LUCIFER ILLUMINATOR

srijeda, 02.05.2007.

SATANIZAM JE MOĆNA RELIGIJA !

Ovaj BLOG je jedna vrsta javnih vratiju za samoinicijaciju UCENJA TAME. Iluzija "SOTONA" je predstavljena nizanjem slika sa nabojem gdje se pokusava izbjeci faktor gramatickog ili bilo kakvog drugog jezicnog ogranicenja na stetu sadrzaja, jer ce neki dijelovi teksta ovog Bloga biti napisani na arhaicnom jeziku kojeg je nemoguce izbjeci.
Sadrzaj ce biti prikazan filozofijom Satanizma i njezinim kljucevima.
Kljucevi ce biti prikazani kao Tlacitelji, Tlaka kao Simboli, Simboli kao Rituali. Rituali kao odnosenje i donosenje.
Uvoda nema!
Staza je vucja.
Vuk po njoj prirodno putuje.
Svi ostali su PLIJEN!

SATANIZAM - NAJMOCNIJA RELIGIJA NA SVIJETU

Religija je najveca stvar u svakom ljudskom zivotu. Ako je nekom covjeku najvaznija stvar na svijetu, primjerice, nogomet, onda je to njegova religija. Ako je to novac, kod tog covjeka vrlo jasno stoji da je novac njegova religija. Drugim rijecima, sve moze biti njegova religija, ali to mnogo, ili nesto samo znaci njemu osobno. Ukoliko vam vasa sadasnja religija nije najvaznija stvar na ovom svijetu, tada preskocite ovaj tekst.

Ili naravno, nadjite, pronadjite u sebi ono sto ionako imate, sto vas najvise potice i to napravite svojom religijom, jer covjek, bez religije, na svjetu vrlo tesko opstaje.

Unutrasnji ustroj svake psihe tezi smislu postojanja i uvijek je to religija. Pa cak i oni koji tvrde da je ljubav jedina za koju se isplati zivjeti, ni takvi ne primjecuju da su tu ljubav stavili na vjerski ili fetisisticki pijedestal, odnosno rangirali je vrijednoscu koja se daje samo vjeri, ili pak osobnoj religiji u svakom opcem i posebnom smislu.

Najlakse je, od svih izmisljotina, izmisliti religiju. Religije imaju vrlo malo, ili nikakve veze sa stvarnoscu. To se moze reci i za vecinu tradicionalnih religija, koje uvijek ovise o zatamnjivanju, interpretaciji, krivici i neracionalnom poimanju. Neke vise, a neke manje.

Vecinu protivnika Satanizma smeta i zbunjuje cinjenica da je SATANIZAM religija sama za sebe, te koja drži i uvijek stoji iza toga da je individualna osoba sa svojim potrebama uvijek na prvom mjestu. Ako to znači često sexualno opciti ili se baviti plesom, modom, .... to su stvari kojima se osoba posvecuje. To su njezini sakramenti.

Zaista je lako razumjeti bolecivo hiper-senzibilno sektastvo koje nas najvise napada (iz svojih pateticnih Loza) i koji tvrde da kod nas nema unutrasnje tajne, pa tako ni samorazvoja i razvoja u bozanskom. Mi Covjeka i Boga ne dijelimo. Svaka je Knjiga mjesto Kriza.


Kodificiranjem Satanizma svatko si omogucava integraciju svega sto je od osobnog znacenja u odgovarajucu osobnu formu.

Dvije trenutno najrasprostranjenije forme i (ili kodifikacije) na planeti Zemlja bi se mogle podvesti pod DOG-izam (dog-pas) i CAT-izam (cat-macka).

Za neke ljude sistem vjerovanja dog-izma ima smisla, ali je on za neke, u satanistickom smislu, suvise ogranicavajuci.

DOG-izam se bazira na prividno jednostavnoj filozofiji:Vrijedno je sve ono sto mozes pojebati ili pojesti. Sve sto nije u toj ravni, nije vrijedno spomena. Na to se pisa.

Podrazumijeva se i vlastiti teritorij.

Ovo je moj teritorij i zelis li na njemu opstati, pridrzavaj se mojih pravila dok na njemu boravis.

Pse treba stovati kao i njihove bogove. Takva filozofija, izvedena iz dubine promisljanja dog-izma kao oblika percepcije Satanizma, ima svojih dobrih strana i nije tako jednostavna kako bi mnogi mogli pomisliti.

CAT-izam kao osnovna religija macaka u prenesenom, ali ne samo u prenesenom smislu, ima stanovite prednsti u razvijanju individualizma i zatamnjenja u praktičnim ritualima mackizma, nasuprot toplini i jednostavnosti dog-izma.

