LEVATI - štorije

24.05.2006., srijeda

KLIKNI NA DROLJU I ŠEVI VIRTUALNO
- 14:58 - Komentari (2) - Isprintaj - #

23.05.2006., utorak

ISPOVIJEDU životu nisam tražio puno.Igrati u Hajduka,za vrime tog igranja zbariti šta više sponzoruša i posli takvog načina života skrasiti se sa nekom ženom,naravno djevicom, i imati ajmo reći dvoje dice.Naravno da su se ovakve želje ispunile ne bi sada pisao o tome.I di se sada nalazim,imam 25 godina i jednostavnim rječnikom rečeno ne znam di sam bia a da se sićam.Studiram i nadam se uskoro završavam sa studijem prava,studij za koji mogu reći da mi nije baš po volji.Imajte na umu,nijedan drugi mi ne bi bia po volji,možda jezici, jer jednostavno jedino šta mi je po volji je nogomet.Dobro,ako bi sve palo u vodu razmišlja sam čak i o karijeri pornoglumca ali šta moji aduti, šta stare koke od 69,5 godina koje sam vidia u našim pornićima odvraćaju me od takvog čina.Čovjek kad-tad dođe do prekretnice u životu i mora odlučiti kako dalje.U mom životu je bilo više prekretnica,a trenutno se približava još jedna.Ostaviti se baluna i posvetit se drugim stvarima u životu za koje sam se školovao ili se u cijelosti posvetit balunu,dati sve od sebe,spremit se ovo lito i pokušati nešto napraviti jer bolje je i pokušati a ne uspjeti nego uopće i ne pokušati.I tako sam vam ja došao na jednu ludu ideju,ideju koja mi stoji u podsvijesti i čeka samo trenutak da se počne ostvarivati.Angažira bi kamermana,dovea bi ga na Marjan da me snima.Ja bi počea govorit u kameru,kako se zovem,da sam student prava,da mi je želja igrati u Hajduka,reći di sam sve igra,da sam bi 8-9 godina u mlađim kategorijama Hajduka i nakon takvog kraćeg izlaganja kazati da sam snimia ovu malu reportažicu o sebi kako bi bia pozvan na pripreme Hajduka pa da mi daju šansu da igram nogomet ili da ga se ostavim tj, nastavim igrati rekreativno u nižim ligama.I takvu snimku bi poslao upravi i treneru Hajduka kao i sportskoj emisiji na lokalnoj televiziji pa da se i cjelokupna javnost upozna sa mojim željama.Naravno bit će crnjenja ali bit će i odobravanja.Sve u svemu barem ću znati da sam pokušao da radim ono šta jedino volim raditi u životu a to je igrati nogomet.Pozdrav svim levatima od SEXY COOLA
- 23:27 - Komentari (8) - Isprintaj - #

17.05.2006., srijeda

Profesorica Sanja


--------------------------------------------------------------------------------

Image Hosted by ImageShack.usNajzgodnija profesorica u školi je Sanja, profesorica hrvatskog i moja razrednica. Ima tridesetak godina, muža Antu i dvoje male djece. Visoka je i pomalo krupna (jakih kostiju), no nije ni najmanje debela. Fantastično je zgodna. Ima prelijepe ogromne sise, prave grudi boginje plodnosti.

Guza joj je dobra i povelika, ima one široke kukove stvorene za rađanje. Noge su joj divne, ne znaš što je više seksi na tim dugim nogama: lijepo oblikovane potkoljenice ili snažne butine. Lice joj je krasno, pomalo rusko sa istaknutim jagodicama, kosa crvenkasta i valovita uvijek u nekoj punđi. No profesorica Sanja ne ističe previše svoj seksipil.

Oblači se uvijek pomalo staromodno: kostimi sastavljeni od sakoa i suknje do koljena. Kad dođe ljeto skine sako, a ispod je do grla zakopčana bijela košulja. Nikad nikakvog dekoltea, nikad da suknju digne do sredine butina. To mi je bilo naročito seksi. Dosta mi je bilo poluljepotica koje hodaju polugole. Sanja je pravi zgoditak. O njoj nije bilo nikakvog trača, nikakve joj avanture nisu pripisivali. To me je još vise palilo.

