< listopad, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Nevermind...

How ever far away...

...I will always love you.









Podcast Powered By Podbean




CURRENT MOON


killer.... :)

Image Hosted by ImageShack.us

...

Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hostingjavascript:%20void(0);
Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting



About me (rework 2013)
Dakle, svi me znaju kao MrmA ili Mrmsses. Rođen sam 20.05.1990. Volim stvari koje me zanimaju, ne volim koje me ne zanimaju (kako neobično), iako se oboje zna često mijenjat. Recimo, volim xMxKx (fantasy, goth, metal, rock, electronic glazbu, japan, srednji vijek, čast, osvetu, gejming, crnu i crvenu boju, kapute, kožu, mistiku, morbidnost, sarkazam, ironiju, pjevati, provoditi vrijeme s frendovima, itd. Ne volim (ko ni prije) cajke, Bruce Dickinsona, Axl Rosea, preseratore, "čru" preseravanje, napit se previše, ljude koji muče slabije od sebe, WoW fanboyeve i općenito neobjektivne gejmere, i mnogo toga još. =)
Volim izlazit, iako ovisi gdje i s kim. Smatram se romantikom, i traženje djevojke koja bi me "trpila" je često teško (kao što možete i vidjet na blogu xD). Uglavnom slušam gothic metal, gothic rock, metalcore, melodeath, trance, progressive house, harsh EBM, dark EBM, harsh electro, aggrotech, darkwave... Gitaru sam naučio nešto sitno svirati, ali sam trenutno vokalist u Balmori. Imam kosu u plamen (dižem ju stalno u zrak i bude u obliku plamena), trenutno crna s crvenim vrhovima. Vani uglavnom nosim crni eyeliner, što je ujedno i neki oblik mog trademarka. Uz (trenutno) 5 prstena, imam lanac oko lijeve ruke i lančić u obliku mača s tri oštrice i lubanjom.
Msn - nemam više. =) Ali me možete dodat na fejsu. =)

Na blogu je bilo ovolko ljudova:

Free Web Site Counters

Free Counter

nedjelja, 29.10.2006.

History of Halloween...


Halloween iliti, po naški Noć Vještica, potječe iz vremena drevnih keltskih festivala Vrata Samhaina (izgovara se sou-in).

Kelti, koji su živjeli prije 2000 godina u područjima današnje Irske, Ujedinjenog Kraljevstva i sjeverne Francuske, slavili su novu godinu 1. studenog. Taj dan je obilježen kao kraj ljeta i žetve i početak mračne, hladne zime, vrijeme godine koje se često vezalo uza smrt ljudi. Kelti su vjerovali da na noć prije nove godine, granica između svjetova živih i mrtvih postaje mutna i izmiješana.. Na noć 31. listopada, slavili su Samhain, večer kada duše mrtvih dolaze na zemlju. Kao dodatak uzrocima problema i oštećenim usjevima, Keltsi su mislili kako prisutnost onosvjetovnih duša olakšavaju Druidima, ili Keltskim svećenicima, da proriču budućnost. Za ljude koji su potpuno ovisni o svijetu prirode, ova proročanstva su bila važan izvor utjehe i usmjeravanja tijekom duge, mračne zime.

U slavu događaja, Druidi su gradili velike svete lomače gdje su se ljud okupljali da pale usjeve i životinje kao žrtve Keltskim bogovima.

Tijekom proslave, Kelti su nosili kostime, obično sastavljeni od životinjskih glava i koža, i pokušavali su jedni drugima proricati budućnost. Kada je proslava bila gotova, ponovno zapale vatre, koje su ugasili prethodno te večeri, svetih lomača da im pruže zaštitu tijekom nadolazeće zime.

Do 43. god. p.n.e. Rimljani su zauzeli većinu keltskog teritorija. U vremenu od 400 godina kojih su vladali Keltskim zemljama, 2 rimska izvorna festivala su bivala spojena sa tradicionalnom Keltskom proslavom Samhaina.

Prvi je bio Feralio, dan u kasnom dijelu listopada kada su Rimljani tradicionalno slavili prolaz mrtvih. Drugi je bio dan kada su slavili Pomonu, Rimsku božicu voća i drveća. Simbol Pomone je bila jabuka, a danas su jabuke jedno od slatkiša koje djeca dobivaju kada idu u "Trick or Treat".