Postuj prijatelja koji ti donosi hranu, ili je lovi sam. On je tvoj izbor. Lovis li sam, tada mozes biti glasan.

Macka je nocni lovac. Ona spava danju. Macka nema gospodara.

Macji bogovi nemaju okvire.

Moze se popeti na vrh svakog drveta i spretno hoda po krovovima. Prema macki je svaki mis samo obican mis.

Sve aktivnosti koje uzimaju, love, konzumiraju ili samo kusaju, moraju biti priznate kao religiozne i (ili) fetisisticke.

Za cuditi se je motivatorima mnogih religija kojima nije poznat princip uzitka ili fetisa koji iz njega proizlazi. Znacenje bas svakog fetisa u sebi krije mac njegovog prioriteta.

Ukoliko fetish transcendentira sve ostalo kod covjeka, i u to je ukljucena i potreba za prezivljavanje, rezultat je krajnji fanatizam. Tada on prerasta u Glupog Pijetla koji zivi u kokosinjcu sa glupim kokoskama, ili Glupu Kokos koju objahuje Glupi Pijetao.

Fingira se nalazenje hrane da bi se jebalo i jebe se da bi se postalo hrana.

Okviri postaju vazniji od samih slika. Nosac zvuka postaje vrijedniji od samog zvuka. Cin zaljubljivanja postaje vazniji od izbora partnera. Sluzenje takvim bogovima postaje magicka iluzija.

Tada prestaje svako partnerstvo.

Iako i takav Satanist nije, manje ili vise veci Satanist od bilo kojeg drugog Covjeka i Sataniste. Jednak je svatko onaj koji prihvaca ime Satanist, onome koji se odijeva kao Satanist, pa i onome ciji je hobby fetish.

Razlika izmedju prakticara Satanizma, takvih muskaraca i zena i onih koji su poistovjeceni sa Satanizmom je vrlo jednostavna. Muskarci i zene prakticari Satanizma su oni koji gledaju sliku. Poistovjeceni sa Satanizmom studiraju okvir.

Svjestan sam cinjenice da ce se u komentarima ovog Blog-a izredati cijela plejada psovaca, koji nece birati metode i koji ce nasrtati na pisce ovog Blog-a, prijetiti ce svime i svacime. Naravno, takvi nemaju znanja i nije im jasno da je agresivno ili opsesivno ponizavanje ili negiranje CRKVE SOTONINE ma u kojem obliku ona bila, zapravo otkrivanje njihovog osobnog fetisha.

U konkretnom se obliku njihova osobna stvarnost razotkriva, a njihov konzumirajuci interes koji nadilazi uobicajene nacine pozitivnog ili negativnog oblika interesa prema necem, razgolicuje fetish i prepoznaje se njihova prava religija, CRKVA SATANE.

U svakom drugom sluaju bi istog trenutka otisli, okrenuli ledja i pobjegli ako ikako mogu. Nitko se ne izlaze onome sto mu ne treba. Dakle, sasvim je sigurno da nas trebaju. Jednako je sigurno da mi ne trebamo njih.

No, oprez! Neka nitko ne podcijeni trajne i neunistive sexualne veze sa fetisizmom i (ili) opsesivnom religijom. U praksi treba izbjeci osobnu lijenost koja vam govori da su ti, za druge vazni i krajnje seksualno uzbudljivi, osjecaji, za vas nesto nevazno. Fetish je neukrotiv i nezadrziv u svome napredovanju prema fanatizmu. Fetish zeli postati SAM OBJEKT fetisizma.

Svakom fetisisti koji, primjerice, obozava muska ili pak zenska stopala, njemu je san raditi u trgovini sa muskim, onosno zenskim cipelama. Sigurno je da ste shvatili upozorenje i da ste me razumjeli. Zar ne zivimo u vremenu gdje knjige vise nemaju vrijednost koju su imale? Dakle, nema ni svecenika koji nije ovisnik o fetishu. ALAL !!!

Slijedeca teza proizlazi iz cinjenice da je religijsko iskustvo slicno po "zanimljivosti" i emotivnom naboju razlicitim vrstama fetisizma.

Odanost bogu ili odanost fetishu je uspostavljeni red koji proizlazi iz vrlo stroge discipline tog i takvog svijeta odanosti. Tome se zaista uvijek daje prednost jer je covjek time obuzet.

Ono sto se u Satanizmu zove proces destilacije, kod religijskih fanatika koje imaju gospodare ili gospodara, se zove Rijec. Takve stvari su moguce samo zato, jer je takva priroda podanickih religija.

