ponedjeljak, 10.12.2007.

Vidi komentare

Sad sam sretna mama

Sigurno se svi pitate jesam li živa!!??Jesam,jesam.....
Otkad su bebe kući nemam vremena za otić na wc a kamoli napisaki koju riječ vama,što ne znači da mi svaki dan ne padnete na pamet.Vi koji ste roditeljznate koliko je posla oko bebe,pa sad tome dodajte još jedno i sve će vam biti jasno.
Bebe su mi super.Moj Ante ima grčeve pa ga skoro svaku večer nosam,masiram,nebili mu malo olakšala,kažu da to traje do 3.mjeseca,pa se tješim još mjesec ipo dana pa će proć,Kiara,je toliko radoznala beba,mislim da će ona biti šefica,je da je sitnija ali je puno više radoznalija i žilavija od njega,on bi samo jeo i spavao i naravno mazio se....da da,razmazila sam ih,već sam ih naučula na ruke,svi viću na mene,počevši od moje matere pa nadalje.A što mogu,kad njega muče grčevi,pa ne mogu ga pustiti da plače,i sada bi stalno meni bio na rukama,je li vidi mene ili čuje me,jednistavno se raspameti i grinta sve dok ga ja ne uzmem na ruke,dok je moj muž razmazio malu,a kao navodno nije,ne želi priznat.
Ma preslatki su,kad nas troje ostanemo sami ujutro kući,strpam ih k sebi u krevet i to je onda prava uživancija,samo je problem sada što već postaju međusobno ljubomorni pa jeli jedno uzmem drugo počme plakat i obrnuto,tako da me to jedino izluđuje pa ako jednom posvetim više pažnje počme me gristi savjest.
A muž.....a što reći,svaki dan kada ide s posla obavezno nešto iz Turbo limača donese ili One 2 play,mislim da sve žive igračke imamo kući,da nam sad vidite stana,pravo pravcato carstvo igračaka.
Na proljeće selimo u novu kuću,radovi su pri kraju,sada smo počeli sređivati iznutra,tako kad se preselimo imat čemo puno više mjesta nego sada i odmah ću djeci urediti njihovu sobu i odvojiti ih.
A ja.......osječam se kao prava mama,smrdim na mljeko i dječja govna i u tome uživam,ali da sam se zapustila nisam,dapače,mislim da sada izgledam bolje nego ikad,a za to su zaslužni samo njih troje.
Sretna sam i ispunjena!!!Mislim da vam je sve jasno!!
Mislim na vas,ali jednostavno vremena nemam više kao prije,i to ne znači da više neću pisat,hoću hoću,samo malo rijeđe.
Idem vas prelistat.....
Pusa svima od sretne mame!!!

10.12.2007. u 21:30 • 21 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

pisanje svakodnevnice jedne mlade i udate žene,koja se jako,jako ali zaista jako zeljela da postane majka!
Napokon se njen san ostvario i to uz dvojke.

Linkovi










Free Hit Counter



Kontakt Leni1


.

nazočni