Do 800tih, utjecaj krščanstva se raširio u Keltske zemlje. U 7. st., Papa Boniface IV proglasio je 1.11. dan Svih Svetih, vrijeme kada se slave sveci i martiri. Danas se široko vjeruje da ke papa namjeravao zamijeniti Keltski festival mrtvih sa povezanim, ali crkvenim praznikom. Proslava se zvala također All-hallows ili All-hallowmas (u srednjo engleskom narječju Alholowmesse znači Dan svih Svetih) i noć prije toga, noć Samhaina, počeo se nazivati All-hallows Eve i, s vremenom, Halloween. Čak i kasnije, u 1000. god. p.n.e., crkva je znala 2.11. napraviti Dan Svih Duša, dan kada se poštuju mrtvi. Slavio se slično kao Samhain, sa velikim lomačama, paradama, i odijevanjem u kostime kao sveci, anđeli i vragovi. Zajedno, sve tri proslave, the eve of All Saints', All Saints', i All Souls', su nazvane Hallowmas.

|Klikni OVDJE da komentiraš 6| Printaj| (S)Permalink|

srijeda, 25.10.2006.

Projekt - Alternativni frend

Zajedno sa Jukom sam pokrenuo jedan projekt.
Radi se o portalu za upoznavanje.
Projekt je osmišljen samo za Sisačko-moslavačku županiju, ali ako se pokaže veliki interes ostalih županija, potrudit ćemo se proširi opcije, a samim time i premještanje na plaćeni web hosting sa svojom domenom.

O čemu se uopće radi?
Projekt je osmišljen tako da prikupi profile svih alternativaca u području Sisačko-moslavačke županije (i šire) koji posjeduju računalo i žele se registrirati na ovaj portal.
Naravno cilj je jednostavnije upoznavanje, a sa time i druženje.

Ako ste zainteresirani stranica je: http://www.alternativni-frend.co.nr

Otvorili smo i forum: http://www.stickypond.com/alternativnifrend/

Stranica se nalazi na besplatnom web hostingu, tako da nismo u mogućnosti ponuditi kvalitetnu vrstu registracije, ali snaći ćemo se.

|Klikni OVDJE da komentiraš 2| Printaj| (S)Permalink|

ponedjeljak, 23.10.2006.

morbid...

Zdravo!
Možeš li mi prerezati grkljan? Evo ti nož s kojim sam izvuko maternicu mami.
Ako ikako može, neg bol bude duža i bolnija, ok?
Volio bi da mi izvadiš mozak kukom kroz nos, ali to je isfurano...
Ok, i prerezan grkljan je taođer isfuran, oćeš li mi onda razrezat šupak i izvuć srce kroz njega?
Al nemoj previše toga izvuć, tako da me kasnije nabiješ na tupi kolac na trbuh i pustiš da klizim.
Slobodno si uzmi moje oči ak ti trebaju za hranu crvima koje uzgajaš.
Hmh...
Ili da legnem na cestu, i ti me valjkom polagano gaziš počevši od nogu, da mi smrskaš sve i jednu najsitniju koščicu, i da mi zgnječiš sve i jedan organ u tijelu i da se to sve razlije po asfaltu?




Lijepo je bilo kad su u srednjem vijeku tupim sjekirama sjekli glave.
TUP po vratu, ono samo zareže, a žrtvi pršti krv, još živi a ne može se ni pomaknuti.
TUP opet, glava još nije dolje jer je promašio vrat i pogodio u rame.
TUP još jednom, evo napokon glavu pogodio i skoro pa odsjeko, samo se drži još na komadu kože.
I onda uzme neki nož i odsječe glavu skroz sa tijela.
Kolko ja znam, tijelo živi nekoliko sekundi, destak negdje, nakon što se glava odreže.
Hmh, jel moguće da to boli tih nekoliko sekundi, jesu znanstvenici i to istražili?
Možda su polegli jednog znanstvenika, sjekli mu glavu, a on je pisao bilješke kak se osjeća, hehe.
Čuo sam da postoji neki virus u obliku tableta. To se popije i onda ti se polagano stvara sve jači pritisak u glavi dok ti doslovce ne eksplodira.
Aj zamisli onak, dođeš na rokić, sjedneš i pričaš sa frendom. On se potuži da ga boli glava užasno, kad odjednom se počne jako crvenit u licu i glava mu se rasprsne.
Bilo bi zanimljivo gledat kak se cajkaroši ponašaju sa komadićima mozga po sebi, nkom možda uletilo i u usta slučajno, nekom u piće pa je taman popio...
hehehe...
Sounds like fun... yes
Ode ja igrat Diablo na bnetu...
Il neku pucačinu u kojoj moš mučit ljude, hehe...
~Keep the faith!~




njami

|Klikni OVDJE da komentiraš 5| Printaj| (S)Permalink|

četvrtak, 19.10.2006.