Optereceni fetishom ili religijom, ne razumiju da je snaga rijeci moguca i izvan podredjene psihe, pa misle da psiha koja je drukcija ne moze percipirati.

Iz svega proizlazi da svaka religija ima tajnu rijec, pravu rijec, kljucnu rijec, okidac, ili rijec za posvecene.

Takva rijec je neizmjenjiva, najvaznija, ona je ono pravo otajstvo...

Postoji i profinjeniji oblik rijeci, ali je on uvijek vezan uz sexualne fetishe i Satanisti ga smatraju nadgradnjom u odnosu na religijsku ljusturu koja je samo okov za pozicioniranje pokornosti.

Kod sexualnog fetisha je jedna te ista rijec uvijek nova i svjeza. Ona nikada ne gubi svoj sjaj refleksa. Ona je kao vino. Cim je starija i dublje pozicionirana u psihi, ona je samo vrijednija i bolja.

Satanizam je najmocniji podupirac ljudske psihe u svim njezinim potrebama. Naravno, ukoliko nisu samo religijski deklarativne, a osobno bezvoljne.

Kao takav, SATANIZAM je jedina osobna i snazna religija koja ohrabruje, podrzava, njeguje, tetosi i nagovara individualne magicke preferancije Covjeka i to sve do trenutka dok postoji bilo kakvo priznanje tih i takvih preferancija, ili samo osobnih potreba uz koju je vezana bilo kakva zatmnjena emotivna energija.

SATANIZAM JE LJUDSKA, OSOBNA I NEUNISTIVA RELIGIJA ! On je slavlje individualnosti bez osjecaja bilo kakve krivice. On je objektivna subjektivnost i simbolizira tamnu nevinost.

SATANIZAM je religija bez griznje savjesti i zato ne treba ciniti odmak od principa, ili pak vrsiti skretanja ili korekcije. Satanizam nije ubitacna unutarnja svadja i ne unosi ubojiti razdor u samog Covjeka, kao ostale religije, opsjednutosti ili sablasno cvijece koje neki od nas po svijetu prakticiraju sadeci ga po Starim Sumama, jer se nikako ne mogu otrgnuti fiksacije na Satanu kao velikog boga i gospodara.

U svijetu Satanizma je poznat i izraz "kucni mazohisti". To su ili pokusaji reformiranja Satanizma od strane raznih prisilnih disidenata iz drugih religija kojima nase "odore" ne odgovaraju ili koji ih vrlo tesko nose, ili razni i razliciti revolucionari koji su dosli podizati revolucije radi samih revolucija.

Obicno jedni, drugi i ostali kucni mazohisti poslije nekog vremena uvide da pokusavaju silom izgraditi probleme, ne bi li tada mogli na njih i ukazati, ili im sama odora postane previse tijesna, pocne ih gusiti i na kraju pobjegnu glavom bez obzira, pricajuci sablasne i mracne price kako je SATANIZAM opasan i kako su se jedva spasili, ne shvacajuci da su lazljivi jadnici.

Izvor: http://www.magija.com

02.05.2007. u 19:30 • 2 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>  svibanj, 2007  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Svibanj 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Lucifer Iluminator je "zviždač" i promicatelj Hrvatskog Satanistickog Bratstva i Sestrinstva utemeljenog u Svijetlu Lucifera 15.04.1999. godine, rodjeno u pjesmama Ishur, upisano na plocama koje zvece, poslano u Svijet po Tamnim Andjelima Starih Suma, a svakome tko razumije jezik uvenulih Ruza dano je pravo da ga ispisuje po svijetu. ALAL!

UREDOVNO VRIJEME:
Ponedjeljak-Subota: ......... 09.00 a.m. - 17.00 p.m.
Nedjelja ........................... 00.00 a.m. - 24.00 p.m.

E-mail: lucifercomplete@gmail.com
Web Site:

http://www.magija.com/hsbs/index.htmburninmad

Temeljem toga prava, Braca i Sestre prenose rijeci, duh i velicanstvenost Svijetla, onoga koji nosi Luc hrvatskim ljudskim prostorom, te diljem planeta Zemlja.hrvatska
Temeljem tog prava dozvoljena nam je inverzija naseg mocnog grba koji sada ne oznacava samo nas, nego i nase neprijatelje.hrvatska
Jednako tome, postajemo promicatelji i zastitnici svih onih koji razbijaju drustvenu himbu i lazni moral. UZITAK i POZUDA su nase oruzje kojim razvaljujemo tamnice naroda.
Ia Satan !burninmad

