četvrtak, 14.08.2008.

e da, pa ja imam blog...

nakon kaj sam frendici komentirala post sjetim se ja svog bloga...
i nakon dugog pokusavanja upisivanja lozinke i korisnickog imena, napokon sam se sjetila.. i sad ne znam kaj bi uopce pisala.. i ima li to ikakvog smisla...
zaboravila sam na ovaj blog al ipak mi je previse drag, jer ima mnogo događaja.. i nekih mojih filozofiranja koja sam vec i zaboravila..

od kad me nije bilo tu dogodilo se puno stvari..previše.. vecinom lijepih.. uživam u ovoj godini i ljetu ko nikad do sad..i nadam se da ce se to i nastavit..
imam predobru ekipicu.. curke koje su uz mene stalno, kojima mogu sve rec a koje su uvijek tu za lude izlaske, kavice, babinjake i razne gluposti.. a oko nas postoje grupice frendova s kojima smo si dobre i s kojima mozemo uvijek izac.. izlazila sam fkt previse ovih mjeseci.. petak i subota su obavezni na repertoaru a kak se bližilo ljeto, pola frendova i frendica je bilo solo doma pa smo i sve to dobro iskoristili.. nema bolje zabave nego party usred tjedna, uz odabranu ekipicu.. ili nastavak izlaska kod nekog doma :)))

ALI, sve to moje izlaženje i zabavljanje ostavilo je i negativan trag.. faks mi je koma..sjeb sam si ostatak ljeta.. tak da sad umjesto u vodicama zabavljat cu se uz skripte.. al s druge strane nije mi žao.. žrtvovat cu niti mjesec dana za predobre mjesece uživanja...

kaj se ljubavi tice.. pa recimo da ima svakavih novosti.. malo sam prestala razmisljat i pokusavam uzivat... glavni moto preko ljeta nam je bio "laku noc pameti, idi na spavanje, zvat ću te ako mi treba spašavanje..." :))))
cak sam se i ja, koja prvo sve analizira i previse razmislja, pocela drzat toga..
e pa, nadam se da spasavanje nece bit potrebno al kad se moja pamet vrati mogle bi nastat zavrzlame.. malo se igram vatrom..al se ipak nadam da se necu opec..
al dok ne shvatim sta hocu, uzivam i trazim i dalje :))))))

uživajte u ostatku ljeta...i iskoristite ga do maksimuma... pussa

/23:39/ ..::Leave a Step::.. /2 Lost Souls)/

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.