Pune sam četiri godine, satove hrvatskog pratio s dignutim kurcem. Dovoljno je bilo da joj čujem onaj mazni, zaneseni glas pa da mi se digne. Još kad krene šetati kroz razred... Iz hrvatskog sam uvijek imao tri. Pismene zadatke sam uvijek pisao vrlo kratke; ni cijelu jednu stranicu. A profesorica Sanja je voljela one duge trostrane zadatke koje su pisale debele štreberke. Kroz srednju školu guzio sam samo svoje vršnjakinje. Bilo je OK, no ja sam želio stariju, ali još dobru pičku. Želio sam pičku koja je rađala, koja se jebe već desetak godina, iskusnu dobru pičku. Želio sam profesoricu Sanju.

U drugom polugodištu četvrtog razreda. Moj je pismeni opet bio kratak. Ovako sam napisao:

"Ponedjeljak je ujutro, ti radiš drugu smjenu i još uvijek slatko spavaš. Ante je otišao na posao i odveo djecu u vrtić. Ja otključavam vrata, svlačim se i uvlačim se u tvoju bračnu postelju. Ti se prevrćeš u nemirnom snu. Ruka ti udara u moja prsa. Kliziš dlanom prema dolje do moje nabrekle kurčine. Zatvorenih očiju, dok žmiriš u nekom polusnu, nabijaš se na njega: svršavaš, svršavaš, svršavaš, svršavaš kao nikad do tad. Još uvijek žmiriš dok me ljubiš u obraz i šapućeš mi: Ante, nikad za deset godina nisi bio bolji. Odmah zatim opet zaspiš. Primjećujem to po tvom mirnom disanju. Obrišem kap sperme sa vrha glavica o tvoje usnule napućene usne i odijevam se. Iz predsoblja se još jednom okrenem da te pogledam. U snu se oblizuješ."


Na idućem satu čitala je ocjene. Kad je došla do mene vidno se zarumenila i rekla da sam dobio pet. Tad sam znao da ću je pojebati.

Prekosutra, nakon sata hrvatskog prišao sam joj i rekao kako imam problema i kako bi želio razgovarati s njom.

- Kakvih problema? - upitala me…

- Intimnih problema - rekao sam.

Dođi kod mene kući u ponedjeljak ujutro da vidimo taj problem, rekla je i potapšala me po zatvaraču 'leviski'. Dlan joj se odbio o moju krutu kurčinu.

- Veliki problem - dodala je.

U ponedjeljak u osam ujutro zvonio sam na njezinim vratima. Otvorila mi je u fantastično uskom bijelom bodiju koji su njezine bradavice oslobođene grudnjaka dodatno zatezale, i mikro minici.

- Čekam te već sat vremena. Da vidimo taj problem - rekla je.

Izvukao sam kurčinu.

- Kakav ljepotan, ne bih te zamijenila s Antom ni u snu - rekla je, i odmah ga se dočepala.

Prvo mi je hrapavom sredinom jezika lizala glavić, a onda ga je koliko je mogla uvukla usta. Kakva pušiona. Nitko ne zna što je pušenje dok mu Sanja ne puši.

Ja sam joj za to vrijeme milovao sise, a ona bi ga povremeno vadila iz usta, ljubila i govorila:

- Kakav ljepotan!

Skinuo sam joj zatim bodi, položio je na krevet i stavio joj kurčinu među sise.

- Jebi me u sise - govorila je.

- Miluj se sama kako si se milovala kad si čitala moj pismeni - rekao sam.

Image Hosted by ImageShack.usOna je tako stiskala svoje velike sise, a mom je kurcu bilo iznimno lijepo u tom sendviču. Bojao sam se da ne svršim prerano među tim vrelim sisama. Zato sam joj svukao minicu i natopljene gaćice i nabio joj ga u pičku. Dok sam je guzio rekao sam:

- Kolike su ti sise, sigurno ih možeš sama lizati.

Ona ih je bez riječi uzela odozdo, pridigla i sisala si bradavice. Ja sam je zato vrijeme furiozno guzio. Dahtala je, grizla si bradavice, miješala guzovima. Počela je eksplozivno svršavati. Ja sam ga tad izvadio sekund prije no što sam i sam svršio. Bacio sam veliki mlaz sjemena na njezine sise, a ona je željno, kao da joj od toga život zavisi, lizala tu spermu.

Kad smo se malo odmorili nabio joj sam ga u šupak, a na kraju je opet primila metak u picu.

Zajedno smo otišli u školu. Ja s jedne, ona s druge strane katedre. Sreli smo se, kao, idući prema školi.