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

Ukoliko zelite biti dio ili pripadnik hrvatskog Luciferijanskog, tj. Satanistickog Bratstva i Sestrinstva, slobodno se obratite molbom i kratkom biografijom na mail adresu lucifercomplete@gmail.com ili pak otidjite na Web Site http://www.magija.com gdje imate pojasnjen nacin kako komunicirati sa Hrvatskim Satanistickim Bratstvom.
Odgovorit cemo Vam, uputiti Vas na utemeljitelja Satanističkog Bratstva i Sestrinstva i upoznati Vas s Vasim obvezama glede pripadnistva i djelovanja unutar sve brojnijeg SATANISTICKOG BRATSTVA I SESTRINSTVA u Republici Hrvatskoj. burninmad

http://illuminator.blog.hr
http://oto.org.uk
http://cro-oto.hr/
http://www.ordotempli.org/priory_of
_sion.htm

Non in verbis, sed in rebus est

Hoc indubitanter tenendum est, ut quicquid sapientes huius mundi de natura rerum demonstrare potuerint, ostendamus nostris libris non esse contrarium: quicquid autem illi in suis voluminibus contrarium Sacris Literis docent, sine ulla dubitatione eredamus id falsissimum esse, et quoquomodo possumus, etiam ostendamus Providentissimus Lucifer Accesorium sequitur prinicale Et omnia maiorem Lucifer gloriamburninmad

MAGICKE VJESTINE I USLUGE


Zakopavanje neprijatelja(sprijecavanje djelovanja vasih protivnika na svim nivoima)............ 70 $burninmad

Vracanje izgubljenog partnera i zastita ljubavne veze (hetero ili gay) i braka ...................... 70 $burninmad

Pronalazenje izgubljenih ili ukradenih predmeta(nakit, auto, vrijedne stvari) ....................... 200 $burninmad

Lociranje i pronalazak izgubljenih ljudi i zivotinja(astro i bio detekcija, tocna lokacija) .......... 200 $burninmad

Voodoo Magika, Hoodoo Magika i zacaravanje protivnika .................................................. 700 $burninmad

Crvena (ljubavna) Magika (zavodjenje, odbacivanje, ljubavni napitci, afrodizijaci) ................ 200 $burninmad

Usluge iz Astrologije (izrada svih vrsta horoskopa, pracenje tranzita, redovito informiranje) .......
........................................................... NATALNI (ZIVOTNI) HOROSKOP (10-tak stranica analize) ................ 70 $burninmad
........................................................... LJUBAVNI HOROSKOP (10-tak stranica analize) .............................. 70 $burninmad
........................................................... KARMICKI HOROSKOP (Vasi prosli zivoti; 10-tak stranica analize) .... 70 $burninmad
........................................................... GODISNJI HOROSKOP (10-tak stranica analize) ............................. 70 $burninmad
........................................................... USPOREDNI HOROSKOP (slaganje Vas i odredjene osobe) .............. 70 $burninmad
........................................................... POSLOVNI HOROSKOP (ulaganja, novac i zarada, zivotna karijera) ... 70 $burninmad
........................................................... ASTROMEDICINA (detaljna analiza Vaseg zdravlja i dijagnoza bolesti) 200 $burninmad
Potrebiti podaci za sve horoskope: tocan datum (dan, mjesec, godina), tocno vrijeme (sat i minut) i mjesto rodjenja.

Izrada talismana, sreconosaca (za ljubav, posao, zdravlje, financijska ulaganja i zaradu) ..... 70 $burninmad
BLACK MAGICK (Crna Magika) (kako se zastititi od utjecaja Zla; obrana od Crne Magike) .... 700 $burninmad
BLACK MAGICK (Crna Magika) (uzvracanje na napade neprijatelja; napad!) ....................... 700 $burninmad
O.T.O. Toth Tarot (seansa otvaranja O.T.O. Toth Tarot karata i analiza) ........................... 70 $burninmad
O.T.O. MAGICK (ucenje i poducavanje, inicijacije u stupnjeve O.T.O.-a) ........................... 2000 $burninmad
SATANISM (ucenje i poducavanje, inicijacije u stupnjeve Luciferijanskih rituala, Crna Misa) .. 2000 $burninmad

Sve narudzbe se mogu obaviti putem maila na lucifercomplete@gmail.com .
Uplate za narudzbe izvolite uplatiti u valuti koja Vam najvise odgovara i to s nalogom 14 (pitajte za nalog 14 na salteru banke) na multivalutni nerezidentni racun kod RBA Bank i to:

5100003558 - IBAN HR8824840085100003558