...Take my hand... https://blog.dnevnik.hr/losepoglavlje

subota, 18.11.2006.

**Happyness**

LJUDI,JA NE MOGU VJEROVATI,POŠTO JE BILO PROBLEMA NA BLOG.HR-U MENI SE POST IZBRISAO!
VALJDA ĆE SVE DOĆI NA SVOJE...

18.11.2006. u 16:31 • 31 KomentaraPrint#^

srijeda, 15.11.2006.

*...Zima...*

Image Hosted by ImageShack.us
Zima je...sve se ruši,sve se praši...bijelo tlo kao u snovima...hladnoća proizvodi trnce u žilama...srce kuca jače nego ikada...jaki vjetar fijuče i nosi sniježne pahulje...svi razmišljamo što smo postigli tokom svih ovih dana,mjeseci...a ja...ja sam dobila samo ono najgore:propalu ljubav,suze,usamljenost,svađe s prijateljima,umor i pospanost...ima još puno negativnih stvari koje sam ja postigla...Bože,Bože moj,što sam ja ovom svijetu skrivila,da mi se stalno događaju loše stvari??!što sam ja skrivila da mi najveća ljubav prema osobi propadne??!Što sam ja skrivila?
ili pak...nije sve izgubljeno...ma ne smijem odustati!!!I must go on...
moram nastaviti...!nesmijem izgubiti ono što imam!!!moram opet pokušati u ljubavi!!!moram se očvrsnuti,i krenuti dalje...I must go on...
Yes,i must go on!!!!!!!!
imam samouvjerenja u sebe,znam što hoću...!
ali mi jedino treba podrška...i nadam se da ću je imati uz vas...
nema više hladnih i zaleđenih suza,otopiti ću ih!Hladnoća će postati toplina...!
pokušati ću se malo sabrati...
ah...
moram malo odahnuti...
odmoriti se...
i onda...
KRENUTI DALJE!
And i must go on...

15.11.2006. u 18:35 • 6 KomentaraPrint#^

petak, 10.11.2006.

Ovaj post nema naslova...uuu!vidi,vidi,ipak ga ima!

Kao što vidite,i po naslovu,ovaj post nema neke teme.
Osim toga što sam se danas probudila jako rano,jer sam išla sa razredom u grad,tj.u muzej i na predstavu,zezala se putem do grada(u busu),dosađivala se u muzeju i na predstavi,došla kući umorna,gladna i žedna...Ništa nisam spavala nego sam pošla na trening(košarku),i uz to nabila svoj prst na loptu kad sam igrala pa me boli kao da mi je slomljen...Umorila se još više nego što sam prije,niti sam spavala niti išta,nego sam sjela za kompjuter.I onda obavila neke kućne stvari koje me mama tjerala,umorila se do kraja,oči mi se zaklapale i sad sam opet sjela za kompjuter.
ČINI LI VAM SE MOJ DAN UGODAN,LIJEP I PREDVIĐEN ZA ODMOR?
Ne,naravno da ne...Umorna sam da bih se sad najrađe izvalila na krevet u svojoj sobi i duboko zaspala
u slatki san i spavala do podne.Ali ni to ne mogu!Moram se rano probuditi jer mi je trening u 9.Jeli vama to normalno za desetogodišnjakinju?Nije??!!E pa imate pravo,NIJE!!!!Ja više neznam što ću sa sobom.Cijeli dan živim bezveze.Potratim ga na glupost.Znate ono:

Živi dan kao da ti je posljednji!

Ja se tog pravila ne mogu držati!!!Jednostavno,nemam vremena za tom pravilo...
Ljudi,ja sam i psihički i fizički BOLESNA.I to jako bolesna.Upucala bih cijeli svijet pištoljom i okrivila ga za ubojstvo mog dragocjenog vremena...!Ali znam da nije svijet kriv,nego glupa JA.Glupa si,glupa si,glupa si,glupa si,glupa si,glupa si...GLUPA SAM!!!Ovo stvarno više nema smisla...Moram pod hitno nešto poduzeti i iskoristiti to svoje vrijeme,koje mi znači sve na ovom svijetu,a ja ga tratim bezveze.
Idem poduzeti nešto...
pozzzzzzzzzmah&pufffaaaaaakiss

10.11.2006. u 20:30 • 6 KomentaraPrint#^

ponedjeljak, 06.11.2006.