Na satu hrvatskog tražila je dobrovoljca da joj pomogne da napravi izvještaj za tromjesečje, a zatim je rekla:

- Zašto bi to uvijek bili isti dobrovoljci, i pokazala prstom na mene.

Glupani iz razreda su mi se smijali, no da su samo znali kakav smo obiman izvještaj ja i Sanja te večeri pravili – trajalo je do ponoći!

Prenio: zna se

- 20:14 - Komentari (12) - Isprintaj - #

16.05.2006., utorak

Jonnyjev kutak

Za sve levate, a osobito za Dekana jedan jeben listić

Volandri-Pashanski 1(1.35)smijeh
Acasuso-Greul S 1(1.35)smijeh
Horna-Mirnyi M 1(1.5)headbang
Monfils-Murray A 1(1.45)headbang
Shaughnessy-Wozniak 1(1.35)smijeh
Penneta-K.Bondarenko 1(1.3)smijeh
Safina-Pous Tio L.1(1.3)smijehMolio bi i starog dobrog Tajnika da pokuša sa:

Rosenborg-Odd Grenland 1(1.5)headbang
Sparta-Brno 1(1.3)smijeh
LASK-Karnten 1(1.45)smijeh
Berlocq-Kindlmann 1(1.45)smijeh
Tipsarević-Burgsmuller L 1(1.5)smijeh
Chakvetadze-Morigami 1(1.2)smijeh

- 00:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

12.05.2006., petak

Jonnyjev kutak

Vratija sam se. Sutra vjerovatno idem na vikendicu, pa sam sastavio jedan listić za Tajnika

Teplice-Most 1(1.4)smijeh
Dinamo-Hajduk 1(1.6)smijeh
FC Liverpool-West Ham 1(1.65)headbang
Bayern Munchen-Dortmund 1(1.6)headbang
Arka Gdynia-Polon.Warszaw 1(1.4)headbang
Din.Bukurest-Vaslui 1(1.25)headbang
Bacau-Sport.Bukurest 2(1.5)smijeh


Ovaj vikend sam podbacio,priznajem.
- 23:24 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Odjebi zauvijek ili bar za neko vrijeme

Svima nam je poznata neugodna situacija. Želimo prekinuti vezu ali ne znamo kako.
Nekako nam je u k***u totalno sjebat žensko biće jer u budućnosti nikad se ne zna – ako se digne batina, a pri ruci nam nije teglica toplog džema ili meda, možemo bit isfrustrirani, neugodni u društvu, zajedljivi i općenito nagli u ponašanju za vrijeme trajanja stanja koje u žargonu nazivamo: nejebica ljuta. Stoga ipak želimo ostati u relativno dobrim odnosima kako bi ostavili prostora za neobvezno umakanje hrenovke u senf, batine u slabine, kobase među - zna se, johnnya u kutak, dicka u pika.... Zato sam napravio pismo koje funkcionira u svakom slučaju. Pismo nije namjenjeno osobama mentalno mlađima od 13 godina i realno starijima od 30.(lud) Prvo izlazi:

Pismo za Njega (od Nje), da znate što vas čeka.

Dragi
……….............,nažalost, moram ti priopćiti jednu vijest. Ovo ti pismo pišem jer ne želim s tobom. Ono što mi je kod tebe uvijek smetalo je tvoj . Ni u kod tebe već odavno nije kako bi moralo biti. Tvoj ti je puno važniji nego ja. Trebaš se već jednom Čak i tvoji smatraju
da ja zaslužujem nešto Trebala sam te već odavno Tvoj je daleko bolji nego ti. A osim toga je njegov je puno nego tvoj. On ima ono što tebi nedostaje – a to je I zato sam odlučila da___________________________


Sljedeći post je: Pismo za Nju (od NJega)


Mentor

- 10:57 - Komentari (11) - Isprintaj - #

11.05.2006., četvrtak

Jonnyjev kutak

Obavjest svim Levatima i onima koji to nisu. Od sutra pa u naredna dva tjedna radim nešto kroz jutro (osim vikendom), pa ću malo zapostavit Jonnyjev kutak. Viđat ćemo se ovako navečer, al nije to to, jer kao što sami znate prava ponuda izlazi tek ujutro. Potrudit ću se da jedan od levata napiše "kutak" po mojim uputama, kad me ne bude kroz jutro.

