grickalice

02.12.2007., nedjelja

Evo da se vratimo na gospodara prstena,sada ćemo pisati o trećem djelu gdje sve to završava to je Povratak kralja,a sada saznajte nešto o tom nastavku.


fantastični pustolovni film Petera Jacksona iz 2003. temeljen na trećem dijelu knjige J.R.R. Tolkiena Gospodar prstenova koji zaključuje istoimenu filmsku trilogiju.

Kako Sauron započinje posljednju fazu pokoravanja Međuzemlja, čarobnjak Gandalf i Kralj Theoden od Rohana udružuju snage kako bi zaštitili glavni grad Gondora, Minas Tirith od ove prijetnje. Aragorn konačno mora preuzeti kraljevski tron Gondora pa okuplja vojsku duhova kako bi porazio Saurona. Na kraju, iako pod punom spremom, shvaćaju da ne mogu pobijediti; sve spada na hobite Froda i Sama koji se sami moraju suočiti s težinom Prstena i Gollumovom izdajom, kako bi uništili Prsten u Mordoru.




Image Hosted by ImageShack.us


- 10:41 - Komentari (5) - Isprintaj - #

01.12.2007., subota

MAČJA PJESMA


A ovo obavezno morate vidit!!!!!
- 22:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

OVAJ JE ISTO SUPER



Ovaj isto morate vidit,super je.
- 21:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

crazy worms 2



pogledajte još luđi i vrtoglaviji nastavak,jeea!!!!
- 21:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

CRAZY woooorms



Ovo moraš vidjeti!!!!
- 21:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Funy


he he!!


- 21:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Garfield


- 17:52 - Komentari (1) - Isprintaj - #

28.11.2007., srijeda

Dvije kule

Image Hosted by ImageShack.us

Drugi dio ove fantastične sage govori o Frodu Baginsu i Samu koji uz pomoć čudnovatog bića Goluma idu da unište prsten. Istovremeno Aragorn, Legolas i njihovi saveznici idu da space Pipina i Merija. Čarobnjak Gandalf se vraća da pomogne u borbi protiv Saurona i Sarumana (čarobnjaka koji je prešao na zlu stranu).burninmad


Image Hosted by ImageShack.us




- 13:10 - Komentari (2) - Isprintaj - #

18.11.2007., nedjelja

prstenova družina

Gospodar prstenova počinje otprilike 60 godina nakon završetka Hobita. Prvi dio priče počinje u "Prstenovoj družini", kada Frodo Baggins, Bilbov nećak, dobiva Bilbov jedinstveni prsten. Bilbov stari prijatelj, Gandalf Sivi otkriva da je taj prsten ustvari Jedinstveni Prsten, objekat Sauronove moći, i ujedno i predmet koji Mračni gospodar traži većinu Trećeg doba, predmet koji iskvari srca drugih u želji da ga posjeduju i upravljaju moći koju on posjeduje. Sauron šalje Utvare prstena, prerušene u jahače u crnom u Shire, Frodovu domovinu, u potragu za Prstenom. Uz pomoć svog odanog baštovana, Sam Gamgeeja, i trojice bliskih prijatelja, Merry Brandybucka, Pippin Tooka i Fredegar Bolgera, Frodo uspijeva pobjeći. Dok Fredegar (Debeli Bolger) ostaje zametnuti trag Utvarama, Frodo i ostali odlaze predati Prsten u Posljednju domaću kuću, gospodara Elronda od Rivendella. U putu im pomaže i Tom Bombadil, spašavajući ih od Starca Vrbe i nekoliko dana ih ugosti, nahrani, napoji i savjetuje. U gradiću Breeju, Frodovoj družini se priključuje čovjek zvan "Strider", koji je ustvari Aragorn, sin Arathornov, nasljednik prijestolja Gondora i Arnora. Aragorn, na zahtjev Gandalfa, vodi hobite do Rivendella. Međutim, Frodu je teško povrijedio vođa Utvara ali se uprskos tome oporavlja pod njegom Polu-vilenjačkog gospodara Elronda.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

U Rivendellu, hobiti saznaju da se Sauron može pobijediti jedino ako Aragorn prihvati svoje kraljevsko naslijeđe i prijestolje Gondora, i tako ispuni drevno proročanstvo rukujući mačem Andurilom, iskovanom od krhotina Narsila, mača koji je nekoć skinuo Prsten sa Sauronovog prsta, u Drugom dobu. Na Elrondovom savjetu prisustvuju predstavnici svih rasa Međuzemlja, Vilenjaci, Patuljci i Ljudi. Vođeni Elrondom, dolaze do zaključka da mogu spasiti Međuzemlje jedino ako odnesu Prsten u zemlju sjenki, Mordor i unište ga u Kletoj gori Orodruinu, gdje je i iskovan. Frodo se dobrovoljno javlja za taj zadatak i "Prstenova družina" je formirana da mu pomogne: sam Frodo, Gandalf, Aragorn, Boromir Gondorski, patuljak Gimli, vilenjak Legolas i njegova tri suputnika hobita. Put ih nosi u rudnike Morije, gdje ih prati Gollum, biće koje je je Bilbo sreo u Goblinskim pećinama Maglenog gorja, prije mnogo godina. Gollum je dugo posjedovao Prsten, prije nego ga je našao Bilbo. Gandalf objašnjava da je Gollum nekada bio sličan hobitima, prije nego je dobio Prsten, koji ga je iskvario. Rob Prstenovoj volji, Gollum očajnički želi ponovo uzeti "njegovo Zlato". U nastavku, Pippin slučajno razotkrije njihovo prisustvo, i Družina je napadnuta od strane Sauronovih sluga. Gandalf se sukobljava sa ogromnim drevnim demonom, Balrogom i pada u duboki ponor, vjerovatno u svoju smrt. Bježeći iz Morije, Družina, predvođena Aragornom, odlazi u vilenjačke prostore Lothloriena. Tu, gospodarica Galadriel pokazuje Frodi i Samu vizije prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Frodo ugleda i Sauronovo Oko, metafizički izraz Saurona, i Galadriel privuče Prstena. Na kraju prvog dijela, nakon što Družina pređe Veliku rijeku Anduin, Frodo odlučuje da sam ode u Mordor, prvenstveno zbog iskvarljujuće moći Prstena na Boromira. Medutim, njegov odani Sam inzistira da pođe s njim.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 17:56 - Komentari (6) - Isprintaj - #

PRVO DA SE UPOZNAMO

Mi smo dvije najbolje prijateljice i odlučile smo se napraviti blog o najboljim filmovima.Zovemo se Erika i elena i imamo 12 godina.sretan
- 16:01 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2007  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Prosinac 2007 (7)
Studeni 2007 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

POZDRAV

Linkovi

ANKETE

SLIKE