subota, 07.10.2017.

Ulijenjeni katolički poglavar

Image and video hosting by TinyPic

Evo križa Gospodnjega, bježite stranke protivnikove, pobijedio je lav iz plemena Judina, korijen Davidov, aleluja!Kroz turbulentnu tisućljetnu povijest ovog naroda, Crkva u Hrvata oduvijek je bila zaštitnica ne samo katoličkog, već uopće i kulturnog identiteta hrvatskog naroda. Upravo svećenici su bili ti, koji su osnivali prve škole i gimnazije, hospicije, sirotišta, pučke kuhinje, koji su omogućavali školovanje djeci iz siromašnih obitelji, koji i danas koliko toliko drže na okupu obitelji.

Svi svećenici crkve u Hrvata, svojim tisućljetnim trudom oko katoličkog naroda, ne mogu nadoknaditi štetu koju može nanijeti jedan lijeni crkveni poglavar svojom indolentnošću, indiferentnošću i lijenošću!

Bozaniću,

Nikog od nas (osim pohlepnih političara), nije briga što o svom ionako nepostojećem identitetu misli Europa, kao što ni Europu nije bilo briga za naš embargo. Nisu hrvatski branitelji dali svoje živote zato da bi nam ta i takva Europa mijenjala nacionalni sastav svojim birokratskim odlukama! Zato izvoli brinuti o mišljenju svog naroda, a ne podilaziti korumpiranim političarima, koji bi prodali svoju mater za šaku eura.

Jednom odmetnute vjernike nećeš lako vratiti, a kad ih više ne bude, tko će ti financirati plaću i garderobu?

Stoga ti poručujem, dosta je bilo tog javašluka! Uhvati se posla više! Diži svoju lijenu stražnjicu u zaštitu hrvatskog kulturnog identiteta i katoličke vjere hrvatskog naroda u hrvatskoj državi! U protivnom pusti nekog drugog da brine o hrvatskom narodu, a ti se već jednom miči sa svete stolice! Nije ti je babo ostavio u amanet.

(Ako ne kužiš što je amanet, pitaj Merkelicu da ti prevede, ona je tome već poučila Plenkija, pa može i tebe. Po tvojoj povijesnoj šutnji vidi se da ste svi vi isti koš, prodane duše, koje rasprodaju sve hrvatske svetinje!)
- 14:47 - Reci nešto lijepo (18) - Isprintaj - #


<< Arhiva >>