Bugarska-Škotska 1x(1.32)headbang
Inter-Roma 1x(1.16)smijeh
Esbjerg-Randers Freja(2) 1(1.75)headbang
Navarro Pas.-Vemić 1(1.45)smijeh
Loit-Šprem 1 (1.65)smijeh
Montanes-Economidis 1 (1.3)headbang


- 00:14 - Komentari (9) - Isprintaj - #

10.05.2006., srijeda

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

nacionalno piće u levata ballantine aka nektar


kako nas je DEL_REY upoznao sa vozačkim karaktersitikama evo malo i ostalih karakteristika


Del_REY – hvali se da može popit milijone galona. Al u zadnje vrime ga svako malo kidnapiraju vanzemaljci. Poznat je po tome šta miša piće od nektara pa do piva. Prije nego ga smanta i počne padat s nogu počinje primjenjivat CIMINU šutnju što se manifestira pogledom u daljinu i orošenim čelom. Nakon toga slijedi čudesan efekt majke prirode, predivna fontana uz zvučne efekte. Tribalo bi ga priko lita stavit na rivu da glumi bajamontušu. Jedini levat za kojega postoje inkriminirajući dokazi na COOLEROVOM mobitelu, jedini levat koji je apsolutni fontanski rekorder, jedini levat koji je ulazio u svoju kuću, te zatim u krevet uz pomoć drugih levata, jedini levat koji pijan hoda nag po kući, jedini levat koji izvodi fontane po autima, jedini levat... dosta je neću više


MENTOR – prilikom konzumiranja većih količina alkohola, on počne otvarati dušu i povjerava stvari koje je dugo držao u sebi npr. šetnjica s kvakom po žnjanu, kad je pijan voli vozit i uglavnom preferira da broj ljudi u autu bude veći od 7. Da je pijan prepoznat će te ga i po njegovom karakterističnom plesuB.B – i on kaže da može popit galone, uglavnom vodi statistiku koliko je popija te večeri jer je skužia da posli određenog galona slijedi fontana, koja mu se u zadnje vrime sve rjeđe javlja. U davnoj prošlosti je vraćajući se doma naišao na prepreku zatvorenih kućnih vrata. Pa je naopako gurao ključ u bravu i čudio se zašto se vrata ne otvaraju.Jebavajući mater ključu i vratima odlučio je odjebati i ključ i bravu i poslužiti se starim dobrim zvonom, probudia ukućane u 5 uri ujutro, govoreći brava je svemu kriva.


DEKAN - poznat po tome šta slabo podnosi alkohol, dovoljne su male količine da ga omame. Ima osjetljiv želudac i izbjegava pivo. Omiljeno alkoholno piće mu je breezer od ananasa. Ali kad ga otmu vanzemaljci onda radi čuda! U anale ulazi slučaj kada je u svojoj ulici u cik zore svirao imaginarnu gitaru uz melodiju NIJE HTJELA posvećenu uličnoj svjetiljki ( svjedok TAJNIK LEVATA) Ponekad zna biti i agresivan što će nam potvrditi VIKTOR DRAGO koji je na svojoj glavi osjetio DEKANOV GNJEV u obliku teče u glavu. Za sve pijane levate koji se nađu u bliskom kontaktu s bebama(misli se na ženske, nikako pedofiliju) npr. misionarski položaj i fontana je na vidiku patentirao je sustav zaštite tzv. RAVANELI - način funkcioniranja je poznat samo levatima.


DELA - najpoznatiji je po jednom novogodišnjem iskustvu. Priča ide otprilike ovako. Doček nove 2004 god. u jednom kafiću, akteri ŠPACO, B.B.,DELA, CIMA i DEKAN koji je bio za šankom i pripremao jebene alkoholne kombinacije. Nakon novogodišnjeg čestitanja mnogobrojnih galona alkohola DELI se gubi svaki trag. Nakon što ga nije bilo već nekoliko sati LEVATI su se zabrinuli. Tada je drug ŠPACO preuzeo inicijativu i uzviknuo: Drugovi vrijeme je da se nešto poduzme! Formirao je malu ali mobilnu i omamljenu četu te su hrabro krenuli u potragu za nestalim DELOM. Već su se pripremili na najgore da će ga naći u jarku i već iskorištenog od strane vanzemaljaca i zamazanog fontanom, ali njemu nije bilo ni traga ni glasa po obližnjim kafićima. nije bilo druge nego da se izvidnica komadanta ŠPACE vrati na mjesto slavlja i smoči osušena grla. Već je bilo i vrijeme povratka kada se gomila jaketa, kaputa i ostale zimske robe koja se nalazila na separeima počela uzdizati. Gle iznenađenja! Ispod hrpe je izvirio DELA. Još dan danas traju rasprave da li je stvarno bio kidnapiran od vanzemaljaca ili je oridinirao po džepovima jaketa.

