Slike od mene i ekipe...

Love...

< svibanj, 2008 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (3)
Veljača 2008 (3)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (4)
Studeni 2007 (6)
Listopad 2007 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


KoMeNtaRi jEp/NoPe ?

diZaJn By: zRinE

Opis bloga

Linkovi

nedjelja, 18.05.2008.

xXCome on, boy. I’ve been waiting for somebody to pick up my stroll. -Well, don’t waste time. Give me a sign, tell me how you want to roll. -I want somebody to speed it up for me. Then take it down slow. There’s enough room for both Xx

Eeej!! Evo to vam je pjesma od Madonne i Justina Timberlakea - 4 minutes. Super pjesma!! Nabavite si ju.
Ja stvaRno ne zNam o čem da piŠem... DOSADNO MI JE. StaVit ću bLog na dRuGu aDreSu. Na oNu sTaru... IdeM nać na neTu neŠt zaNimLjiVo.

eVo naŠla sam neŠto zaNimLjivo:


Trepavice, maskara i mitovi

Koju maskaru kupiti pitanje je koje muči svaku osviještenu šminkericu. I dok novi 'modeli' maskara izlaze dok trepneš, nekoliko je mitova koji se uporno zadržavaju kod donošenja tako važne odluke.

Mit: Najbolja je višenamjenska maskara, ona koja podeblja, produlji i definira trepavice.
Istina: Odaberite onu maskaru koja ispunjava obećanje koje vam je najpotrebnije, savjetuju vizažisti. Maskare all-in-one ipak moraju žrtvovati kvalitetu, jer toliko čarobnih sastojaka ne može sretno koegzistirati u jednoj tubici. Vizažisti nerijetko kombiniraju više maskara dok ne dobiju the look.

Mit: Plavuše trebaju nanositi smeđu, a ne crnu maskaru.
Istina: Svi trebaju stavljati crnu maskaru, pogotovo plavuše. Cijela poanta maskare je da istakne oko i definira trepavice na vidljiv način.

trepavice

Mit: Prije nanošenja treba nekoliko puta umočiti četkicu da se ulovi što više boje.
Istina: Pogrešno. Na četkici će završiti previše boje, pojačat će se isušivanje maskare i grudanje.

Mit: Dobro je obrisati vrh četkice o rub tube.
Istina: Riješit ćete se suvišne boje, ali ono što ostane pri vrhu tube vratit će se unutra i pomiješati opet sa sadržajem i s vremenom pretvoriti u veliku grudu. Pametnije je četkicu lagano pritisnuti u maramicu.

Mit: Maskare koje 'produžuju' su jedine koje će stvarno produžiti trepavice.
Istina: Važnija od kemikalija za produživanje je četkica kojom čarobirate, kaže Nikita Wilson, kozmetička kemičarka. Pun pogodak je četkica s ravnim završecima. Već samo potamnjivanje trepavica vizualno ih produžuje budući da će kao i ostale dlake na našem tijelu posvijetliti na suncu.

Mit: Ne treba nanositi maskaru na donje trepavice.
Istina: Potpuno pogrešno. To je završni dodir za efekt smokey eyes. No, treba im pristupiti lagano, vrškom četkice kako se ne bi formirale grudice.

oko

Mit: Maskara se nanosi na kraju.
Istina: Istina je na pola puta. Oni koji to rade u slojevima nanose je jednom prije korektora i sjenila i jednom nakon. Prvi put imate priliku popraviti eventualnu štetu bez da pokvarite ostatak šminke, a drugi put samo naglašavate 'konstrukciju'.

Mit: Uvijač oslabljuje i uništava trepavice.
Istina: Treba znati kako koristiti uvijač i trepavice će ostati tamo gdje trebaju biti. Ključ je u uvijanju prije nanošenja maskare, inače će se trepavice zalijepiti i nehotice ćete ih istrgnuti.


Evo tO E to za dAnAs. KoMajTe!! Pussice!!



| Aj kOmEnTiRaJ! (51) | pRiNtaJ! | # |

<< Arhiva >>