~*Moja Malenkost I Druge Gluposti*~

Kao što vidite po naslovu,u ovom postu ću objaviti svoju sliku...
Slika je slikana s bratovim mobitelom,
a uhvaćena sam u krevetu,u pidžami.
Ovo što vidite u mojoj ruci je moj mobitel,
a na njemu sam upravo bila slušala muziku.
Slika je dosta velika ali sam je ja na imageshacku smanjila-
POZOR:
Na ovoj sam slici ispala grozno!!!
I evo,dugoočekivana slika:

Izbrisala sam svoju sliku jel sam tu ispala grozno,
stavit cu drugu slijedeci put

he-he!!!
A evo da vam i ja rečem jednu obavijest...
Napravila sam blog s avatarima,i,da,primam narudžbe...(KLIKNI!)
pa ostavljajte mi narudžbe i prijedloge,svaki komentar je dobrodošao!
A sada idem....Idem...Žurim...(ma uvijek ja negdje žurim,baš sam stupid,haha)..
Kisssssss!!!!kiss

06.11.2006. u 15:48 • 1 KomentaraPrint#^

subota, 04.11.2006.

**...I'm just a happy girl...**

Image Hosted by ImageShack.us
Danas...se osjećam baš nekako happy...od glave do pete...dobila sam jedno malo čudo od stvarčice,(poslije ću vam otkriti koje),bila mi je branka(moja prija)tu...pričale smo,zezale se...i tako...neznam,baš imam takav neki happy feelling!dali je to zbog malog čuda od stvarčice,ili zbog branke...a možda i zbog svega...neznam,stvarno,ne razumijem ovaj feelling...da bar vi znate kako je ovo!!!biti sretan ko' da si dobio milijardu kuna,ili kuću,auto ili zbog toga što znaš da si živ i zdrav...mislim da je najjsnije svima vama...četvrto...sretan si jer znaš da si živ i zdrav,živiš dan kao da ti je posljednji i da si sretan zbog toga što te drugi ljudi vole,ne odbacuju te...sad i sama shvaćam zbog čega sam stvarno sretna..valjda i vii...i sigurno si možete priuštiti to da budete ovako sretni kao ja...sigurno.i to bi bilo dosta o mojoj happynosti.


Obećala sam vam da ću vam otkriti koje sam ja malo čudo od stvarčice dobila...
MOBITEL!ali nije to običan mobitel,to je SAMSUNG SGH-E370.mala crna stvarćica koja je i uz to klizna,ima kameru,bluethoot,e-mail,video,mp3...nije da se hvalim,ali...to je to čudo:
Image Hosted by ImageShack.us
ja sam sretna...ti si sretan...sretni smo svi...sretni smo svi...
i za kraj evo vam glasjte ovo:

punoooo pusakiss od vaše

Andreecerek

04.11.2006. u 12:28 • 7 KomentaraPrint#^

srijeda, 01.11.2006.

...No Inspiracion...

Danas...jednostavno NEMAM inspiracije...no
samo da vam kažem da sam živa i zdravasmijeh...i da sam preboljela sve što me boljelo...yes
puno vam hvala na svim komentarima...super stesmijeh!
i neznam što bih daljenamcor...ostala sam bez riječizujo...idem malo na odmorcool...da malo odspavamzijev...i da se zabavim drugim stvarimawink!!!...a vi me malo pričekajterolleyes...dok se odmorimthumbup...i naspavam dovoljnozijev...
Doviđenjamah!!!

Vaša Deakiss

01.11.2006. u 15:43 • 3 KomentaraPrint#^

ponedjeljak, 23.10.2006.