ŠPACO - Najdraže mu se napit posli mafijaških filmova ka šta su KUM, CARLITOV NAČIN, BITKA NA NERETVI i SUTJESKA i onda se takav zaputit u grad i sa gunom postrojavat sve koji mu se nađu na putu. Tada koristi poznate filmske citate kojima utjerava svima strah u kosti kao šta su ARE YOU TALKING TO ME, COME ON PUNK MAKE MY DAY i PREKO VODE DO SLOBODE.

CIMA - može popit velike količine nektara, iz šutnje prelazi u fazu osmijeha koji cijelu noć ne silazi s lica. Oko njega nikotin, a iz zvučnika trešti NIKOTIN. Skriva svoje fontane te dosta puta zna otić u wc i sa dva prsta izvest POTAKNUTU FONTANU.


DAWSA - Levat koji pije ka spužva, svakoj pivovari diže promet. Nije velika razlika kad je normalan i kad je kidnapiran. Jedino možda šta više sklekova može napravit kada je pod utjecajem piva. Nikad neće zaboraviti DEL_REYU kad ga je ovaj bezosjećajno bacio u portun, pozvonio na kućna vrata i utekao.

BRKO i TAJNIK ova dva levata spadaju u istu kategoriju. Žive obiteljskim životom i sve se manje susreću s vanzemaljcima. najdraža su im prigodna okupljanja kao šta su pirevi, osvajanje malonogometnih turnira, optičarska druženja, diplomiranja i ostale prigodne zabave na kojima se susreću s malim zelenima. Nikada neće prežaliti MAKIJEVOG famoznog jančića (koji iako je zaklan, oderan i ispečen još uvijek itekako brz i neuhvatljiv za sve levate) i priliku za opuštanjem.


DAWSA nam se danas žali da mu je blog u kurcu i da ga više neće posjećivat. DAWSA evo samo za tebe plavi anđeo, svi znamo da ti je on slaba točka

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
DAWSA I NEED A RIDE! CAN YOU HELP ME!!

dawsa klikni na sliku beba će ti bit veća
POZDRAV SVIM LEVATIMA!B.B.
- 15:33 - Komentari (40) - Isprintaj - #

Jonnyjev kutak

Jučer je jedan listić bio dobitni, pa nastavljamo sa prognoziranjem

Slavia-Banik 1(1.55)smijeh
Cork City-Cobh R 1(1.3)headbang
Almagro-Acasuso 1(1.55)smijeh
F Gonzalez-Youzhny 1(1.35)smijeh
Vik R-Quahabl 1(1.35)smijeh
Gremelmayr-Kralert 1(1.45)smijeh
Petrova-Zvonareva 1(1.3)smijeh
N.Li-Vierin 1(1.4)smijeh
A.Bondarenko-Czink 1(1.55)smijeh


Ima malo više parova, pa nikako ne stavljat više od 50kn.

-6.5/Hingis-Schruff 2(1.8)smijeh
-5.5/Schnyder-Ani 1(1.8)smijeh
-4.5/Groenefeld-Castano 1(1.8)headbang
-3.5/A.Bondarenko-Czink 1(1.8)smijeh
-6.5/Federer-Starace 2(1.8)smijeh
19.5/Nadal-Volandri 2(1.8)
headbang

Klasičan listić za uložit 30kn i uzet novce.

DEL REY
- 11:28 - Komentari (4) - Isprintaj - #

09.05.2006., utorak

Naj vozač


Zbog raznih nesuglasica, nerazumjevanja i raznih drugih pizdarija odlučih napisat post o Levatu naj vozaču. Cila stvar je u tome da Levati idu u Berlin i netko će tribat vozit kombi. Pa da krenemo od početka.


MENTOR-rikverc mu je nepoznanica, poznat još i kao vrlo nervozan vozač, mrzi žene za volanam, lak na jeziku i šakama, par puta se i potukao na semaforu, psuje, pljuje i ne bira sredstva, umjesto prve pomoći ima kvaku, prije neki dan ostao bez retrovizora, obožava vozit pijan i dečko za ekipu, ima sto života. "Pucaj u prsa"-uzrečica u nuždi, kombi nije nikad vozija, al uvjeren je da je najbolji izbor.

