LUCIFER ILLUMINATOR

subota, 05.05.2007.

L U C I S F E R E - Nositelj Svjetla

Donositelj Svjetla, Anđeo Lucifer uči kako su najveće svjetske relgije, ustvari stvorene kao klopka za čovjeka. Čovjek bi zapravo, za života trebao spoznati da je ustvari on gospodar sam sebi i šire, a ne vjerovati u nekog "nebeskog barbu s bijelom bradom", ma tko to bio: Jahve, Allah, Isus ili netko četvrti. Čovjekova temeljna narav je zapravo narav divlje zvijeri koja se treba osloboditi da bi čovjek ostvario potpunu dominaciju nad svojom okolinom, jasno, poštujući i sudjelujući u zakonima Prirode. "Čovjek je čovjeku vuk" i to često treba imati na umu.
Pronalaženje dubljeg smisla u Luciferijanskoj Crkvi (Crkva Satanina) očituje se i u 9 Luciferijanskih naputaka koji vode potencijalnog aspiranta Luciferijanske Crkve prema dubljoj spoznaji. Ti naputci su ustvari 9 VRATA.

burninmadVRATA 1 - ŠUTNJA JE ZLATO
burninmadVRATA 2 - OTVORI ONO ŠTO JE ZATVORENO
burninmadVRATA 3 - POTROŠENI DAH ČUVA TAJNU
burninmadVRATA 4 - PRILIKA NIJE ISTA ZA SVE
burninmadVRATA 5 - UZALUD
burninmadVRATA 6 - OBOGAĆUJEM SE SMRĆU
burninmadVRATA 7 - UČENIK NADMAŠUJE UČITELJA
burninmadVRATA 8 - VRLINA JE PORAŽENA
burninmadVRATA 9 - SADA ZNAM DA SJENE DOLAZE IZ SVJETLOSTI

Putovati u tišini dugom i zavojitom stazom, Svladati strijele nesreće i ne bojati se ni omče ni vatre, Igrati najveću od svih igara Glumca u predstavi Prirode i pobijediti, bez obzira na cijenu, Znači izigrati hirove sudbine i napokon doći do ključa koji će otključati Deveta vrata.

JEDANAEST SATANISTIČKIH PRAVILA ZEMLJE

1. Ne dajite mišljenja i savjete ako niste prethodno upitani.
2. Ne pričajte drugima svoje probleme ako niste sigurni da ih oni žele čuti.
3. Kada ste u tuđem brlogu, poštujte domaćina ili nemojte ići tamo.
4. Ako vas gost u vašem brlogu ometa, odnosite se prema njemu okrutno i bez milosti.
5. Nemojte se pokušati seksualno nametnuti, ako prethodno niste dobili signal za parenje.
6. Ne uzimajte ono što nije vaše, osim ako to predstavlja teret drugoj osobi koja se očajno toga želi riješiti.
7. Priznajte moć Magike ako ste je uspješno upotrijebili da bi ostvarili svoje želje. Ako poreknete moć Magike
nakon njena uspješna prizivanja, izgubit ćete sve što ste njome stekli.
8. Ne prigovarajte o ničemu što ne morate vi osobno podnositi.
9. Ne činite Zlo maloj djeci.
10. Ne ubijajte ne-ljudske životinje, osim ako ste napadnuti ili trebate hranu.
11. Kada hodate otvorenim teritorijem, ne smetajte nikoga. Ako netko vas smeta, zamolite ih da prestanu.
Ako ne prestanu, uništite ih!