fluffy fluffs

Znate li one bijele pahulje od maslačka ili neke druge biljke takve (nisam siguran koje) koje lebde po zraku i ako ih netko uhvati "donijet će im sreću"? Danas nisam bio na satu matke i sjedio sam vani sam. Dvije takve pahulje su lebdjele nisko od zemlje. Bile su povezane tankom nevidljivom niti, ali dovoljno snažnom i čvrstom da ih drži zajedno. Prkosile su zakonu gravitacije i vijale su se zajedno u zrak. Prošla su 3 auta. Svaki od auta je spustio te dvije pahulje da su skoro ostale na zemlji i razdovojile se. Unatoč tome one su se držale zajedno jednako snažno kao i prije i ponovno su se vijale u nebo i to puno zanosnije nego prije...
Došle su do zida škole i tamo su ostale lebdjeći na istom mjestu. Pomislio sam da je tu kraj i da če tamo ostati...
Ali nisu...
Zajedno su se tako vinule visoko da su prešle preko cijelog krova škole...
Ostale su spojene zajedno i došle do onog što su i namjeravale ostvariti...

Mnogo možemo naučiti iz prirode, zbilja...
Možda je to metafora, način prirode na koji mi se obratila da izdržim i nastavim dalje i da će sve bit ok i nakon svih sranja ako se držimo zajedno?
Ja sam to tako shvatio... =)
~Keep the faith!~

|Klikni OVDJE da komentiraš 3| Printaj| (S)Permalink|

ponedjeljak, 16.10.2006.

a little song...

evo jedna jako lijepa pjesma, meni jako draga. Također ima i jako lijepe riječi... Pa ju onda poslušajte bar jednom. I nemojte zaboravit na post ispod ovog!


Entwine - "Safe In A Dream"
"On the edge of life. After all these days are gone.
The endless haze will rise. I close my eyes.
I'm safe from all harm. I'm safe in a dream.

I want you to stay. I want you to be there for me.
'Cos I need your love. I need your touch.
I long for your embrace.

On the edge of time.
All the scenes are falling behind. It seems that all is lost.
I close my eyes. I'm safe from all harm. I'm safe in a dream.

I want you to stay. I want you to be there for me.
'Cos I need your love. I need your touch.
I long for your embrace.
"

|Klikni OVDJE da komentiraš 3| Printaj| (S)Permalink|

nedjelja, 15.10.2006.

Vampires... Reality or fiction? ...

Evo, ovo mi je 247. post na ovome blogu... Još da ubrojim druga 3 bloga i postove koje sam zbriso, bilo bi oko 300 vjerojatno.
Mali uvod, hehe...
Svi smo gledali barem jedan film o ovim bićima. Vampiri... Nerijetko se rade filmovi s temom Vampires vs Werewolves i taj tema poprilično isfurana, ali uvijek popasemo na nju. Zašto se ljudi toliko dive vampirima? Jer su zauvijek mladi i lijepi? Jer su besmrtni? Zbog njihove snage, brzine, otpornosti? Jel možda njihova tajanstvenost u pitanju? Ili zato jer je život vampira seks, romantika i ispijanje krvi?
Kako vrijeme prolazi, mijenja se i mit o vampirima. Nekoć su izgldali svi na foru grofa Drakule - crna zalizana kosa, sivo-plavo-blijeda put, očnjaci uvijek spremni za napad, crni plašt sa crvenom potstavom, obično ima neke šišmišasti oblik na vrhu, boje se sunca, kolac u srce, češnjak, križevi...

Vampir na foru Drakule


A danas su moderniji. Kombiniraju hladno sa vatrenim oružjem, razvijaju tehnologiju, Crni kaput ili su u crnoj koži. Nose marte do koljena, Crna masna poluduga/duga kosa, obično ravna, očnjaci su u poziciji za napad kada njima paše, jedni se oprijedjeljuju za rat, dok se drugi drže seksa i krvi. Češnjak ne djeluje više, ni križevi jer nisu zli u osnovi. Kolac u srce po logici bi ubilo svakog, tako da na to nisu postali otporni, a sunce uvijek drži onu njihovu mističnost zbog koje se stalno pojavljajuju noću...

