toplo se nadamo, ubraja i naše uredništvo, s nadom za nekim lijepim mjestom kraj puškar... prozora među 14 udobnih mjesta u vozilu. Molimo ne neposredno ispod topa, urednik je osjetljiv na buku.
Nikakve opasnosti više ne mogu ugrozbeno djelovati na svetu nam metropolu sad kad je spremna za blitzkrieg protiv svakog zla na puno širem prostoru djelovanja od linije Graz-Trst!

Lijepo, lijepo.

- 21:07 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.