LEVATI - štorije

09.05.2006., utorak

Naj vozač


Zbog raznih nesuglasica, nerazumjevanja i raznih drugih pizdarija odlučih napisat post o Levatu naj vozaču. Cila stvar je u tome da Levati idu u Berlin i netko će tribat vozit kombi. Pa da krenemo od početka.


MENTOR-rikverc mu je nepoznanica, poznat još i kao vrlo nervozan vozač, mrzi žene za volanam, lak na jeziku i šakama, par puta se i potukao na semaforu, psuje, pljuje i ne bira sredstva, umjesto prve pomoći ima kvaku, prije neki dan ostao bez retrovizora, obožava vozit pijan i dečko za ekipu, ima sto života. "Pucaj u prsa"-uzrečica u nuždi, kombi nije nikad vozija, al uvjeren je da je najbolji izbor.

ŠPACO-vozi samo automobile made in Kragujevac i ruske proizvodnje. Vrlo loš vozač, imao više sudara od test vozača F1. Poznata je njegova anegdota kad je kupio plin, stavio ga u prtljažnik i hvalio se da vozi na plin. Pješaci su mu noćna mora. Prošlo ljeto vozio kombi bilderima sa TTTS, pa kao ima neko iskustvo. Jedamput je auto parkirao na ulazu u garažu (sa strane), a pošto su bila klizna vrata, svatko tko je uša u garažu opizdija mu je auto sa vratima, a to je stvarno velika garaža.

DELA-totalna nepoznanica. Krade ratkape po parkingu.

BRKO-vozi brzo, ali sigurno. Malo ga jebu ležeći policajci i mrlje po cesti, ali iskustvo je na njegovoj strani.

CIMA-vozi brzo i nesigurno. Najsigurniji je na zadnjem sjedištu, mrzi Niku Pulića i ograničenja. Voli vjetar u kosi i pogled u retrovizor. Od Splita do Zagreba izgovori dvi,tri rečenice maksimum, tj. odgovori na tri pitanja od postavljenih deset. Puši Lucky Strike. Dvi-tri Maje još pamte put to Vodica. Okuka tj. la curva je za njega nepoznanica

COOLER-nakon bliskog kontakta sa čistoćinim konjtenjerom vozi se avionom. Puše i na toplo.

DEL REY-obožava nektar, puno pije i namjerava kupit konja pa sa njim izlazit vanka, sve da zajebe policiju. Imao "bliski susret" sa voajerom na jebodromu. Položio vozački na srpski Božić. Jedan od najbolji izbora, naravno posli Brke.

Ovo su bili Levati koji idu u Berlin. Nisam mogao, a da ne napišem par crtica o onima koji ostaju u svojim jazbinama.

DEKAN-posvađao se sa cijenama benzina, pa vrlo rijetko vozi. Na semaforu obično koketira sa mlađim ženama. Mrzi kontrolore po autobusima, kartu uvik ima,al je ne timbraje.

BB-znakovi su mu nepoznanica, auto okreće po cesti i kad je suho. Loš vozač, lošiji od Špace. Prije godinu dana ima jeben udes, a ni kriv, ni dužan(kaže on). Svako veće raskrće je poznato kao "Šetalište BB-a". Ne može istovremeno vozit i slušat muziku. Slušajte sad ovo, jedamput je ostavio ključ u volanu i zaključao auto. Kako doma, ha? Onda je iša doma po rezervni ključ, izjeba se živ. Kad se konačno vratija, cili ponosan sida u auto, a auto nikako da upali. Da, da, ostavija je svitla upaljena i akumulator se istrošija, hehe. Onda opet doma, ma cirkus, za ne virovat.

TAJNIK-dobar vozač i kad pije i kad ne pije.

DAWSA-kreten, lak na mjenjaču, sjedala su mu uvik u ležećem položaju. Žmigavce daje rukama, a umisto trube se dere i divlja. Znoji se stalno pa je prozor non-stop otvoren. Na semaforu dobacuje svakakve prostakluke. Tipičan vozač vagona u rudniku. Radio je uvik ugašen, jer voli slušat ljude u drugim vozilima, mačke, pse i oponašat ih.

P.S. Onaj listić šta sam ujutro napravija za BB-a je dobitni.

DEL REY











- 22:54 - Komentari (76) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2006  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

O levatima


Skupina polupropalih osobenjaka s visokim životnim ciljevima pokušava na ovaj način zabilježiti svoje svakodnevne dogodovštine.

definicija po Klaiću
levat, 2. mn. Levata, šatr.
1. običan, pošten čovjek, svatko tko ne živi šatrovačkim životom;
2. neiskusan drumski razbojnik; ubojica (slučajni, ne iz koristoljubja)




statistika posjeta

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Linkovi

Image Hosted by ImageShack.us
DEKAN

Image Hosted by ImageShack.us
B.B.

Image Hosted by ImageShack.us
ĆALE

Image Hosted by ImageShack.us
DAWSA

Image Hosted by ImageShack.us
DELA

Image Hosted by ImageShack.us
ŠPACO

Image Hosted by ImageShack.us
DEL_REY

Image Hosted by ImageShack.us
PRASAC (TAJNIK)

Image Hosted by ImageShack.us
BRKO

Image Hosted by ImageShack.us
COOLER

Image Hosted by ImageShack.us
CIMA