DEVET SATANISTIČKIH NAVODA (Izvor: The Satanic Bible 1969. Anton Szandor LaVey

1.) Sotona predstavlja ugađanje sebi umjesto apstinencije!burninmad
2.) Sotona predstavlja vitalnu egzistenciju, umjesto duhovnih laži!burninmad
3.) Sotona predstavlja neoskvrnutu mudrost umjesto licemjerne samoobmane!burninmad
4.) Sotona predstavlja dobrotu prema onima koji to zaslužuju umjesto ljubavi potrošene na nezahvalnike!burninmad
5.) Sotona predstavlja osvetu umjesto okretanja drugog obraza!burninmad
6.) Sotona predstavlja odgovornost odgovornuma, umjesto brige za psihičke vampire!burninmad
7.) Sotona predstavlja čovjeka kao životinju, nekad bolju, često goru od onih koje hodaju na sve četiri noge, čovjeka koji je zbog svoje "božanske duhovnosti i intelektualne razvijenosti" postao najkrvoločnija od svih životinja!burninmad
8.) Sotona predstavlja sve takozvane "grijehe", jer svi vode ka fizičkoj, mentalnoj i emocionalnoj gratifikaciji!burninmad
9.) Sotona je uvijek bio "najbolji prijatelj" Crkve, jer ju je održao u poslu (jasno, pod svojom kontrolom razjedinivši je, te zavladao njome, op.a.) sve ove godine!burninmad

Anđeo Lucifer je, dakle, darivatelj VATRE (prosvjetljenja burninmad- Lucis fere -burninmad nositelj Svjetla). On je stoga, darivatelj svijesti ljudskoj rasi. To se, naravno, bogu nije svidjelo i došlo je do rata među anđelima lojalnih bogu i više od 3,5 000.000 anđela lojalnim najmoćnijem među njima - Luciferu, koji ima šest pari krila. Anđeo Lucifer i njegovi anđeli-sljedbenici izašli su iz serafimskog saveza i u sukobu su s bogom i dan danas. RAT VJEČNO TRAJE!
Da je na svijetu ovom sve po bogu, bili bismo danas tek nešto malo više od majmuna primata.wave

05.05.2007. u 20:28 • 3 KomentaraPrint#

četvrtak, 03.05.2007.

SVETA KOŽICA!?!

lud Svojevremeno je vatikanski Konzilij Sv. Duha za osobita pitanja u Svetom oficiju, Piazza del Sant'Ufficio 11, na drugom katu pokrenuo diskusiju na inicijativu jednog jezuita, postavivsi pitanje o tome je li sveta kožica, koja se cuvala u njegovu samostanu, dostojna stovanja. U Evandjelju po Luki se spominje kako je Isus, osmog dana nakon rodjenja obrezan i kako je njegov prepucij sacuvan u ulju. Diskusija Svetog oficija imala je neocekivane posljedice; osim sto se odjednom pojavilo vise prepucija, pred uzvisenim se odborom raspravljalo o tome nije li "Gospodin Isus" pri uskrsnucu i uzasascu sa sobom morao ponijeti i prirodjeni dio svoga tijela - obrezanu kožicu sa spolovila.
"Casna" su se gospoda pocela oko toga prepirati, pa se je umijesala i tadasnja papinska Komisija za kanonsko pravo, koja je problem ipak rijesila samo djelomicno, tako sto je Kristovom svetom prepuciju (citaj, svetoj kožici) osporila status relikvije, buduci da prema Kanonu 1281, stavak 2, relikvije mogu biti samo oni dijelovi tijela koji su prozivjeli mucenje. Sveti oficij tada je zaprijetio da ce svaku diskusiju o svetoj kožici, bilo usmenu, bilo pismenu, kazniti ekskomunikacijom speciali modo. Toliko o ozbiljnosti katolicke crkve i Svetog oficija.ludzujonutbang

03.05.2007. u 00:43 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 02.05.2007.

SATANIZAM JE MOĆNA RELIGIJA !

Ovaj BLOG je jedna vrsta javnih vratiju za samoinicijaciju UCENJA TAME. Iluzija "SOTONA" je predstavljena nizanjem slika sa nabojem gdje se pokusava izbjeci faktor gramatickog ili bilo kakvog drugog jezicnog ogranicenja na stetu sadrzaja, jer ce neki dijelovi teksta ovog Bloga biti napisani na arhaicnom jeziku kojeg je nemoguce izbjeci.
Sadrzaj ce biti prikazan filozofijom Satanizma i njezinim kljucevima.
Kljucevi ce biti prikazani kao Tlacitelji, Tlaka kao Simboli, Simboli kao Rituali. Rituali kao odnosenje i donosenje.
Uvoda nema!
Staza je vucja.
Vuk po njoj prirodno putuje.
Svi ostali su PLIJEN!