Vampirica Selena


Dakako, ima tu i daywalkera, iliti vampira koji su i na sunčevo svjetlo otporni, ali ja to jedva smatram mitskim vampirima...
I tako, sve se čini kao dobri stari mit i nemoguće je da je stvarnost...
Al jeste li 100% sigurni?
Šta ak bi ja sad reko da vampiri postoje i da su među vama a nemate pojma o tom?
Naravno, nisu kao u mitu, ali oni zbilja postoje. Ljudi-vampiri.
Kako to postoje? Kak ih prepoznat? Kak se zaštitit od njih?
Evo da neke stvari objasnim...
Postoje ljudi na ovom svijetu koji nisu u mogućnosti obnoviti svoju energiju, niti spavanjem, odmaranjem, niti meditiranjem. Takvi ljudi moraju crpiti energiju iz prirodnih elemenata - voda, vatra, zemlja i zrak i nazivaju se Psihičkim vampirima. Oni također mogu crpiti tu energiju iz drugih ljudi, ali s tom osobom trebaju biti u doticaju i za to vrijeme (ako nisu dovoljno uvježbani) se moraju skoncentrirati. Najlakše je psihičkim vampirima koji hodaju s nekom osobom jer se s njom veinu vremena drže za ruku ili su na jedan ili drugi način jedno blizu drugog.
Za razliku od njih, postoje i Fizički vampiri koji ispijaju krv drugim ljudima da bi obnovili tu energiju. Oni nemoraju ko po legendi, zarit zube u vrat žrtve, pa ta žrtva postane jedan od vampira. Makar si bolje obnove energiju svježom krvlju nego iskapanom.

Vampire bite

Ako osjetite da ste pretjerano umorni nakon druženja s nekim frendovima, makar niste skoro ništa radili, osoba s kojom hodate vas iscrpljuje više neg normalno, neko je bio umoran, a nakon mirovanja i druženja s vama ili nekom drugom osobom je poletan i bez traga umoru, postoji mogućnost da je ta osoba vampir.
Hmh... ne bi se baš začudio kad bi jedan od vampira i pročito ovaj moj post...

Dakle, vampiri... Stvarnost ili mašta?...
Ja kažem stvarnost...


Vampir Lestat

~Keep the faith!~

|Klikni OVDJE da komentiraš 3| Printaj| (S)Permalink|

petak, 13.10.2006.

blogovi odlaze u kitu labudovu...

