Pogledaj
VIDI OVAJ BLOG



















prirodne ljepote

24.02.2013., nedjelja

Narodno vjerovanje o trudnicama

Ovako se imalo mišljenje o trudnicama i njohovom ponašanju,željama ili njenom djetetu:

Trudna žena zaželi svašta da jede. Ako nešto jedeš, daj to i trudnoj ženi ako ona to želi, jer je grijeh ne dati joj.
Što žena voli jesti, to će i dijete voliti. Ako ne bi trudna žena našla ono što želi, i dijete će to uvijek voliti i uvijek će toga željno biti.
Ako žena, kad je trudna, nešto pod sakriveno pojede, imaće dijete na onom mjestu crni ili taman mladež.
Kada se trudna žena zateče u društvu, ne valja pripovijedati nešto strašno, jer ako se njoj kosa od straha naježi, biće joj dijete strašljivo, neće smjeti samo u noć izlaziti i uvijek će se bojati prikaza i mraka. I njezinom će se djetetu svašta prikazivati i ono će se od straha ukočiti.
Trudna žena ne smije vidjeti ni mrtvaca, niti prolaziti kuda mrtvaca nose, jer će joj dijete biti slabo i žuto.
u

Oznake: narodno vjerovanje


- 23:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Čaj za miran san

Ovaj čaj smiruje,dobar je za miran san,blagotvorno smiruje bolove i grčeve u stomaku,astmu,kašalj,glavobolju,čisti krv pa je dobar kod upale vena,angine pektoris,arterioskleroze,lagano pospješuje mokrenje,posebno za reumatičare je dobar odstranjuje otrovne materije.

Oznake: čaj, nesanica


- 22:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sinusi i prirodno liječenje

Za sinuse je najbolji lijek prirodni,i to Guber voda za sinuse.Ta voda teče u Srebrenici,gdje je bila banja -lječilište,može se natočiti koliko želiš.Samo nemojte pogriješiti jer tu ima nekoliko voda ,koje teku jedna do druge,i to u raznim objama.Svaka boja ima svoje značenje,tj. ono za šta je lijek.Kada se natoči boca te vode(to je dovoljno za cijelu obitelj) ,u to se stavi jedna tableta C vitamina od 500 mg,da može duže biti upotrebljivo.Moj sin je ovim izliječio sinuse.To ide ovako:Uzme se u dlan malo te vode i ušmrka se u nos.

Malo će da peće ili boli kako kod koga,ali to traje par sekundi,i tako nekoliko puta dnevno dok se ne izliječiš.Ima tu još nekih recepata,onih bakinih.
Ko nije probao onaj sigurni lijek iz Srebrenice,evo jedan drugi.Kaže jedna baka ,uzmi sine lanenu manju kesicu i stavi morske soli oko dvije šake.Ušij kesicu i ugrij na plati te to stavi na ćelo koliko možeš izdržati.Ali pazi da se ne opečeš.To držati dok se ne ohladi.ovo ponavljati dok se ne ozdravi,svaki dan jednom -dvaput.Tako se tope sinusi kaže baka.Ovo nisam probao,ali vjerujem baki.

Ako pak ni to ne upali,ja koristim Švedsku grančicu onu Slovensku,malo je skuplja ali i bolja.Na vatu se nakapa te tinkture i stavi se u nosnice,i tako se diše na nos ,i za koji minut glavobolja odlazi.Provjereno.A ostaje vam Švedska grančica i za mnoge druge stvari.
Jedna gospođa navodi da je lijek za sinuse morski krastavac onaj do 5 cm veličine i to se može naći samo u okolini Mostara ,nisam znao za taj lijek ko nađe neka uzme i to samo jedna kap u nosnice danas,i tako svaki dan do ozdravljenja.
.više>>>>

Oznake: sinusi, glavobolja


- 22:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Liječenje vodom


Liječenje vodom kod nekih bolesti je veoma učinkovito.Znanstveni testovi su uvidjeli prednosti te tehnike. Liječenje vodom daje rezultate za "stare" i ozbiljne bolesti kao i za "nova " moderna oboljenja - priznato je kao 100%-tno efikasno za liječenje slijedećih bolesti:
glavobolja, bolovi u tijelu, srčani sustav, artritis, brzi otkucaju srca, epilepsija, masnoća u krvi, bronhitis, astma, TB, meningitis, bolesti bubrega i mokraćnih organa, povraćanje, gastritis, dijareja, hemeroidi, dijabetes, zatvor, sve bolesti očiju, bolesti maternice, rak i menstrualani poremećaji, bolesti uha, grla i nosa.


