Bog jest ljubav, ali biskupe ne treba ljutiti

01 srpanj 2014


Ministar znanosti i prosvjete pojasnio je svoje izjave da se crkvu ne treba ljutiti po nekim pitanjima.
- Ne vidim nikakav problem u tome da znanost u nekim područjima prepusti crkvi i biskupima odlučivanje o stvarima s kojima se crkva do sada nije slagala. Ionako se radi o nekoliko nebitnih stvari za razvoj društva i čovjeka.
U potpunosti ćemo ukinuti električnu energiju jer se kroz nju na Zemlji materijalizira sam Nečastivi. To su crkveni velikodostojnici uspjeli dokazati. Svijetlost koja dolazi od svećenika i biskupa naših bit će sasvim dostatna da nam osvijetli put u vječni život.
Medicina će odustati od kirurgije i transfuzije krvi. Ako je Sotona čovjeka već zaposjeo, napustiti ga može samo ako je to volja božja ili se za to pobrinu crkveni oci svojim predanim molitvama. Od sada će se ljude liječiti molitvama, tamjanom, zapisima i prepisivanjem imovine na crkvu i biskupe.
Na području građevinarstva svi će se zahvati prilagoditi potrebama svete majke crkve. Nema nikakvih potreba niti svrhe graditi veće i bolje opremljene građevine od katedrala i župnih dvorova. Po tom je pitanju i Biblija sasvim jasna: ne gradi sebi nikakvih dvora na zemlji, podigni svijetle i biserne palače biskupima i svećenicima tvojim, da te oni iz dvora krasnih preporučiti mogu za život vječni.
Kao što možemo vidjeti, radi se o nekoliko sitnica, koje će ipak, nadamo se, približiti društvo vremenima srednjeg vijeka, jer to su za religiju i crkvu ipak bile zlatne godine. Time će se i naši građani približiti Svevišnjem i lakše spoznati njegov naum i planove koje je namijenio za nas Hrvate. Ako se to i ne dogodi, pravo značenje izraza "muke Isusove" će zasigurno spoznati.

Oznake: nove metode u znanosti i školstvu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.