**Priča o Vili Jesen & Pospanoj Vili Ja**

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge
Tiho se šuljala...I šuljala...Cilj joj je bio oduzeti nam toplo i bezbrižno ljeto...I u tome je i uspjela...Vila Jesen je bila jako okrutna i hladna.Puhala je i lišće je obojala u jesenske boje.Priroda je oslabjela i dobila tužan izgled...Gola stabla,tužne lastavice...A Pospana Vila Ja je bila lijena i shvatila je da kroz ljeto nije ništa postigla.Cijelo ljeto je gubila dane i uopće je nije bilo briga što će biti sutra.Bila je sva pospana i slaba...I tako su prolazili sati i sati,dani i dani i tako su prošla tri puna mjeseca,bolje reći,prošlo je cijelo ljeto.Pospanoj Vili Ja je odzvonilo zvono.Krenula je u akciju.Spremala se za polazak na najveće mučenje-učenje...!Malo se veselila,malo se rastužila...Ali kad je počelo Pospana Vila Ja je bila skroz sretna zbog škole,zato što je jedva čekala vidjeti sve svoje prijatelje.Tijekom škole imala je i problema u vezi ocjena,i prijateljskih problema,a i ljubavnih.Na kraju se iskoprcala iz svih tih problema i depresije i postala Vedra Vila Ja.Stalno se smijala,veselila i družila.Nije ni jedan sat provela gubeći svoje dragocjeno vrijeme.Odustala je od ljubavi,jer je shvatila mnogo važnih stvari,i rekla sama sebi-Ljubav nije vrijedna mojih patnji.Želim nastaviti sa životom!-I dobro je i rekla.Pomislila je da se netreba zamarati njom,iako joj nekad nedostaje.I tako je nastavila sa svojim pustolovnim životom,koji definitivno nije savršen.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Želim samo napomenuti da sam ovu sliku uzela od črnke

Vaša Deasmijeh

23.10.2006. u 18:23 • 20 KomentaraPrint#^

subota, 21.10.2006.

**Gotovo je.I TOČKA.**

Ma,ne...nema više nade...nema...jednostavno sam izgubila volju za sve...ljubav me razočarala...razočarala me potpuno...neznam...neznam ni sama dali je pametno odustati kad izgleda da imam još samo korak do mog ljubavnog cilja...ali..neću...jednostavno...mi se...jednostavno mi se NEDA!ali i neznam razlog zbog kojeg bi mogla nastaviti...nema ga...jednostavno znam...da me ON neće nikad primjetiti.ma to je činjenica zar ne?!ma je...činjenica je...i neda mi se više boriti...boriti sve do kraja života...jednostavno sam okrenula novu stranicu svog života i započeti ću potpuno novi život...i neće biti više ljubavnih jada...neće...odsada je s vama nova andrea!!!a možda i neznam...možda se ipak ponovno zaljubim...ma to samo BOG zna...viditi ću...viditi ću za nekoliko godina dali ću se ponovno zaljubiti...ali sada sam(trenutno)u nezaljubljenom stanju...takva sam vam ja...prvo se zaljubljujem,pa zamrzim svoju simpatiju,pa odustanem od svega i na kraju SHIT...takav vam je život...kako bi moja rodica rekla "čupav i dlakav"!...i neznam...nekako sam sva slaba...i slomljena...oslabljena...mislila sam da mogu nešto učiniti sa svojim životom...da ga promjenim...da bude savršen...ali...nemože...uvijek nam nešto stoji na putu do savršenosti...jer...

NITKO NIJE SAVRŠEN!

i to je živa istina...žurim...žurim...oprositite što sam napisala ovako mali post ali...nadam se da vam je sve jasno...

pusssaaaakiss

21.10.2006. u 15:56 • 15 KomentaraPrint#^

četvrtak, 19.10.2006.

Izgubljeni..Zauvijek..Ili ipak ne?!

Još dan je jedan bez tebe utonuo u sjenu ... Još je jedan dan bio ispunjen mojim srcem tugom... Još jedan dan prošao je u mojih bezbroj pitanja... Ali ipak. Po nećemu se razlikuje od stotine drugih dana. Da. Spoznaja. Jedno svjetlo me osvjetlilo. Konačno. Ali nažalost. Spoznaja da gledaš i voliš drugu. Znam. Možda je bolja. Ali možda i nije. Jer...nije mi jasno što vidio si u njoj?! Zašto ona?! Zašto sad ja opet gubim...Ja koja se uklapam u njegov tip ... Ne shvačam ga. Uopće.
Stvarno ne znam. I k'o da na ovom svijetu nema niti jedne druge teme o kojoj bi razmišljala ja se zamaram time. Umjesto da okrenem novu stranicu i počnem ispočetka.
Ali, nije lako...Nije,kad svaki dan sam rame uz rame s njim. Kad svaki dan s njim djelim bezbroj rijeći,osmjeha...
Ne. Još nije vrijeme da krenem iznova.
Znat ću kad bude.
Vjerujte mi.
Znam to.
Ne predajem se još.
Još u meni ima nade...Jer kako kažu:Nada umire zadnja...ima još vremena.
Ovo je tek početak ...Početak jedne borbe.
Ne predajem se ja tako lako.