SATANIZAM - NAJMOCNIJA RELIGIJA NA SVIJETU

Religija je najveca stvar u svakom ljudskom zivotu. Ako je nekom covjeku najvaznija stvar na svijetu, primjerice, nogomet, onda je to njegova religija. Ako je to novac, kod tog covjeka vrlo jasno stoji da je novac njegova religija. Drugim rijecima, sve moze biti njegova religija, ali to mnogo, ili nesto samo znaci njemu osobno. Ukoliko vam vasa sadasnja religija nije najvaznija stvar na ovom svijetu, tada preskocite ovaj tekst.

Ili naravno, nadjite, pronadjite u sebi ono sto ionako imate, sto vas najvise potice i to napravite svojom religijom, jer covjek, bez religije, na svjetu vrlo tesko opstaje.

Unutrasnji ustroj svake psihe tezi smislu postojanja i uvijek je to religija. Pa cak i oni koji tvrde da je ljubav jedina za koju se isplati zivjeti, ni takvi ne primjecuju da su tu ljubav stavili na vjerski ili fetisisticki pijedestal, odnosno rangirali je vrijednoscu koja se daje samo vjeri, ili pak osobnoj religiji u svakom opcem i posebnom smislu.

Najlakse je, od svih izmisljotina, izmisliti religiju. Religije imaju vrlo malo, ili nikakve veze sa stvarnoscu. To se moze reci i za vecinu tradicionalnih religija, koje uvijek ovise o zatamnjivanju, interpretaciji, krivici i neracionalnom poimanju. Neke vise, a neke manje.

Vecinu protivnika Satanizma smeta i zbunjuje cinjenica da je SATANIZAM religija sama za sebe, te koja drži i uvijek stoji iza toga da je individualna osoba sa svojim potrebama uvijek na prvom mjestu. Ako to znači često sexualno opciti ili se baviti plesom, modom, .... to su stvari kojima se osoba posvecuje. To su njezini sakramenti.

Zaista je lako razumjeti bolecivo hiper-senzibilno sektastvo koje nas najvise napada (iz svojih pateticnih Loza) i koji tvrde da kod nas nema unutrasnje tajne, pa tako ni samorazvoja i razvoja u bozanskom. Mi Covjeka i Boga ne dijelimo. Svaka je Knjiga mjesto Kriza.


Kodificiranjem Satanizma svatko si omogucava integraciju svega sto je od osobnog znacenja u odgovarajucu osobnu formu.

Dvije trenutno najrasprostranjenije forme i (ili kodifikacije) na planeti Zemlja bi se mogle podvesti pod DOG-izam (dog-pas) i CAT-izam (cat-macka).

Za neke ljude sistem vjerovanja dog-izma ima smisla, ali je on za neke, u satanistickom smislu, suvise ogranicavajuci.

DOG-izam se bazira na prividno jednostavnoj filozofiji:Vrijedno je sve ono sto mozes pojebati ili pojesti. Sve sto nije u toj ravni, nije vrijedno spomena. Na to se pisa.

Podrazumijeva se i vlastiti teritorij.

Ovo je moj teritorij i zelis li na njemu opstati, pridrzavaj se mojih pravila dok na njemu boravis.

Pse treba stovati kao i njihove bogove. Takva filozofija, izvedena iz dubine promisljanja dog-izma kao oblika percepcije Satanizma, ima svojih dobrih strana i nije tako jednostavna kako bi mnogi mogli pomisliti.

CAT-izam kao osnovna religija macaka u prenesenom, ali ne samo u prenesenom smislu, ima stanovite prednsti u razvijanju individualizma i zatamnjenja u praktičnim ritualima mackizma, nasuprot toplini i jednostavnosti dog-izma.

Postuj prijatelja koji ti donosi hranu, ili je lovi sam. On je tvoj izbor. Lovis li sam, tada mozes biti glasan.

Macka je nocni lovac. Ona spava danju. Macka nema gospodara.

