LLumar folije za stakla

27.02.2012., ponedjeljak

LLumar u svojoj ponudi nudi samo folije stabilnih boja

LLumar folije se proizvode suvremenom tehnologijom, a lokacija tvornice je u Martinsvilleu, S.A.D. LLumarom tonirana stakla, koja sadrže integriranu UV zaštitu, osim solarne zaštite i zaštite odsjaja, pruža i ekonomičnost (smanjenje potrošnje goriva). Također, nudi besprijekoran i elegantan izgled Vašeg vozila. Auto-folija u potpunosti zadovoljava i pruža korisniku iskoristivost od 100%
LLumar automobilske folije

U ponudi se nalazi preko 50 vrsta folija za postavljanje na auto stakla. LLumar folije su samoljepljive te se toplinski mogu obrađivati (skupljaju se po dužini). Njihovo postavljanje je brzo, a ako je ispunjen uvjet da ju postavlja profesionalan i certificiran LLumar postavljač. Svugdje u Hrvatskoj mogu se uočiti folije niže kvalitete. One su lošijeg izgleda (izblijedele, poljubičastile, bezbojne, prepune mjehurića ili pukotina). Međutim, LLumar nudi veliku razliku - postojanost boja - čak i kod svojih najnižih klasa folija. Kako biste osigurali da ćete postići bolje i trajnije rezultate, nemojte čekati i kontaktirajte nas!

Pri izboru LLumar folije za stakla, mogućnost odabira je na Vama! Odlučite između bezbojnih pa sve do tamnih folija za zatamnjenje, sa tvorničkom garancijom do 10 godina. Nemojte biti prevareni od strane jeftinih i nisko-kvalitetnih folija iz Azije, čija svrha je jedino mijenjati izgled Vašeg vozila, a pri tome ne donose ništa što pruža zaštitu putnicima i unutrašnjosti vozila.
LLumar kontakt



<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.