Slike od mene i ekipe...

Love...

< ožujak, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (3)
Veljača 2008 (3)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (4)
Studeni 2007 (6)
Listopad 2007 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


KoMeNtaRi jEp/NoPe ?

diZaJn By: zRinE

Opis bloga

Linkovi

petak, 21.03.2008.

Tajni dnevnik Adriana Molea i ostale gluposti.

Evo mee... Jej. LOL. Samo da se malo javim, prije odlaska u ng. Danas sam baš imala inspiraciju za pisanje, al sam onda zaspala i sve zaboravila. Heh.
Ajmoo nekak počet... hm, hm. Joj, nemrete vjerovat kolko sam se veselila ovim praznicima. Jedva sam čekala da počnu... a sad jedva čekam da završe... Osim kaj su grozno počeli, stvari idu nagore. Misla sam da ću doć na cijele praznike kod bake. Al mi starci seru da ipak nemogu. Ma nek se jebu oni! Idu mi na živce. Stalno nešt seru. Ak sad ne dobijem kameru za uskrs, nekog ću zadavit!!!
Bile smo ja i dora na ispovijedi u srijedu. I bila je hrpa zgodnjaka. Pa smo mi samo pasle oči. I vidle smo hrpu poznatih. A na kraju smo se posvađale. Neću ni spominjat zašto.
U čet mi je bilo ludo dosadno. I danas mi je relativno upola dosadno kao jučer. Stara je nešt popizdela. Malo ju glava boli. Mislim, malo puno, al ajd oke.
Moram starce nagovorit da što duže ostanem u ng. Inače ću poludit ovdje u vg. Grrr.
Ajd ode ja sad. Komajte. Pussa



| Aj kOmEnTiRaJ! (52) | pRiNtaJ! | # |

nedjelja, 09.03.2008.

He said: Hi my name is so and so. Babe can you tell me yours?

Uff... evo mee. Nije mi se dalo pisat posteve, ni komentirat, nit išta. Ljena sam u zadnje vrijeme.
Ja imam novu frizuruuu. HHH. Kak je kul. Sam s emoram slikat (nije mi se dalo). U školi je sve oke... ne znam kaj da vam pišem.. heh... Sad ću se bacit na komentiranje.

Sad sam malo kopala po netu... i našla nešt zanimljivo o vješticama. Pa si pogledajte... hehe. Malo blolesno.

Kršćanstvo ih je demoniziralo, a velika inkvizicija i spaljivanje vještica rezultiralo je s više od pola milijuna mrtvih žena. U bajkama su najčešće opisivane kao zlikovci.

Vještice u mitologiji žene koje su prodale dušu vragu i koriste nadnaravne moći da naude ljudima. Od 15. do 17. stoljeća tisuće žena je spaljeno (inkvizicija), jer se za njih mislilo da su vještice. Vještice se obično zamišljaju kao stare kvrgave žene koje mogu jahati na metli.

Kako se vještice opisuju u literaturi i medijima?
"Prava vještica će zasigurno uvijek nositi rukavice kad je sretneš. Čak i ljeti, zato jer nema nokte. Umjesto noktiju ima tanke svinute pandže, a rukavice nosi da ih sakrije. Prava je vještica uvijek ćelava kao jaje. Na njezinoj glavi ne raste ni jedna jedina dlaka. Nosi prvoklasnu periku da sakrije ćelavost, a gotovo je nemoguće razlikovati prvoklasnu periku od obične kose. Vještice imaju malko veće nosnice od običnih ljudi. Nosnice su im ružičaste i kvrgave. Pažljivo gledajte oči jer ako je riječ o vještici, zjenica će neprestano mijenjati boju. Vještice nikad nemaju prste na nogama. Imaju samo četvrtasta stopala bez prstiju. Zato kad nose šiljaste cipele imaju velikih problema. Slina im je modra. Čak im služi za pisanje. Ako bolje gledaš na zubima možeš primijetiti blagi plavičast odsjaj. "


Daj fuj, ovaj opis je stvarno odvratan. HHH. E ajd ode ja. Sad ću SVIMA izkomentirat!!! PUSSE!!!



| Aj kOmEnTiRaJ! (26) | pRiNtaJ! | # |

nedjelja, 02.03.2008.

Izgubila sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našla sam u igli. Sad heklam i super mi je.

Evo da se i ja javim.... Nije me dugo bila. Sve to zbog moje LJENOSTI. hehe. Pa da počnem. Bila sam sad prek vikenda kod bake. I bilo je super. Turbozakon!! Hhaha. Bio je Ivin rođendan u subotu, pa sam morala doć. A zamalo nisam (zbog škole). I hvala Bogu što sam došla jer je bilo odlično!!!! Meni dosad najbolji rođendan! Ivo, neću ti čestita rođendan kad ti još nije. Pisat ću novi post an tvoj rođendan. Lol. Ovako. Došla sma u ng oko 11 i onda smo ja i Mratin ošle u grad. Bile su Lana, Drele i Anita s nama. Kupovali smo poklon. Navečer smo išle Mratina i ja do Anite doma. Pa je došla i Ivana. Onda smo krenule pred Tonku i Helenu. Njih dve sam tek tad upoznala. Pozz curama!!! I tak smo mi njih čekale, pa su došli i Hrca, Mata i Pajo. Kad smo se svi okupli smo otišli do Ive. Tam smo malo pojeli i popili, i zajebavali se ko i obično. Oko 8 smo krenuli u grad. Tamo smo se napili... isse... koji luđaci!!! Evo ima par slika, pa da vidirte ne šta je to ličilo, iako se ne vidi dobro. Ja sad ode, jer moram ić sušit kosu. Pussa!!

Mata i ja
Mata i ja

Helena i Mata
Helena i Mata

Tonka i Pajo
Tonka i Pajo

Alkohol
Alkohol

Anita, Mratina i ja (cugam, lol)
Photobucket



| Aj kOmEnTiRaJ! (9) | pRiNtaJ! | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>