Macji bogovi nemaju okvire.

Moze se popeti na vrh svakog drveta i spretno hoda po krovovima. Prema macki je svaki mis samo obican mis.

Sve aktivnosti koje uzimaju, love, konzumiraju ili samo kusaju, moraju biti priznate kao religiozne i (ili) fetisisticke.

Za cuditi se je motivatorima mnogih religija kojima nije poznat princip uzitka ili fetisa koji iz njega proizlazi. Znacenje bas svakog fetisa u sebi krije mac njegovog prioriteta.

Ukoliko fetish transcendentira sve ostalo kod covjeka, i u to je ukljucena i potreba za prezivljavanje, rezultat je krajnji fanatizam. Tada on prerasta u Glupog Pijetla koji zivi u kokosinjcu sa glupim kokoskama, ili Glupu Kokos koju objahuje Glupi Pijetao.

Fingira se nalazenje hrane da bi se jebalo i jebe se da bi se postalo hrana.

Okviri postaju vazniji od samih slika. Nosac zvuka postaje vrijedniji od samog zvuka. Cin zaljubljivanja postaje vazniji od izbora partnera. Sluzenje takvim bogovima postaje magicka iluzija.

Tada prestaje svako partnerstvo.

Iako i takav Satanist nije, manje ili vise veci Satanist od bilo kojeg drugog Covjeka i Sataniste. Jednak je svatko onaj koji prihvaca ime Satanist, onome koji se odijeva kao Satanist, pa i onome ciji je hobby fetish.

Razlika izmedju prakticara Satanizma, takvih muskaraca i zena i onih koji su poistovjeceni sa Satanizmom je vrlo jednostavna. Muskarci i zene prakticari Satanizma su oni koji gledaju sliku. Poistovjeceni sa Satanizmom studiraju okvir.

Svjestan sam cinjenice da ce se u komentarima ovog Blog-a izredati cijela plejada psovaca, koji nece birati metode i koji ce nasrtati na pisce ovog Blog-a, prijetiti ce svime i svacime. Naravno, takvi nemaju znanja i nije im jasno da je agresivno ili opsesivno ponizavanje ili negiranje CRKVE SOTONINE ma u kojem obliku ona bila, zapravo otkrivanje njihovog osobnog fetisha.

U konkretnom se obliku njihova osobna stvarnost razotkriva, a njihov konzumirajuci interes koji nadilazi uobicajene nacine pozitivnog ili negativnog oblika interesa prema necem, razgolicuje fetish i prepoznaje se njihova prava religija, CRKVA SATANE.

U svakom drugom sluaju bi istog trenutka otisli, okrenuli ledja i pobjegli ako ikako mogu. Nitko se ne izlaze onome sto mu ne treba. Dakle, sasvim je sigurno da nas trebaju. Jednako je sigurno da mi ne trebamo njih.

No, oprez! Neka nitko ne podcijeni trajne i neunistive sexualne veze sa fetisizmom i (ili) opsesivnom religijom. U praksi treba izbjeci osobnu lijenost koja vam govori da su ti, za druge vazni i krajnje seksualno uzbudljivi, osjecaji, za vas nesto nevazno. Fetish je neukrotiv i nezadrziv u svome napredovanju prema fanatizmu. Fetish zeli postati SAM OBJEKT fetisizma.

Svakom fetisisti koji, primjerice, obozava muska ili pak zenska stopala, njemu je san raditi u trgovini sa muskim, onosno zenskim cipelama. Sigurno je da ste shvatili upozorenje i da ste me razumjeli. Zar ne zivimo u vremenu gdje knjige vise nemaju vrijednost koju su imale? Dakle, nema ni svecenika koji nije ovisnik o fetishu. ALAL !!!

Slijedeca teza proizlazi iz cinjenice da je religijsko iskustvo slicno po "zanimljivosti" i emotivnom naboju razlicitim vrstama fetisizma.

Odanost bogu ili odanost fetishu je uspostavljeni red koji proizlazi iz vrlo stroge discipline tog i takvog svijeta odanosti. Tome se zaista uvijek daje prednost jer je covjek time obuzet.