ŠPACO-vozi samo automobile made in Kragujevac i ruske proizvodnje. Vrlo loš vozač, imao više sudara od test vozača F1. Poznata je njegova anegdota kad je kupio plin, stavio ga u prtljažnik i hvalio se da vozi na plin. Pješaci su mu noćna mora. Prošlo ljeto vozio kombi bilderima sa TTTS, pa kao ima neko iskustvo. Jedamput je auto parkirao na ulazu u garažu (sa strane), a pošto su bila klizna vrata, svatko tko je uša u garažu opizdija mu je auto sa vratima, a to je stvarno velika garaža.

DELA-totalna nepoznanica. Krade ratkape po parkingu.

BRKO-vozi brzo, ali sigurno. Malo ga jebu ležeći policajci i mrlje po cesti, ali iskustvo je na njegovoj strani.

CIMA-vozi brzo i nesigurno. Najsigurniji je na zadnjem sjedištu, mrzi Niku Pulića i ograničenja. Voli vjetar u kosi i pogled u retrovizor. Od Splita do Zagreba izgovori dvi,tri rečenice maksimum, tj. odgovori na tri pitanja od postavljenih deset. Puši Lucky Strike. Dvi-tri Maje još pamte put to Vodica. Okuka tj. la curva je za njega nepoznanica

COOLER-nakon bliskog kontakta sa čistoćinim konjtenjerom vozi se avionom. Puše i na toplo.

DEL REY-obožava nektar, puno pije i namjerava kupit konja pa sa njim izlazit vanka, sve da zajebe policiju. Imao "bliski susret" sa voajerom na jebodromu. Položio vozački na srpski Božić. Jedan od najbolji izbora, naravno posli Brke.

Ovo su bili Levati koji idu u Berlin. Nisam mogao, a da ne napišem par crtica o onima koji ostaju u svojim jazbinama.

DEKAN-posvađao se sa cijenama benzina, pa vrlo rijetko vozi. Na semaforu obično koketira sa mlađim ženama. Mrzi kontrolore po autobusima, kartu uvik ima,al je ne timbraje.

BB-znakovi su mu nepoznanica, auto okreće po cesti i kad je suho. Loš vozač, lošiji od Špace. Prije godinu dana ima jeben udes, a ni kriv, ni dužan(kaže on). Svako veće raskrće je poznato kao "Šetalište BB-a". Ne može istovremeno vozit i slušat muziku. Slušajte sad ovo, jedamput je ostavio ključ u volanu i zaključao auto. Kako doma, ha? Onda je iša doma po rezervni ključ, izjeba se živ. Kad se konačno vratija, cili ponosan sida u auto, a auto nikako da upali. Da, da, ostavija je svitla upaljena i akumulator se istrošija, hehe. Onda opet doma, ma cirkus, za ne virovat.

TAJNIK-dobar vozač i kad pije i kad ne pije.

DAWSA-kreten, lak na mjenjaču, sjedala su mu uvik u ležećem položaju. Žmigavce daje rukama, a umisto trube se dere i divlja. Znoji se stalno pa je prozor non-stop otvoren. Na semaforu dobacuje svakakve prostakluke. Tipičan vozač vagona u rudniku. Radio je uvik ugašen, jer voli slušat ljude u drugim vozilima, mačke, pse i oponašat ih.

P.S. Onaj listić šta sam ujutro napravija za BB-a je dobitni.

DEL REY- 22:54 - Komentari (76) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2006  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

O levatima


Skupina polupropalih osobenjaka s visokim životnim ciljevima pokušava na ovaj način zabilježiti svoje svakodnevne dogodovštine.

definicija po Klaiću
levat, 2. mn. Levata, šatr.
1. običan, pošten čovjek, svatko tko ne živi šatrovačkim životom;
2. neiskusan drumski razbojnik; ubojica (slučajni, ne iz koristoljubja)
statistika posjeta

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Linkovi

Image Hosted by ImageShack.us
DEKAN

Image Hosted by ImageShack.us
B.B.

Image Hosted by ImageShack.us
ĆALE

Image Hosted by ImageShack.us
DAWSA

Image Hosted by ImageShack.us
DELA

Image Hosted by ImageShack.us
ŠPACO

Image Hosted by ImageShack.us
DEL_REY

Image Hosted by ImageShack.us
PRASAC (TAJNIK)

Image Hosted by ImageShack.us
BRKO

Image Hosted by ImageShack.us
COOLER

Image Hosted by ImageShack.us
CIMA