28

subota

srpanj

2012

Imamo pobjednika!

Prije nego što pročitate tko je odnio pobjedu u ovom izazovu, moram vam napisati nekoliko riječi. Kad mi je pala na pamet ideja o organiziranju izazova, nadala sam se dobroj zabavi, da se svi skupa nasmijemo i zabavimo. Namjerno se ovo ne zove natječaj, već izazov. Samo iz razloga da bude ležernije što je moguće više. Kruta pravila ne postoje, niti mislim da bismo ih ovdje trebali imati. Pravilo o 500 riječi, nije tu kako bi vas sputavalo već je tu isključivo da bi priče bile dinamičnije i da bi ih svi imali vremena pročitati. Ako vam je potrebno, za sljedeći izazov možemo opet podići granicu.

Zahvaljujem se svim blogerima. Prvenstveno onima koji su poklanjali svoje knjige, jer bez njih bi ovi izazovi bili neizvedivi. Zahvaljujem se svima koji su pisali priče. Bilo je sjajnih priča. Sjajne priče su pobjeđivale, neke isto tako sjajne nisu ni ulazile u finale. Hvala svima koji su glasali i na taj način sudjelovali u izazovu.
Ono što se posljednjih nekoliko dana događalo oko ovog izazova je bilo upravo ono što je i bila ideja izazova – smijeh i zabava. Moram se posebno zahvaliti Marionetti i Twirlu koji su zakuhali glasanje. Naklon do poda. Bez vas ne bi bilo ovoliko smijeha.

Neki bi rekli da Twirl nije uložio puno truda u svoju priču, ali je uložio puno u promociju svoje priče. Sigurni smo da će Ljubav tajkuna ući u anale najkraćih priča ili barem u obveznu lektiru. Uvažena gospođa majka je motivirala patuljke, Čiovka je nudila hranu, Zlatna je širila strah i trepet tavom, a Sredovječni je pod moralnom blogerskom odgovornošću ipak priznao da je pročitao priču. I tako je Twirlova knjižnica postala bogatija za knjigu 'Priče iz malog džepa II. - Jedno jaje kuna i po, dva jaja alimentacija, pa ti živi'. Čestitam, Dječače.

Obećali smo vam i iznenađenje. Fra gavun je na početku izazova velikodušno ponudio dvije svoje knjige: novu – drugi dio 'Priča iz malog džepa' i 'staru' knjigu 'Priče iz malog džepa, prvi dio'.

Drugu knjigu poklanjamo našoj zviždačici Marionetti, za posebne zasluge u akciji za 'Twirlov poraz'. Dakle, Marionetti prvi dio, Dječaku drugi dio 'Priča iz malog džepa'.

I na kraju, još jedno iznenađenje. Odmorit ćemo se dva tjedna od izazova, kako biste prikupili inspiraciju za sljedeći krug. 'Nositelj' sljedećeg izazova je Twirl (nadam se da je netko dao Marionetti šećera i vode).
Koju knjigu Dječak poklanja i koja će biti tema izazova... morat ćete se malo strpjeti.

Patuljci su raspetljali ono što su zapetljali.
Glasovi:
Cifra nad ciframa: lisbeth, marionetta jedan plus glas,
Ljubav života: andrea, olena, lido, twirl, tessa, junac, brod u boci, blog njuz
Ljubav tajkuna: ToxFox, Crna kraljica, sredovječni, djevojka s b.n., kojotica, pjaceta, lion queen, emi gablo, vidrin smijeh, analiza, plus minus jedan glas Marionetta, plus 553 patuljka
Koga voliš vole:
Snješko: elyca, nataša, šašava mamica, neverin, nešto se kuha, ja tovar, čiovka

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.