Ono sto se u Satanizmu zove proces destilacije, kod religijskih fanatika koje imaju gospodare ili gospodara, se zove Rijec. Takve stvari su moguce samo zato, jer je takva priroda podanickih religija.

Optereceni fetishom ili religijom, ne razumiju da je snaga rijeci moguca i izvan podredjene psihe, pa misle da psiha koja je drukcija ne moze percipirati.

Iz svega proizlazi da svaka religija ima tajnu rijec, pravu rijec, kljucnu rijec, okidac, ili rijec za posvecene.

Takva rijec je neizmjenjiva, najvaznija, ona je ono pravo otajstvo...

Postoji i profinjeniji oblik rijeci, ali je on uvijek vezan uz sexualne fetishe i Satanisti ga smatraju nadgradnjom u odnosu na religijsku ljusturu koja je samo okov za pozicioniranje pokornosti.

Kod sexualnog fetisha je jedna te ista rijec uvijek nova i svjeza. Ona nikada ne gubi svoj sjaj refleksa. Ona je kao vino. Cim je starija i dublje pozicionirana u psihi, ona je samo vrijednija i bolja.

Satanizam je najmocniji podupirac ljudske psihe u svim njezinim potrebama. Naravno, ukoliko nisu samo religijski deklarativne, a osobno bezvoljne.

Kao takav, SATANIZAM je jedina osobna i snazna religija koja ohrabruje, podrzava, njeguje, tetosi i nagovara individualne magicke preferancije Covjeka i to sve do trenutka dok postoji bilo kakvo priznanje tih i takvih preferancija, ili samo osobnih potreba uz koju je vezana bilo kakva zatmnjena emotivna energija.

SATANIZAM JE LJUDSKA, OSOBNA I NEUNISTIVA RELIGIJA ! On je slavlje individualnosti bez osjecaja bilo kakve krivice. On je objektivna subjektivnost i simbolizira tamnu nevinost.

SATANIZAM je religija bez griznje savjesti i zato ne treba ciniti odmak od principa, ili pak vrsiti skretanja ili korekcije. Satanizam nije ubitacna unutarnja svadja i ne unosi ubojiti razdor u samog Covjeka, kao ostale religije, opsjednutosti ili sablasno cvijece koje neki od nas po svijetu prakticiraju sadeci ga po Starim Sumama, jer se nikako ne mogu otrgnuti fiksacije na Satanu kao velikog boga i gospodara.

U svijetu Satanizma je poznat i izraz "kucni mazohisti". To su ili pokusaji reformiranja Satanizma od strane raznih prisilnih disidenata iz drugih religija kojima nase "odore" ne odgovaraju ili koji ih vrlo tesko nose, ili razni i razliciti revolucionari koji su dosli podizati revolucije radi samih revolucija.

Obicno jedni, drugi i ostali kucni mazohisti poslije nekog vremena uvide da pokusavaju silom izgraditi probleme, ne bi li tada mogli na njih i ukazati, ili im sama odora postane previse tijesna, pocne ih gusiti i na kraju pobjegnu glavom bez obzira, pricajuci sablasne i mracne price kako je SATANIZAM opasan i kako su se jedva spasili, ne shvacajuci da su lazljivi jadnici.

Izvor: http://www.magija.com

02.05.2007. u 19:30 • 2 KomentaraPrint#

SATANIC INFORMATION

Tuzna je i permanentna vijest da planet Zemlja umire. To je, nazalost - cinjenica. To je i najveci razlog postojanja ovog blog-a.yes
Istina je da Kozmicka fantazija, Cudo Univerzuma, divna, carobna, jedinstvena, neprispodobiva Ziva Zemlja umire, da je na samrti. Istina je da je krivac covjek! Ipak, uvjerenja sam da je covjek trenutacno na istom polozaju kao i dinosaurus svojvremeno. Ili ce se u kratkom vremenu opametiti, ili ce, jednostavno - biti desetkovan s lica Zemlje i to najmanje 85% !!! puknucu

Covjek? Drustvo? Zajednica? Demokracija? Vjera?