19.10.2006. u 18:32 • 7 KomentaraPrint#^

srijeda, 11.10.2006.

Nakon oporavka od ljubavne dileme...Neoporavljanje od patnje za dečkom...


Images for your blog


Evo me...Tu sam...Oporavljena od ljubavne dileme...
Ali neoporavljena od patnje za dečkom...
Ja ne znam kako me on ne primjećuje?!!Dečko???Hello!!!
Još mi je gore...Gore mi je zato što znam da sam ja NULA prema njemu...
Ali on je tako osjećajan,pažljiv,drag i simpatičan...Da nemožeš a da se ne zaljubiš u njega...
Dečko???Ćuješ li moje patnje??!!Ma ne,ne...Ja samo sanjam...Sigurno mu ja ne značim ništa...
Ma sigurno...On je kralj,a ja sam sluškinja...Koju on uopće ne primjećuje...
Ajme da bi barem bilo sve ovako lijepo zaljubljeno i u sedmom nebu...

Djevojka upita svog decka: "Da li si zaljubljen u mene?" - On odgovori Ne! Ona ga pita: "Mislis li da sam lijepa?" - On odgovori Ne! Ona ga opet pita: "Da li sam ja u tvome srcu.
On odgovori-Ne!Ako te napustim dali bi plakao za mnom,a on odgovori Ne!!!
Tužna djevojčica se okrene i odluči da ga ostavi no on ju zagrli i kaže:Ja nisam zaljubljen u tebe-ja tebe volim.Ja nemislim da si lijepa već da si prekrasna.Ti nisi u mom srcu,ti si moje srce a da me ostaviš ne bi plakao već bi umro za tobom.

Myspace layouts


Hm...Ljubavcerek...Sama pomisao na to...Ajme...He-he...
Pa bolje da i ne mislim na nju...Možda se oporavim...
Možda se oporavim...Ako stanem misliti na nju...
Ali to sigurno neću...:)

11.10.2006. u 16:27 • 25 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2006  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Studeni 2006 (6)
Listopad 2006 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

*W€ŁCOME*

MySpace


xxxDobrodošli u moj životxxx
xxxBudite mali dio moje dušexxx
xxxPodržite mexxx
xxxUŽIVAJTE...xxx

¤@bout m€¤

Ime mi je Andrea...
Imam 10 godina...
Volim:svoju macu,,kad sam zaljubljena,,Tokio hotel,,Green Day...
Ne volim:Kad nisam zaljubljena,,školu,,kad mi netko govori da sam štreberica itd,itd..
Po horoskopu sam lav,to znači da sam jako borbena,jer kad nešto želim moram to imati..!
Obožavam maslinasto zelenu boju...Inače sam buckasta,i to naravno mrzim...
Jako sam smotana,redovito kasnim,ali to nazivam svojom najboljom vrlinom...Potpuno sam drukčija od drugih...I zato sam posebna...
Image Hosted by ImageShack.us

¤Linkicihi¤

Gloria-moja super rodica
Dora-zakooon cura
Ashley Girl-super cura,super piše...
Plava Mala-cura koja ima jako lijep blog
Nisam se sjetila drugih...oprostite...
ako sam nešto zaboravila...

¤FuN¤

Moj msn:
malasmotana@hotmail.com








chatajte...









MySpace


Ljubav je kao sjena,
Kad ideš za njom ona ti stalno bježi,
A kad joj okreneš leđa ona te VJEČNO PRATI!
MySpace


Hodala sam cestom,
putem stvarnosti,putem jave,
jer moja bol nije iluzija,
jer moje suze su prave.

Nisam znala kamo idem,
samo sam hodala,
kada sam se iz daljine
tvome liku nadala.

I hodala sam dugo,sporo
prešla brda,polja,duge
kada sam te,iz daljine
vidjela u zagrljaju druge...
MySpace


sanjati sam mogla,
ali sve što sam sanjala,
bilo je prelijepo,
da bi moglo biti stvarno....

toliko sam malo tražila,
toliko malo da pod nokat stane,
samo malo ljubavi,
jer samo ljubav liječi rane...

onda sam našla njega
srce je kamen,
a ljubav bol i tuga
jer znam da u njegovom životu postoji druga...