LEVATI - štorije

10.05.2006., srijeda

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

nacionalno piće u levata ballantine aka nektar


kako nas je DEL_REY upoznao sa vozačkim karaktersitikama evo malo i ostalih karakteristika


Del_REY – hvali se da može popit milijone galona. Al u zadnje vrime ga svako malo kidnapiraju vanzemaljci. Poznat je po tome šta miša piće od nektara pa do piva. Prije nego ga smanta i počne padat s nogu počinje primjenjivat CIMINU šutnju što se manifestira pogledom u daljinu i orošenim čelom. Nakon toga slijedi čudesan efekt majke prirode, predivna fontana uz zvučne efekte. Tribalo bi ga priko lita stavit na rivu da glumi bajamontušu. Jedini levat za kojega postoje inkriminirajući dokazi na COOLEROVOM mobitelu, jedini levat koji je apsolutni fontanski rekorder, jedini levat koji je ulazio u svoju kuću, te zatim u krevet uz pomoć drugih levata, jedini levat koji pijan hoda nag po kući, jedini levat koji izvodi fontane po autima, jedini levat... dosta je neću više


MENTOR – prilikom konzumiranja većih količina alkohola, on počne otvarati dušu i povjerava stvari koje je dugo držao u sebi npr. šetnjica s kvakom po žnjanu, kad je pijan voli vozit i uglavnom preferira da broj ljudi u autu bude veći od 7. Da je pijan prepoznat će te ga i po njegovom karakterističnom plesu



B.B – i on kaže da može popit galone, uglavnom vodi statistiku koliko je popija te večeri jer je skužia da posli određenog galona slijedi fontana, koja mu se u zadnje vrime sve rjeđe javlja. U davnoj prošlosti je vraćajući se doma naišao na prepreku zatvorenih kućnih vrata. Pa je naopako gurao ključ u bravu i čudio se zašto se vrata ne otvaraju.Jebavajući mater ključu i vratima odlučio je odjebati i ključ i bravu i poslužiti se starim dobrim zvonom, probudia ukućane u 5 uri ujutro, govoreći brava je svemu kriva.


DEKAN - poznat po tome šta slabo podnosi alkohol, dovoljne su male količine da ga omame. Ima osjetljiv želudac i izbjegava pivo. Omiljeno alkoholno piće mu je breezer od ananasa. Ali kad ga otmu vanzemaljci onda radi čuda! U anale ulazi slučaj kada je u svojoj ulici u cik zore svirao imaginarnu gitaru uz melodiju NIJE HTJELA posvećenu uličnoj svjetiljki ( svjedok TAJNIK LEVATA) Ponekad zna biti i agresivan što će nam potvrditi VIKTOR DRAGO koji je na svojoj glavi osjetio DEKANOV GNJEV u obliku teče u glavu. Za sve pijane levate koji se nađu u bliskom kontaktu s bebama(misli se na ženske, nikako pedofiliju) npr. misionarski položaj i fontana je na vidiku patentirao je sustav zaštite tzv. RAVANELI - način funkcioniranja je poznat samo levatima.


DELA - najpoznatiji je po jednom novogodišnjem iskustvu. Priča ide otprilike ovako. Doček nove 2004 god. u jednom kafiću, akteri ŠPACO, B.B.,DELA, CIMA i DEKAN koji je bio za šankom i pripremao jebene alkoholne kombinacije. Nakon novogodišnjeg čestitanja mnogobrojnih galona alkohola DELI se gubi svaki trag. Nakon što ga nije bilo već nekoliko sati LEVATI su se zabrinuli. Tada je drug ŠPACO preuzeo inicijativu i uzviknuo: Drugovi vrijeme je da se nešto poduzme! Formirao je malu ali mobilnu i omamljenu četu te su hrabro krenuli u potragu za nestalim DELOM. Već su se pripremili na najgore da će ga naći u jarku i već iskorištenog od strane vanzemaljaca i zamazanog fontanom, ali njemu nije bilo ni traga ni glasa po obližnjim kafićima. nije bilo druge nego da se izvidnica komadanta ŠPACE vrati na mjesto slavlja i smoči osušena grla. Već je bilo i vrijeme povratka kada se gomila jaketa, kaputa i ostale zimske robe koja se nalazila na separeima počela uzdizati. Gle iznenađenja! Ispod hrpe je izvirio DELA. Još dan danas traju rasprave da li je stvarno bio kidnapiran od vanzemaljaca ili je oridinirao po džepovima jaketa.

ŠPACO - Najdraže mu se napit posli mafijaških filmova ka šta su KUM, CARLITOV NAČIN, BITKA NA NERETVI i SUTJESKA i onda se takav zaputit u grad i sa gunom postrojavat sve koji mu se nađu na putu. Tada koristi poznate filmske citate kojima utjerava svima strah u kosti kao šta su ARE YOU TALKING TO ME, COME ON PUNK MAKE MY DAY i PREKO VODE DO SLOBODE.

CIMA - može popit velike količine nektara, iz šutnje prelazi u fazu osmijeha koji cijelu noć ne silazi s lica. Oko njega nikotin, a iz zvučnika trešti NIKOTIN. Skriva svoje fontane te dosta puta zna otić u wc i sa dva prsta izvest POTAKNUTU FONTANU.


DAWSA - Levat koji pije ka spužva, svakoj pivovari diže promet. Nije velika razlika kad je normalan i kad je kidnapiran. Jedino možda šta više sklekova može napravit kada je pod utjecajem piva. Nikad neće zaboraviti DEL_REYU kad ga je ovaj bezosjećajno bacio u portun, pozvonio na kućna vrata i utekao.

BRKO i TAJNIK ova dva levata spadaju u istu kategoriju. Žive obiteljskim životom i sve se manje susreću s vanzemaljcima. najdraža su im prigodna okupljanja kao šta su pirevi, osvajanje malonogometnih turnira, optičarska druženja, diplomiranja i ostale prigodne zabave na kojima se susreću s malim zelenima. Nikada neće prežaliti MAKIJEVOG famoznog jančića (koji iako je zaklan, oderan i ispečen još uvijek itekako brz i neuhvatljiv za sve levate) i priliku za opuštanjem.






DAWSA nam se danas žali da mu je blog u kurcu i da ga više neće posjećivat. DAWSA evo samo za tebe plavi anđeo, svi znamo da ti je on slaba točka

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
DAWSA I NEED A RIDE! CAN YOU HELP ME!!

dawsa klikni na sliku beba će ti bit veća








POZDRAV SVIM LEVATIMA!



B.B.




- 15:33 - Komentari (40) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2006  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

O levatima


Skupina polupropalih osobenjaka s visokim životnim ciljevima pokušava na ovaj način zabilježiti svoje svakodnevne dogodovštine.

definicija po Klaiću
levat, 2. mn. Levata, šatr.
1. običan, pošten čovjek, svatko tko ne živi šatrovačkim životom;
2. neiskusan drumski razbojnik; ubojica (slučajni, ne iz koristoljubja)




statistika posjeta

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Linkovi

Image Hosted by ImageShack.us
DEKAN

Image Hosted by ImageShack.us
B.B.

Image Hosted by ImageShack.us
ĆALE

Image Hosted by ImageShack.us
DAWSA

Image Hosted by ImageShack.us
DELA

Image Hosted by ImageShack.us
ŠPACO

Image Hosted by ImageShack.us
DEL_REY

Image Hosted by ImageShack.us
PRASAC (TAJNIK)

Image Hosted by ImageShack.us
BRKO

Image Hosted by ImageShack.us
COOLER

Image Hosted by ImageShack.us
CIMA