PLJUJEM NA TO! PISAM NA TO! SEREM NA TO! thumbup

Zivjela Magika koja jedina razumije Dusu Zemlje!yes
Zivio njezin aktivni dio, burninmadSATANIZAMburninmad koji je revolucija, koji je razarac inertnih vjera kao sto su katolicizam i krscanstvo, judaizam i islam, poglavito, ali i sve druge vjere, manje-vise. Zivio STANAIZAM - razarac vjere i dosadasnjih "civilizacijskih vrijednosti", vrijednosti koje u stvarnosti znace smrt Zemlji.yes

PISAM i SEREM na danasnju znanost, kulturu, umjetnost, politiku, na sve njihovo proslo, sadasnje i buduce. Ljudi su u prosjeku glupa, autisticna, umisljena, pohlepna i razbojnicka horda, "stoka sitnog zuba", sto destruktivno tabana planetom Zemlja, ganjajuci lazne slike o sebi samima. Ljudsko vazno "JA" bilo bi smijesno da se zapravo ne radi o tragikomediji, tocnije - tragediji.thumbup

SEREM i PISAM na ljudske skakavce sto su se silno namnozili po raznim fetisisticko-religioznim vukojebinama, iz kojih se u sve masivnijim oblicima pojavljuju po jos uvijek zivim podrucjima Zemlje, pretvarajuci ih u pustinje.thumbup

PISAM i SEREM na svakoga koji mirno promatra ranjavanje i unistavanje planeta Zemlja i kasapljenje njezinih razlicitih stanovnika.thumbup

SEREM i PISAM na Turban-gazde, na velike grupe glupih harem-profuknjaca. PISAM i SEREM na picje meso koje samo za to i sluzi. Primitivne Arabo-Turbanlije koji za svoj onemocali smrdljivi kurac zrtvuju i zadnjeg nosoroga.thumbup

PLJUJEM, PISAM i SEREM na olinjalog masnog Kineza koji misli da ce prahom tigrovih kostiju izlijeciti bolove u otromboljenoj trbusini svojoj, a mozda mu se i digne ona sacica jada kojom je vec naselio lijevu stranu ulice, pa bi jos i desnu.thumbup

SEREM, PLJUJEM i PISAM na bogobojaznog hrvatskaDalmatinca, Hercegovca, Istrijana, Slavonca, Zagorca,hrvatska Slovenca, Srbijanca, Bosanca, Siptara, Crnogorca, Makedonca, Vojvodjanina, Sandzakliju i ine na ovim prostorima koji godisnje pokolju i rascerece veliku gomilu neduznih stanovnika planeta Zemlja, koji na njoj sa pravom zive u obliku zivotinja.thumbup
Naravno, svaki od njih usputno otruje jedno, pa do nekoliko stotina jutara obradive zemlje i zauvijek zagadi desetine milijuna litara vode.thumbup

PISAM, PLJUJEM i SEREM im se u njihova bogobojazna ustablabla, dok sapucu mjesnom pravoslavnom popu, katolickom sveceniku, islamskom hodzi i zidovskom rabinu o svojim navodnim grijesima, zaboravljajuci pritom na prave. Kao da ce im ti vjerski jebivjetri srediti Raj, a oni njima za protuuslugu sunkicu, EUR-e i sl.thumbup

burninmad A L A L ! ! ! burninmad

Velika je moc burninmadMAGIKEburninmad, jer tko ce od svjesnih bez stvarne potrebe posjeci zivo drvo svjestan zapretenih pulsiranja tog temeljnog stanovnistva i njihove uloge? Njihova smrt je i smrt covjeka.
Kako je moguce biti istrebljivac, kasap i satrap zivotinja? Zar je moguce ubiti i jednog velicanstvenog stvora, ukoliko nije zaista nuzno i to bez isprike dusi svijeta?
Njihova smrt je i tvoja smrt!mah
Tko od vas namjerno zagadjuje vlastitu krv sipajuci u nju prljavstinu i bolestine? Istini u vasim venama je ime VODA! Pretacemo se kroz krv Zemlje i ovisimo o zdravoj energiji njezinih zivih sokova.
Njezina smrt je i nasa smrt!mah

