Uskršnja čestitka Željke Markić

20 travanj 2014



Povodom nadolazećih uskršnjih blagdana javila se priopćenjem Željka Markić, u ime Stožera za obranu hrvatskih katoličkih obitelji, Vagilantske udruge Grozd, stranke Hrast i Udruge nemasturbirajućih.
Izjavu prenosimo u cijelosti.
"Mi iz stožera i navedenih udruga i stranaka se najoštrije protivimo pojavi takozvanih uskršnjih zečeva. Te pojave nemaju nikakve veze sa svetim blagdanom Isusova uskrsnuća, nego su utjecaj sila režimskog mraka na našu djecu i mladež. Poznato je da su zečevi nastrane, promiskuitetne te vrlo pohotne životinje i preko njih vladajuće strukture žele loše utjecati na našu neiskvarenu i bogobojaznu mladež, promovirajući takvo ponašanje među njima. Zato pozivam sve naše članove i simpatizere da ne potiču širenje uskršnjih zečeva među pravim Hrvatima i katolicima, nego da ga zatiru na sve moguće načine.
Isto je tako neprihvatljivo za sve prave Hrvate, domoljube, katolike i nehomoseksualce da boje uskršnja jaja šarenim bojama. Jaja je dozvoljeno i preporučeno farbati u bojama hrvatske trobojnice ili crnom bojom. Dozvoljeno je jaja obojiti i u bijelo, ali se takva jaja moraju obavezno označiti velikim slovom U, koje simbolizira Uskrs.
Naša udruga također pozdravlja uvođenje zdravstvenog odgoja u škole po modelu koji smo predložili u suradnji s Kaptolom. Na slijedećem referendumu uvest ćemo u taj školski program i ritualno bičevanje te simbolično pribijanje na križ, kako bi dječici što više približili smisao slavljenja Uskrsa. Ove godine svima zainteresiranima predlažemo da u svojoj župi na križ stave lokalne članove nehrvatskih i nedomoljubnih stranaka ili one seksualno neprihvatljive orijentacije, pa nam onda javite kako ste proslavili radost uskrsnuća gospodnjega.
Za kraj, svima želimo sretne i radosne blagdane, prepune ljubavi, mira i vjere u bolje dane."

Oznake: Uskrs, zeko, jaja

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.