METODA LIJEČENJA

1. čim se probudite ujutro, prije nego operete zube, popijte 4 x 160 ml (640ml) čaša vode
2. operite zube i usnu šupljinu i nemojte jesti ni piti ništa narednih 45 minuta
3. nakon 45 min. možete mormalno jesti i piti
4. nakon 15 min. (koliko je trajao vaš doručak/ručak/večera) nemojte jesti ili piti ništa narednih 2 sata.
5. oni koji su stari ili bolesni i ne mogu popiti 4 čaše vode odmah na početku (dok se ne priviknu) mogu početi tako da popiju odjednom koliko mogu a onda svakim danom povećavati količinu vode dok ne dosegnu te 4 čaše vode.
6. ova metoda izliječit će bolesne i a zdravi će uživati još veće zdravlje

KOLIKO JE DANA POTREBNO DA SE IZLIJEČE SLIJEDEĆE BOLESTI?

1. visoki krvni tlak/pritisak - 30 dana
2. gastritis - 10 dana
3. dijabetes - 30 dana
4. zatvor - 10 dana
5. rak - 180 dana
6. TB - 90 dana
7. oni koji imaju artritis, ovu metodu liječenja mogu provoditi samo 3 dana u prvom tjednu, a od drugog tjedna nadalje, dnevno.
Vidi još o zdravlju

Oznake: Zdravlje, voda, lijek


- 22:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Za slabe živce najbolje je ovo:

Savjeti iz naroda kod slabih živaca:
Za ovo se korsti najprije odoljen-valerijana.200 grama isjeckati ostaviti u teglu i preliti sa jednom litrom jake komovice rakije.Ostaviti desetak dana i procijediti.
Piti po 20 kapi na kocki šećera,nekoliko puta denvno.Ovaj lijek najviše piju žene slabih živaca.
depresija,živci

Oznake: živci, recepti


- 22:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

17.02.2013., nedjelja

Visok tlak/pritisak

Piše ovako:Za pojavu visokog pritiska/tlaka potrebno je biti debeo,pušiti duhan,piti alkohol i konzumirati so, ono "daj još malo soli"nije to ispravno,jedi onako kako je napravljeno.Ipak u hrani so se skuha i razrijedi,a direktno soliti hranu i odmah je jesti, to je ništa drugo do otrov.Ovoj četvorki može se dodati malo stresa,fizičlke neaktivnosti ,godine i spol.Utvrđeno je da muškarci obolijevaju češče do 50-te godine,a žene nakon menopauze.Pritisak se reguliše različitim promjenama načina života.Lagani oblici hipertenzije liječe se uglavnom kako je već navedeno u početku, ona 4 neprijatelja treba kontrolisati.

Oznake: tlak, pritisak, srce


- 22:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Eliksir

Svi se odmah pitaju šta je to?Veoma efikasan napitak koji je svakome dostupan,a koji za par minuta organizmu puni baterije.Jedna kašika meda ili matične mliječi s medom(iskusni pčelari prave tu smjesu) pomiješati sa jednom čašom mlake vode.U to dodati po želji nekoliko kapi soka limuna,a može i cimeta tek narendanog...ovo je dobro posebno za pušače i one koji ne doručkuju odmah kada ustanu.Terapija treba da traje dugo,zbog našeg zdravlja, a sama priprema nije nimalo teška,za minut je sve spremno.Vidi još

Oznake: eliksir, mladost


- 22:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Potencija,ima li lijeka?

Šta će se desiti ako ovo probate.Ili će biti ili neće biti.Ako partnerka ne može ništa da učini da bude kako treba,onda se lijek mora potražiti u prirodi.U prvom dijelu je napisano šta sve može pomoći u toj situaciji,nelagodnoj,u kojoj se muškarac osjeća tako mali i bezvrijedan.Tu može pomoći psihički momenat,mora se biti uvjeren da se to neće desiti,zatim ne razmišljati puno o tome već o onome kako će ti biti lijepo.Tu je i priprema s pićem i jelom onim koji najviše volite,maženje i dr.a ne odmah navaliti misleći kako neće uspjeti ako bude odugovlačio.Ne treba to gledati kao fizičko,već kao ljepotu i nešto u čemu će dvoje da uživaju(nekada ih je i više). Od prirodnih sredstava prošli put je navedeno dosta,a sada samo da se dopuni .Važne su ljekovite trave kao što je maslačak koji upravo izlazi,raste i cvjeta,recepte o tome kako se pravi imate na internetu u izobilju,zatim je tu i kopriva ili žara,i ne treba puno pisati o njoj,ali se zna da popravlja krvnu sliku,tako i cirkulaciju,tj. ove dvije travke tjeraju krv na periferiju,tako da bi u ovom našem slučaju bile od koristi.Uz ovaj čaj ide malo meda ,ko smije da ga troši.Zatim više kretanja,jer to stvara volju,koja šalje mozgu impulse za ono što vi želite,znači morate i misliti o seksu ,kako bi podigli moral.Opet treba naglasiti ,ništa ne može preko noći,ali uz ovo i smirenu psihu dolazi rezultat,koji se ne smije propustiti.Za sada toliko.Saznaj više