PISAM I SEREM NA LAZOVE I LOPOVE, POLITICARE IZ SDP-a, HSLS-a, HNS-a, HDZ-a, HSP-a I SVIH DRUGIH STRANAKA U HRVATSKOJ, POSEBICE, A I SIRE PO BALKANU.burninmad
SEREM I PISAM NA LAZOVE I LOPOVE, SVECENIKE, POPOVE, HODZE I RABINE KATOLICKIH, PRAVOSLAVNIH, ZIDOVSKIH I ISLAMSKIH VJERSKIH KONFESIJA. PISAM I SEREM TAKODJER I NA BUDISTE, HARE KRISHNA LAZLJIVCE, NA SUBOTARE, MORMONE I NA SVE DRUGE KRSCANE!burninmad
PISAM I SEREM NA SVE DVOLICNE INTELEKTUALCE I KULTURNJAKE!burninmad
SEREM, PLJUJEM I PISAM NA TAKVU CIVILIZACIJU I KULTURU!burninmad

Ia Satane, Ti koji jesi i koji ces biti veliki istrebljivac i higijenicar ovakvoga svijeta.puknucu
Ia Satane, Ti koji ces razotkriti himbu i laz bogobojaznih unistavatelja planeta Zemlje.puknucu
Ia Satane, Ti velicanstvena Zmijo iz koje se pravi protuotrov za otrovani svijet.puknucu
Ia Satane, Ti koji oslobadjas okovane zelje duse i svijeta. Ti koji oslobadjas musku i zensku sluznicad njihove sluzbe.puknucu
Ia Satane, Ti koji ces pobijediti lazni moral i osloboditi dusu covjeka pretvarajuci planet Zemlju u Raj ljudi.kiss
Ia Satane, Ti koji ces spasiti ziva bica od noza ljudskih kasapa i satrapa koji iskezeni zatiru njene raznolike stanovnike.kiss

burninmad ALAL !!! burninmad



Izvor: http://www.magija.com

02.05.2007. u 13:54 • 0 KomentaraPrint#


  svibanj, 2007  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Svibanj 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Lucifer Iluminator je "zviždač" i promicatelj Hrvatskog Satanistickog Bratstva i Sestrinstva utemeljenog u Svijetlu Lucifera 15.04.1999. godine, rodjeno u pjesmama Ishur, upisano na plocama koje zvece, poslano u Svijet po Tamnim Andjelima Starih Suma, a svakome tko razumije jezik uvenulih Ruza dano je pravo da ga ispisuje po svijetu. ALAL!

UREDOVNO VRIJEME:
Ponedjeljak-Subota: ......... 09.00 a.m. - 17.00 p.m.
Nedjelja ........................... 00.00 a.m. - 24.00 p.m.

E-mail: lucifercomplete@gmail.com
Web Site:

http://www.magija.com/hsbs/index.htmburninmad

Temeljem toga prava, Braca i Sestre prenose rijeci, duh i velicanstvenost Svijetla, onoga koji nosi Luc hrvatskim ljudskim prostorom, te diljem planeta Zemlja.hrvatska
Temeljem tog prava dozvoljena nam je inverzija naseg mocnog grba koji sada ne oznacava samo nas, nego i nase neprijatelje.hrvatska
Jednako tome, postajemo promicatelji i zastitnici svih onih koji razbijaju drustvenu himbu i lazni moral. UZITAK i POZUDA su nase oruzje kojim razvaljujemo tamnice naroda.
Ia Satan !burninmad

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

Ukoliko zelite biti dio ili pripadnik hrvatskog Luciferijanskog, tj. Satanistickog Bratstva i Sestrinstva, slobodno se obratite molbom i kratkom biografijom na mail adresu lucifercomplete@gmail.com ili pak otidjite na Web Site http://www.magija.com gdje imate pojasnjen nacin kako komunicirati sa Hrvatskim Satanistickim Bratstvom.
Odgovorit cemo Vam, uputiti Vas na utemeljitelja Satanističkog Bratstva i Sestrinstva i upoznati Vas s Vasim obvezama glede pripadnistva i djelovanja unutar sve brojnijeg SATANISTICKOG BRATSTVA I SESTRINSTVA u Republici Hrvatskoj. burninmad

http://illuminator.blog.hr
http://oto.org.uk
http://cro-oto.hr/
http://www.ordotempli.org/priory_of
_sion.htm

