moji najjj blogovi i stranice
angelica.blog.hr
(sve što želite znati o anđelima)
www.veritas.com.hr
(hrvatski katolički magazin,sve o vjeri)
www.ofm.hr/tabor(kuća susreta ,seminari za duhovnu obnovu)
rat protiv sotone
blog

lucijana-st

nedjelja, 02.10.2005.

ZAŠTITNIČKA MOLITVA

ZASTITNICKA MOLITVA

Isuse ,
ja predajem u ranu tvoga presvetog srca samu sebe i sve članove obitelji i svu nerođenu djecu. molim te, da svojom predragocjenom krvlju prekriješ, ispuniš i zaštitiš nas i naše obitelji.

Isuse,
ti si gospodin i gospodar nas, ti imaš svu vlast nad svima nama i nad svim sto mi radimo.

Gospodine Isuse,
zapečati svojom svetom krvlju sva mjesta gdje živimo, boravimo i sada se nalazimo i radimo,učimo, sve putove na kojima jesmo i na kojima ćemo biti, sve izvore dohotka koji su nam od Boga namijenjeni i sva materijalna sredstva koja posjedujemo.

Isuse,
zapečati u svojoj svetoj krvi hranu koju jedemo, vodu koju pijemo, zrak koji udišemo, lijekove koje uzimamo.

Isuse,
otkupi svojom presvetom krvlju kod oca nebeskoga ,nas i sve članove naše obitelji, dok nas zli optužuju.

Isuse,
isplati i otkupi svojom presvetom krvlju svakog čovjeka kojeg smo mi oštetili, ranili i povrijedili.

Isuse,
otkupi od nas sve ljude koji su nas povrijedili ili su nas na bilo koji način oštetili.

Isuse,
daj nam svoje ljubavi za sve ljude, osobito za one koje ne volimo.
Majko Marijo,
mi u plamenu ljubavi tvog bezgrešnog srca stavljamo sami sebe i sve članove naših obitelji. Uzmi sve nas u svoje naručje i prekrij sve nas svojim plaštem i zaštiti nas od svakog zla, duše, duha i tijela.

Amen! Aleluja!
Svi sveti božji: sveti Josipe, sveti Franjo, sv. Antune, sv. Maximilijane Kolbe i svi ostali sveci Božji, molite sa nama, molite za sve naše potrebe i sačuvajte nas od svakog zla, duše, duha i tijela.

Amen! Aleluja!

Svi Bozji Andjeli: sv. Mihaele, sv. Rafaele, sv. Gabrijele, nasi Andjeli cuvari, ucinite nas neozljeđenima i nevidljivima pred svim našim vidljivim i nevidljivim neprijateljima. Vodite nas kroz ovaj život i sačuvajte nas.
Amen! Aleluja!

Krvlju Isusa Krista u ime Isusovo ,
slamam svaku snagu, svake okultne prakse, prokletstva, negativnih misli, negativnih postupaka, negativnih snova, negativnih želja, izrečenih, prepričanih, prorečenih, sanjanih, napisanih, izgovorenih, otslušanih, odsviranih ili učinjenih protiv mene i svih članova moje obitelji...

Po svetoj smrti ,muci i uskrsnuću gospodina Isusa Krista proglašavam sebe i sve članove moje obitelji slobodnim za sve sto nam ti boze želis dati .Neka krv Isusa opere i snagom duha svetoga iscijeli sve nas.

U ime Isusa ,
snagom presvete krvi Kristove, slamam sva negativna nasljedja duha, duše i tijela, koja su se prenijela ili koja se žele prenijeti sa naših predaka iz svih loza na nas i nasu djecu.

Isuse,
svojom svetom krvlju, operi i otkupi od oca nebeskog, sve pokojne članove naših obitelji i uvedi ih u svoje kraljevstvo.

Amen ! Aleluja!

MOLITVA SVETOM MIHAELU, ARKANĐELU
Sveti Mihaele, arkanđele, brani nas u boju; proti pakosti i zasjedama đavolskim budi nam zaklon! Neka mu zapovjedi Bog, ponizno molimo, i ti, vojvodo vojske nebeske, Sotonu i druge duhove zlobne koji svijetom obilaze na propast duša božanskom jakošću u pakao protjeraj!

PRIVATNI EGZORCIZAM

Svatko ga može primijeniti na sebe, kao i na druge osobe koje nisu prisutne. Treba da se prekrižiš svetom vodom, zatim reci usnama, po mogućnosti glasno, osobito u svim teškim vremenima, iskušenjima i napastima, u vrijeme velikog straha i zabuna, kod nastupa tjeskobe i bojazni, u očajanju, pred svim važnim poslovima i odlukama, pred neprijateljski naklonjenim ljudima, naročito u bolesti i smrtnom času:
+ U IME ISUSA i u IME MARIJE, naređujem vama, pakleni dusi, uzmaknite od nas (nje, njega, njih) i od ovoga mjesta (njegova, njezina, njihova) i ne usuđujte se povratiti natrag da nas tražite i da nam naškodite! ISUSE, MARIJO! (triput). Sveti Mihaele, bori se za nas! Sveti anđeli čuvari, očuvajte nas (njega, nju, njih) od svih zamki zlog neprijatelja!
Blagoslov + Oca, ljubav + Sina, i snaga + Duha Svetoga, Majčinska zaštita nebeske Kraljice, pomoć svetog anđela i zagovor svetih budi s nama (s njim, s njom, s njima) svuda i uvijek! Amen!



- 14:57 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< listopad, 2005  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
moj dnevnik
ljubav
duhovnost