Oznake: potencija


- 22:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Glina liječi sinuse

Potrebno je negdje iskopati gline ili je kupiti u apoteci.Zamijesitti glinu i ostavti tri sedmice da sazri.Zatim prije upotrebe se zamijesi sa mineralnom vodom količina koja vam je potrebna ,potrebno je da je ugrijete na 4o stepeni kako bi je sterilisali i da biste mogli saviti obloge na oboljele sinuse.Preko toga se stavi folija i frotir i drži se 15 minuta.Tako glina čisti sinuse.PRIRODA I PRIRODNO LIJEČENJE

Oznake: sinusi, glina


- 22:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Prizivanje duhova I dio

Nekad davno ljudi su bili mnogo znatiželjni i što bi mi sada rekli "naivni u svom vjerovanju".Mene lično su ubjeđivali da to probam,ja po malo kukavica a po malo nevjerica nisam probala.Ima raznih načina prizivanja duhova ,al ovaj mi je baš nešto grrrrrr.... Osoba koja hoće da vidi svoju sudbinu ili svog suđenog, radila je ovako.
Noć punog mjeseca,treba da pozoveš duha umrle osobe za koju misliš da je prema tebi prijateljski naklonjena bila.Staviti čašu vode na sto.U nju staviti vjenčanu burmu sa strana upalti svijeće, ugasiti svijetlo i staviti veće ogledalo ispred sebe i čaše tako da u ogledalu vidiš dno čaše i u njemu burmu. Kad je sve spremno treba kleknuti ispred stola i govoriti:Pozivam duha (ime tog duha),tako tri puta.Ako je duh tu ,voda u čaši se malo zatalasa.I tako govoriti dok se to ne desi. Kad se to primjeti postavljaju se pitanja,a odgovori se vide u krugu burme.Uglavnom su to konkretna pitanja.Kao npr ,ko ti je suđeni?Vidjet ćeš njegov lik u burmi na ogledalu ,ili nekog od njegovih roditelja.
I kad ti bude dosta morat ćeš na isti naćin da vratiš duha tamo odakle je došao i da ga zamoliš da ti oprosti što si ga uznemiravao. U toj sobi tu noć ne bi trebao niko da spava.Ja nisam to probala ,a vi ako smijete samo izvolite.

Oznake: duhovi, bajanje


- 22:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Fizikalne terapije


Fikikalne terapije mogu pomoći.Poštro ima više vrsta pomoći kada se javite svom fizijatru,jer sve zavisi od vašeg problema.Kom mene je bio problem bola između plećki te gušenja u vratnim žilama.Dobio sam pet dana trerapije od magneta,vakuma i tensa.Dok masaža nije uključena akao to bi trebala biti sljedeća faza liječenja mog problema.međuitim već poslije prvog dana te drugog bilo je sve drugačije i bolje.

Terapija djeluje.Bilo je tu pacijenata koji kažu da im ne djeluje nešto posebno,alil zavisi i kakav jwe problem.za moj problem je riješeno,onaj do mene ima problem meniskusa i teško je riješiti izglodan zglob i kosti koje češu jedna od drugu.
Rekao sam mu neka masira nekim mehlemom sa možda kozijim salom i maslinovim uljem, jednom mom poznaniku je pomoglo.On je još podvezao ispod koljena neki kaiš i hoda normalno.Kako u koga i od slučaja do slučaja.Nekome pomogne a nekome ne.

- 22:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Pomoć kod bolesti živaca

-Čaj od Gospine trave pomaže kod proljeva, oštečenja živaca i sl. živčanih tegoba.
-Dvije glavice crnog luka sameljemo i taj sok popijemo prije spavanja. To se radi svake večeri dok bolest ne prođe.
-Česte šetnje na čistom zraku.
-Liječenje ishranom.
-Od zobi sami možete napraviti odličan lijek za živce: nekoliko tek dozrelih stabljika zobi treba samljeti ili na drugi način usitniti, dobivenu zelenu kašu treba preliti toplom vodom i ostaviti da odstoji oko 2 minute, ocijediti i zasladiti medom, ovako pripremljen napitak ubrzo će smiriti živce.
Može se pripremiti i na drugačiji način: samelju se zobene stabljike s bobicama grožđa ili rozina ( cvebe), prelije se toplom vodom, pusti da odstoji oko 2 minute, i onda ocijediti. Na taj način je napitak već zaslađen. A ako se pije duže vrijeme, živci se preporode i smire dobivajući novu snagu.
-Jedna Njemačka ekipa preporučuje valerijanu za liječenje nervnih bolesti i tegoba kao posljedica tjeskobe, uznemirenosti, neuroza, stresa, nesanice itd.
.više>>>>