Non in verbis, sed in rebus est

Hoc indubitanter tenendum est, ut quicquid sapientes huius mundi de natura rerum demonstrare potuerint, ostendamus nostris libris non esse contrarium: quicquid autem illi in suis voluminibus contrarium Sacris Literis docent, sine ulla dubitatione eredamus id falsissimum esse, et quoquomodo possumus, etiam ostendamus Providentissimus Lucifer Accesorium sequitur prinicale Et omnia maiorem Lucifer gloriamburninmad

MAGICKE VJESTINE I USLUGE


Zakopavanje neprijatelja(sprijecavanje djelovanja vasih protivnika na svim nivoima)............ 70 $burninmad

Vracanje izgubljenog partnera i zastita ljubavne veze (hetero ili gay) i braka ...................... 70 $burninmad

Pronalazenje izgubljenih ili ukradenih predmeta(nakit, auto, vrijedne stvari) ....................... 200 $burninmad

Lociranje i pronalazak izgubljenih ljudi i zivotinja(astro i bio detekcija, tocna lokacija) .......... 200 $burninmad

Voodoo Magika, Hoodoo Magika i zacaravanje protivnika .................................................. 700 $burninmad

Crvena (ljubavna) Magika (zavodjenje, odbacivanje, ljubavni napitci, afrodizijaci) ................ 200 $burninmad

Usluge iz Astrologije (izrada svih vrsta horoskopa, pracenje tranzita, redovito informiranje) .......
........................................................... NATALNI (ZIVOTNI) HOROSKOP (10-tak stranica analize) ................ 70 $burninmad
........................................................... LJUBAVNI HOROSKOP (10-tak stranica analize) .............................. 70 $burninmad
........................................................... KARMICKI HOROSKOP (Vasi prosli zivoti; 10-tak stranica analize) .... 70 $burninmad
........................................................... GODISNJI HOROSKOP (10-tak stranica analize) ............................. 70 $burninmad
........................................................... USPOREDNI HOROSKOP (slaganje Vas i odredjene osobe) .............. 70 $burninmad
........................................................... POSLOVNI HOROSKOP (ulaganja, novac i zarada, zivotna karijera) ... 70 $burninmad
........................................................... ASTROMEDICINA (detaljna analiza Vaseg zdravlja i dijagnoza bolesti) 200 $burninmad
Potrebiti podaci za sve horoskope: tocan datum (dan, mjesec, godina), tocno vrijeme (sat i minut) i mjesto rodjenja.

Izrada talismana, sreconosaca (za ljubav, posao, zdravlje, financijska ulaganja i zaradu) ..... 70 $burninmad
BLACK MAGICK (Crna Magika) (kako se zastititi od utjecaja Zla; obrana od Crne Magike) .... 700 $burninmad
BLACK MAGICK (Crna Magika) (uzvracanje na napade neprijatelja; napad!) ....................... 700 $burninmad
O.T.O. Toth Tarot (seansa otvaranja O.T.O. Toth Tarot karata i analiza) ........................... 70 $burninmad
O.T.O. MAGICK (ucenje i poducavanje, inicijacije u stupnjeve O.T.O.-a) ........................... 2000 $burninmad
SATANISM (ucenje i poducavanje, inicijacije u stupnjeve Luciferijanskih rituala, Crna Misa) .. 2000 $burninmad

Sve narudzbe se mogu obaviti putem maila na lucifercomplete@gmail.com .
Uplate za narudzbe izvolite uplatiti u valuti koja Vam najvise odgovara i to s nalogom 14 (pitajte za nalog 14 na salteru banke) na multivalutni nerezidentni racun kod RBA Bank i to:

5100003558 - IBAN HR8824840085100003558