Lonewalker:

subota, 10.11.2007.

Štenci

Ovih dana je kujica Beba donijela na svijet devet malih štenaca. Naime ona je pas jednog našeg susjeda koji baš i ne mari mnogo za tog psa. Pošto je je on rijetko ili bolje rečeno jako rijetko na vikendici,onda smo svi mi pomalo preuzeli brigu za tu presimpatičnu i nadasve jako pametnu kujicu.
Image Hosted by ImageShack.us
By lonewalker1
Jednostavno ne mogu razumjeti ljude poput našeg susjeda. Ili imaš ljubimca,pa se onda i brineš o njemu ili ako nemaš uvjete za to onda ga jednostavno nemaš. Ono što nas najviše brine je nekontrolirano parenje. Na žalost,ostavljen je jedan štenac kojeg ćemo nadam se uspjeti udomiti.
Image Hosted by ImageShack.us
By lonewalker1
Još jedan primjer bahatosti pojedinih ljudi.Šile. Gazda ga je dovezao i hladno ostavio ispred vikendica,jer mu kod kuće,zamisli,grize namještaj.
U drugom djelu naselja su ga tukli i zlostavljali,pa je i on završio kod nas. Ne moram reći da sve razumije i da nije ni gladan ni žedan. On je ovih dana postao tata i nevjerovatno koliko je pazio na mamu i štence.
Zbog tog cijelog ishoda oko štenaca smo bili jako tužni i rješili smo da odvedemo Bebu kod veterinara da ju podveže. Ovih primjera ima još kod nas npr.mačak Max.Ne znam da li se neki ljudi nekad zamisle zašto su tako bešćutni prema tim divnim životinjama?
I nebo je taj dan žalilo zajedno sa nama.
Image Hosted by ImageShack.us
By lonewalker1

- 21:12 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>