Oznake: živci


- 22:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Jetra

Šta je jetra?Boli li jetra?Ima li lijeka z anjene tegobe i bolesti?Tu ima dosta pitanja,ali i dosta odgovora.Znam da dosta ljudi ima problema sa jetrom,naročito hepatitis B i C,to toliko okupira inficiranog virusom da samo misli o tome.Ovdje je opisano nekoliko savjeta interesantnih za svakoga.Jetra je jedini organ koji se regeneriše,obnavlja.Jedan pijanac kaže,imam alkoholnu jetru,pijem i pijem danima,kada osjetim da me nešto žulja sa desne strane,ja prestanem piti 40 dana.Tada se liječim,jedem mlad sir sa sirišta. Uz to pije neke čajeve kao što je maslačak i konjogriz i još neke i eto .Obnovi kaže jetru.I opet pije,ali neki alkoholičari ne mogu da ne piju. Ovaj uvod sam čuo od jednog čovjeka,ne znam je li to tačno ,iako postoji mogučnost.Viđam tog čovjeka ,uvijek je pijan. Ja ne pijem alkohol,ali imam drugih problema sa jetrom,i liječim je 4 godine od virusa,kako po bolnicama tako i kod kuće.U dobrom je stanju jetra,ali kada pojedem ili popijem nešto što nisam trebao onda to osjetim u desnom rebarnom luku.Sasvim je drugi problem imati problema s jetrom bez virusa i drugačije s virusom.
Saznaj više

Oznake: jetra, hepatitis


- 22:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Kako se riješiti bradavica

Ovo je problem mnogih.Mnogi ne mogu ovo riješiti.Meni se desilo slično,i neki dan jedan čovjek kaže,uzmi puža golaća i namaži bradavice s njim,tako nekoliko dana ili noći.Sve bradavice nestanu. To još nisam probao,ali sam probao, one bradavice ,koje vise da vežem koncem svilenim,tako da im ne dolazi dotok krvi,i stalno se steže konac i za dan se osušila.Jer ja sam ubrzao taj proces cinkovom masti ,preko noći je otpala,stvrdla se kao kamen.Sada je tu samo mali ožiljak,tačkica. Od jedne žene sam sazanao da je sapunom za veš/kabaš/mazala oko bradavica deset dana i sve su nestale.ima tih slučajeva raznih i svi rade dobro.
I još samo ovo,bijeli luk i to treba probvati,neko je to koristio spolja,ali može se i piti sok luka i limun arazrijeđen vodom1:10,bradavice nestaju same.Ovaj recept ima na blogu vezano za imunitet.
Ako ima neko nešto što je probao i uspio neka komentariše,svi savjeti dobro dođu,a u nastavku Saznaj više

Oznake: bradavice, recepti


- 15:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Svibanj 2015 (1)
Siječanj 2015 (11)
Listopad 2014 (2)
Rujan 2014 (1)
Veljača 2014 (4)
Prosinac 2013 (1)
Studeni 2013 (1)
Kolovoz 2013 (3)
Svibanj 2013 (5)
Travanj 2013 (9)
Ožujak 2013 (23)
Veljača 2013 (14)
Siječanj 2013 (10)
Prosinac 2012 (1)
Kolovoz 2012 (2)
Lipanj 2012 (2)
Svibanj 2012 (3)
Travanj 2012 (3)
Ožujak 2012 (2)
Veljača 2012 (1)
Listopad 2011 (1)
Ožujak 2011 (3)
Prosinac 2010 (3)
Listopad 2010 (5)
Rujan 2010 (3)
Kolovoz 2010 (2)
Srpanj 2010 (3)
Lipanj 2010 (3)
Svibanj 2010 (6)
Ožujak 2010 (3)
Veljača 2010 (3)
Prosinac 2009 (1)
Studeni 2009 (1)
Listopad 2009 (1)
Opis bloga
............................
Ovdje će biti opisano moje zanimanje za prirodne ljepote kao štu su ljekovite trave,sama priroda,piramide,razne fotke,briga o zdravlju,liječenje nekih bolesti prirodnim putem,razni doživljaji moji i drugih koji su doživjeli zdravstvene nevolje i td...Prije bilo koje upotrebe nekih od navedenih savjeta ili recepata bolje je prvo se posavjetovati sa vašim liječnikom.Poruke možete slati na meil: omangogle@gmail.com


Simpa blogovi:
Početna stranica
neplodnost
Istina je
hepatitis abc
Tajne života
Tajne potencije
Početna stranica

ostalo:
Gatanje
Zabavnik
Piramide u Bosni
Piramida Rtanj
......
Želudac
Eksnoviteti za vas
Prirodno liječenje
Depresija,tjeskoba
Hepatitis
Besplatne stvari
Posao,zajam,banke





Tačno vrijeme