Eto... blogovi gube smisao u zadnje vrijeme sve više i više...
Ova generacija je očajna... Najzanimljiviji blogovi su "danas sam jeo/jela grah i zelje, ala što je bilo fino. Sutra me pita hrvatski, dobit ću jedan sigurno. Ala kak sam zaljubljen/zaljubljena, poludit ću! A niš, hvala vam što mi komentirate blog, samo tako nastavite! Zdravo!"
I to je onda kao "post"... Pa ako smo tako nisko spali da su najposjećivaniji blogovi koji iz posta u post pišu o tom kak je ko proveo dan, pa onda jebemu mater, ne vidim razlog da prekinem sa pisanjem bloga.
I sad dolaze oni pametni na scenu "Ne pišeš blog zbog drugih neg zbog sebe"...
A da se zapitate onda ovo: ak pišem ovaj "normalan" blog samo zbog sebe, onda mi ni ne treba internet neg jednostavno piše u bilježnicu... -.-
Moš mislit kak je nekom tak svejedno oće dobit 1 komentar u 3 tjedna, il 40 komentara u 1 danu.
Što se tiče tih novih blogera, pa niko ne zna više šta znači komentiranje, svi il ono "BOOOOOOOOK! Zakon blog! Posjeti moj!!! Bok!", a ak ne takav, onda to isto napiše u 20 komentara... A ako se i zalomi blog sa nekom temom (rijetko), onda komentiraju nešto potpuno nevezano uz tu temu...-.-
PA LJUDI DI VAM JE PONOS???
Ne kužim kak je tak teško smislit temu, pa ima nekoliko milijardi tema u svijetu, a niko se ne može sjetit ni jedne???
Upravo svojom glupošću uništavaju blogove, a time će za manje-više godinu dana i sebe, tako da će doć još gluplji likovi i likuše i postovi će im bit onak "bok" a komentar na taj post "alaaaaa, blog ti je saaavršeeeeen, jel mi možeš reći šta je to html i čem služi? imam blog puna 2 mjeseca i imam 10 postova, pa bi htjela znat to."
I onda lijepo ta osoba ode na njen/njegov blog i vidi 10 postova, crni font times new roman na bijeloj pozadini, postevi ovakvi:
17.9.2007.:"bok! ja sam počela sa blogom!"
18.9.2007.."bok! došla sam na internet!"
19.9.2007.:"ala, još malo idem spavat"
20.9.2007.:"joj bok svima!"
21.9.2007.:"ala, idem jesti kolače"
... itd.
Jel to izgleda lijepo? NIKAKO!
A jel vi shvaćate (blogeri prije proljeća 2006, kad je počeo proces sveopćeg umiranja), još dok nije bilo puno blogera kak je svaki post bio zanimljiv, kak smo znali iz dosade ić na net čitat blogove... Sad su to sve ovi uništili... Nema više normalno komentiranja, pisanja svaki dan druge teme, googlanja blogova, stavljanja novih i zanimljivih ljudi u linkove, učenja stvari koje nemoš naučit ni u školama, ni na tvu... Sve je to nestalo... Jedva koji blog sad tinja još i zbilja ima neku temu, manju ili veću, ali slabo je to...
Dakle, što drugo reći nego hvala vama novim blogerima koji ste uništili svijet blogova...
Još to ne vidite, al ćete shvatit za god dana kad vam se dogodi još i gore nego nama (ovo malo iznad napisano), pa će te se onda žalit ko ja sada...
...ako budete tada u stanju napisat post s temom o tome...
Unatoč tome svemu, ja se opirem sistemu i nastavljam pisat sve blogove (skoro) koje sam do sada i pisao. Kad uhvatim vremena napisat ću novo poglavlje na lostindeath, možda updateam skate blog sa nekim slikama il videima, imam sad par ideja za teme ovog bloga, pa možda i to iskoristim...
Do slušanja!
~Keep the faith!~


~da se odma ispričam novijim blogerima koji shvaćaju bit bloganja i nisu ko većina~





njami

|Klikni OVDJE da komentiraš 6| Printaj| (S)Permalink|

ponedjeljak, 02.10.2006.

Kinky

Evo jedan post o nečem što nam se svima stalno vrti po glavi - sex, točnije ono što nas napaljuje. =)
To je inače neka zatvorena tabu tema o kojoj se ne smije pričat, ak i pričaš pred nkim starijim, neugodno je... A svi su to prošli, i od svih se očekuje da se prođe kroz to. E, idi se ti jebat, ja već jesam, al nećemo mi o tom pričat da ne bi iskrvarile uši nekoj babici što prolazi koja se također fukala ko luda, al sad ne smije to čut više.
Onak, svi mi volimo sex, jebanje, karanje, drpanje, mrdanje, ševu, benganje, fukanje, itd. i to nas sve povezuje, al svako voli to na svoj način, ima neki svoj fetiš.
Npr. mene napaljuju goterice, njihov stil: one crne čarape, rukavice do lakta skoro, spike neck oko vrata, killeri, neki nakit, crna kosa, korzet, uska kožna odjeća... (i naravno, sve to me napaljuje samo za sebe, al goterice većinom imaju sve to ujednom :D).
Pali me raspuštena kosa, što dulje, to bolje, al ne uvijek lol, a od dijelova tijela, ne sise, ne ni dupe, neg noge (dunno why).
I palim se i na vampirizam =).
Zatim, neki ljudi vole grubo, neki lagano (meko, lol XD), amo reć da sam ja negdje između.
Sad, poze. Nekim čudom ima poza u seksu više neg vrsta jela u Bosni. Jedni od meni najdražih su 69 (hehe) i doggy style. =)
Ne vole svi jednako "diranje" i radnje tijekom, prije ili poslije seksa. Neki vole da im se diraju leđa, neki vole da im se ližu bradavice, neki preferiraju oralni sex više neg obični, itd. Mene pali oralni. =) Hehe, i to dost. =)
I sad vi lijepo komentirajte, što vas napaljuje, koje poze volite, itd. i nećete se smatrat bolesnim i perverznim jer je to sve normalno (osim da nekog pali čupanje srca iz živog dijeteta i onda jest to, lol)...
~Keep the faith!~

|Klikni OVDJE da komentiraš 12| Printaj| (S)Permalink|